- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks tavsiye etmem. Öncesinde nasıl hazırlık yaparsan yap sağlık anlamında ciddi riskler taşır. Anüs kasları dışkının dışarıya atılması yönünde çalışır ve sen buna ters bir davranış yaparak içeriye bir şey sokmaya çalışıyorsun. Birçok cinsel yolla bulaşan hastalığın özelliklede HIV virüsü anal yolla yapılan cinsel ilişkide bulaşma riski daha fazladır. İlişki sonrasında ise kaslara ters davranış uygulattığından anal deformasyon, fissür ve basur tarzı sorunlarla karşılaşabilirsin ki rektum ameliyatları kalp amilyatları kadar hayati risk taşır.
Her anal seks yapan hasta mı olur bunu bilemem ama anal seks hatalı sollama gibidir. Karşıdan araba çıkmadığı sürece kafa kafaya girmezsin. Ama çıkarsada geri dönüşü olmaz. O yüzden " Ben yaptım bir şey olmadı" diyenleri dinlemeni tavsiye etmem. Kaldı ki kadınların anal seksten zevk alma olasılığı çok çok azdır.
Önden neden vermiyorsun? Önlemini al ve rahat rahat yap
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seksin sağlıklı bir şekilde yapılması için temel birkaç şart vardır. Birisi ön temizliktir. Seksten 1-2 saat önce 200 mg lavman yapıp bağırsakların boşaltılması gerekir. İkinci olarak genişletme-alıştırma yapmak gerekir. Bu da kayganlaştırıcı yardımıyla ve yavaş yavaş önce 1, sonra 2, sonra 3 parmmağı içeri sokarak anüsün yeterince genişletilmesi şeklinde yapılır. Bunu yapmayıp hart diye girmeye kalkarsanız cerrahi müdahale gerektirecek derecede ciddi doku yırtılmalarına yol açabilir.
Üçünci olarak detaylı iç temizlik gelir. Bununn için anal pompalar kullanabileceğiniz gibi duş başlığı da kullanılabilir. Genişletilmiş anüsten içeri ılık su verilip ıkınarak çıkarılır. Bu sayede anüs içindeki dışkı kalıntıları trmizlenmiş olur. Bu işlem en az 10-15 defa yapılmalı ve içeride bir dışkı kalıntısı kalmadığından emin olunmalıdır.
Bunları yaptıktan sonra yine kayganlaştırıcı kullanarak anal seks yapabilirsiniz. Anal-vajinal değişerek çift delik çalışabilirsiniz. Hatta anüsten çıkarıp ağzına bile almanda sağlık açısından bir sorun yaşamazsınız.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. En önemli şey ıslaklık, kuru olmasını önlemek gerekiyor, karşı tarafa verdiğiniz hazla birlikte kolay olmasını sağlayabilirsin. Zorlama olmadan daha yumuşak ve dikkatli bir biçim dr yapılan anal seks hem haz veriyor hem de can acıtmıyor
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme ile kadını hazırlamak lazım.. Kayganlaştirici maddeler kullanmak ve iki tarafın da bu konuda yeterli donanıma sahip olması..
Hijyene dikkat edilmesi70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Mümkünse oradan yapmamak gerek yapalim dersen kuralları yar önce lagmanla bağırsak boşaltılması yıkanmalı sonra parmakla o bölge kasları yumusatıp girişe uygun hale getirmek için yagla yumuşatmak sonra yavaş yavaş girerek kokledikten sonra senle koordineli yavaş yavaş gitgellerle işi tamamlanması sert yapmadan yavaş yavaş iş bitirilmesi partnetde girişte kalmamalıdır kasarsa bölge kas ve sinirleri hasar görürse gevşer gaz tutamaz olur o bakımdan orayı sert yapmamak gerekir dikkatli olup hasarlanmamasina özen gösterilmeli acemiyim bu işi yapmamak gerekir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Öncesinde an üsünü iyice temizle, içine azar azar su basarak bir kaç kez tekrarla. Sonra iyice kurula. Ve varsa son olarak bir pamuğa lavanta yağı emdirerek anü süne sok. Son ana kadar orada kalsın. Hem güzel kokacak, hem kaslarını yumuşatacak, zevkini arttıracaktır. Tabii erkek değilsen..
10 Yorumla
+1 yılkız banyo yapıp sabunla yıkamalı sonra domaltıp yalanmalı ve yalayarak kayganlaştırınca yavaş yavaş girip yavaş yavaş soft yapıp sonra hızlana hızlana ilerlenmeli. popoyu çeke çeke yaparken ara ara da şaplak atılmalı offffff yapanda yaptıranda deli zevk alır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBedenen zihinen hazır olunmalı hijyenik durumlar tümden yapılmalı ilk olacaksa anüs plug ile alıştırılmalı ve acele etmeden yapılmalı ama deneyim kazandıktan sonra ise gayet rahat ve keyfle yapılabilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Elbette once temizliğe. Ve kesinlikle acı zevkin önüne geçmemeli. Partnerin ile uyuma da dikkat edilmeli. İyi bir frekans yakalanmali ve senkronize olunmalı...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizlik ve kayganlastirmaya birde yavaş yavaş alıştıra alıştıra başlanmalı ama maalesef benimkini alabilen olmadı yarısına kadar sokabildim o da kanadı çok kalın çünkü benimki ucu da kalın daha dayamamla aciyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılIşim olmaz ya Anal nedir ya mis gibi ön taraf varken ne işin var arkada
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hijyen, alıştırmak, kadının bu ilişkiden haz almasını sağlamak
10 Yorumla
+1 yılHijyen iliSki öncesi lagma ve ilkse yavaş baslamali darda krem ya da kayganlastirici kulanmali
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şuna 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvvela bedenen zihinen hazır olunmalı hijyen hazırlık olmalı sonra alışma evresi olmalı acele edilmemeli
00 Yorumla
+1 yılHijyen , iki tarafın istekli olması ve erkegin kibar olmasi
10 Yorumla
+1 yıldüt çok sabırlı olmalı milim milim sokup milim milim cekip alıştırma yapmalı
10 Yorumla
+1 yılGüzel temizlik yapınca harika oluyo
122 Yorumla- +1 yıl
Yaptım mi
- +1 yıl
Anal candır can
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kızın kocasına da Allah ayrı sanır versin
11 Yorumla- +1 yıl
Sabır versin*
+1 yılAk deliği varken bok deliği gereksiz
10 YorumlaAnaldan önce lağman yapılmalı bence.
10 YorumlaAnal yapmıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. En onemlisi anal temizlik gerisi hallollur
10 Yorumla
+1 yılAvuclarindan tasan aci verir
10 Yorumla
+1 yılİlgi alanımın dışında...
10 Yorumla
+1 yılMokunu çıkartmamaya özen gösterilmeli 🤣🤣🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz olmalı kayganlaştırıcı olmalı
10 Yorumla
+1 yılLavman yap öncesinde ve çok kasma kendini 👌
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç yapılmamalı
10 Yorumla
+1 yılSende bi kendini pazarlayamadın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDikilen olma hocam, en önemlisi bu
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerisi fofeng
Gizli Üye(36-45)+1 yılHortum ile temizlenir önce
10 Yorumla
+1 yılHijyen ve alışana kadar kontrol olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAkılı ol parçalarlarsa seni
00 Yorumla Kaymali ve temiz olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHijyen demişler de daha önemli şeyler var
32 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ne gibi
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kayganlaştırıcı kullan knk
10 Yorumla
+1 yılHijyen
Purussuz vücut
Oh miiss10 Yorumla
+1 yılTemizlik hijyenik
10 Yorumla
+1 yılTemizlik
11 Yorumla- +1 yıl
mesaj attım sana
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Kyganlaştırıcı şart
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal dahaiyi harama bulasma
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni tanimak isterdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizliğe
41 Yorumla- +1 yıl
Evet temiz olmalı
Gizli Üye(18-24)+1 yılTemizlige
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılPozisyon ve açı
10 Yorumla
+1 yılAlıştırıp ıslatmadan bir anda girilmemesine
00 Yorumla
+1 yılTemizlik ve hijyen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güzeli bulaşmamak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem