Bu hafta evleniyorum. Daha önceden hiç cinsel tecrübem yok. Nişanlım da korkutuyor beni seni çok fena yapıcam içinden geçicem filan diyor. İlk gece çok can yakıcımı oluyor. Kanama filan çok oluyormu. Birde kızlığım bozulduktan sonra bırakalım mı yoksa devam mı edelim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir ömür mutluluklar dilerim ama korkmana gerek yok nişanlın seni tahrik etmek için söylüyordur ama bakire biriyle sert ilişki olamaz tamamen konsantre meselesi vajina uyarılıp kaygan kıvama geldiğinde fazla can yakmaz her türlü ihtimale karşı kayganlaştırıcı bulundurun ilk birliktelikte kan geldiğinde bırakılmalı kanın rahat bir şekilde boşaltımı sağlanmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılo öküze söle düğünü yaklaşmış kıza öylemi denir tam bir mal mış ulan kurbanlık hayvanlar bile kesilirken gözleri kapatılır. adama bak içinden geçikcemişde parçalayacakmış. mağara adamımı o sığır
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaa. Aynen.
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İlk önce sakin olun ön sevişmeyi uzun tutun eğer ilk birleşme de kan geldikten sonra acı olursa bırakın bı kaç gün ara verebilirsiniz ama bu size bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneceğin kişinin insan evladı olduğuna emin misin? Bunlar nasıl sözler?
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen nişanı atayım diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen partnerine bağlı Partner'in sabırlı ise biraz da nazik naif davranırsa çok bir sıkıntı olmaz ama partlerin özür dilerim ama öküzün teki ise o zaman işim var işte
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Yani partnerinin seni öncesinde hazırlaması lazım rahatlatması lazım biraz Soft duruma getirmesi lazım yoksa biraz yani senin için sıkıntılı olur
+1 yılVermeyeceksen regalim diye söyle baktin rahat vermiyor hayvanlasma diye soyle yok vericem diyorsanda seviserek uzerinizi cikartip klitorisini emdir vakumlattir ksama kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eğer evleneceğin kişi kendini bilen hakim olan biri ise sanırım çok zor olmaz. Nişanlın yanlış söylemde bulunmuş. kendini bilenmiş gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörmemiş gibi hayvan gibi şey yaparsa ön sevişme flan olmadan birden girerse acır tabi ama öyle sürekli acıyacak bir durum yok tabi penis kalınlığınada bağlı seninkinede bağlı tabide kızlık bozuluncada size bağlı kanı siler devam edersiniz
00 Yorumla
+1 yılyani başta biraz evet ama sonra geçer
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu acıyor. Kanama filan çok oluyormu.
- +1 yıl
Evli msin
Gizli Üye(18-24)+1 yılNisanlin biraz odun mu senin. O şekilde mi konusulur. Hayatinda ilk defa mı kiz gorecek yoksa Nisanlin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana bi tavsikye bacaklarını sıktıkça canın ağrır sal bide uzunca sevil baya yzun olsun bu söre son olarakta. birdan faxla yapmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk gece karşı tarafın çok kibar olması lazım yoksa canın yanar ve sonrada korkarsın anlayışlı olmasını söyle
00 Yorumla
+1 yılZevkten anlamiycaksin bile. Uzun uzun oral yaptir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanki zenciyle evlenıyor triplere gel
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel konular özelden konuşalım istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozuldu mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBittin sen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında