erkek arkadaşımla deneyimledim ve deliğim acıyor bu durumdan nasıl kurtulurum peki. acaba yanlış bir şey mi yaptık da acıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl1-lağma (temizlik) yapmayı unutma, en etkili yol pet şişeye sabunlu su doldurup, delikten içeri dökmek sonra biraz bekledikten sonra bırakmaktır şişede su kalmayana kadar tekrarlayın (öncesinde tuvalet ihtiyacını giderin)
2- rahat ol, kastığın müddetçe sıkıntılı olmaya devam eder.
3-yağ veya kayganlaştırıcı, bu iş tükürükle falan olmaz, krem de aynı etkiyi vermez, su bazlı kayganlaştırıcılar yağlar kullanın, formül şu çocuk gözüne bol gözükecek miktarda kullansın sonra 2 ye katlasın.
4- 3 parmak kuralı: önce parmakları ile genişletsin (bu arada diğer eliylede vajinayla ilgilenebilir) 3 parmak sığana kadar genişlemedikçe penisini kullanmasın (kişinin penisine göre değişebilir tabi 3 parmağın fazla geleceği zaman da olabilir eğer çok büyükse az geleceği de (20 cm ve üzeri penislerde analı doktorlar bile tasvip etmez, a15-20 arası içinse düzgünce kayganlaşmış ve genişlemiş olmak gerekir.)211 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
böyle izah ettim ama anal ilişki aslında gerçekten zararlı, sana hiç yapma diyip te işine karışmıyayım (günah kısmına hiç girmiyorum) ama sık yapmanı tavsiye etmiyorum nadir nadir.
Soran+1 yılilk deneyimimdi tekrardan yaşamak isteyeceğimi düşünmüyorum. peki nasıl zararı oluyor
Soran+1 yılerkek arkadaşım baya bi sulandırarak ve parmakladıktan sonra giriş yaptı ilklerde zorlanmadım ilerledikçe zorlandım acıdan kıvrandım
- +1 yıl
tuvaleti tutamamaktan tut, yumuşak doku zedelenmesine kadar yolu var uzun uzun anlatmak sıkıntı internette bulabilirsin (hepsi doğru değil ama bazıları 100 de 100 doğru)
Soran+1 yıltamamdır teşekkür ederim
- +1 yıl
sulandırmak işe yaramaz zamanla kuruduğu için acımıştır dediğim gibi su bazlı kayganlaştırıcı en doğrusu.
Soran+1 yıltekrardan teşekkür ederim ilgilenip yazdığın için
- +1 yıl
rica ederim.
- +1 yıl
Bu yazdıkların kadının sağlığına zarar yalnız. Sabunlu su dökmek nedir kardeşim? Giren penisin bile zararı var bir de sabunlu su döktürüp iyice kadını sağlığından mı edeceksiniz
- +1 yıl
@maybeldersiniz zararlı olduğunu zaten söyledim anal zaten baştan zararlı bu şekilde hiç değilse hem temiz olur hem işi kolaylaşır hemde hastalık riski azalır diye dedim yoksa zaten her türlü. Zarar.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKontrol sende olmalı mesela köpek pozisyonunda filan değilde kucak pozisyonunda denemek lazım sen üstüne yavaş yavaş oturacaksın çünkü kontrolü karşı tarafa bırakırsan adam dayanamaz birden bastırır Buda sinir uçlarını korkutur geri çekilirsin acı hissedersin doğal olarak kontrol sende olmalı istediğin gibi istediğin hızda istediğin kadar alman lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlisana kadar acir sadece acinin siddedi degisir krem kullanmadan gurdiyse acir ilkkez se acir krem kullansada onden yapar gibi hizli sert girip ciktiysa acir domaltip yaptiysa ilk oldugu halde acir sen kastiysan acir secenek cok yani
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Ricaederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbı sıradan olmamalı ama sen sır üstü yatarken vajinan yalanırken akan zevk suyunla analın parmakla alıştırılarak gevşetilmeden girilmemeli gerekirse biraz daha ileri oral olmalı deyatlı bir ilişki isteyen bişi bu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılanala çok karşı bir kızla yaşananları anlatsam inan çok etkilenirdin ve acı olsaydı 2 yıl boyunca her zaman istermiydi dersin
bunun için jeller var vazelin falan da sürebilirsiniz penise
00 Yorumlaİyi bir tuvaletini yap
Kendini kasma penis girerken
Delik ve penisi jelle
Bu kadar 😊00 Yorumla
+1 yılOrası bu iş için yaratılmadığı için her açıdan yanlış. Enfeksiyon kapabilir
00 Yorumla
+1 yılkremle çatlattınız anüsü demek... çok zorlamıştır...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılZararlı bir şey. Bir daha yapmanı önermem. Kanama oldu mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır olmadı
- +1 yıl
yapma bir daha. Zararlarırıı anlatırım akşam gelince.
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anal sekste yanlışlıkla vajinaya girmemeye dikkat edilmesi gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılBol kaygan olsun ve kasma kendini rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeliği cok kayganlaştırmak gerek
10 Yorumla
+1 yılBir dahaki sefer fazla acımaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Girilmeyen yere girilirse acır tabi
00 YorumlaLosyon vs kullandı mi
10 YorumlaSevmem anal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbagırsaktan ne bekliyorsun?
10 YorumlaZevk aldinmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGotcular cevap verin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKrem kullansaydın bu kadar olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence iğrenç bişey
00 YorumlaGootune
00 Yorumla
+1 yılÖptür geçer
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında