Burada daha önce bir çok kere yazdım tekrar yazıyorum. Evli bir erkek olarak kadınlar oraldan mutlaka zevk alırlar. Önemli olan kadına yaklaşmasını bilmek ve kadının kafasındaki bir takım tabuları yıkmasıdır. Dinen günah diyenler olabilir lafım yok saygım var ama kadın bunu kafasına yerleştirmişse kamasutranın elli çeşidini denesen yine de zevk veremezsen analdan kadına. Fakat biz bazen yaparız ve gerçekten zevkli olduğunu görüyorum iki taraf içinde
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal ilişki kadınların canını acıtmaktan başka bişey yapmaz. Vajina da bulunan sinir uçları sana istediğin zevki sağlarken, anüsünde bu sinir uçlarından o kadar az vardır ki vajinal seksten aldığın hazzın %1 ini bile alamazsın analda. Benim partnerimde sevmiyor analı denedik bir kere canının acıdığını söyledi zevkte almıyordu.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn kac kere denedim en sonunda dayanamasim esiminki buyuktu hrlde kizligim gitti ee simdi kocam ya
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet evlenmemistik onun oldum ama degsen bsy olmdı
Cevap sahibi+1 yıl7 ay eşim vefat etti tesekkurlr ynde
Cevap sahibi+1 yılDos
Cevap sahibi+1 yılDostlar saolsn
Cevap sahibi+1 yılYok dugun gunu öldü trafik kazası
Cevap sahibi+1 yılGerek yok zaten bida evlensem ytakta ble onu ararim
Cevap sahibi+1 yılOluyorda gerek duymuyorun esimin hayaliyle gelip gidio
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Anal seks hiç kimseye zevk vermez, bunu savunan insan bir numaralı yalancıdır. Anal yolda hissi zevke dönüştüren vajinal sinir uçları bile yok, ne zevki yahu?
Anal seks tamamen kişiye eziyettir.32 Yorumlaanal sapıklıktan başka bişey değil.. o zevki almak için doggystyle yeter de artar bile
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olup anal yapanda var yapmayanda var. Ama zevk alma konusuna gelirsek kesinlikle vajinadan aldığı zevkin 1.5 katı daha fazla zevk alıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimisi almıyorum diyor kimi zevk alıyorum diyor beni zikseler zevkten dört köşe olurum kadınları bilemicem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşırıya kaçılmazsa zevk veriyor
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır sertlik ve derinlik konusunda
Cevap sahibi+1 yıl@Abit3434 hayır üniversiteliyim
+1 yılYapanlar vardir illa ki
01 Yorumla
+1 yılSapkınlık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilinmez birşey..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsorunuz güzell..
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapan var
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZevk almasa yapmaz demi ;)
Cevap sahibi+1 yılBurda konuştuğum bayanın birisi (evli) zevk aldığını ve severek yaptığını söylemişti bana
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer