Ben yedi yıllık evliyim. İki üç güne bir ilişkimiz oluyor ama ben hergün istiyorum. Kocam da her güne pek istekli olmuyor.
Siz de durumlar nasıl?
Siz de durumlar nasıl?
Nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır bayanda ise istek katlanarak artmaya başlar. 6 ayın sonunda ilişki sayısı haftada bire iner Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur ama sizde haftada 3 kez oluyorsa sayı genel ortalama göre gayet iyi. Bence sorunun ilişki sayısının az olması değil, ilişkide tam orgazm olamamandan kaynaklı ilişki sonrası isteğinin azalacağına daha da artması. Sorun tam olarak şu şekilde anlatayım. Önüne çok sevdiğin çikolatalı pastayı koyuyorlar😄😄 pasta tam gözünün üstünde😄😄 sana çok küçük bir dilim veriyorlar. Sen bunu yedikten sonra tatlı isteğin azalacağına çok daha fazla artar. Pastasın hepsini yemek için çıldırmaya başlarsın. 😄😄 yani tatlı isteğini tam bastırman lazım.😄😄
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi😄😄 ama çözüm dersen tabi ki var😄😄
Dediklerimi dikkate almanı öneririm ☺️
Sorunun kısa sürede çok kolay çözülür
Yok çok güzel orgazm oluyorum ve ondan sonra isteğim tatmin olduğum için gidiyor zaten.
Sorun genelde ben istiyorum eşim istedin istiyorum bir de tatmin olsamda ertesi gün Can'ım çekiyor eşimde pak gönüllü olmuyor.
Bıkıyormu ki?
Tam tatmin olduğuna eminmisin peki
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajşnanın kalp atışı gibi kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
Bunlar oluyor mu
Aynen eminim, bir süre bacaklarımı tutamıyorum vücudumda hiçbirlerimi kontrol edemiyorum, Yani orgazm geldikten sonra oluyo bunlar bazen de o an istemeden bağırıyorum o an tutamıyorum, eşime diyorum beni tut bacaklarımı tut tutamıyorum diyorum, konuşamıyorum d o an düzgün bilinç kaybı değilde o an hazla başın dönmüş gibi birşey oluyor ama sonrasında çok rahatlıyorum.
Siz çok iyi biliyorsunuz sanki bayansınız da yaşamışsınız gibi tarif ettiniz
Anlattıklarından orgazm olduğunuz belli😄😄 peki inlemenden eşin hiç etkilenmiyor mu?
Bir erkeği en çok tahrik eden şey ilişki sırasında bayanın kısa sürede orgazm olması orgazm olduğu anda yüzünün altı ifade ve aldığı hazdan çıkardığı inleme sesleridir
Açıkça dile getirmedi ama mesela ben bacağımı tutamıyorum beni tut sıkı sıkı sarıl rahatlayıa kadar diyorum abartı geliyor bunlar bana diyo, ben bunu önceden yaşamıyordum biliyorsun istesem de bunu yapamam elimde değil diyorum birşey demiyor.
Sonradan orgazm olmaya başlayınca mı inandırıcı gelmedi anlamdım ki ama ben eminim yaşadıklarımdan yani.
Ama ona anlattım ben böyle rahatlıyorum diye en asından dikkat ediyo kendini geciktiriyo ve benim orgazma geleceğim şeyleri yapıyo
Siz evlisisiniz çok iyi biliyorsunuz bunu
Evli değilim 😄😄
Anlattığın kadarı ile tam orgazm oluyorsun ve eşin bundan etkilenmiyor😄 malesef seks konusunda çok pasif bir adama denk gelmişsin
Ayrıca genelde mastta yapma ihitiyacı duyuyorsun değil mi
Evetr
Yok genelde duymuyorum
Araya Zaman girerse tabi ki Nadiren
Eşim Nasıl pasif yani
Sizin bunları anlamak için uzun bir ilişkinşz olması lazım, Nasıl evli değilsiniz ya.
O zaman evlenip ayrıldınız
İsteksiz yanii😛😛 ama senin tam olarak isteği bastırman lazım
Yoksa olmaZ
Hiç evlenmedim
Sadece çok iyi gözlemciyim😄😄
Evet😛😛😛
İyi akşamlar 😄😄😄
Çık şimdi işin içinden.
Şimdi birde erkek Nasıl aktif hale getirilir onu araştırıyım☹️
İyi gözlemci mi? 🙊
Evlenmeden birisini gözlemek mi 🙊
Bence evlenin siz bir kadını gayet Mutlu edersiniz
Artık gözlemleye gözlemleye o evlilik kaçıncı seviyeye yükselir bilemiyorum 🤔
Önerileriniz için Teşekür ederim 😊
Erkeğin isteğini arttırmak kolay 😛😛 ne yapman gerketiğini bilirsin
İsteğini artırmam için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık bildiklerimi de yaptığım için
Yok boşaltırken yüzüme dahi sıçramasını istemiyo
Eşiniz izin veriyo mu sizin böyle bişeye
Yanlış yoruma yazdık🙊
Nasıl yani yanlış anlamadım. Ama ben evli değilim bu bir 😛😛😛 erkeğe oral yaparken senin yüzüne sıçramasını istemiyor dedim sanırım. Bunu genelde bayanlar İstemez ama senin ki biraz garip miş. Eğer bayan isterse yapar 😄😄 bazı kız arkadaşlarım yapıyordu ve Benin de hoşuma gidiyordu.. peki sen bunu istiyormusun 😛😛😛
Ayrıca isteğini tam yerine getirmek için ilişki anında kısa sürede yoğun orgamz olma alışkanlığını sana tavslye ederim. Bunu daha önce söyledim ama sen dikkate almadın. Bak şimdi burdan birçok bayanın aynı sorununu çözmede önerimlerimin müthiş faydası oldu. Sana bir teknik tavisiye edeyim. Sen bunu önce uygula ve sonra partnerin ile pratiğe geç. Hemen farkını göreceksin😄😄😄
İşte siz değilsiniz evli olan evli birisinin yorumuna cevap verirken size yazmışım sonra ferkettim.
Oralide istemiyo pek zaten eşim beni isteğimle arada yaptığımda yüzüme felan gelmesini istemiyor çekiyo bazen bir peçeteye ya da üzerime o da nadir yani
Dikkate neyi almadım ki?
Ben ev değildim ama evli gibi yaşadık 😄😄 bu arada
Eşiniz çok hassas bir kişi ve sizin rahatsız olacağınızı düşünüyor. Aynen bayanlara oral yapılırken bayanın partnerinin vajinasından gelen sıvıdan çekineceği gibi 😄😄 ama sen oral yapmayı ve spermi sevdiğini ona ispat etmen lazım. Bu arada sen seviyorsun değil mi😛😛 hatta yutabilirisin bile 😛😛 ama oral yaptıktan sonra eşinde boşalma olursa hemen ağzını yıka ve sevişmeye öyle devam edin. Ama hızlı ol😛😛
Kendi sperminin kendine Deymesini İstemiyor belli😄😄😄
Sana oral yapıyor değil mi, bu arada😛😛😛
Belli evli gibi yaşadığınız.😊
Eşim oralı pek istemiyor ama ben arada ısrar edip yaptım özel günlerimde yaptıklarımda boşalana kadar yaptım.
Normal zamanda oralle boşalmıyo genelde önsevişmede oluyo sonra normal devam ediyoruz. Zaten istediğim zamanlar yok diyo beni çekiyo engel oluyo yapmama.
Ben de istedim bana yap diye şimdi canım istemiyor dedi, ben temizliğime çok çok dikkat ederim, en ufak bir koku dahi oluşmaz hep temiz tutarım o da biliyo zaten bunu ama ondan sonra da yapmadı yani
Gönülsüz ya işte
Ben onu dedikten sonra kendine de hiç yaptırtmadı daha
Normalde ara ara yapıyordum gene istiyorum ama bana da yap dedikten sonra tamamen izin vermedi kendine de
😞
Bir de kısa sürede yığın orgazm olma alışkanlığı nedir?
Yap dediğiniz taktik nedir?
Okuyorum
Her bayana mutlaka oral yapılması lazım. Bu bayan için çok elzem bir konudur. Cinselliğin kalitesi bayanın ne kadar zevk aldığı ile doğru orantılıdır. yani senin tam olarak tatmin olman lazım. Yoksa ilişki başarısız demektir.. genelde her erkek oralı Sever ama seninki belli isteksiz. Sadece seni memnun etmek için senle beraber oluyor. Ona kalsa anca anda bir ister belli.
Kadınlar arzulamak değil arzulanmak ister. Siz güzel olmaya, beğenilmeye ve ilgiye muhtaçsınız 😄😄😄
Seni tam anlayamıyor belli😄😄 neyse oral mevzu ise ben şahsen oral yapmayı cinsel ilişkiye tercih ederim.
Hafif eşki ve çok kışkırtıcı bu tadı dilinde hissetmek beni resmen çıldırtır. Tabii aynı anda bayanın aldığı zevkten inlemeside beni benden alır 😄😄😄
Sen ona yapmayıda seviyorsun belli. Bayanlar zaten doluluk hissene bayılır. İçinde veya ağzında 😛😛😛 onu ağzında hissetmek bile seni deli ediyor belli😄😄😄 senin ruh halini çok iyi anlıyorsun.
Eşin sana oral yapmanın daha zevkini almadığı için uzak duruyor. Bunun çok zevkli bir şey olduğunu ona ispat etmen lazım😛😛 bunu nasıl yapacağım dersen
İşini bilen bayanlar kendi kukularının kokusundan ve tadından müthiş hoşlanırlar. Hafif eşki ve çok kışkırtıcı bu tadı dillerinde hissetmek onları çıldırtır😄😄😄 bu hazzı hiç tatdın mı peki 😛😛😛
Sorduğun diğer konu içinde çok etkili mast teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim😄😄 bilmiyorsan bir taktik önerebilirim
Devamı reklamlardan sonra 😅
Öneriniz olan tekniğin yapım aşamasına geçelim uygulayalım
Yok kendi sıvımda hoşuma gitmez ya yapmadım öyle bişey
Sana tekniği anlatayım 😄😄 ama kendi sıvın konusunda sakın önyargı yapma 😄😄 sakın
Çok seveceksin 😄😄 bir bildiğim var
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası pilli
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var😄😄😄
Yok orgazm oluyorum. Orgazmdan sonra rahatlıyorum isteğim geçiyor zaten.
Mast. yaparsam isteğim artıyo sadece ilişkide değil.
Ertesi gün gene canım çekiyo ama eşim oek gönüllü olmayınca 😏
Ben eşim daha istekli olsun istiyorum ben aslında sorun orgazm değil yani
Yok aslında tam orgazm oluyorum artık zaten isteğim artmıyor gidiyor ondan sonra
Ama ertesi gün yine canım çekiyo mesela
Mast. yaptığımda geçmiyor sadece
Ben eşim nasıl daha istekli olur onu anlamak istiyorum ya da neden böyle
Dediğim masttı yapıp ilişki sırasında aldığın zevkten deli olursan eşinde deli olur 😄😄 dediklerimi dikkate al
😊 peki teşekür ederim de.
Başlangıcı adam gönüllü olsa zaten onlar yapılır çözülür
Dediklerimi uygularsan biraz isteği artar ama sen Tüm erkeklerin genel problemini çözmeye çalışıyorsun ama bu pek olası değil gizlicik😛😛😛
Tüm erkeklerin genel sorunumu?😳
Peki o anlatılanlar abartı mı yani?
Yapacak birşey yok o zaman
Teşekkür ederim gizli beyfendi😊
Hiçbir abartıya inanma, hepsi yalan
Sadece dediklerimi uygularsan İsteği artacak 😄😄 dediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim
Size çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.😊
Yani, şimdi eşimin durumu normal o zaman.
Artı olur dedikleriniz de demi?
Zaten amaç biraz daha artı yapmak 😄😄 oda sana yeter merak etme 😄😄 ama beklentiyi çok yüksek tutmaya gerek yok 😛😛😛
Biraz seni arzulasın yeter
Senin bu sorunun için bir ara çok etkili bir kaç Önerim olsun barii 😄😄😄 dimi
😄😄😄 dediklerimi dikkate almanı öneririm
Çok garip belki hergun yapamaz ama iki güne bir kesin yapar erkek reddetmez kolay kolay ama bilemedim yaa, genelde her gün istemeyenler kadınlar olur. Kadın isteyince erkek çoğu zaman yapar yapmak ister diye düşünüyorum ama yorgunluk önemli faktör eşiniz çok yoruluyorsa her gün yapmak istemeyebilir
Evli misiniz?
Benim sıkıntım aslında aman aman hergün illa yapalım değil ama diğer zamanların genelinde de ben istiyorum ama o istese hergün de yaparım zaten.
Mesela ben istemeden onun haline bırakıyım araya Zaman çok giriyo öyle istiyo
Öyle olunca da beni istemiyo mu gözü mü dışarıda ilgisini mi kaybediyo diye aklıma geliiyo
Şimdi benim uğraşmam ilgim çabamla bu durumda yani
Ama mesela eşim daha istekli odun hergün istesin ya da benden çok istesin istiyorum
Kadınlar istemekten çok istenmekten hoşlanır sonuçta
Evet evliyim durumu gayet iyi açıklamışsınız ve gayet iyi anladığımı düşünüyorum. Kadın bir defa isteğini söylese ya da belli etse erkek daha fazla sayıda söylemeli. Öyleki sizi bu düşüncelere götüren sebepler ortaya çıkmasın. Erkek daha fazla sayıda isterse ve yaklaşırsa bu aynı zamanda kadının duygusal ihtiyaçlarını da giderir düşüncelerini rahatlatır kadının daha fazla bağlanmasını sağlar haliyle bağlılık duygularının da ihtiyacını gidermiş olur erkek. Tabiki saydığımız ve sayabilecegimiz durumlar kadında eşim beni çok seviyor değer gösteriyor, bana kadinligimi yaşatıyor, beni hem duygusal hemde seks olarak tatmin ediyor düşüncelerine ulaştırır. Bu düşüncelerde kadını, hem ruhen ve duygusal olarak rahatlatır mutlu eder ve kocasına bağlılığı arttırır. Aynı zamanda kadının beyninde kocasi için "güçlü" bir erkek kavramı oluşur ki, bu da her kadının kocasında görmek istedigidir. Evet cinselliği seviyorsunuz çokta istiyorsunuz kocanızın sizi orgazmlara ulaştırmasini ama daha sık ulastirma
Sını istiyorsunuz, ama bunu hep ben dile getirmeyeyim, daha çok o dile getirsin, getirsin ki onun beni sevdiğini beni ve sevgimi istediğini, bbedenimi istediğini arzuladığını bedenimi görmenin ona zevk verdiğini beni izlemenin keyif verdiğini beni severken ve benimle sevişirken ve içimde gidip gelirken bunu mutlulukla ateşli ve coşkulu şekilde yaptığını bilmek görmek istiyorum. tutku ve iştahımı onu uçurmak istediğimi bilsin istiyorsun. O da istesin dile getirsin ki ben de kadınım bazen nazlanayim, biraz nazimi masumiyetimi görsün istiyorsun bundan mutlu olsun çocukluğumu hissetsin, naz ile niyaz ile oyunlar cilveler yapmamı sağlasın buna olanak sağlasın bir kadın olarak buna ihtiyacım var ve bu duyguları ben yaşarken o da yaşasın ve bu durumlardan mutlu olsun. O mutlu olurken bende kadinligimi yasayayim istiyorsun, ben soylemezsem aklına bile gelmemezlik olmasın, olmasın ki benimde aklim olmayacak yerlere gitmesin diyorsun. Diye düşünüyorum, umarım yazılarımla seni sıkmamisımdir,
Bilemiyorum düşündüklerim doğru mu?
Ya size çok çok teşekür ederim.🙏
Söylediğiniz herşey tamamiyle kafamdaki duygular. Sıkmanın tam aksine benim içimi siz yazıya dökmüşsünüz.
Beni çok çok iyi anlamışsınız. Hayallerimi anlatmışsınız.
Bunun altında yatan neden ne sizce?
Eşimle görücü usulü evlendik beni sevmemesi olabilir mi?
Ne demek rica ederim :-) doğru anlayabildiğim, sizi sıkmamış olduğum ve duygularınıza tercüman olabildiğim için çok memnun oldum çok sevindim. öncelikle ben görücü usulü olması ile uzaktan yakından alakası görmüyorum. Nitekim en uzun süren hatta ömürlük olan evlilik istatistiğine bakacak olursanız en yüksek oran görücü usulü ile olan evliliklerdedir. 7 yıllık evlilik hayatınız var ve bu sorunuzun cevabını bulabilmek için en azından ipucu yakalamak için bazı durumları bilmek gerekiyor
Kocanız cinselliğe karşı hep bu şekilde miydi? Yoksa zamanla mı mesafe arttı? Zamanla oldu ise zaman aralıkları kaçar kaçar arttı? Siz isteğinizi belirtmeseniz ne kadar sürede size cinsel yaklaşımda bulunuyor? Cinsel ilişki sırasında durumu nasıl, sakin sevişen biri mi eğer böyle ise önceden de mi böyleydi? Yoksa heyecan tutku ateş var mı? İlk boşalmadan sonra ki tabi ilk boşalması uzun süre almıyorsa ikinciye devam ediyor mu? İlişki süresince ara ara olması normal ama daha fazla sertlik kaybı yaşıyor mu? ( Bunu iktidarsız olma şüphesi ile sormuyorum yanlış anlamayın ) sizin hoslandiginiz sevişme metodlarını biliyor mu biliyorsa bunları uyguluyor mu? Bu soruların cevaplarını verirseniz tabi sakıncası yoksa. Gelecek olan cevaplara göre yolumuza yön veririz. Görüşmek dileğiyle hoşçakalın :-)
İlk evlendik bir yıl çok fazla değildi ana ben isterdim o da çok düşkün değil de sonra hamile kaldım bir yıl sonra hamilelikten sonra hiç yanaşmadı karnım felanda yoktu
Sadece beşinci ayda bir defa oldu o zaman da hamileyim zaten üstüne bir de buun böyle davranması çok sıkıntı yaşadım bu konu da yapmamız içinde sakınca yoktu üstelik
Çok hamileliğim bitene kadar yaklaşmadı ben iyi yormaya çalıştım beni düşünüyo diye her neyse çok zor bir doğum geçirdim
İki ay felan oturamadım dikişlerim dahi düşmedi çok olduğundan o ara eşim iyice uzaklaştı ben zaten çocukla meşgulüm yemek yiycek Zaman'ı zor buluyorum
Sonra iki ay dan sonra üç ay oldu tık yok
İnsan bir sorar nasılsın yapalım mı bir denetelim diye
Dört ay beş ay altı ay oldu tam altı ay sonra yanaştı
Tabi ben durumu artık iyiye yormayı bıraktım hasta olduğunu düşündüm artık
Biraz üstüne gitmedim düzelir diye yok Ada'm dört ay geçti üstüne ondan sonra istedi
Allahım ben bu süreci geçirdim ama ömründen ömür gitti adım evli ama evliliğimi
Yaşamıyorum ki
Kayınvalidelerle konuştum artık şaşıp kaldı kadın inanamadı
Eşimle konuşmuşlar ama
Sınavım burda bitmedi eşim hiç normale dönmedi konuşuyodum ağlıyorum istemiyorsan boşanalım yok
Çok stresliyim yorgunum diyordu
Allahım yorulacak işi de yok yorucu değil yani
Hep ben istiycekmişim ona neler neler yapmadım gecelikler hazırlıklar konuşmalar yok Ada'm iki üç hafta geçiyo konuşuyorum o Zaman yapıyo sabahlara kadar ağladığım oldu üstümde gecelikle
Hasta zannettim gay zannettim
Doktora gittik bişey çıkmadı
Defalarca konuştum ama yok
Dediğim gibi artık çocukta olunca son bir çabayla bu hale geldik
Artık nadiren geç boşalıyor
Erken boşaldığında bazen ben isteyince ikinciyi yaptığında bir bakıyorum yaparken sertliği gidiyo
Benim isteklerimi yapıyo çoğunu
Yaparken yavaş başlıyo sonra hızlı o da benim için normalde de hızlı yani
Şimdi kendi isteğine bıraksam dört beş günde ister sanırım ama o da bence yaşadıklarımı biliyo bu konuda tavrımı bir sıkıntı çıkmasın diye tahmin ediyorum
Gayet iyi anladım gerçekten çok çetin bir imtihanın olmuş çok üzüldüm. Çok da şaşırdım. Bazı erkekler hamilelikte kadından uzaklaşıyor, sonra bir çoğu bu durumu atlatıyor ve hanımına yaklaşiyor, ama sizinki hem hamilelik öncesinde baslamis sanırım, bu zor imtihana sabrindan dolayı gerçekten takdir ettim. Allah zor günlerinin mükâfatını iki cihanda versin. Amin. Anlattıkların karşısında yapılabilecek herşeyi yapmış ve sağlam mücadele vermişsin. Peki yanlış anlama aslında buna pek ihtimal vermiyorum ama bir soru soracağım
Aldatma şüphesi yaşadın mı hiç?
Ayrıca bütün yasananlar neticesinde gün sayısını 5 güne 1 haftaya indirmiş olman gerçekten büyük başarı ve önceki yaşadıklarına rağmen bu duruma gelmiş olmana çok sevindim.
Ya şöyle aldatma ihtimali böyleni durumda her insanın aklında olur
O dönem durumumuzu kayınvalidem kayınbabam biliyordu anlattım
Eşim kayınbabamla aynı iş yerinde ve adam sürekli oğulu kimle nerde biliyo veya öğrenebiliyor
Ben zaten sürekli bu sorun kafamda hep bir iz peşindeyim herşeyi bir kontrol felan
Eşimin iç çamaşırlarını kontrol ediyordum
Genellikle herhalde artık rüyalanıyordu çamaşırına akıyordu
Çünkü duşunu sabah alıp çıkardı bakardım
Öyle bişey olsa çamaşırında hiç olmaz gittiği yerde temizler sonuçta
Ama tabi bunlar belki de yapamadığı zamanlar benim denk geldiklerim bilemem
Belki fırsat buldukça yaptı ve beni iyice gözü görmedi
Mesela ben yapsam eşimin ruhu duymaz demi yaptıktan sonra
Ama o dönem çektiklerimi bir allah bir ben bilirim
Şimdi çeker misin deseler imkanı yok
Ben hep belki düzelir beklentisi bu kadar zaman kaybettirdi
Şimdi de biliyo bu konuda gemileri yaktığımı belki ondan bir düzene girdik
Çünkü ona elimden geleni yaptım
Mesela o dönem konuştum sürekli tamam düzelecek diyordu
Aradan zaman geçiyor yine aynıydı
Konuşuyordum gene gene aynı
Artık açıkça söyle istemiyorsan sevmiyorsan boşanalım bu iş böyle olmaz dedim nereye kadar bekle böyle
Yani öyle bir süreç geçti
Bu süreçte mast. yapmak zorunda kaldım bende
Sonra yapamadım gene çaba konuşma en don bu hale geldik
Anladım iyi ki sabretmissin de belli oranda düzene girmiş. Peki masdurbasyon yapıyor olma ihtimali veya izlenimi oldu mu hiç? Bu anlattıkların neticesinde aldatma olayı olduğu yönünde bir kanaatim olmadı. Zaten öyle bile olsa, ayda yılda seni istediğinde beklentisi içinde olduğumuz durumları birinde olmasa birinde yasatirdi zaten diye düşünüyorum.
Anladım şimdi süre kısalmasına rağmen yine beklentisi içinde olduğunuz şekilde bir yaklaşım yok ama değil mi, tabi Mast yapmış olmanızı anlayabiliyorum, tamam yapmamak gerek ama siz bunu kendinizi bir kötülükten korumak gözünüzün dışarı kaymasını engellemek ve nefsinizi tatmin Edip kötülemek maksadı ile yapmissinizdir diye tahmin ediyorum
Yok hiç mast. yaptığını sanmam duşta da kontrol ettim o dönem.
Yani aldatmışta olabilir tüm bunlara rağmen
Çünkü işi gereği şehir dışına çıktığı zamanlar da oluyordu
Bunlar çok çok uzun zaman önce oldu
O dönem de olduğunda da zaten erken boşalıyordu hemen
Evliliğimizin ilk yıllarında yani
Kısaca böyle şimdi hem geç boşalıyor hem eskiye göre daha sık yani
Ama işte benim aklıma bu yaşadıklarımdan dolayı ben öyle olmasını istediğim için yapıyormuş gibi geliyo
Bu süreç düzene de girince ben de kendimi daha iyi anladım daha çok olmasını istiyorum
Tabi ona her zaman söylemiyorum
Ama içmeden hep böyle olsa diyorum yani
Kendi istese daha çok diye
Gelinen süreçte kocanız sıkıntılarından kurtulmuş görünüyor. Tabiki bu durum sizin hem sabırlı hem mücadeleci oluşunuzun meyvesi. Bu noktaya gelindiğine sizin adınıza çok sevindim mutlu oldum. Evet bende çok daha iyiyim ama, bu serüven beni harap etti şimdi sorularla yaşıyorum, dediğini duyar gibi oluyorum. Peki geldiğimiz noktada kendisi isterken veya sevişme esnasında istekli olduğunu coşkulu olduğunu belli eder, diye düşünüyorum boyle bir izleniminiz oldu mu?
Evet ben yanlış okumuşum.😊
Çok uzun zaman girince isteğimi bastırmam gerekiyordu yoksa aklından çıkmıyordu.
O yüzden rahatlamak için mecbur mast. yaptım o dönem.
Aldatmayı değil de ciddi anlamda boşanmayı düşünmüştüm..
Tespitlerin çok doğru kısaca bu serüven beni harap etti aynen
İstekli coşkulu olduğ derken
Hep nasılsa öyledir yani
Şimdi ger zamankinden artı farkı olsa anlarım ama aynı havada oluyo genellikle eşim
Anladım ben iki noktada seni aldatmadigi yönünde fikir sahibiyim ilki, dün nasılsa bu günde öyle oluşu ki, bu tamamen kocanla ilgili bir durum onun gerçekten cinselliğe karşı bakışındaki psikolojiyi merak ediyorum. Bunu çözmek adına bir yardımım olmasını çok isterdim. Diğeri ise arasıra kilodunu lekeli görmen, normal bir cinsel yaşamı olan insan yani seninle birlikte olmuyorsa da başka biriyle birlikte olsa, öyle kilodu lekeli olmaz kolay kolay çünkü vücut ruyalanmada meni fazlasını atar eğer normal ve sık boşalma olsa ruyalanma pek olmaz. Yani bu tamamen kocanın cinsellikten uzak zamanlar geçirmiş olması, öyle tahmin ediyorum ki, kocan seninle 5 günde veya bir haftada ilişkiye girdiğinden beri kilodunda leke görmüyor olduğunu düşünüyorum doğru mu?
Aynen öyle şimdi hiç görmüyorum leke zaten. Öyle beş günü de bir haftayı da bulmuyo zaten genellikle şimdi o beklese ben beklemiyorum o kadar süre.
Bu anlattıklarıma çok zaman oldu önceden böyleydi.
Ben durumu genel olarak değerlendirmeniz için bahsettim yani geçmişi..
Çünkü beni çok doğru ve iyi anladınız.👍😊
Bunları da bilirseniz daha doğru yardımcı olabilirsiniz belki diye..
Birşey sormak istiyorum
Siz okumayı seven bir insansınız değil mi?
Ya da bunu sağlıycak bir mesleğiniz var,
En kötüsü ayrıntılı düşünen bir insansınız diye tahmin ediyorum..
Görüş bildirmiş olduğunuzu yeni gördüm oldukça yoğun geçti geçtiğimiz günler üzgünüm. Sizi doğru anlayabildiğim için tekrar sevindim mutlu oldum. :-)
Leke olmayışı ve ilişkilerinizin bu denli sıklaşmış olmasına sevindim. Evet okumayı çok seven ama okuyamayan, iş buna çok fazla yer vermiyor bazen hiç vermiyor. Evet ayrıntılı düşünmeye çalışırım, özellikle ciddi bir mesele varsa.
🙃 teşekür ederim size
Ben de dedim beni anlayan adam nerelere gitti🤔
Size kocamın genel durumunu anlattım, peki bu durumdan daha fazla olma imkanı var mı acaba
Yani kendi isteğiyle 😊
Yani daha doğrusu bir erkek nasıl daha istekli olur ya da ne yapmamız gerekir?
Rica ederim buralardayım :-) siz yazmayınca bende sizi merak ettim. konuya başladığımızdan beri bu sorunuzun cevabını sorularımla aradım cevaplarınızla bulmaya çalıştım. Siz zaten akla gelebilecek herşeyi yapmışsınız, gördüğüm bu, uzun çabalarınız neticesinde normal evliliklerdeki ilişki sürelerine girmişsiniz. Daha önceki yazilarinizda, ilişki ile ilgili olarak önceden nasilsa şimdide öyle demiştiniz, burada. Cinsellik başladığı zaman, ön sevişme yalamalar opmeler emme okşama gibi durumlar var mı yok mu ve sevişme öncesi yavaş yavaş başlayan aşk oyunları yavaş yavaş opmeler oksamalar ve soyunmanin ilk anlarında yine aynı sevme durumları oksamalar aşk oyunları gibi durumlar orala bakış açınız nasıl bilmiyorum, eğer seviyor ve yapmak ve yapılmasını istiyorsanız bu durumlar yaşanıyor mu ya da daha önemlisi kocanız bunlarla ilgileniyor mu? Yapıyor mu, kısaca ilişki öncesi ilişkiye hazırlık bir nevi her iki tarafın ozelliklede erkeğin kadını costurmasi ateslendirmesi durumları yaşanıyor mu?
Sanırım konuya ilişkin son sorum ve detaylarinı cevabinizla görmek istediğim durum bu olacak. Geleceğimiz son değerlendirme ve bir cevap arayışı bu şekilde olacak.
Önceden nasılsa şimdi böyle dediğim ilişki anındaki genel havası çoskuşu.. Onun dışında öncekine nazaran ön sevişmede çok daha iyi ve şu an benim için gayet yeterli yapıyo ön sevişmeyi. Şöyle aslında ilişki öncesi her zaman rutin şeyler yapmıyoruz.
Tabi bu süre içinde ben de ne istediğimi nelerden haz aldığımı çok iyi anladığim için o an içimden gelen dışında birşey yapıyorsa gerektiğinde söylüyorum ki şunu yap diye, böylelikle de ben zaten o an istediğim şeyleri yaptığı için beni ilişkiye çok iyi hazırlamış oluyor ve artık çoğunda orgazm oluyorum. Yani yeterince tatmin oluyorum aslında ama işte artık gereğinden fazla emek verip sabır gösterdiğim için midir bilmiyorum ama birşeyleri kendiğilinden yapsın diye içimde yenemediğim bir duygu var.
Yoruldum galiba..
Yani şöyle ki ben böyle beklenti içindeyim ama ben yapmayım düşüncesi asla yok..
O istedikçe ben doğal olarak daha da içimden gelerek yaparım herşeyi yani..
Ben aslında bunu istiyorum ve siz beni o kadar doğru anladınız ki..
Merhaba, sizi doğru anlamış olduğum için tekrar sevindiğini ve mutlu olduğumu samimiyetle ifade ediyorum. Gelmiş olduğunuz seviye, bu gün gerçekten sizin yaşadığınız, sorunları yaşamayan evliliklerde bulunan sevişme aralığından daha kısa hale gelmiş durumda ve bunu tüm gerçekliği ile söylüyorum. Bakma öyle günde üç atarım beş atarım diyenlere. Zaten sen buna takılmış değil. Bunu biliyorum. Sen, kocanın seni adeta sevgi yumağı olarak görsün, nasıl? Sana sevgi yumağım desin ya da bunu hissettirsin, seni sarsın, sana küçüğüm bebeğim desin bir Bebek misali masumane sarsın, seni bakışıyla kendine davet etsin ellerini tutsun kendine çeksin sen onun göğsüne başını yasla ve o seni sararken senin vücudunu kendi vücuduna yaslasın bir bütün olmak istesin öperken başından oksarken vücudunu seni seviyorum tatlı hatunum aklımı başımdan alan kadınım seyrine doyamadım ırmak sevmeye doyamadıgım karım, seni istiyorum desin hatta daha özel olacak ama kusura bakma, bunların devamında aynı veya benzer,
Periyotlarda, her zerresi ayrı güzellik olan sevdiğim, vücudunun her bir noktasında uzun uzun vakit geçirmek istiyorum öperken sevişirken bir yerini severken diğer yerlerini sevmeye geçmek istiyorum ama her noktan öyle guzelki bir yerini bırakıp diğer yerlerine geçmekte zorlanıyorum, güzel gözlerinden alnından yanaklarından dudaklarimi alamazken, aklıma gerdanın boynun geliyor yalamaya doyamıyorum zarif kollarını öpüp yalamak koltuk altının yumuşak narinligi ile dudaklarimi buluşturmak beni benden alıyor güzel memelim emmeye sevmeye koklamaya doyamıyorum çok hafif ben burdayım diyen göbeğini okşayarak öpüp hafif sıkarak emip vakumlamaya doyamıyorum kalcalarindan kendimi alamıyorum, bacaklarını okşayıp sevmeye doyamıyorum. Ve mutluluk üçgenini severken seni mutluluktan uçurmak, mutluluk havuzundan gelen sularla dudaklarımı buluşturmak istiyorum, muhteşem kadinliginın içine girince orada hapsolmak istiyorum, erkekligimle o havuzun içinde yüzmek, volkanının ateşinin içine serin sularımla
Patlamak ateşini söndürmek istiyorum, güzel karım seni s... meye doyamıyorum demesini hayal ettiğini düşünüyorum, aynı zamanda hep böyle olacak diye bir kaide yok dediğini duyar gibi oluyorum değişik yollarla beni kendine çeksin beni baglasin bana baskın olsun üzerimde güç olsun hatunum dediğini sevişme ve daha ilerisi ile pert etse razıyım diyorsun gibi. Çok afedersin. Detaya girdim ama inanki daha mahrem olduğu esası ile yazdıklarımdan çok daha fazla detay varken girmedim. Şimdi biraz özet sarsın beni sımsıkı mesela yaklassin yaslasın beni kendine ve beni çeksin sevsin oksasin ateslesin beni okşama ve sevgi sözleriyle. Bunları yaparken sertlestigini hissedeyim ve beni sevişmeye suruklesin, yatağa girdiğimizde ben küçücük kalayım beni ulaşabildiği kadar bütünüyle kucağına koynuna alsın, başımı boynunun altına çeksin ben dizlerimi çekeyim kendime ve o bacaklarını kivirdigim bacaklarimin altından yukarı doğru çeksin kollarıyla sarsın onda küçücük kalayım istiyorsun beni severken
Sevdiğini istediğini söylerken duygusal şekilde bende onun beni istediğinden memnun mutlu istekli heyecanlı masum bir şekilde sevismemiz başlasın ve coşkulu sevinçli bir şekilde iliskimizde doyuma ulaşalım, ben orgazmı yaşarken kendimden geçtiğim, heryerimin uyusup titrediği darmadağın olduğum bazen çığlık attığım bilmiyorum sende oluyormu ama bazen agladigim orgazmlarimda, beni sımsıkı sarsın adeta zincirlerini kıran bedenime sahip çıksın bırakmasın bunu yaparken her ne kadar his kaybı yaşasam kendimden geçmiş olsam bile küçük oksayislariyla tatlı sevimli sozleriyle gözlerimi yanaklarima alnıma öpücükler kondurup saçlarımı okşayarak beni sakinleştirmeye çalışsın, bu animda tüm beniligi ile yanımda olsun dili değil bütün bedeni bana yanındayım seninim sen benimsin karım kadınım sevdiğim desin bunu bütün benligimde hissetmek istiyorum dusuncesindesin diye düşünüyor olduğunu düşünüyorum. Şimdi ozete geçeceğim aslında yazdıklarımda ozet ama daha kısası olacak
Sana güzel sözler soylerek yanına sokulup seni sevmeye okşamaya başlayarak, sana ilgisini sevgisini belli etmesini istiyorsun aslında bu sonunda sevişme olmayan durumlar içinde geçerli normal vakitlerde de olabilmesini istiyorsun, aynı ve benzeri şekillerde de sevişmeye hazırlamasını yani götürmesini istiyorsun, ondan öyle bir erkek yapısı ve baskinligi istiyorsun ve kendini ona bütün kadın ruhununun getirdiği en uç yoğunlukla kendini onun benligine erkekligine kollarına sevgisine sertliğine heybetine teslim etmek istiyorsun adeta sevgisinin yoğunluğu ile ezmesini kalbini yogurmasini sonra bedenini hamur gibi yogurmasini istiyorsun. Sen kendini tamamen ona adamak istiyorsun aslında bunu yapmissin, ama bu adanmisligin karşılığını bulamadığın dusuncesindesin, zaten görünen o yönde. Bu durum kocanın seni sevmediği ve istemediği anlamını taşımıyor, dün oldukça yoğundum, yazmaya başladım ama bitiremedim bu gün sil baştan yazıyorum, dün tekrar yazdıklarını okudum analiz etmeye çalıştım, bir
İpucunun peşine düştüm, sanırım sadece bir nokta bulabildim yazdıklarının birinde "ben isteyecekmişim" yazıyordu, ve diğer anlatimlarinla bu konularda kocanla oldukça çok konuştuğunu biliyorum. Peki bunu sana nasıl ve hangi durumda ifade etti ifade ederken bunun sebebi olarak neler gösterdi ya da gösterdi mi kısaca bu olayın önü arkası detayları neler oldu? Bu önemli bir nokta bu konunun temelinde yatıyor ne varsa diye düşünüyorum
😂👍 siz çok zekisiniz doğru noktayı yakalamışsınız
Benim içten içe kızdığım şeyde bu
Evet eşimi defalarca denedim bu konuda kendi haline bıraktım
Aradan Zaman geçiyordu konuşuyordum, bak oralara olarak bizim böyle olmamız gerek şöyle olmamız gerek diye konuşmam da onu sen şöyle yapmalısın diyerek konuştum onu kırmamal için biz diye kendimi de katarak sonra; yorgun oluyorum, stresliyim sen yap sen başlat tarzı konuşur sinirlenir di
Ben derdim ki bir kadın istenmediğini hissederse cinselliğe düşkün olsa da yakınlaşamaz derdim
Sen iste ki ben daha çok isteyim derdim
İstemiyorsan açıkça söyle boşanalım derdim
Onun üstüne kızardı ben de çok üzülürdüm
Beni resmen çıkmaza sokardı
Derdim ki senin işin ağır değil, kafanı yoracak o kadar abartı birşey de yok o zaman ağır işlerde çalışan erkekler hiç ilişki yaşamıyor, bunu yorgunlukla ilgisi ne derdim.
Anlamak İçin asıl nedeni söylediklerini çürütecek açıklamalar yapardım ama asıl nedeni söylemedi hiç
Hoşgeldiniz :-) teşekkür ederim. Konuşmalarda "biz" kelimeni kullanman gerçekten çok önemli bende çok dikkat ederim. Bu durumun çok hoşuma gitti. İşte burada karşı tarafın bu üç harfin kullanılmasındaki inceliği bile anlaması gerçekten iletişim ve ilişkiye çok olumlu etki yapar, ama belki bunu anlasada , gerçekten kaçıyor ya da saklıyor olması bunun üstünü kapatıyor. Doğru noktayı yakaladığıma sevindim. :-D devam edeceğim. ;-)
Bu konuşmalar da ben artık dayanamaz hale geldiğim zamanlar konuşurdum önceden ağlaya ağlaya benim ağladığımı görürdü bu sorun yüzünden. zerre vicdanı sızlanmadan konuşmayı tartışmaya çeviridi kapatırdı
Bir de şu var o dönemler diyelim mini açık saçık gider yanına yatardım bakımımı felan yapıp mesela öperdim karşılık vermezdi kafasını çeker arkasını dönerdi
Ben mis gibi gitmişim yanına en azından de ki sonra de yorgunsa eğer ya da başı ağrıyorsa her neyse
İşte ben o Zaman yaşın verdiği mi deyim tecrübesizlik mi şimdi asla katlanamam böyle bir duruma çünkü şu an bile boğazım düğüm düğüm hatırlarken
Nasıl dayanmışım bunlara bilmiyorum
Bayağı yazmışsınız şimdi farkettim okudum. Bayağı ayrıntılı olmuş aslında. 🙈
Ben en son yazdığınızı okumuştum sadece..
Yani eşim tahminizce niye böyle bişey istiyor olabilir? Hep kadın istesin gibisinden?
Zaman geçiyordu konuşuyordum, bak "oralara" olarak bizim böyle olmamız gerek burada geçen tırnak içindeki kelimeyi klavye yanlış algılamış sanırım eğer öyleyse doğrusu nedir?
Tekrardan ve gerçekten çok üzüldüm nasıl vicdani sizlamadan ağlayan bir kadın öyleki sonuna kadar haklı olduğu noktada bu şekilde bırakılır anlamıyorum, heleki kendisini kocası için sevişmeye en kışkırtıcı şekilde hazırlamış bir kadın yanına geldiğinde öptüğünde, ilişkiye girmeyisini hadi anlarım ama arkasını neden dönüp yatsın bunu anlayamıyorum. İlişki bu gün olmasın desin çok yorgunsa hanımına döner insan en azından biraz öper okşar yine diyorum diyelim çok yorgun, kadininin kolunun üzerine koyar başını kadın kendini biraz yukarı çeker ve memesini erkege verir, erkeğin bir eli kadının vücudunda iken kadının memesini emerek uyuyabilir mesela bu sadece bir örnek ve burada önemli olan kısım, kadının kocası tarafından sevildiğini ilgi gördüğünü istendiğini bilmesi hissetmesi ve mutlu olması.
Anladım, evet ayrıntı var ama biraz, yani daha fazla detay çok ama girmeyi düşündüm sonra vazgectim. Belki hoşunuza gitmez diye ve birde mahrem esası sebebiyle. Yazdığım uzun yazılarla ilgili sizin üzerinizdeki tahminlerim ne kadar doğru ve özellikle hangi noktalar daha çok hedefi bulmuş olarak görüyorsunuz? Bunun cevabında ısrar etmem dilerseniz yazarsınız.
Beni iyi anladığınızı başında da söyledim, doğru anlıyorsunuz ki doğru yorumluyorsunuz, bunu ayrıntılara girmeniz değiştirmez. Onun için pek girmeyelim işler karışmasın. 😅
Ben eşimi anlamak istiyorum beni sevmiyor diye düşünüyorum yani ya da ilişki de kadına göre pasif olmak hoşuna gidiyor..
Onu anlasam çözümü de bulacağım çünkü..
Sizce?
Tamam karıştırmayalım 😌 üç durum ile meseleyi ele alacağız. İlki psikolojik bir problem olma ihtimali evet uzmana gittiniz biliyorum. Lakin orada açık edilmeyen bir problem olabilir. Nitekim psikologlar eldeki verilere göre insana yardımcı olmaya çalışır. Aklı başında bir insanda bir insanda psikoloğun ihtiyacı olan veriyi yani bilgiyi gizleyebilir. Kocan iyileşmek için çaba göstermiyor algısı sakın oluşmasın sende çünkü bu sadece bir ihtimal ve psikolog ile olan görüşmede kocanın yeterli bilgiyi verdiğini düşünüyorum esasen. İkincisi ise üç harfliler meselesi var bu gün toplumumuzda bir çok insan biliyor ya da bilmiyor bu duruma maruz kalmış durumda. Hocaya gittik diyorsunuz lakin bu kişinin gerçekten ehli sünnet itikadına uygun şekilde yaşam sürdürdüğünü biliyor musunuz bilmiyorum eğer biliyorsanız ve evet diyorsanız sorun yok demekki sıkıntı bu ve benzeri durumlarla da alakalı değildir ama bilmiyoruz diyorsanız, o kişi de gerçekten ehil bir kişi değilse size tam anlamıyla yardımcı
Olamamış olabilir buna yüksek ihtimal verebilirim eğer böyle ise. Üçüncü olan son olan ve biraz daha uzun olan boyutu müsait olunca yazacağım Nasib olursa.
"olarak" diye yanlış yazdığım şey "genel olarak"
Normalde noktalama işaretleri kullanmayı, anlaşılır yazmayı severim ama uzun yazı olunca bunu uygulamak biraz zor oluyor, haliyle o yüzden düşüncelerimi direkt yazarken kontrol etmediğim için klavye hataları da gözden kaçıyor.
Eşimin hormonal sorunu olduğunu düşündüğüm için üroloğa gittik psikoloğa değil.
Hoca da bişey söylemedi yani hatta iki defa gittik, ben de birçok ailenin böyle durumlardan bozulduğunu duydukça ona da gidelim dedim gittik ama gittiğimiz hocalar iyiydi tavsiye üzerine gittik zaten.
Valla en son buraya üye oldum sırf bu durum hakkında fikir almak için..
Anladım buna dikkat ettiğini biliyorum çünkü, gayet anlaşılır yazıyorsun. Doktor konusunu anladım, hormonal bir dengesizlik olma ihtimali yüksek ama bu cinsel hormon yani burada ikiye ayırmak istiyorum. 1 cinsel hormon derken, kocanın sertleşmesinde ilişkiye girmesinde veya spermler olarak bir sorun görünmüyor. Erken boşalma da tam olarak var diyemeyiz tıbben erken boşalma, girmeden ya da girer girmez olusan bosalmaya deniyor. Yani bu kısımda kovanda problem yok.
Ben birde şu noktaya takıldım. Kocan, düzelecek demiş ya hani, burada aklında cinselliğe karşı nasıl bir noksanlık görüyordu da düzelecek dedi? Bunu demiş olması demek oluyor ki kocan da birseylerin yolunda gitmediğini biliyor. Aynı zamanda düzelmek istiyor. Acaba bu düzelme kocanda yani onun kafasında tamamlandı mı? İlişki sureniz 3-4 güne indiyse bence onun kafasında tamamlanmış görünüyor.
👍 Hep doğru noktaları çok iyi buluyorsunuz, çok teşekür ederim size. Zaten benim kafamı hep karıştırdı bunlar ama o açıklamasını yapmadı hiç.
Yani siz erkek gözüyle daha iyi anlıyorsunuz.
Erken boşalmayı çözdü, sertleşme sorunu da hiç olmadı.
Şimdi diyorum ki eşime sen böyleydin madem böyle yağabiliyorsun önceden niye böyle değildin diyorum, konuşmuyor.
Şimdi aslında bu noktada aldatıyormuydu
Şüphesi o kadar yıprattı ki..
O düşünceye kapılınca da niye aldatsın allahım diyorum, aldatacak bir neden yok.
Ya da beni sevmedi, ya da öyle bir hayatı vardı vazgeçemedi diyorum. Alkol aldığı felan da oluyor çünkü, sonuçta alkol meneviyatı yıktığı için her harama kapı açıyor aslında.
Bilemiyorum yine de.. Emin olamıyorum ki çünkü arkadaş çevresi iyi değil, şu an yazarken bile çok etken bir araya geliyor kafamı karıştırıyor. Yıllarca çektiğim ağır bir sorun, şimdi geçti gitti aslında ama kafamda cevabını bulamadığım bazı sorular böyle kafamı meşgul etmeye devam adiyor.
Tüm bunlara rağmen de bazen kendime kızıp, daha niye uğraşıyorum ki, bunlara sebep oydu. O hiç düşündü mü benim gibi, ben yıllar boyu defalarca konuştum ona hep konuşan ben oldum. Konuşmasam da hiç umrunda olmadı bu aramızdaki sorun, yaklaşmadı. Üstelik çok defa düzelecek kafana takma dedi, tekrar aynı durum tekrar konuşunca, yine düzelecek ama düzelme olmuyordu. Ondan sonrasını da anlattım zaten. En son öyle toparladım
Ya da belkide o toparladı aslında bilemiyorum.. 😕
Çünkü bunu anlamam imkansız ilk zamanlarımız iyi bir evliliğimiz olsa sonra bozulsaydı anlardım ama hiç ilk yıllarımızda bizim öyle herkesin ki gibi aktif bir evliliğimiz olmadı.. 😕
Sanki şimdi yeni evliliğimi yaşıyorum.. Ama işte şimdi de eşimin biraz daha ilgili olmasını istiyorum..
Rica ederim, şimdide konuşmuyorsa, yapısal olarak böyle yani konuşmayan biri olabilir, baskılanmış bir kişilik olabilir, bu tarz sorulara cevap vermez bu tarz kişiler, önceki hayatlarında baskılara maruz kaldıysa bunu eşlerinden görmek istemezler, sen baskicisin demiyorum, ama bu insanın beyni bu yönde sıkıntı yasadiysa, artık sorulara sorgulara kendini kapatmıştır. Konu ne olursa olsun sorularla yaklasmamak en doğrusu, nasıl bir yöntem uygulanmalı konusunda ise net bir ifadem yok, ama şimdi çok daha mutluyum bana evliligimi ilk baştan yasatiyorsun kendimi yeni gelin gibi hissediyorum gibi ifadelerle yaklasabilirsin çözülür mü bilmem ama en azından sana olan meylini artırabilir belki diye düşünüyorum. Ne yapabiliriz sorusuna ilk cevabı yakaladık sanırım. Daha önce ona karşı bu ifadeleri kullandın mi bilmiyorum. Alkol alıyor olmasına üzüldüm ve arkadaş çevresinin iyi olmamasına, bazı alkol alanlar kendilerini alkolün cinsel istek ve gücü artırdığı konusunda kandırırlar böyle olsaydı
Hiç yasak olurmuydu. Yani durum tam tersi. Özellikle alkol alıp geldiği geceler olduysa o zamanlarda sana karşı ilgili olmasını beklemek gerçekten zor tabi çünkü adam çok sarhoş olmasa bile tam iradeye sahip değil haliyle. Senin gibi maneviyatli biri olduğunu düşündüğüm bir kadının kocasının alkol alan bir kocası olmasına üzüldüm. İnşallah alkolü ve o arkadaş çevresinin bırakır.
Sonradan aldatma demeyelim de, belki içinde bulunduğu hayat ile ilgili olabilir. Alkol alan iki grup vardır, birisi her yola giren diğeri, de karidan kızdan bu haber sadece alkol alan takımdır. Nitekim, bir şekilde kocan seninle olan durumla ilgili şu an düzelmiş durumda. Kendini böyle hissediyor. Tabiki senin aklındaki soruları da anlayabiliyorum. Tahribat ve bu yılların neden böyle geçtiğinin sebebini bilmekde en doğal hakkin lakin bunun cevabını kocanı iyice çözmekten geçiyor. Muhtemelen kocan seni aldatmamistir diye düşünüyorum. Senden önce bir bağlantısı var ise de bir şekilde bu durum sona ermiştir ama yinede bu durumada pek ihtimal veremiyorum.
Şimdi eşime zaten her zaman sorunu direkt dile getirmem aslında, mesela şöyle yap demek yerine derim ki şu yaptığın şey çok hoşuma gitti veya şöyle yapınca daha iyi hissediyorum. Böylelikle yapmaması gerekenleri doğal olarak dile getirmeden yapmamış oluyor. Ama tabi ki bu tarz konuşmayla çözemediğim ama mutlaka çözülmesi gereken şeyleri sormak zorunda kaldığım da oldu. Benim dileğim hiç olmamasıydı hiç sormamış olmaktı.
Onu sıkmamaya hep dikkat ederim hep yerinde ve zamanında konuşurum.
Size çok teşekür ederim, beni bu yazdıklarımdan dahi o kadar iyi anladınız ki.
Sorunun üzerinde dikkatle durdunuz, üstelik bir erkek olmanıza rağmen beni çok iyi anladınız.☺️
Eşinizle karşı kullandığınız dil gerçekten çok güzel, maalesef herkes sizin gibi duyarlı ve ince düşünceli olmuyor. Takdir ediyorum sizi ve eşinizin de takdir etmesini umid ediyorum. Ne demek rica ederim, sizi doğru anladığım için memnun ve mutluyum. Bende size çok teşekkür ediyorum, uzun yazılarıma rağmen amaan bu da ne diyor diyerek sıkılmadan muhabbeti ilerlettiniz. Aslında erkek olanında anlamayacagi ya da sizin aklınızdan geçen düşünce sanırım şu , bir erkek olmanıza rağmen bir kadının ancak anlayabileceğini düşündüğüm benim bu sorunumu, bir erkek olarak gerçekten bir kadın gibi anladınız, kadın gözüyle kadın hissaniyeti ruhu ve benliği ile bir kadın bile ancak bu kadar anlayabilirdi. Deyisinizi hisseder duyar gibiyim bilemiyorum ne kadar doğru?
Daha önce bahsettiğim üç konunun sonuncusuna gelmek istiyorum. Bu soruna genetik diyemiyorum. Belki hormonal diyebiliriz ama bu belirgin bir şekil almış değil. Aklıma gelenler, anlattıklarınızın tümüne baktığımda, bayanların bazılarında olan bir kadın tipi örneği vermek istiyorum. Bu tip kadınlar, kocaları seks istemeyince, neden olmuyor demeyen veya canı istediğinde ön sevişmeyi çok önemsemeyen, fantezilere çok önem vermeyen hani aslında çok bilmeyen düşünmeyen diyelim. Kocası isteyinceye kadar genelde oralı olmayan. Bir çok zaman yorgunluk şu bu gibi bahanelerle ilişki istemeyen kadınlar, fantezi dediğim de yukarıda öyle çok uçuk şeyler değil, mesela senin yaptıkların, fantezi kıyafetler, bile erkeği tahrik için yeter artar, mesela bunları giyince altına Seksi kilot giymek veya altına kilot giymemek ki elbisenin altında vajina kısmı tam görünmese bile, bunu erkeğe söylemek veya belli etmek. Bu verebileceğim en kolay örnek mesela. Bunlardan uzak kadın tipi, kocasına naz işve cilve yapma
Yan kadın, mesela istemediğine, ve kocası istediğinde olmaz diyerek oluşturulan soğuk hava ve tartışma durumları, sevişme esnasında her iki tarafın birbirine karşı yapmak istedikleri ve bir tarafın buna karşı çıkması gibi durumlar ve senin kocan üzerinde anlattığın diğer durumlar. Kocanın sen istemelisin, ifadeside buna en belirgin örnek ve digerleride aynı şekilde, kocası yaklasmadikca oralı olmayan kadının durumu da aynı, o kadında kocasına karşı beyninde sen isteyeceksin kavramını oturtmuş oluyor ama buna ilaveten, sen isteyeceksin eğer bende uygunsam o zaman olur diğer türlü olmaz kavramı. Mesela oral meselesi, erkekler kendilerine yapılmasını çok ister istemeyen dilim çok çok azdır. Kadın da ister kendine yapılmasını ama kadında istemeyen dilim erkeğe göre biraz fazladır. Kadının erkeğe yapması oranına gelirsek erkeğe yapmak istemeyen kadın sayısı oldukça çok sayıda iken, erkeklerde, kadına yapmak istemeyenler tabiki var ama yapmak isteyen sayısı çok fazla. Buradan yola çıkarak,
Genelde erkeğin isteği iken, sen kocan istemeden ona yapmışsın ki bu bir çok erkeğin hayalidir. Kocan sana yapmak istemiyor hadi diyelim çok az bir dilimin içinde ama senin ona yapmanda onun için bir anlam ifade etmediği gibi yaşanılan bir olay neticesinde yanlış hatırlamıyorsam seninde yapmana izin vermiyor. Garip oysa çeşitli dil dudak ağız damak oyunlarıyla, ağzına alıp damağına bastırıp erkekliğini vakumlayan bir kadın bir çok erkeğin hayali. Bunlar onun için bir anlam ifade etmiyor. En az bu oral konusuna takılıyorum aslında, bazı insanlar yapmaktan da yapılmasından da hoşlanmaz ama, diğer maddeleri bir araya getirince buna da acaba demeden gecemedim. Oral meselesi de dahil olmak üzere burada yazdıklarım kocanda var olan ama normalde bu maddelerin hepsi, vermiş olduğum kadın tipi örneğinde var olan durumlar. Bu sebeple, ... Devam edeceğim.
Şöyle ki sorun şu, ben kocamı hiç reddetmedim, üzerinde geceliklerle çok uyuyup kaldığım oldu onun hiç tepki bile vermediği. Ben zaten ilgilenen isteyen taraf oldum ama o hiçbir zaman benim hayal ettiğim erkek olmadı. KADIN arzulanmak ister demi
tabi erkekte ama bir denge vardır doğa da ki hayvanlarda dahi. Ben bunları yaptığım halde anlam veremediğim şeyler yaşadım ki o kadar anlayışla konuştum ki.
Elimden geleni yaptım ama o çok duygusuz ve ihmalkar davrandı.
Bunları yüzüne söylemdim tabi ki
Neyse yani hala içimi sıkan şeyler var düşündükçe
Beldi geçti benim konuşmalarım sadece sorunumuz için oldu yani onu da konuşup çözmem gereken bir konu olduğu için
Evet, bu sebeple ; geldiğim noktada kocanın erkekliği yerinde, bunda sıkıntı yok. Gay de değil bunda da sıkıntı yok. Burada aklıma ikinci şık geliyor genetik ve hormonal oluşumda ki biliyorsun bu anne karnında oluyor. Kadınsal gelişim sürecinin hormon dengesi ve gen dengesi baskın ama belirsizlik içerisinde kalmış olabilir mi diye düşündüm. Çünkü erkeklikte davranış veya cinsellikte problem yok, ama yaklaşım ve içsel durumlar farklı , adeta vermiş olduğum kadın örneğinde olduğu gibi bir yapısı vardır, kendisi erkek her konuda ama bu konudaki hissaniyeti bu yönde ise, cinsellik ve cinselliğe yaklaşım konusunda erkeğin rolünü bu güne kadar yaptığın gibi senin üstlenmen gerekiyor ki bu durum onun yapısalı olduğu için, biliyorum bu senin için gerçekten zor ve bütün zorluklarını bu yüzden yaşadın. Bu durum belki çok detay barındırıyor ama kısa yazdım. Anlayacağını ümid ediyorum. Bu şekilde ise eğer onun dikkatini nasıl çekebilirsin sorusunun cevabı bir kadın ne ister sorusunun cevabı ile
Ona yaklaşmak ki zaten sen bunu yıllarca yapmışsın. Bu yüzden diyeceğim yine çözüm bulamadım üzgünüm. Ama bunu düşünmeye devam edeceğim. Evet gecelikle uyuduğun gecelerin oldu daha kötü şekilde olduğun günler oldu. Tabiki doğanın gereği erkeğin istemesi senin dediğin gibi hayvanlarda bile öyle erkek sokuluyor dişi naz yapıyor kur yapıyorlar. Evet yapısal sorunu sebebiyle hayalindeki erkek olmamış karşında, bunun için inan ki çok üzgünüm. Ama bir gerçek var ki, insanın evleneceği kişinin değişmezliği sende biliyorsun ki, Rabbim sana erkek olarak onu verdiyse mutlaka bir hayrı vardır bu işin. Duygusuz alakasız ilgisiz davranması gerçekten çok aşırı derecede yıpratıcı. Yani düşünebiliyor musun? Zina haricinde helalin olan kadın erkeğinden sevilmeyi isteyecek sevişme ve cinsel ilişki isteyecek ve erkek karşılık vermeyecek kadinın bu yüzden üzülmesine yalnız kalmasına aglamasina tahribatına ve hem beden hem ruhsal anlamda yıkımına sebep olacak bu normal şartlarda mümkün olmayan bir durum.
Uzmeyi yalnız birakmayi ve daha ötesini bırak kadın kendiliğinden istese birçok erkek çok sevinir ki, bu durum tabi yaşanabilir lakin bir çok erkek de kadının istemesine zaman birakmadan kendisi istiyordur zaten.
Evet sorununuz için olduğunu zaten net olarak biliyor anlıyorum. Tabiki çözülmesi gereken bir mesele idi. İlişki aralığını kisalltiniz lakin hâlâ ondan talep gelmiyor değil mi?
Evet, mesela bugün üçüncü gün bekledim onu ama onda tık yok. Sabah dokunuyorum sertleşmiş mesela, ya da yatarken dokunuyorum,, sertleştiği oluyor ama yok yani Öpüyorum, sarılıyorum, geldiğinde gidip yanına yatarım kanepede yemekten sonra tekevizyon izlerken. Yani anlam veremiyorum.
Erkek sertleştiğinde ilişkiye girmek ister diye biliyorum, yanlış mı? Ya da her sertleştiğinde ilişki istemez mi?
Anladım yaptıkların çok güzel durumlar bir çok erkek bunun hayalini kurar. Müsait olduktan sonra hele ki bu yaklaşımlar varsa kadın tarafından, erkek açısından kaçınılmazdır. Kanepede onun yanına yattiginda mesela ona sokulman, sırtın donukse onun erkekliginin sana teması ile sertleşmesi başlangıçtır ve erkek o sokulma ile önce küçük oksamalarla başlarken saçlarından öper ve TV. İzleniyorsa okşama koklama devam eder öyleki yüz boyun omuz oksandiktan sonra memelerin oksanmasi sıkılması sevilmesi ile devam eder göbeğin oksanmasi belin kol hizası oksanir ve kalçalar yetisebiliyorsa basen baldır üst kısmı, kasiklar ve mutluluk üçgenine kayarak okşama gezinme devam eder. Tabi bunları elbisenin altına erkek elini sokarak devam eder. Bunlarda sevişme başlangıcı olur yüzün ona donukse ve yine benzer durumlar olur öyle ki onun erkekliginin okşayarak sertlestirir olabilirsin, bu durumlar aslında erkeğin en hoşuna giden durumlardır çünkü bu evrede, kadın erkek için, kendini mutlu eden vazgeçilme
Zi olan bir tutku olmalı. Sözün özü bu yazdıkların. Erkek için sexin başlangıcı. Bu durumlar karşısında kocan nasıl tepki veriyor ilişki olmasa bile okşama vb olmuyor mu? Normalde bu tahrik durumlarında erkek için ateşlenme gerçekleşmiştir.
Bu durumda yine geldiğimiz nokta kocanın cevabını bulamadığımız, yapısal durumu. Bu konuda cevap Bulamamak gerçekten üzüyor beni.
Böyle bir durumda kadın sevgi şefkat istiyor başlangıçta ve sonrasında gelişen sevişme ve cinsel ilişki. Öyle ki, önce Bebek gibi sokulmak istiyor sonra erkeğin onu kendisine çekmesini istiyor ve adeta Bebek gibi veya bir çocuğun en sevdiği oyuncağına duyduğu istek gibi istek olsun istiyor. Sevsin sevgi oyunları yapsın, oksasin öpsün istiyor, adeta oynasın oyuncak gibi istiyor, canım bebeğim küçük oyuncağım benim diyerek öpsün oksasin mesela TV izlerken çay içmek çerez yemek nasıl bir doğallıksa aynı doğallıkla ve içine sevgiye dair erkeğin kadına karşı besleyecek olduğu tüm duyguları katarak bir yandan da kadınını okşayarak oynayarak, küçük kıvılcımlar oluşturarak ilgilenmesini istiyor kadın. Bunları erkeğin yapması için olanak sağlayan kadın gerçekten bir çok kişi için hayal ve bunları yapmak bir çok erkeği çok sevindiren bir durum. Öyle ki erkek bunları yaparken kadında bir süre mutlulukla bazen tahrik olarak bazen gülümseyerek TV. İzlerken. Vaktin yaklaştığına kanaat getirdiğinde,
Küçük kıvılcımlar sırası ona da geçmiştir, en baştan devam ettirdigi, küçük dokunuşları ve parmak gezintilerini arttırır, bu vakite gelindiğinde zaten, erkek elleri ile elbisenin altına girmiş kadının vücuduna ulaşmıştir, her ikisinden biri biraz ileri gitmeye başlar erkek ileri adım atarsa, öpüp oksamalar artar, emip yalamaya başlar, kadının altında birşeyler varsa onları aşağı sıyırır kalçalarını ve güzel ıslaklıgını görür hayran bir şekilde bakar biraz heyecan girer, karşısında ise okşayarak öpücükler kondurur uzanıyorlarsa görebildiği kadar görerek okşar bu şekilde tahrik unsuru dahada artar, ve her iki durumda da yüzünden başlayarak öpüp sevmeye ileri gider. Eğer adım atan kadın ise, öpmeleri artar ve oksamaları üzerinde birşey varsa erkeğin üst bölgesini açar veya sıyırır, okşar sever öper, ve aşağı doğru iner erkeğin altında ne varsa, önce dışardan daha belirgin okşar ve sonra sıyırır aşağı doğru penisini okşar sever onu dahada hareketlendirir ve sertleşmesini sağlar hele
Birde oynarken oral yaparsa, küçük opucuklerle yalamalarla başlayıp emmeye başlarsa daha ilerisi emerken vakumlarsa damağına yerleştirip diliyle baskı uygulayarak vakumlayarak emmeye devam ederse, artık erkek çıldırmış demektir. Kadın bunları yaparken erkek oksamalarina sevmelerine ve bakmaya doyamadigi hatununu seyrine hayran hayran devam eder bir yandan da saldirmamak için kendini tutamaz halde olur, orala nokta konduğu anda dudaklar buluşur her iki taraf birbirini sarar ve tutkulu bir halde sevişme başlar. Çok harika bir durum olur. Neticeyi bildirdikten sonra aslında belki bunları yazmam gereksiz belki ama işlerlik ve senin beklentilerinle uyumluluk açısından değerlendirmeye alman için birde içimden böyle geldiği için yazdım. Umarım sıkmış ve rahatsız etmiş olmamışımdır.
Cevap
27Cevap
Evli degilim ama 3 yil evli gibi yasadigim sevgilim oldu. her gun iliski yaptik bazen sabah oglen aksam bile oldu. her zamanda iki tarafinda istemesi seklindeydi. hic te azalma olmamisti zamanla hep ayni tempo ayni istek.
Aynen insan yaptıkça isteği körelmiyor ve soğumuyor.
Peki niye bir erkek hergün istemez?
Ben evli değilim ama sen istesen ben her gün seni deliler gibi mutlu ederim aralıksız soluk soluğa kalırsın nefesin kesilir koca yarağımın kafasını * deliğine hafifden soktuğumda
Uzun yıllar muntazam ilişki için önerilen haftada 2-3 kere uzun ön sevişmeli cinsellik.. Yoksa sonra zamanla çabuk tükeniş oluyor erkekte..
Anladım aslında ideal olanı yaşıyoruz ama ben bunu yenemiyorum...
Ev içinde kaçamaklar?
Onları yapıyorum, şakayla dokunurum.
Normal konuşma içinde bile bazı kelimelerle gönderme yaparım.
Onlar doğal olarak oluyor zaten
Peki, teşekürler 😊
Güzel soru ve paylaşım senin durumun bendede hakim maalesef bana gergin yapalım de olur eşimde de o istek yok zevk almıyorum anlamıyorum filan mazeretler gibi gibi
Teşekür ederim.
Eşiniz mi zevk almıyormuş.
Bakın ben de o tarz sıkıntılar yaşadığım oldu ilk başta. Zamanla çözdük olayı.
Siz onun bedenini tanımalısınız mutlaka zevke gelir. Bayanlar biraz geç zevke geliyo ama devamı çok yoğun oluyor.
ben teşekkür ederim. evet eşim bir şey hissetmiyorum diyor (zamanla çözdük kısmından tüyo verirsen sakıncası yoksa o şekilde yaklaşayım tarz misyoner ön s. ev. ve ben başlarım hisstmiyom der sonra boşaldımı herkes yıkanır olay bu valla bu sıkıntıyı nasıl çözerim bilmiyorum
Sizin bahsettiğiniz şekilde bişey hissetmez zaten
Zaman'la dediğim çok kötü Zaman'lar da geçti üstüne bırakmadım denemeyi
Gerektiğinde ben eşime dedim şunu yap diye sonra ne hoşuma gitti zevk aldım onları yaparak devam ettik
Pozisyon deniyceksiniz farklı farklı eşiniz size söylüycek zevk aldıklarını bir dahakine onları yapacaksınız
Şimdi her kadın farklı şeylerden zevk alabilir yani bunu da siz deneyip çözeceksiniz
Ama ön sevişmeyi mutlaka uzun tutun kadın sonradan zevke gelir çünkü
Birşey hissetmemesi yeteri kadar ön sevişme yapmadığınızı iyi uyarılıp hassas hale gelmediğini gösteriyor zaten.
O hassaslaştıkça hissetmesi yoğunlaşır
Çok teşekkür ederim sağolun tavsiyeniz olursa beklerim tekrar sağolun
Rica ederim😊
Bende oyleyim hergun yapsa hergun isterim ama esimde o yok :(
Sendeki de durum nasıl
Seninki niye istemiyor peki?
Yaş durumunuz evlilik yılınız felan kaç?
Adam gerekeni yapıyor sende işin suyunu çıkarma
Belkide sorunun bedensel ve ruhsal tatmin eksikliğidir
Yok bedensel önceden tatmin olamıyordum birkaçyıl sonra orgazm olmaya başladım ve anladım ki öncekiler hiçbirşeymiş. Bedensel olarak tam tatmin oluyorum.
Belki orgazm yaşadığım için tekrar canım istiyor.
Eşimi zaten zorlamam asla, isteyerek daha güzel çünkü anlayışlı davranırım.
Ama ben bazen kendimle mücadele ediyorum aklımdan çıkmadığı için uyuyamadığım oluyor.
İstiyorum ki kendi isteğiyle arzusuyla olsun.
kişilere göre değişiyor, kimi bir yıl sonunda haftada 2 3 gibi rutine biniyor, kimi 5 6 yıllık olmasına rağmen 4 ün altına düşmüyor.. burdaki en büyük şans eşler arasındaki hormonal uyum ve isteklerin birbirine yakın olması
Evet, uyum gerçekten önemli. Çünkü aynı durumda ben de olabilirdim. Eşim hergün isterdi ben bir ister birgün istemezdim belki.
O da kötü olurdu. En güzeli evlenirken bu konuları açık açık konuşmak uymazsa evlenmemek. Evlenip uyumsuz olmak daha zor çünkü.
Sen isteyip o istemediğinde ne yapıyorsun. Dildo falan mı aldın elle mi
Yaparım ama çok zorda kalırsam. Genelde sabrederim diğerine kadar ama yaptığımda oldu. Elle biraz çok içe girmeden biraz rahatlayanaa kadar çok olursa daha çok isteğim artıyor o yüzden çok zorda kalmadıkça yapmıyorum.
Yaparken ne hayal ediyorsun. Rahatlayım derken daha da istek artıyor diyorsun
Hayal etmiyorum ne biliyim hiç öyle yapmadım. O an aldığım zevke odaklanıyorum.
Biraz daha devam edersem kendimi uyardığım için isteğim artıyor haliyle. O yüzden kendini biraz tatmin edince bırakıyorum. Ama bir ilişki kadar kesinlikle tatmin edici ve güzel olmuyor. Sadece o an isteğimi geçiştiriyor.
Peki ilişkiye girdiğiniz gecelerde doyuma ulaşıyor musun yoksa eh işte mi diyorsun
Çok güzel doyuma ulaşıyorum oda bende birbirimizi Nasıl tatmin edeceğimizi çok iyi öğrendik, öyle oluyor ki bazen o anda yaptıklarımıza gülmekten devam edemiyoruz eğlenceden, sıkıntı yok erken boşalma sorunu vardı önceden onu da çözdü orgazm olmaya da başladım zaten o yüzden isteğim geçiyor o gün zaten ama ertesi gün yine aklımda ya da biraz uyuyum yine aklımda
O sana uydurayım derken sen yine çıtayı yükseltmissin.. nasıl başardın en azından erken boşalmadan nasıl kurtuldu
Bazen gene yaşıyor. Önceden hatta geciktirici sprey kullanıyordu.
Birgün şaşırdım giderek düzelmeye başladı, önceden hemen boşalırdın şimdi niye böyle oldun diyorum bilmiyorum diyor.
Birde bu konuda zamanla onun en çabuk hangi pozisyonlarda boşaldığını çözdüm. İlk başta benim boşalacağım pozisyonları yapıyoruz sonra onun boşalacağı.
Bir de dediki araya Zaman girerse erken boşalıyorum dedi önceden de bir düzende değildi zaten Zaman'la oturdu herşey., belli düzende aralıklarla olursa hiç sıkıntı olmuyo gayet geç boşalıyor yani ben yeterince tatmin oluyorum..
Evet birşeyleri yaşadıkça çıta daha da yükseliyor
Işte ne güzel ama biraz daha sıklığı artirmasi lazim. Hele ki kendine güveni de gelmiştir. Bence haftada 3 4 olmalı zaman varsa. Sen ev hanımısin sanırım
Evet evdeyim nerden anladınız?
Eşinize göre daha istekli olmanızdan ve daha enerji olmanızdan anladım. Çocuk var mi
Evet ama büyüdü
büyüdüyse gece ilişkiyi bölecek ağlayacak engel de yok, sabahlar olmasın ama enişte sana ayak uydurmuyor şansına, boy kilon nasıl?
Aynen öyle..
Boy 1.65 kilo 59 fiziksel olarak güzellik olarak bakım olarak hiçbir sıkıntım da yok ki ilgi konusunda da bir de daha genciz yani
İlte bunları düşünüyorum onu anlayamıyorum sebep ne yani
Benden bıktınız ki diyorum ama bıkılacak birşey değil yani mesela o Zaman bende de oluşurdu o duygular diyorum yani
Kafamı çok karıştırıyor bu konu
Emini olun onu kendi haline bıraktığım da oldu kızdığımdan araya çook uzun Zaman'lar girdi geri öyle yapamadım ben dayanamadım
Birsürü şey denedim
fiziğin süpermiş, gerçekten fizğinin hakkını veriyor hormonların, enişte bir kez daha şanslı
dayanamam dediğin olay hormonlar yüzünden mi oluyo yoksa çok küs kalamam anlamında mı
Yok onla küs hiç kalmam o konu da hele hiç.
Dediğim şey onu kendi haline bıraktım mesela o konuda bırakıyım kendi isteğine kalırsa çok uzun aralıklarla istiyor
Benim istememle konuşmamla felan da haftada üç dört yapıyoruz
Ben zaten dayanamam hormonlardan o aralıklarda çektiğim sabrı ben bilirim. Halbu ki o düzelsin diye kendi kendine istesin diye işte ama o da olmadı
Elden bir şey gelmiyor sanırım.. silah zoruyla olacak değil dildo kullanmayı deneyebilirsin belki arada lazım olduğunda işine karar
İşte yapay şeyler hiç haz vermiyo en işte
Hayırlısı bakalım Teşekür ederim 😊
Rica ederim umarım sana ayak uydurur. Esin ikk seviştiğin erkek sanırım
Evet eşim ilkim evlilik öncesi doğru bulmuyorum zaten de günah
Evlenmeden de yapacaksam evliliğin bir anlamı yok düşüncesindeyim yani
Peki ilk aydan beri böyle istekli misin? Yoksa bir kaç ay sonra mı oldu
Ben hep istekliydim ama rahat değilidim.
Bir de birşeyleri yaşayıp keşfettikçe tam olarak anlıyo zamanla ne istediğini insan.
Ben şahsen yaptıkça daha da arttı vardı ama tabi ki de bu kadar değil
Mesela bazı tattığın zevkleri öğreniyorsun ve daha çok istiyorsun keşfettikçe de daha yoğun haz alıyorsun böyle yani
İlk ay değil yıllar içinde en son bu durumdayım yani sıkıntılı zamanlar oldu tabi ama eşim kaynaklı
Sıkıntılı zamanlar derken erken boşaldığı dönemler mı yoksa sen kendini rahat hissedene kadar mı
Sıkıntılı zamanlar hem erken boşalıyordu hem benden uzak duruyordu ayda yılda birdi
Defalarca konuşuyordum işim yoğun yorğunum sen iste ben istemiyorsam diyordu
O öyle istemeyince ben çok istekli de olsam kızdığımdan kendi mast yapıyor gene de o istemeden gapmıyordum
Çünkü bir ilişki de bayan istenmeyi ister ne kadar istekli olursam oluyum
Hem de erken boşalıyordu birşey anlamdan bitiyordu bir daha yapalım yok olmaz diyordu
Çok tartıştık bu konu da doktora hocaya gittik hiç bisorunu çıkmadı hormonal
İşte bir dönem kocamdan aşırı soğudum öyle de sürmedi adam resmen aylarca yatmadığı oldu benle yani
Sonra kızım da var boşanamadım da gene bir çaba geciktirici ilaç sprey derken bu hale geldi
O istiyor ben çabalayım ben de artık açık açık şunu yap bunu yap şöyle yap diye diye en son orgazm olmayı başardım
Ondan sonra da çok afedersiniz daha istekli oldum o istese de istemese de istiyorum belli aralıklarla o da böyle düzene girdikçe geç boşalmaya başladı
Bence adamın öz güveni kendine gelmiş ve çoğu kadının yapmayacağı fedakarlığı yapıp karar etmişsiniz.. çoğu ya aldatır ya da boşanırdı direk kestirip atardı. En azından sevişmede orgazm oluyorsun bu da eskiye göre çok olumlu. Bu konuyu kadın kadına kimseyle konuştun mu? Netten ya da yakın arkadaş vs
Evet güvendiğim kişilerle konuştum
Sedece durumlarını sordum bir kişiyle kendi durumumu anlattım
Millet çok afedersiniz kocasını başından atmaya bahane arıyo bıkmışlar
Duyunca çok kızıyorum içimden eşime
Millet benim gibi onlardan ilgi alaka bakım da yok
Sorunu beğeniyorum. Nickimi görürsün
Bahane derken milletin kocası durmadan ilişki istiyor sanırım
Evet aynen öyle eşleri sabah akşam isteyen arkadaşlarım var yani
Kızlarda artı çocukları da var siz düşünün hallerini sabah akşam kaçış yok😂
Sabah akşam yapanlar on sevişmeye fazla girmeden direk ilişki mı yaşıyorlarmış. Sadece yatak odasında da olmuyor öyleyse fırsat bulunca yapıştır ;)
😂
Valla o kadar da soramıyoz😊
Önşevişmeyi yerini duruma isteklerine göre ayarlıyorlardır herhalde
kadınlar kendi aralarında konuşuyor ıs hayatında bir kaç kez şahit oldum. arkadaş oturmalarinda mı konuşuluyor yoksa apartman kadınları mı
Valla kadınlar o samimiyeti gördüğü kişiyle konulur
Öyle apartmanda kadın oturmalarında işte farketmez
Samimi olmadığı güvenmediği kimseyle konuşmaz ama o güveni yakaladığı kişiyle konuşur
Çünkü akıllı hiç bir kadın kocasını anlatmaz öyle oturmalarda felan yani ancak emin olduğu zarar gelmeyeceği öne inandığı kişiyle de belli başlı yüzeysel konuşur
senin kaç kişi var sana anlatan ya da senin anlattığın
Benim sorunumu tam anlattığım bir kişi
O da kız kardeşim oda evli
Bana anlatan iki üç kişi arkadaş olarak
Ama bizden yaşça büyük kadınlar
Yanındaki ki küçükleri tınlamıyo
Yeri gelince hiç çekinmeden konuşuyor 😂
Çok şahit oldum yani
İşte duyuyoruz sonuç itibariyle bir şekilde
En basiti burdan birçok şey öğrenilebilir yani öğrenmek isteyen için😉
kesinlikle öyle biraz algıda seçicilik galiba.. bir de eskiler çekinmiyor doğru. ben de belki daha çok şey duyarım ams bekar olunca evliler anlatmaz daha doğrusu erkekler anlatmaz ama kadınlar anlatır hele ki iki taraf da evliyse
Yok ya ben bekarlara konuşan hiç kadın görmedim yani
Benim bahsettiklerim evliler
Bekara Bahseden de ya aptaldır ta delidir
Yaşamamış bilmeyen bir insana ne söylenir o ne anlayabilir
Şahsen ben hiç görmedim bekara konuşanı en doğrusu da bu zamanı gelince öğrenir
Onun dışında tabi ufak tefek evliler bazen çıtlatıyor yani deşiğindeki gibi
ya ben güven verdiğimden ya da karşımdaki arkadaş o samimiyeti gördüğünden bana anlatan is arkadaşlarım oldu. art niyet arasam mı aramasam mı bilmiyorum
Bayan iş arkadaşlarınız mı
evet kadın iş arkadaşlarım
Nasıl bahsetti ne söyledi ki
Valla bun diyenin kafası kırık galiba ya da bu konular artık onun için sıradan ve basit hale gelmiş.
Ya da size bir sorundan bahsetmişse farklı niyette olabilir.
Siz aslında anlamışsınızdır kadının kişiliğinden konuşma tarzından niyetini.
Benim fikrim net yani aklı başında banmasınlar düşkün bir kadın gidipte bir erkeğe konuşamaz.
En azından mesela böyle bir yerde fikir alır, hiç kimseye de diyemiyorsa.
aslında ben de anladım bahsederken ama emin olamadım, iş arkadaşı diye riske giremedim.. mesala sohbet ederken tatmin olmuyorum dedi. şaşırdım kaldım sonra ben üstüne düşmedim iş tatmin etmiyora çevirdi lafı. ya da akşam misafirlerin gelecekti neler yaptın dedim başka birine. geldiler yemek çay meyve faslı şunları şunları yaptık falan , sonra da sabaha kadar dans dedi.. 3 aylık evli biri sabaha kadar dans diyorsa tek şey anlatıyordur? haksız mıyım
Yok canım ne sabaha kadar dansı, dans mı olur sabaha kadar işte açıkça söylememiş ama ima etmiş başka bişeyi..
Bak kardeşim bilmiyorum bu konuya bakış açın ne ama uzak dur böyle insanlardan.
Başına bela alırsın.
Düşün evlisin ve karın başka erkelere seni anlatıyor tatmin edemiyor diye..
İnsan delirir,
O kadın da başına bela olur sen yüz verirsen, bunu eşiyle konuşsun sana niye anlatıyo işte
Derdi başka hayatını karartırlar yani
şu ana kadar bir evliyle fiziksel bir şey yaşamadım, bu kadar fırsat varken yaşamamak benim nefsime hakim olmamdan dolayı ama yaş 33 34 olunca ve bekar olunca insanın sabrı her zaman böyle olmayabilir. kötü niyeti yoksa bilemiyorum bu kadar yakın görmeleri bu kadar samimi şeyler söylemeleri güzel
şu günlerde hangi sıklıkta devam ediyor*
Aynı iki üç güne felan
peki o gece sevişme olacağının bir işareti oluyor mu yatak odasına geçmeden ya da yatağa girmeden önce? senin giyimin, ya da belirli günler (cumartesi gecesi vs), eşinin duş alması, traş olması diş fırçalaması vs?
devm mı aynı tempoda
monoton mu hala
Eşim hiç yanaşmıyor bu da bendeki isteği köreltiyor 2 haftada 1 kere
Yanaşmıyor derken, siz isteseniz de mi yok diyor?
Ben istediğimde de yok dediği oluyor
Kendiliğinden hiç yanaşmıyor zaten
Ben eşime özel hazırlanıyorum zaten anlıyor istediğimi ona rağmen yok dediği de oluyor
Mesela ben eşime dedim ki ben hergün istiyorum dedim. Sen istesen gergin yaparız dedim ama ben çok istesem de en çok senin yanaşman beni daha mutlu ediyor dedim. Bayan istenmeyi daha çok ister tabi ki ama benim istediğim daha çok şu an. Bazen kızıyorum ona. İçimden benmiyim erkek deyip hiç yanaşmaya çalışıyorum bu sefer o daha çok uzaklaşıyor.
Dediğim gibi o hiç yanaşmaz
Bazen günde iki kere mastürbasyon yaptığım dahi oluyor ama o bana böyle soğuk olduğu için onu arzulamıyorum artık çoğu zaman
Geçen neredeyse bir ay ilişkiye girmedik
Sonra yapmacık tavırlarla güya yanaştı öyle ilişkiye girdik ben demesem onun için hiç sorun yok yani...
Çok tuhaf ya onun ilişki de neler istediğini beler hayal ettiğini sor. İstediği gibi değilse canı istemiyordur belki.
İstediği gibi yaşarsa kendiliğinden ister bence.
Bir de kadın sık sık yaşadıkça daha istekli oluyor.
Benim isteğim üzerine her gün sık sık taşadıpımız da oldu ama yine isteksiz
Neler istediğini, utanmaması gerektiğini v. s şeyleri çok kere konuştuk ancak yine aynı
Çok şaşırdım cidden.
Siz onun isteği şeyleri yaptınız yine yok.
Doktora gidin bence..
Psikiyatriste de gittik
Valla ben 14 senelik evliyim yemin ederim 14 sene inanirmisin oz3l gunler harincinde daha 3 gunu gecitmedik bizde genelde gun asiri oluyo cokta coskulu oluyo
Maşallah Allah bozmasın..
Peki genelde eşiniz mi başlatır siz mi?
Bir de özel günlerde eşiniz boşaltıyor mu sizi farklı şekilde yoksa bekleyebiliyormusuz
bir sorduklarini buradan yazamam ama bizmkisi inan her srferinde baska bir heceyan
Peki, Teşekür ederim. 😊
senin istekli olman güzel kocanda senin gibi istekli olsaydı hergün yapardın. çünkü çok zevkli her gün yapmak gerek
Tabiki, her gün değil günde iki defa da olurdu sabah akşam
aynen sabah akşamda olsa çok fena ama iki tarafta istekli olmalı o zamanzevkten mest olunur.
Aynen ben yaparım ama eşim istekli olmayınca haliyle ona göre hareket etmek zorunda kalıyorum..
haklısın ama eşınde senın ısteklı olsa çok fena olur
Evli değilim ama uzun bir ilişkim olmuştu 3 yıl sürmüştü her gece yapıyorduk hafta sonları saatlerce oral yapıyordum uzun uzun
Böyle iyi giden bir ilişki neden bitti?
Üzüldüm.
Oralla boşaltıyordunuz onu demek haftasonları da ve hergün ilişki çok sanşlıymış o kadın.
6 yil oldu beraberiz haftada 5 gün kesin yapiyoruz ama bazi günler 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz
Ben de bazı günler birinciden sonra ikinciyi istiyorum eşim olmaz diyo. Bazen erken boşalyo ben rahatlamadan ben yarı da kaldığım için mecbur ikinciyi yapalım diyorum yok sertleşmem diyor zorlarsak biraz devam ederken tekrar sertliği gidiyor.
Yani ikinci olmyor genellkile
Burdan yazın lütfen, sıkıntı olmaz.
Bu sorunu çözmem lazım.
Neden burdan olmaz
Bu başlık zaten özel bir başlık, özel konuları konuşmak için.
Yine de siz bilirsiniz teşekür ederim. 😊
İlgim her geçen gün artıyor
10 yıl oldu
Haftada 5 in altına düşmüyoruz
Gayet iyi hergün olmasa da arka arkaya yaptığınız oluyor yani..
Tamam işte. Ben bu şekilde olmasını isterdim.
Acaba beni istemiyor olabilir mi?
Ben bayanken isterken o istemiyor anlamıyorum.
Yedi yıl felan oldu işte. Haftada genelde ili üç defa yani iki güne veya üç güne bir.
İlk yıllar çok daha düzensiz ve daha aralıklıydı.
Olan da genelde ben isterim...
Ama o zamanda ben istedim diye yapıyor diye düşünüyorum.
Ben o kendi çok istekli arzulu olup beni istesin diyorum.. Çünkü onun istemesi daha bir hoşuma gidiyor.
Tabiki daha güzel olur onun istemesi
Aslında en güzeli ikinizinde istemesi
Bizde durum birwz daha farklı
Özellikle ben çok istiyorum ona göre herşey çok güzel ona kalda sayı çok düşer ama ben dayanamıyorum ve haftada 5 ün altına hiç düşmüyoruz. En az beş gece yapıyorum başı geceler sayı birden fazla oluyor
Ön sevişme yapıyor musunuz?
Tabi ki önsevişmesiz ve kısa olunca kadın hiçbirşey anlamaz cinsellikten
Yapıyoruz eşimle konuşuyorum yani mesela daha başlama diye çünkü hazır hissetmediğimi biliyorum ön sevişmeyi de bana göre uzatıyo
Önsevişmesiz kısa olanlar da oldu hiçbirşey anlamadım ondan
Anladım uzun uzun oral yok ama yeteri kadar doyurucu oluyor arada oral oluyor eşim pek istemiyor oralı ben de o an istersem ona yapıyorum
Sizin yapıp onun yapmaması sıkıntımı sizin için
Bir de eşinize oral yaparken olurya azda olsa tüylerinin çıktığında da yapıyor musunuz yoksa yapacağınız zaman yeni tüy temizliğini yaptığı Zaman mı oluyo
Eşiniz normal temizleyici kullanıyor mu o bölgeye özel normal temizliğine artı olarak
Ağzıma boşalmayı hiç istemedi
Boşalırken yüzüme dahi sıçramasını istemiyor Sizin eşiniz izin veriyor mu
İsteyenlere yapıyorum?
Eşinizle o kadar birlikte olup üstüne başkalarıyla da mı oluyorsunuz
Nasıl denk geliyo eskort mu ayarlıyorsunuz
Ne heyecanı oluyor ki
Millette ne hazırmış yani pes
İnternet arkadaşlık sitelerinden mi
Eşiniz anlamıyor mu ya da mesela nasıl buluşuyorsunuz nerde buluşuyorsunuz işiniz belli saatlerdeyse bilir
Yaptığınız gün eşiniz istedi siz pek istemezsiniz o zaman
Büyükşehirdesiniz o zaman işiniz de buna müsait bir iş
Bunu yapan kadın Nasıl razı oluyo günü birlik?
İnanç yönünden günahı vebali büyük vicdanınız Nasıl rahat ediyor
Belki eşiniz anladı hiç belli etmeden o da yapıyor
Çünkü benim gördüğüm, aldatılan kadınlar ne yapıyo ne ediyo mutlaka yapıyo bunu en namuslusu da görünce namusu felan bir kenara koyup yapıyo boşanmıyorda taki canı boşanmak isteyene kadar
Çünkü diğer tarafla olmayı seçiyo
Anladım
Bence eşinize böyle bir yanlışı yapmayın
Günahı vabali çok büyük
İlerde çocuklarınız varsa mutlaka bu konularla imtihan olacaksınız.
Benim haddime değil tabi ki size karışmak ama ben de evliyim sadece söylemek istedim
30 yaşında bekarım bende her gün istiyorum ama yokluktan olsa elimin altında 2 - 3 güne düşerim herhalde
Anladım.
Eşiniz istese de mi bu sayıya düşerdiniz yine?
İsterse aldatmasın diye takviye alabilirdim viagra vb
Yok ya aldatmak çok başka bir konu bence.
Tamam insan istekli olurda sabır diye birşey var.
Aldatmak kesinlikle kişilik ve ruhsal boşluktan kaynaklı cinsellikten değil.
