anlattıkların doğruysa. esin olacak o kişi seni bir eş değil seks objesi olarak görüyor. gerçi ilk gece 7 saat falan pek inandırıcı gelmedi bana ama neyse yedik diyelim.
böyle birisi, sadece kendisini düşünen çıkarları ön planda olan. karşısındakine saygı duymayan bencil birisi olabilir ancak.10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılSonra sıçrayarak bir uyandın aaa rüyaymış di mi 😂😂😂
32 Yorumla
SoranKeşke
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eski sevgilimde ayni oyle ben belki 5 kez bosalmisimdir adam halen devam ediyor. Banada ilk basta annormal geldi dedim acaba gec bosalma sorunu mu var.
01 Yorumla
Hayaller Grinin Elli Tonu, hayatlar 3 dk gir çık 😂
74 Yorumla- +1 yıl
Jsjssjsjs ya ne bakıyorsun işte abla, ağzı olan konuşuyor, sanırım fakedirde, erkektir o, burada kızları kudurtup konuşacak falan, tipsiz özgüvensiz biri adım gibi eminim, benim gibi azimli değil herlçkes koca götü koca göbrği ile böyle işler yapıyorlar , alayı avel, hayal dünyası, klavye drlikanlılığı, karşı karşıya gelsen bir çift kelam edemicek kadar cahiller 😂
- +1 yıl
@YavuZPapA Kesinlikle 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAtma gadasi ya
00 Yorumla Her zaman gençliğin çok fazla p*rno izlememesini söyledim. Sen de izlediklerinin etkisinde kalmışsın. Hiç inandırıcı değil.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel birliktelikler uzun olmalıdır ama bu kadar da uzun değil. 7 saat giriş çıkış yapıldığında o penisin derisi soyulur gider. Boşalmıyorsa beklemiş, pozisyon değiştirmiş, ilaç kullanmış ya da prostat kısmına baskı yapmış olabilir. Ayak fetişi olmasının sana bir zararı olacağını sanmıyorum. Sanki biraz da hayal katmışsın gibi.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. he kardeş he :) yahu adamdaki penisin 7 saat ereksiyon halinde boşalmadan kalması zaten imkansız da neyse hadi onu geçtim, hiç mi anlamadın ereksiyon hapı aldığını :)) Penis ve vajina 1 saatlik sürtünmeden sonra tahriş olur ve yanar. Kendinizi kandırmayın.
00 Yorumla
+1 yılAhahah insan dogasina aykırı bu dedigin yedi saat:) emin ol ole bisi olsa bugün dul bir kadin olarak kocana mevlüt okutuyo olurdun:)
10 Yorumla
+1 yılilk gece sadece zarı yırtarsın kanadan sonra bayanı istirahat ettirirsin,
ertesi gün 5-6 posta gidersin, senin anlattıgın inandırıcı degil biraz ufak at10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal tabiii.. 😎
www.google.com.tr/search00 YorumlaAnormal. Sapik manyak herif. Ilk defa vagina gördü sanirim. Dozer mi kullaniyor esini mi seviyor belli degil.
10 Yorumla
+1 yılTrolunde bu kadari. Herseyi gectm senin kizligini bozduktan snra 7 saat devam etse senin a. mcgin asiri kanar. Ayrica bu kadar asiri se. ks de artik agri ve tahris yapar. Vucut bu makina degil. Okadar hikaye okumamalisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılat yalanını at lar miksin , bu ne ya saat en uzun aslanlar yapar eşin aslandan da iyi atıyorsun 7 saat mümkün degil atıyorsun bari destek koy 2 saat de
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyine dşiyorum at yalanı mikem
Cevap sahibi+1 yılyine diyorum at yalanını mikeyim :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEger bakireysen ilk gecede 7 saat birlikte olsan kanamadan dolayi hastanelik olurdun
Bakire olmasan bile tahris olur erkekte de kadinda da orasi
7 saat ancak 6 saati sevisme 1 saat giris cikis olursa olur00 Yorumlacinselliğine doymaya bak derim canin cinsellik istediğinde onun cani istemezse sıkıntı sen bilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayal dünyası güzel 7 saatte bosalmiyor he kocanı gönderdi rekor tarihine imza attiralım 😂😂😂
00 Yorumla libidoosu yüksektir kardeşimm 4 saati duydum daa 7 saaatt ne ya dinlenmeli insann
10 Yorumla
+1 yılguzel hayal dunyası kardes 7 saat ıyımıs
7 saat efor sarfetmesı ıcın o adamın 10 yıllık sporcu olması lazım10 Yorumla
+1 yılMk afrin merkez 3 saatte düştü sen kalkmış 7 saat aralıksız ses yaptı diyon.. ki birde ilk sexsin kizligin yeni gitmiş mümkün değil ilk gece binlik o kadar yapamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl7 saatte demir olsa erir sürtünmeden, abi bir yerden sonra yardımcı ekipman kullanmıştırda sen farkına varmamışsındır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
İyide ilk geceni burda ifşa etmenin anlamı ne. Bize. Ne senin eşinden. Sizin mahremiyet anlayışınız yok sanırım. Çok saçma sapan şeyler yapıyorsunuz.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 7 saat mi. orda olmamış işte.2-3 saat diyeydin yine ok diyecektim.
10 Yorumlao arkadasının canı cık sıkılacak ılerde erkek dedıgın 2 saat sevısmeyle beraber zıkmelı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbartmis olayi okadarda olmaz ilk seni bosaltsada sende zevk alsan aci yerine ilac icmistir imkansiz okadar saat seks
00 Yorumla normal şeyler kimi azgın doğar kimisi boğa olarak doğar.
00 Yorumlazamanla azalır yılların birikimini sende harcamış adam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de pek inanamadım troll soru bu 7 saat insan yorulur
21 Yorumla- +1 yıl
Birseyler kullanmissa mumkunati var
7 saat mi ulan Amerika Irak’ı 3 saatte aldı sen neyden bahsediyorsun
00 YorumlaVajınanı hissedene kadar 7 saat gecmış yazık. Dalganı baska yerde gec uyuza bak 😄
01 Yorumla
+1 yılBence sadist senin acından o zevk alıyo ilk gece öyle yapılırmı kadına ya
00 Yorumla
+1 yılne zevk alıyorsunuz böyle saçma sapan hikayelerden anlamıyorum açsınız galiba
00 YorumlaArkadaşlarımın eşi 20 dk da boşalıyor resmen demen garip hangisini gördün
00 Yorumlaarkadasının esını sen nerden bılııyorsun pardonda :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi yapmış aferim 7 saat mi illaki birşey kullanmıştır normal değil yoksa.
00 YorumlaYuh arkadaş! Bencilliğe bak bune ya! Sanki şişme bebek ile seks yapıyor karşındaki canlı ulan canlı!
00 Yorumla
+1 yılSENİN yaşın kaç böyle yalan nerden buluyon hayal ettiğin Buysa zaten ol az ümidini kes
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemek ki kadınlar arasında epey detay konuşuluyor.. diğer kadınlar ne diyor eşinin durumuna
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşkım özel hayatımızı her yerde anlatma lütfen bu arada kelepçeyi takip becerecem seni bu akşam hazır ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO vajinayi gormek istiyom bir bardak suda ben dökem
00 Yorumla
+1 yılİşallah vajinanı çalarlarda sende kurtulursun.
00 YorumlaKardeş bu ne açlık 😁😁
00 Yorumla
+1 yılkadın kılığında fake atan bir troll daha
00 Yorumla
+1 yılIyi hikaye. Poorno sitesinde yayinlasan bunu
00 YorumlaDemek ki senden öncesi hiç olmamış :D :D :D :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. 7 saat ney lan. 7 saat de 3 desen tamam derim de
00 Yorumla
+1 yıl7 saat boşalmadan seks yaptınız öyle mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Kocan 7 saat ereksiyon halinde kalmış olabilir ama 7 saat aralıksız boşalmadan seks yapamaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂😂😂 işin zor sen aşık de ilaç kullanıyor galiba
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin 7 saattir evet asdfsaaff
20 Yorumla
+1 yılhaydar abinin maşallah gudumlu varmış :D
10 Yorumla
+1 yılEşiniz size tecavüz etmiş hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılEnteransiniz gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla güldüm kusura bakma fkghfgkljfg
00 YorumlaKızım yenı abdest aldım git ozelini burda anlatma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl7 saatin sonunda boşaldı? Sallama ziya
10 Yorumla kelepçe:)
farkına varırsan ideal koca00 Yorumla
+1 yılAdamın karnını doyur yoksa dışarda yer
00 YorumlaBizimkiler her gece yapıyor sıkıntı Yok
00 Yorumla
+1 yılFanteziler biraz değişik sadece
00 Yorumla
+1 yılat yalanı mikeyim inananı
00 YorumlaHayalinizimi yazdınız😂😂
00 Yorumla
+1 yılHayaller güzeldir trol abla