Cinsel Yaşam Erkekler etli vajina sevmez mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 123 Benimki pembe ve etli. Ancak arkadaşım erkekler etli vajina sevmez diyor. Erkekler kara vajina sever diyor. Bu doğru mu? Erkekler etli vajina sevmez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. etsiz alayım ben. vejeteryanım 1 0 Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sanırım arkadaşının orası kara ve etsiz mşnacık bişi ki Ondan kıskanıyor senin oranı da bunları diyor 😅 tamam istediğim gibi senin 😍🤤 1 1 Yorumla Dyb_Mavs21 1 yıl Ğizli burdamısın bişi Dicem Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Arkadaşın kendi vajinasını tarif etmiş sanırım 🤣 erkeklerin algısına göre kimi dudaklı kimi dudaksız sever takma kafana 😊 1 0 Yorumla
Terminatör1998 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Etli vajinaları çok azdırıcı buluyorum ve seviyorum, her erkeğin sevdiği renk farklıdır, merak ettim senin kukunu🔥🔥 1 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Etli ama ne kadar etliBen etliyi hos buluyorum ama bazisi cidden fazlaGorsem olur mu fikrimi solemek icin 1 1 Yorumla fenrirt 1 yıl Gostersene begencegine 😂 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Arkadasın seni kıskandıgı için öyle diyo etin en degerli yeri antirikotsa vajinanın antirikotu da etli vajınadır 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Onu diyen nasıl bir erkekmiş garip. Vajinanın görünümüne değil uyuma bakılır, gereksiz takıntılar bunlar. 1 0 Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Tercih meselesi Sen seni anlayana mucizesin Her yiğidin bir yoğurt yiyişi varBen herturlu severim 1 1 Yorumla MK2434 1 yıl Gerçekleri söylemek her babayiğidin harcı değildir Bir insan sevdiğini her şeyiyle kabul eder etmeli Yorumla
redkit2424 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sen bakma onlara elime geçse neler yaparım ona 2 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı. Önemli olan temiz ve bakımlı olması genetik olarak herkesinki farklı sonuçta 1 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% 1 yıl Genelde kilolu ya da obez adınlarda etli olur, ben şahsen sevmem tiksindirici gelir 1 0 Yorumla
doktorbirüyee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 1 yıl Ben pembe ve etli severim özellikle yalarken çok zevkli 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kara bir vajinayı kimsenin seveceğini sanmamTabii tercih meselesi 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Süper etkisi iyi dille yalanır pembe pluncada dahada istekli oluruz 1 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl O kendince sevdiğini söylemiş.. ama geneli pembe sever.. 1 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alakası yok bence o kendininkini tarif etmiş olmalı sana 😂 1 0 Yorumla
Titizzz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Alakasi yok erkekler icin duvara delik del sonrasini onlar halleder 1 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 😅🤣😀😂 ah bu kız kıskançlığı ahh. Bazen çok gülüyorum bunları gördükçe 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tam tersi çok güzeldir Rengi önemli değil ama etli dolgun dudaklı kabarık olması harikadırSürtünmesi dil ile dokunarak oynaması çok özel bir zevktir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben çok etli, kabarık seviyorum. İnşallah evlediğim kişininde öyle olur 🙈 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok mu etli senin ki 😋 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Niye erkekler kemik mi seviyormuş? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl pembe dudaksız lazerli ve temiz ise saatlerce emilir 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dudak yapısı guzelse etlı olanı daha tatlı oral yaparken 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl dudak yapısı? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl en sevileni etli olan kara bile olsa gideri var oral yaparkende iyi olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İyyy iğrenç etli vajina sarkar p*rno bile öyle yok dağıtılmış et gibi iğrenç midem kalktı benimki etsiz ve açık pembe 6 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Arkadaşın sallıyor etli dolgun da güzel bakımlı ve güzel olması ve sıcak olması önemli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kimisi sevmiyor ama ben etli vajinaya bayılırımBenim hayalim etli vajina emmek ama hiç denk gelmedi :) 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçekten pembe ve etli mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Etli mi? Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öyle olmadığını sen de biliyorsun. 2 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Etli ve pembe candır. gerisi heyecandır 1 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yalan söylüyorsun 1 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Vajinanın nasıl olduğunun pek bir önemi yok 1 0 Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Bayıkırım ağzüma layık 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bayılırım dolgun olursa 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Alakası yok arkadaşın nerden biliyormuş 1 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. etlisi en güzeli midye dolma gibi bayılırım 1 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Daha iyi sarar penisi daha çok haz verir. 1 1 Yorumla Aurora343534 1 yıl Şanslı olacak seninle olan kişi. Yorumla
BdKursat Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 90% 1 yıl Erkekler için fark etmiyor inanır mısın jdjdjd 1 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ya yok ne alaka sallamış biraz 1 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Herkesin tarzı farklı takılma böyle şeylere 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Etli iyidir bence 1 1 Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Çizgi mi etli derken? Yorumla
_Malefiz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bayılır 5 2 Yorumla Mrbrawn 1 yıl İşi biliyor Yorumla İsimvermeyenkullanıc 1 yıl Kokmasin yeter Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kara kimse sevmez pembe ve etli severiz 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
etsiz alayım ben. vejeteryanım
Sanırım arkadaşının orası kara ve etsiz mşnacık bişi ki
Ondan kıskanıyor senin oranı da bunları diyor 😅
tamam istediğim gibi senin 😍🤤
Ğizli burdamısın bişi Dicem
Arkadaşın kendi vajinasını tarif etmiş sanırım 🤣 erkeklerin algısına göre kimi dudaklı kimi dudaksız sever takma kafana 😊
Etli vajinaları çok azdırıcı buluyorum ve seviyorum, her erkeğin sevdiği renk farklıdır, merak ettim senin kukunu🔥🔥
Etli ama ne kadar etli
Ben etliyi hos buluyorum ama bazisi cidden fazla
Gorsem olur mu fikrimi solemek icin
Gostersene begencegine 😂
Arkadasın seni kıskandıgı için öyle diyo etin en degerli yeri antirikotsa vajinanın antirikotu da etli vajınadır
Onu diyen nasıl bir erkekmiş garip. Vajinanın görünümüne değil uyuma bakılır, gereksiz takıntılar bunlar.
Tercih meselesi
Sen seni anlayana mucizesin
Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var
Ben herturlu severim
Gerçekleri söylemek her babayiğidin harcı değildir
Bir insan sevdiğini her şeyiyle kabul eder etmeli
Sen bakma onlara elime geçse neler yaparım ona
Önemli olan temiz ve bakımlı olması genetik olarak herkesinki farklı sonuçta
Genelde kilolu ya da obez adınlarda etli olur, ben şahsen sevmem tiksindirici gelir
Ben pembe ve etli severim özellikle yalarken çok zevkli
Kara bir vajinayı kimsenin seveceğini sanmam
Tabii tercih meselesi
Süper etkisi iyi dille yalanır pembe pluncada dahada istekli oluruz
O kendince sevdiğini söylemiş.. ama geneli pembe sever..
Alakası yok bence o kendininkini tarif etmiş olmalı sana 😂
Alakasi yok erkekler icin duvara delik del sonrasini onlar halleder
😅🤣😀😂 ah bu kız kıskançlığı ahh. Bazen çok gülüyorum bunları gördükçe
Tam tersi çok güzeldir
Rengi önemli değil ama etli dolgun dudaklı kabarık olması harikadır
Sürtünmesi dil ile dokunarak oynaması çok özel bir zevktir
Ahahaa bu kadar da trol olmayin ama yahuu 😅🤣
len yok erkeğe delik olsun yeter rengine bakmaz
Ben çok etli, kabarık seviyorum. İnşallah evlediğim kişininde öyle olur 🙈
Çok mu etli senin ki 😋
Niye erkekler kemik mi seviyormuş?
pembe dudaksız lazerli ve temiz ise saatlerce emilir
teşekkür ederim
Dudak yapısı guzelse etlı olanı daha tatlı oral yaparken
Nasıl dudak yapısı?
en sevileni etli olan kara bile olsa gideri var oral yaparkende iyi olur
İyyy iğrenç etli vajina sarkar p*rno bile öyle yok dağıtılmış et gibi iğrenç midem kalktı benimki etsiz ve açık pembe
kasaptan et mi alıyoruz. çiş deliği işte alt tarafı
Erkekler sorun etmez diye düşünüyorum
Arkadaşın sallıyor etli dolgun da güzel bakımlı ve güzel olması ve sıcak olması önemli
kıskanmış seni basbayağı
Kimisi sevmiyor ama ben etli vajinaya bayılırım
Benim hayalim etli vajina emmek ama hiç denk gelmedi :)
Gerçekten pembe ve etli mi?
Etli mi?
Öyle olmadığını sen de biliyorsun.
Ney bu inek kukusu gibi ya
erkek için vajina olsun yeterli
Etli ve pembe candır. gerisi heyecandır
Yalan söylüyorsun
Vajinanın nasıl olduğunun pek bir önemi yok
Bayıkırım ağzüma layık
Pembe ve etliyse alırım
Bayılırım dolgun olursa
Ne iğrenç soru. Etli pilav sorar gibi.
Alakası yok arkadaşın nerden biliyormuş
etlisi en güzeli midye dolma gibi bayılırım
Hep pembe hem etli sevilmez tapılır
Daha iyi sarar penisi daha çok haz verir.
Şanslı olacak seninle olan kişi.
Erkekler için fark etmiyor inanır mısın jdjdjd
Kişiden kişiye değişir
Emmesi süper olur, doyamam emmeye
Ya yok ne alaka sallamış biraz
Herkesin tarzı farklı takılma böyle şeylere
Etli iyidir bence
Çizgi mi etli derken?
Bayılır
İşi biliyor
Kokmasin yeter
Daha ne olsun bakirim beni bayıltır