+1 yılKadın olmak yani pasif olmak neden zoruna gidiyor kadınlarımızın şöyle bir bakacak olursak sırf sevgilisin keyfi olsun diye kimse arabanın arka koltuguna yatmak istemez bu onun şerefini haysiyetini zedeleyecek bir durum sadece erkeğin mutluluğu ( keyfi ) için ilişkiye girmek aşağılayıcı birşey tabi erkekler olarak kendi çevremden duyduğum kadarıyla 31 çekerken döl nasıl havaya fırlıyorsa aynı şekilde amaç bir kadının içine yda bedenine döllerini bırakmaktan ibaret sonra vay erken boşalıyorum vay ereksiyon kaybediyorum diye yakınırlar duyduğum kadarıyla hiç kadını alayaım eve götüreyim sarılalım öpüşmemiz hiç kesilmesin sarılmayı sadece ellerini tutmak için bırakayım diye bir zevki yok sperm benden kadına gitsinde sktirolup gideyim mantığı olunca kadın olmak gerçekten gurur kırıcı...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki sırasında bir denge olmalı kah kadın dümeni eline alıp erkeğine tüm yeteneklerini sergilemeli kah erkek iplerini eline alıp kadınını zevkin doruklarına çıkarmalı.
Yin Yang gibi dengeli bir ilişki olmalı01 Yorumla
Soran+1 yılAslında onu kastetmedim. Yani halk arasında "yapan" taraf hep üstünmüş gibi görülüyor
Bence kadınları sürekli pasif olarak görmek yanlıştır. Eskidendi o kadınların sürekli 'sadece uzan ve bacaklarını aç' durumu. Artık kadınlar da cinsel ilişki de aktif durumdalar. Senin tarafından olaylarla bakarsak kadınların hiçbir şey yapmadan durdukları ve erkeklerin boşalmasıyla ilişkinin son bulduğu durumlarda kadının zoruna gider. Fakat artık kadınlar da aktif olduğundan bence bir sorun yok.
20 Yorumla
+1 yılHaklısın bu gereksiz şeyler bir kenara bırakılıp alınacak zevke odaklanmalı insanlar.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılEvet benim zoruma gidiyor bu ülkede yasamasam keşke.
19 Yorumla- +1 yıl
Yoo değil benim elimde
- +1 yıl
Ailem burada, param yok, yurtdisinda yasamak için gereken şartlar yok
- +1 yıl
Sanene ya cidden niye zoruna gitti anlamadım.
- +1 yıl
Sanki biz vatani ülkeyi sevmiyz. Biz de seviyz da toplumun çarpık kurallarını ve insan hakları ihlallerini sevmiyorum ben.
- +1 yıl
Doğru düzgün konuş sen benim hain olduğumu nerden çıkardın ne hainlik yapmisiz
- +1 yıl
Hainmis lafa bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınları pasif gören de isteyen de kim.. Onlar dünya görmemiş cahillerdir.. Ben şahsen kadınların daha aktif olmasını da isterim ve hayatta pasif oalrak görmem, düşünmem..
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim demek istediğim o değil ya :D
Cevap sahibi+1 yıldemek istediğini anladım ve böyle bir cevap vermek istedim..
Bunlar hep p. orno lobisinin oyunları
22 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Aha da nokta
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de öyle hissediyorum yani ezik gibi..
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar