Anal ilişkide dikkat etmem gereken hususlar neler? Bazıları sertleşme sorunu yarattığını söylüyor, bazıları da başka şeyler. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Cevabın nedir?
+1 yılBelli başlı şartları ve temizlik unsurları var yapılması gereken. O temizlik sonrası gereken işlemler yapılırsa ancak sağlığa uygun ve doğru bir ilişki yaşanabilir. Vajinal gibi pratik olmadığı için uzun uğraş ve çaba harcamak gerekir yoksa sonuçları ağır olabilir. Daha açık burda anlatamam.
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim :)
+1 yılAnal çok zevklidir ama iyice sertleşmiş bir penis ve iyice kayganlaşmış bir popo deliği olmalı aksi halde acıdan başka bişey olmaz
24 Yorumla
Soran+1 yılYapay penis olacağı için sertlikte sorun olmaz, kayganlaştırıcı da anal kayganlaştırıcı aldım. Başka bişey var mı
- +1 yıl
neden yapay penis? gerçeği yok mu?
Soran+1 yılBana yapılacak
- +1 yıl
popo deliğini iyice kaygan hale getir ve aleti yavaş yavaş içine al. deliğin alışsın. sonra alabildiğin kadarını hızlanarak al içine. bu kadar basit
+1 yılAnal da zevk vermek önemli bol yumuşatma utanmayan bir bayan bu uzun yalamaların ardından yavaş yavaş girmek gerektirir ama unutma g. t Sken osuruguna katlanır
00 Yorumla
+1 yılBilinçli yapılmalı. iyi bir araştırma sonucu daha tatminkar olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaram daha ne sorunu arıyorsunuz ki haram olan birşeyin altında bir sürü sorun sıkıntı var insanlar için bunu önemsemeyip harama bulaşanların da Rabbim müstehakını veriyor bu kadar basit isveçli bilim adamlarına gerek yok
410 Yorumla
Soran+1 yılYav sıkıldım bu şeylerden haram de geç o zaman valla ya. Sen yapma
Cevap sahibi+1 yılSıkıl ahirette hesap verirken Rabbim kimse bana günah olduğunu hatırlatmadı diye bahanen olmaz 😊
Soran+1 yılÖyle bir şey mi iddia ettim ki sen kimsin ki benim cehenneme gideceğime karar veriyorsun? Allah'a şirk mi koşuyorsun onun yerine karar alarak? Cehennem diyor ama cinsel yaşamda takılıyor
Cevap sahibi+1 yılBenim cümlem de cehennem yazıyor mu önce okuduğunuzu idrak edin gereksiz öfke göstermeyin bana ahirette hesap verirken dedim insanlar cehennem de hesap vermez
- +1 yıl
hiç tanımadığın bir erkekle anal seks muhabbeti yapmanda günah dikkatini mıncıklamak istedim.
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap ben anal seks muhabbeti yapmadım anal seksin haram olduğunu hatırlattım bu konudan size prim çıkmaz ben yemem başka yerden yürüyün i benim dikkatimi mıncıklamadan önce siz kendi algınızı şuurunuzu bir kontrol edin sonra konuşun
- +1 yıl
hatırlatırken ister istemez muhabbete dahil oluyorsun, sen bizi halkın koyun sınıfından mı sandın bilmem ama algım ve şuurum seninkinin çok ötesinde olduğu kesin.
Soran+1 yılSiyahcorap salla değmez buna
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap belli belli ona hiç şüphe bırakmıyorsunuz
- +1 yıl
aynen mahalle karısı kezban moduna girmeye başladı zaten
+1 yılBenim sertleşme sorunum falan olmaz. Kullanmak istediğim zaman Çelik gibi oluyo 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer türlü kötü anal. Hele de penise yapışan maydanoz biber falan 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah inancın varsa bu halti yeme
03 Yorumla
Soran+1 yılYiyeceğim ya günahsa benim günahım
Cevap sahibi+1 yılCehennem ateşi paklasin seni o zaman
Cevap sahibi+1 yılGöþt kafalı götcu seni
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri