Cinsel Yaşam Erkekler, vajina size çirkin ya da iğrenç mi görünür? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Erkekler, vajina size çirkin ya da iğrenç mi görünür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tiginnim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İğrenç bir şey bence kız ayool 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neyi iğrenç Yorumla
TamamenKAPALI Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ne kadar açık ten olursa o kadar çekici olur. 0 0 Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Yalamayı severim. Asla çirkin görünmez 0 0 Yorumla
Andurahman Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Temiz kırmızı pembe vajina tatlı şeker gibi gelir 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. her vajina degil ama ole grunen tipleride var 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır sevdiğimin vajinasından neden iğreneyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet %95i itici 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😭😭 neden ne çirkin görünür sana mesela söyle ki bende sevdiğim için kendimi mükemmel yapayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şekli doğuştan gelen bişey ona yapçak bişey yok ama ancak rengini açtırabiliyorlarmış sanırım onu yapabilirsin belki ne kadar beyaz & pembe o kadar iyi :| Yorumla Soran +1 yıl İyi zaten pembe içi başka ne renk olcakki benim bildiğim ten rengi beyazlatma işlemi var vücudun her yeri için geçerli Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. saçmalamaa 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tahrik edici olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kötü evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğinden iğrenir misin peki sadece görüntüsünden Yorumla
Erkekler Ne Diyor
İğrenç bir şey bence kız ayool
Neyi iğrenç
yoo gayet çekici geliyor bana
Ne kadar açık ten olursa o kadar çekici olur.
güzel olanı da var çirkin olanı da
yo gayet seviyorum yalamasını
Ben oral yapamam ancak oral yapmasini isterim
Yalamayı severim. Asla çirkin görünmez
Bayılırım yalamaya gayet iyi
Temiz kırmızı pembe vajina tatlı şeker gibi gelir
her vajina degil ama ole grunen tipleride var
Hayır sevdiğimin vajinasından neden iğreneyim
Sen vajinanı hiç beğenmiyorsun değil mi
İçi bizi daha çok ilgilendiriyor
iğrenmiyorum ama cırkınıde var onu yalamam
vulva bir erkege igreç ya da çirkin görünemez
Ne iğrenci. Ama temiz olmali
çirkin görünmez ama asla yalamam ne o öyleee
Igrenmem neden igreniyim
Seks haricinde çoğu kiznki igrenctir
Denemek gerek sonra yorum yapabilirim
Bazıları güzel bazıları çirkin
Evet %95i itici
😭😭 neden ne çirkin görünür sana mesela söyle ki bende sevdiğim için kendimi mükemmel yapayım
Şekli doğuştan gelen bişey ona yapçak bişey yok ama ancak rengini açtırabiliyorlarmış sanırım onu yapabilirsin belki ne kadar beyaz & pembe o kadar iyi :|
İyi zaten pembe içi başka ne renk olcakki benim bildiğim ten rengi beyazlatma işlemi var vücudun her yeri için geçerli
Seninkini görmek isterdim
saçmalamaa
Severek yapıyorum
Tahrik edici olur
Hayir tabikide
bayılıyorum yalamaya
kötü evet
Sevdiğinden iğrenir misin peki sadece görüntüsünden
asla görünmez