Eşimle daha yeni evlendik birlikteliğimizin ilk gecesinde bana çok hassas davrandı hatta evlendiğimiz gece bile yapmadı beni çok güzel hazırladı çokta ıslanmıştım kayganlaştırıcı jel bile kullandı ama çok zorlandık ve çok canım yandı gözlerimden yaşlar falan geldi eşim durmak istedi ama ben durmasını istemedim çünkü şimdi olmazsa daha çok zorlanacaktık bir daha yine canım yanar mı?
Cevabın nedir?
Her halükarda eğer kendini kasıyorsan bir süre zorlanacaksın. Alışınca herşey yoluna girer.
Hızlandırmak istiyorsan kendini duygusal anlamda iyi hazırlaman lazım. Mesela şunu sorayım. Cinsel ilişki aklına geldiğinde kafanda ne canlanıyor? Bir korku? Bir acıma beklentisi? Başka ne?015 Yorumla
Soran+1 yılYani şuanlık korku var bir de utanıyorum
Soran+1 yılEvet sevdiğim adam sonuçta 😊
Soran+1 yılDüşüncesi bile güzel 😊 o da çok üzüldü benim canım yanınca daha az girmişti içime durmak istedi ama istiyorum onu ben canım yansa bile 😊
Soran+1 yılYavaş yavaş yaklaşıyorum ona. Benim hazır olmamı bekliyor o bu gece olacak inşallah sağolun kendime geldim sizin sayenizde başta kayganlaştırıcı kullandık ama ben tiksindim eşimde sevmiyor bir daha kullanmayacağız 😊
Soran+1 yılTekrar birlikte olduk dün ve benim çok az ağrım oldu ve zevk aldım teşekkürler 😌
Soran+1 yılEşim evde oluyor bu aralar işe gittiği zaman yapacağım 😂
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten senin sayende özgüveni gelişti 😌
Bir hastalık vardı adonı unuttum ama kadınlarda olan, araştır ; seks sırasında psikolojinden dolayı vücudun sexe hazırlanmıyor örneğin vajina yolun uzamıyor kayganlaşmıyor vajina genişlemiyor sertleşiyor felan bu yüzden olabilir tedavisi var
02 Yorumla
Soran+1 yılBakalım ikinci eğer öyle olursa tedavi olurum sıkıntı değil
Önsevişmeyi biraz daha uzun tutarsanız kendini daha iyi hazırlamış olursun.
55 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun tuttu sırf ben rahatlayayım diye de işte olmadı
Soran+1 yılYeniceğim inşallah eşim bol bol konuşuyor benimle 😌
Soran+1 yılKesinlikle 😊
bir kaç sefer daha yaptıktan sonra acı kalmaz zevke dönüşür
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
29Cevap
+1 yılŞanslı olduğun söylenebilir. Her kadına öyle erkek rastgelmez.
30 Yorumla
+1 yılKasma kendini rahat bırak. Oral yapın birbirinize öpe koklaya eme yalaya slıştıra alıßtıra azıcik sokup çıkarsın, sonra biraz daha detine yine çıkarsın...
00 Yorumlaönsevişmeyi uzun tutun canın yanmaz alışırsınız, bu noktadan sonra zevk almaya başlarsınız, eğer acı her zaman devam etseydi kimse sevişemezdi
04 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişmeyi uzun tuttuk zaten evet öyle mantıklı cevap alışırım 2-3 kere beraber olduktan sonra 😊
Soran+1 yılHelal sende benim eşim gibisin anyaşılı olmak mükemmel bir şey 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin penisi senin kolun kadarda normaldir. Yani sen ufak tefek bir kızsan oda iriyse olabilir. Vajina ama grnişleyen bişey bebek çıkıyo ordan sonuçta zamanla alışırsın yavaş yavaş yapın işte
013 Yorumla
Soran+1 yılEşimin penisi çok uzun ve kalıpebende minyon tabi 😂 ama eşim kalıplı değil
Soran+1 yıl*Kalın
Cevap sahibi+1 yılHmmm birazını kes deliğine uydur sende 😂 Şaka biyana kalıplı olmasada penis iri olunca dişini istediğin gibi yönetebiliyosun. Zamanla genişleyince acı gider
Soran+1 yıl😂😂 bir iki kere olursa genişler inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah, anladığım kadarıylada eşin aşıeı ötesi anlayışlı kendi zevkini değil seni süşünüyo hep o adama hiçbişey demeye hakkın yok acıyosa katlancan 🙈😂💦
Soran+1 yılBeni çok düşünüyor evet gözlerimden yaş geldikçe sildi kendini geri çekti hemen gözlerimi öpmeye başladı gözyaşlarımı sildi acısada katlanırım sonuçta onun karısıyım😊
Cevap sahibi+1 yılÇok tatlış, aynen öyle onun karısısın acıyo die mızmızlanma 😏
Soran+1 yılYok mızmızlanmam 😂
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin size eşin evdeyse işiniz vardır 💦💦😂
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe zaman yapcanız 🙄
Soran+1 yılHavai yavaş yaklaşıyorum ona çünkü o benden bekliyor benim hazır olmamı😂
Cevap sahibi+1 yılHazır olunca yeşil ışık yanıyomu 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu sorular yüzünden hep ilk gece korkusu var bendedeee
19 Yorumla- +1 yıl
Millet abartılı konuşuyor emin ol hiç bişey yok korkma
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsın o kadar çok insan mı abartıyor diye düşünüyor insan
- +1 yıl
Ya hyr çoğu bilgisiz ondan oluyo oral olmuyo ya da iyi sevişme yapmadan girmeye çalışıyor vs ondan yoksa iyice sulaninca ve hazır olunca yapınca kız kolay alıyo
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsın zmanı gelince görecez bilgim var aslında okudum bir kaç bişey sevgilimde bilgilendiriyor ama gende korkuyo insan
- +1 yıl
Yardimci olurum istersen bende detaylı olarak
- +1 yıl
o zaman ilk geceyi bekleme önce yap rahat rahat yaprsin
- +1 yıl
korkacak ne var
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu söylediklerinde haklısın aslında
Gizli Üye(25-29)+1 yılKasma kendini rahatlamaya çalış güzel düşün sıkma rahatla duş al masaj yapsın sana
11 Yorumla- +1 yıl
İlk günden sonra acır
+1 yılNarin dawranir acele etmez iyi bir on sevismeden sonra yaparsa yanmaz ayrica ilki kadar yanmaz birkac iliskiden sonrada hic yanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk geceyi atlattıktan sonra artık sadece zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yıl2 3 gün ara verin sonra devam etsin kasma kendini rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok duygusal anlatmışsın. Bende yavaş davranmayı düşünüyorum. bir daha yapsan daha çok acır bence. Yapmadım ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin yerinde olsam hard yapardım bir kere acır ikinci geceye açılmış olurdun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç sevısmısmıydınız daha oncesınde? bende evlenecegım yakında ve nısanlım korkuyor onu nasıl rahatlatabılırım lutfen yardımcı olur musun?
010 Yorumla
Soran+1 yılGüzel güzel konuş onunla yatıştır onu sert davranma ve ona küçük dokunuşlarla sevdiğini göster
Cevap sahibi+1 yılkorkuyorum dıyor. kı bız sevıstık yanı daha oncelerde. sert davranmıyorum ama bende çekındım açıkcası ne yapacagım bılemıyorum
Soran+1 yılEğer penis boyun normalse biraz dokundur ve canını yakmak istemediğini falan söyle ama pantolon üstünden dokundur öyle sertçe değil
Cevap sahibi+1 yılbıraz buyuk açıkçası. gerdekte pantolon olmıcakkı yanı nasıl dokunduracagım?
Soran+1 yılVallahi bilemedim 😂 ama anlayışlı davran ilkte olmazsa sonra odur ilk gece yapmayın zaten yorgun oluyor insan birde kadın gergin oluyor benim eşim bana anlayış gösterdi ben daha demeden uyuyalım dedi sende anlayış göster ona
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı degıl anlayıs gosterırrım de ondan sonra seks olursa mesela dıger gunlerde de kanama oluyor mu yoksa hergun yapıyo musunuz ara mı verılıyor? ya ben gızlıden cıksam bana yardımcı olur musunuz sonra engelleyın ıstersenız
Soran+1 yılBenim ağrım oldu diye eşim ara verdi yani 3 gün falan oldu sanırım kasıklarım falan ağrıyor belki yarın tekrar deneriz çünkü ben onu acıya rağmen istiyorum😊
Cevap sahibi+1 yılacısa da ıcıne dogru ıttırmeye devam etmelı mıyım? dıbıne kadar koklemelı mıyım?
Soran+1 yılHayır zorlama eşin istiyorsa devam et eğer istemiyorsa hemen geri bas eğer çok uzunca köküne kadar girme
Cevap sahibi+1 yılyanı tamamen zarı bozalım dıye dıyorum olmaz mı oyle? mısyonerde yapmayı dusunuyorum ıcıne ıttırırken fazla kımıldayamaz hem kaçamaz
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Bu sorunun cevabını bizden iyi biliyorsun
40 Yorumla
+1 yılSeninki cok dar onunki de cok kalin gelmis demekki
20 YorumlaKayganlaştırıcı kullanmadınız galiba
06 Yorumla
Soran+1 yılKullandık tabi benim ilk olunca eşim onu da düşündü
Soran+1 yılKasmayacağım artık sonuçta o benim kocam 😌
Soran+1 yılÇok farklı daha alışamadım daha 5 gündür evliyim çok güzel 😊inşallah hep böyle gider😊
baya minyonsun sanırım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😂 o da biraz uzun olunca böyle oluyor işte 😂
Soran+1 yılBoyunu bilmiyorum 😊 ama komple girmedi içime
+1 yılPeki sen o an kendini çok mu kastın
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet kasmış olabilirim 😓
- +1 yıl
Anladım daha ikinci ilişkiye girmediniz mi ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
- +1 yıl
Oradamısın?
Soran+1 yılİkinci ilişkiye girmedik benim ağrım oldu diye eşim dinlenmemi isted ve ne soracaksan buradan sor
- +1 yıl
Anladım buradan soramam ki
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bir defaya mahsus iki duble rakı al , dene ve gör.
00 Yorumla
+1 yılbir kaç kez daha olur sonra olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılen fazla 1 2 sefer daha yanar sonra zevkler başlar
00 Yorumla
+1 yılnasıl muhabbetler bunlar ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendini çok mu kasıyorsun
00 Yorumla
+1 yılAcımaz doya doya zevk alırsın.. :)
00 Yorumlaileride açılır düşün çocuk çıkıyor oradan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskisi kadar Acımaz Artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bol bol oral yapsin sana sulan o zaman acimaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılbir kaç defa yaptıktan sonra artık alışır biraz
00 Yorumla
+1 yılİlk te boyle acıması normal
00 Yorumla
+1 yılAcıyı düşünme zevke odaklan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılkilit sağlammış kilit açıldıysa kolay olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanar ama bikac kez
00 YorumlaKalin miydi kanks?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMinyonmusun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet😂
Cevap sahibi+1 yılHer seferinde yanar trol degilsen tabi
+1 yılistekliyidin yane
01 Yorumla- +1 yıl
hayir merak etme canin yanmaz artik testi su yolunda kirildi yaa