Cinsel Yaşam Erkekler sarkmış vajinadan iğrenirler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Erkekler sarkmış vajinadan iğrenirler mi? Sonuçta kadının elinde olan bir şey değil :D Güncellemeler+1 yıl Gncl Güncellemeler+1 yıl Güncel Erkekler sarkmış vajinadan iğrenirler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben birini sevdiysem zaten herşeyini kabul etmişimdir 😊 Önemli değil o senin elinden olan bişi değil yani o 😊 1 10 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Seninde kilodan dolayı mı oldu? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya genetik ya da eskiden kiloluyken oldu Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Hmm eskiden kaç kiloydun şimdi kaçsın ki... Yorumla Soran +1 yıl Bir ara 95e kadar çıkmıştım :D şu an 70im Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Omay gat 😂🙈 95 mi 70 peki düzenli mi yoksa aniden mi verdin 25 kiloyu. Yorumla Soran +1 yıl 1 yıl önce kilo vermeye başladım düzenli yani :D Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Hmm anladım... Düzenliyse kilodan dolayı değil gibi o zmn oranın Oyle olması 🤔 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Burdamısın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Güncel 😂🙈 Yorumla
ÇirkinKral00 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl İç dudakları uzundur sarkık değil. Ama en güzeli de bu zaten hem çokta sulu olur 1 5 Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Yaş ve fizik kaç Yorumla Soran +1 yıl Yaş 21 kilo 70 boy 168 Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Biraz kilo var gibi Yorumla Soran +1 yıl Eskiden daha kiloluydum :D hala zayıflamaya devam ediyorum yani Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl 60 a in bence. Göğüs ve kalça bedenin ne Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu kisiye gore degisir benim icin sorun degil aksine çok çekici 1 3 Yorumla cevher67 +1 yıl Sarkmış dediğin büyük ihtimal iç dudakların uzun olması bu olay beni aşırı tahrik ediyor heleki oral seks yaparken baýıliyorum. Yorumla Soran +1 yıl Evet o ama benimki fazla sarkık değil Yorumla cevher67 +1 yıl Fazla veya çok olması onemlı degil vajina çizgi gibi olunca seksi durmuyor belirgin ve birazda dudaklari belli olacak ozaman deliriyorum iste Yorumla
whereizmymind Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Türkiyedeki erkeklerin vajina bilgisi zaten aşırı yerlerde, önce bir şeyler öğrenip sonra estetiğe kafa yorsunlar. :D 1 0 Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Hayır iğrenmem. Emmek uzatmak güzel oluyor. Penetrasyon sırasında farklı bir duygu veriyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yok iğrenmem her gün s.. ikerim sarkmış vajinasını da a. nüsünü de defalarca uzun uzun sevişmelerin ardından :) 1 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır igrenmezler sarkmış vatana görmedim ama iğrenmem yani 🤭🤣 1 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır tabikide kaç yaşındasın 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl 21 yaşında sarkma mı olur yaa Yorumla Soran +1 yıl Genetik dedik ya araştırın biraz bu kadar cahil kalmayın :D Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Araştıracak başka konu mu kalmadı 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Çok merak ettim seni delii ☺️🤗🙈 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. cölde susuz kalan ulkede yasıyorsun farkında mısın 1 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Sarkik vajina nasil oluyo yaslilarda mi 2 2 Yorumla princessNokia +1 yıl yaslaninca mi Yorumla Soran +1 yıl Yaşlılıkla veya yaşla bir alakası yok çoğunlukla genetik bir şey Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl sanmam :D 1 7 Yorumla Johnrocco43 +1 yıl çok mu? Yorumla Soran +1 yıl Yok be aslında normal bir sarkma ama ben takıntı yapıyorum sanırım Yorumla Johnrocco43 +1 yıl olabilir... takıntı yapma bence... her insanın elinde olan bir şey değil bu Yorumla Soran +1 yıl Zaten ameliyatı var evlenince yaptırırım Yorumla Johnrocco43 +1 yıl tabiki var aynen istersen yaptırabilirsin.. sohbet edebilirmiyiz... Yorumla Soran +1 yıl Yok sohbet etmeyi pek sevmiyorum :D Teşekkür ederim görüş için Yorumla Johnrocco43 +1 yıl teşekkür ederim... :D Yorumla
Caniyaniky Takip Et Xper 5 Yaş: 69 , eic 82% +1 yıl Galiba seninki öyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben ve birçok kadının öyle diğerlerinin adına da soruyorum :D Yorumla Caniyaniky +1 yıl Şahsen benim bulunmaz ve daha çok seviyorum daha seksi geliyor Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Seninkinde sarkmami var. Kararma vs var mi peki 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kararma fazla yok sadece o sarkan uç kısımda var onun içinde ameliyat olmayı düşünüyorum Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Niye ameliyat düşünüyorsun ki o kadar sorun olacak şekilde degildir bence Yorumla Soran +1 yıl Değil de ben rahatsız oluyorum ayrıca evlensem mesela eşim bu görüntüden içten içe iğrenirse diye kendimi yer bitiririm :D Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Niye igrensin ya o ilk gece oraya girip cikma derdinde olacaktır oraya bakip da nasilmis dusunme zamani olmayacak🙈😄 Yorumla Soran +1 yıl Bilemem artık ben önlemimi alayım da :D Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Balik etli misin sonradan mi oldu sarkma duruşu falan nasil ince çizgi şeklinde falan mi Yorumla Soran +1 yıl Eskiden baya kiloluydum kilonun bir etkisi varsa o zaman olmuştur. Şimdi hafif balık etliyim de sarkmayı nasıl tarif edeyim ya normal sarkma işte :D Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Olma ihtimali vardir kilo alip verme farkin fazla ise vücudunda catlaklar da olabilir bundan dolayı Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Seninki öyle galiba ama yinede fazla takma 1 0 Yorumla
Alfonzo3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. saplarım dibine kadarrrr... 0 0 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Sıkıntı yok ;) 1 0 Yorumla
parçalynpuma Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Seninki sarkık herhalde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmasa sormazdım zaten siz de sorunun cevabını verirseniz :D Yorumla parçalynpuma +1 yıl Yorumda sohbet sevmiyorm 😄 Yorumla
Gecesigündüz Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Nasıl sarkma? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Normal sarkma Yorumla Gecesigündüz +1 yıl Dudakları mı uzun? Yorumla Soran +1 yıl İç dudakları hafif uzun evet Yorumla Soran +1 yıl Dur diğer hesaptan yazayım o zaman :D Yorumla Gecesigündüz +1 yıl Bu hesaba nolmuş ki? 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ben birini sevdiysem zaten herşeyini kabul etmişimdir 😊
Önemli değil o senin elinden olan bişi değil yani o 😊
Seninde kilodan dolayı mı oldu?
Bilmiyorum ya genetik ya da eskiden kiloluyken oldu
Hmm eskiden kaç kiloydun şimdi kaçsın ki...
Bir ara 95e kadar çıkmıştım :D şu an 70im
Omay gat 😂🙈 95 mi
70 peki düzenli mi yoksa aniden mi verdin 25 kiloyu.
1 yıl önce kilo vermeye başladım düzenli yani :D
Hmm anladım...
Düzenliyse kilodan dolayı değil gibi o zmn oranın Oyle olması 🤔
Burdamısın
Evet
Güncel 😂🙈
İç dudakları uzundur sarkık değil. Ama en güzeli de bu zaten hem çokta sulu olur
Yaş ve fizik kaç
Yaş 21 kilo 70 boy 168
Biraz kilo var gibi
Eskiden daha kiloluydum :D hala zayıflamaya devam ediyorum yani
60 a in bence. Göğüs ve kalça bedenin ne
Bu kisiye gore degisir benim icin sorun degil aksine çok çekici
Sarkmış dediğin büyük ihtimal iç dudakların uzun olması bu olay beni aşırı tahrik ediyor heleki oral seks yaparken baýıliyorum.
Evet o ama benimki fazla sarkık değil
Fazla veya çok olması onemlı degil vajina çizgi gibi olunca seksi durmuyor belirgin ve birazda dudaklari belli olacak ozaman deliriyorum iste
Türkiyedeki erkeklerin vajina bilgisi zaten aşırı yerlerde, önce bir şeyler öğrenip sonra estetiğe kafa yorsunlar. :D
Hayır iğrenmem. Emmek uzatmak güzel oluyor. Penetrasyon sırasında farklı bir duygu veriyor.
yok iğrenmem her gün s.. ikerim sarkmış vajinasını da a. nüsünü de defalarca uzun uzun sevişmelerin ardından :)
Hayır igrenmezler sarkmış vatana görmedim ama iğrenmem yani 🤭🤣
Hayır tabikide kaç yaşındasın
21
21 yaşında sarkma mı olur yaa
Genetik dedik ya araştırın biraz bu kadar cahil kalmayın :D
Araştıracak başka konu mu kalmadı 😅😂
:D
Çok merak ettim seni delii ☺️🤗🙈
Şekli değil işlevi önemli
cölde susuz kalan ulkede yasıyorsun farkında mısın
Erkekler hiç bir vajina dan iğrenmez 🤣🤣
Sarkik vajina nasil oluyo yaslilarda mi
yaslaninca mi
Yaşlılıkla veya yaşla bir alakası yok çoğunlukla genetik bir şey
sanmam :D
çok mu?
Yok be aslında normal bir sarkma ama ben takıntı yapıyorum sanırım
olabilir... takıntı yapma bence... her insanın elinde olan bir şey değil bu
Zaten ameliyatı var evlenince yaptırırım
tabiki var aynen istersen yaptırabilirsin.. sohbet edebilirmiyiz...
Yok sohbet etmeyi pek sevmiyorum :D Teşekkür ederim görüş için
teşekkür ederim... :D
Galiba seninki öyle
Ben ve birçok kadının öyle diğerlerinin adına da soruyorum :D
Şahsen benim bulunmaz ve daha çok seviyorum daha seksi geliyor
Seninkinde sarkmami var. Kararma vs var mi peki
Kararma fazla yok sadece o sarkan uç kısımda var onun içinde ameliyat olmayı düşünüyorum
Niye ameliyat düşünüyorsun ki o kadar sorun olacak şekilde degildir bence
Değil de ben rahatsız oluyorum ayrıca evlensem mesela eşim bu görüntüden içten içe iğrenirse diye kendimi yer bitiririm :D
Niye igrensin ya o ilk gece oraya girip cikma derdinde olacaktır oraya bakip da nasilmis dusunme zamani olmayacak🙈😄
Bilemem artık ben önlemimi alayım da :D
Balik etli misin sonradan mi oldu sarkma duruşu falan nasil ince çizgi şeklinde falan mi
Eskiden baya kiloluydum kilonun bir etkisi varsa o zaman olmuştur. Şimdi hafif balık etliyim de sarkmayı nasıl tarif edeyim ya normal sarkma işte :D
Olma ihtimali vardir kilo alip verme farkin fazla ise vücudunda catlaklar da olabilir bundan dolayı
Bilmem resmini at göreyim
Sarkmış vajina nasıl oluyor be 😁
Seninki öyle galiba ama yinede fazla takma
Gerçekten seven biri sorun etmez
saplarım dibine kadarrrr...
Hayır
Çok hoş değil
Sıkıntı yok ;)
Sarkık kötü ya ne kadar sarkmış bu
Seninki sarkık herhalde
Olmasa sormazdım zaten siz de sorunun cevabını verirseniz :D
Yorumda sohbet sevmiyorm 😄