Beni çok ihmal ettiği de oldu ama hiç düşünmedim aldatmayı, kendi kendimi tatmin ettiğim de oldu sabır gösterdiğim de, bazen de rüyamda ilişki yaşadım üç defa öyle rahatladığım bile oldu. Uyandığımda bütün isteğim gitmiş ve rahatlamıştım yani.. Ama hiç düşünmedim bunlara rağmen..
ne güzel gerçek insan karakteri bu olsa gerek
Teşekür ederim.😊
Rica ederim inş eşin hergün :)
neden senin gibi bir kadın ile evlenmedim diye düşünüp duruyorum bazen..
Nasıl bir kadınla evlisiniz?
Bakın benim ilkim eşimdi ve ilk çok acemiydim. Orgazma bile inanmazdım. Kadın cünselliği yaşadıkça öğreniyor ve istekli hale geliyor. Bunda erkeğin payı da büyük biraz Zaman lazım pes etmemek lazım.
Benim de sıkıntı çektiğim zamanlar oldu ama kendimi isteklerimi anladım...
sizden farklı değil eşimde, ilkleri hep benimle yaşamış bir kadın.. 10 yıllık evliyim. ve cinsellik konusunda sizin kadar gelişime açık değil malesef. sayısız konuşmalar ve dert anlama çaasında bulundum. lakin ben yanaşmasam özledim dahi demeyecek kadar soğuk. sabırla bekledim bekliyorum. inanmazsın belki ama 2 ay yaşamadığım zamanlar oldu. ama hiç kırmadım onu. hala utanır benden.. ilişkilerimiz öyle bir hal aldıki sadece direk birleşme ve 10-15 dk bir serüven haline geldi...
gelişim açısından kendisine anlattığım her bilgide kendini aşağılanmış hissediyor aksine ona güzellikle yaşamak istenilen ve alınacak keyifleri anlatıyorum güzelce ve sen böyle diyince ben yapmaktan soğuyorum diyor. lütfen söylermisin benmi yanlış yapıyorum?
Yok, emin olun siz doğrusunu yapmışsınız. Helal oldun size, ben eşinizi anladım ben de ilk zamanlar öyleydim çok sıkıntılı dönemler Zaman'lar da girdi araya ama o dönemler bana deselerdi ki ilerde böyle olacaksın inanmazdım yani,
Giderek kendimi keşfettikçe rahatladım daha çok haz duymaya daha rahat davranmaya başladım,
Eşiniz biraz birşeyleri aşamamış yapnadığı şeyleri sadece hayal edip kendini kötü hissediyordur inşam da yapmayı istemiyordur.
Çünkü kadınlar ayıp günah diye yatiştiriliyor.
Ben kendinden biliyorum çünkü şimdi kendimi iyi tanıyorum. Eşinize siz yapın isteklerinizi anlatın, uyarın evlilik böyle olmaz böyle sürmez diye
O kendini bir keşfetse işte
10 senedir anlatıyorum. Evlilik böyle olmaz demek doğru olmaz ki üzülür :) çok birşeyde istemiyorum sadece isteğini belli etmesi yeterli. Bana özledim diyip kucağıma otursa çay içerken bu bile yeter...
Cinselliği önemsemiyor malesef 😕
Bak işte birçok hayalleriniz beklentileriniz var. Böyle isteklerinizi anlatın ona. Üzülür diye bu tür şeyleri söylememeyi doğru bulmuyorum. Çünkü herşey bir çıkmaza girer. İnsan isteklerini eşiyle yaşamayacak kimle yaşayacak. O sizin kafanızın içinde geçirdiklerinizi asla bilemez. Onun da hayalleri mutlaka vardır. Ama eşiniz birşeyleri aşmamış.
Mesela siz çay içerken çağırın yanınıza gel otur deyin içinizden geçtiği an.
En azından şöyle deyin böyle şeyler benim hoşuma gidiyor, seni böyle hayal ediyorum.
Karınız zaten anlaması lazım yani. Bir de gerçekten evlilikte bu konular sorunsuz olursa diğer konulara yansıması daha iyi oluyor.
Bakın aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım hayal ettiklerimde dahil, kendine hakaret olarak algılaması üstüme gelme demesi üstüne tartışma bıyutuna geçmesine kadar gidiyor haliyle üzülüyor. Birşeyler düzeltemiyor daha demin yanındaydım neden benden utanıyorsun hala dediğimde okadarda olsun diye bir cevap veriyor :) çay içerken yanıma çağırırım her zaman :) ona dokunurum bazen imalı şekilde.. yapma diye tepki veriyor...
Bu bir şikayet değil ama bende takat kalmadı... aldatmayı düşünmedim hiç. Desiğin gibi çıkmazdayım... prenses ne zaman lütfederse o zaman bu anı yaşayabiliyoruz. Ve onun istediği şekilde ki ilişki anındaki kısıtlamalarını saymıyorum bile...
Yok ya yanlışa düşmeyin kesinlikle çünkü şimdi sorununuz buyken hayatınız psikolojiniz vicdanınız mahvolur.
Bir de vebali günahı var.
Eşiniz niye sizi anlıycak ilk kişi aslında.
Kaç yıl geçmiş bir de.
Bence üzülürse üzülsün sizi anlayana kadar.
Açık açık ben bunları bekliyorum yaşamak istiyorum.
İhanette benim karakterime uymuyor. Böyle olursa boşanalım mı yani bunları yapan birisiyle mi evleneyim deyin.
Ama olmaz yani, eşler birbirinin isteklerini yerine getirmeli. Dinimizde bunu farz kılmış eşlere, evliliğin diğer yükümlülükleri dışında bu konuda yükümlülükleri de var.
İnşallah eşiniz istediğiniz gibi olur.
Bunu bir defa kabul etse gerisi kendiliğinden gelir aslında...
Siz eşinize ne desinizde hakaret algıladı mesela?,,
Oral konusunda örnek olabilir. Kendisine bile yaptırmak istemiyor. 😕
Belki tüy sorunundan kendinden rahatsızdır, mesela ben lazere gittim bunun için
Eşimin biraz tüylerim çıktığında dahi dokunmasını dahi istemem rahat edemem kendimi o konuya veremem o yüzden olabilir
Tüyler gittikçe daha bir rahat oldum yani
Çok kolay çözülecek bir konu eşiniz biraz istiycek ve birşeyleri biraz aşcak gerisi kendiliğinden gelir
:) çok iyi niyetli yaklaşıyorsunuz ama benim hiçbir şeyi sorun etmediğimide az çok anlamış olmanızı bekliyorum :)
Sorun ettiğim tek şey bu şekilde davranması 🙄
Sizi gayet iyi anladım. Siz her türlü yapmak istiyorsunuz. 😊
Ben eşinizi dedim.
Kendine yapılmasını istemiyormuşya, o kendi içinden sorun ediyordur o dediklerimi ve yapmanızdan çekiniyordur.
Onun içinden rahat edemediği size karşı çekindiği konuları araştırıp aşması lazım.
Ben önüme ne sorun çıkarsa araştırırım uğraşırım ve çözerim yoksa ben de haka eşiniz gibi çekingendim..
Benim eşinizde tek anlam veremediğim dizin defalarca konuşmanıza rağmen biraz birşeyleri anlayıp aşması lazımdı.
En azından kendi yapmıyorsa, sizin isteklerinizi yapmanıza izin vermesi lazımdı.
Eşiniz normalde de mi sessiz çekingen birisi
aslında kendiside bu konuda eksik olduğunun farkında fakat bunu benim dile getirmem daha öncede dediğim gibi onu rencide ediyor ve kavga çıkarıyor... kendini geliştirmek gibi bir durum ya da atak görmedim... hep başka sorunları bahane edip işin içinden çıkıyor..
artık konuşmuyor umursamıyorum. seks konusundada artık vazgeçtim çoğu şeyden.. anca işte ayda yılda bir.
Allah sabır versin.
Sabrın da bir sonu var ama işte.
İşin içinden sıyrılıp çıkamayacak kadar net konuşun diyecek birşey bulamasın
artık bu yüzden tartışmak kavga etme derecesine gelmek istemiyorum gerçekten... bizimde kısmetimiz buymuş.. sağlık olsun ne diyelim.
Bırak kavga sebebini boşanma sebebi anlattıklarınız. Ne diyebilirim ki ama işte siz kabullenip razı olduktan sonra.
İnşallah istediğiniz gibi olur.
Teşekür ederim 😊
şimdi anlamış gibisin "neden senin gibi bir kadın ile evlenmedim diye düşünüp duruyorum bazen." dememin sebebini :)
herşeyin cinsellik olmadığı bilincinde olmasam çok kez aldatmıştım... fırsatımda fazlasıyla oldu..
ben kabullenmedim aslında. sadece görmezden geliyorum...
Ben evlendiğim de kızdım cinsellik nedir bilmiyordum, yaşadıkça benim gibi bir kadın oldum. Çok kötü zamanlar da geçirdim ama bu halime ulaşana kadar. 😊
Sizi çok iyi anlıyorum , evlilik dediğiniz gibi sadece cünsellik değil ama büyük oranda temeli tabi ki.
Bazı insanların bu konuda çok zaafı oluyor cinsellik iyi olmayınca evliliğinin diğer sorumluluklarını da yerine getirmek istemiyor.
Aldatmak kesinlikle eşinizi yıkar bir ne kadar gizli olursa olsun Allah böyle şeyleri gün yüzüne mutlaka çıkarıyor zaten sizi de vücdan azabından ve günahından çökertir o konuyu düzeltcem diye olmadık sorunlar doğar. Allah şaşırtmasın inşallah.
Bu olay zaten en güzeli eşle birlikte olur yani
Diğer türlüsü mutluluk vermez kimseye.
Ama işte çaba emek ve istemek lazım iyi olmak için
Olsunda güzelini geçtim 😂
Kendinizi geliştirmeniz çok büyük bir kazanç... zamanla kendini keşfetmen ve keyif alman hem sana hemde eşine kazançtır. Malesef kadınların aldatılma sebebi bu durumlar oluyor. Daha nekadar sabrederim onuda bilmiyorum ben 🙄
İşte onu diyorum çözülmezse daha kötü şeylere sesbebiyet veriyor. O yüzden üzülse de kırılsa da çözcek o utanmaktan kendi cinselliğini keşfedememiş
Birşey sorcam size, siz iste istediğiniz Zaman eşiniz evet dese reddetmese bahane bulup bu yeterli olur mu sizin için
Çok kez konuştum tamam diyip yine aynı şekilde devam ediyor elimde değil diyor üstüme gelme yeter diyip kavga çıkıyor.. haliyle bende ne istek nede güleryüz kalmıyor.
Soruna gelince, ben istediğim zaman gidip yanına sokuluyorum ama isteksizce yapması bile yarıda bırakmama onu bunu şunu yapma diyerek iyice uzaklaştırıyor kendinden. İnan vajinaya gir çık ile masturbasyon arasında bir fark kalmıyor.. ki kendimi o şekilde dizginliyorum...
😕 Anladım.
Boşver sen mutlu olmaya bak eşinle 😌
Yok üzüldüğüm şey mesela ben de böyle değildim bu durumdayken bile hala uğraşıyorum eşim için
Eşiniz de yapmadan uğraşmadan kolayca kestirip atmış. İnşallah siz de yaşarsınız
Teşekür ederim😊
Bugün bir muhabberit geçti haha onu anlatayım :).
Ufaklık öksüz kaldı diye takıldım :) ben varım ya ama hastayım (regl) diyerek geçiştirdi :))) sanki normal zamanında farklımı diye sorduğumda git başımdan dedi 😄
Kestirip atmıyor ama inan zerre cinselliğe meyili yok...
😂 eşiniz Nasıl siz bu kadar istediğiniz halde bu konuya uzak kalabilir
Eşcinsel olabilir mi 🤔belki erkeklere ilgi durmuyordur sonuçta hormonlarla alakalı bir durum
yahu kocasıyla bile utangaç sevişen kadının başka bir kadın tenine dokunmasını bırak bakamaz bile :)))
O işler hiç mantığa bakmıyo bence öyle düşümeyin
Bu durumu belki öyle yansıtıyor şimdiye onun cinsellikte zirvede olması lazımken ne utanması kaçyıldır
Ben anlattıklarınıza göre bir tahminde bulundum sadece
Sekste daha neyden haz aldığına dair fikri olmayan bir kadının eşcinsel olma olasılığı çok düşüktür. :)
Seni anlıyorum olasılıkları değerlendiriyorsun. Benim tek istediğim seks konusunda istekli bir kadın olması. Kendimide sorguladım... isteklerimin araştırmasını bile yaptım... isteklerim öyle aşırı uçta birşey olmadığını düşünüyorum... şöyleki söyleyeyim sende ne olduğunu söyle. Tutkulu bir ön sevişmede ne arar bir erkek? Oral ve karşılık veren bir kadın... oral yaptığımda bana zevk almıyorum diyor.. :) yeter artık sok şunu demeside cabası... ilk giriş anında gözlerinin içine baktığımda ne ne bakıyosun diyor 😂 kusura bakma gülüyorum ama inan istek falan kalmıyor ya 😂😂😂
Bazen keyif aldığımda sertleşebiliyorum sert derken daha hızlı ve derin girmeye çalışıyorum kalçaya tokat atabiliyorum ki bunada karşı 🤭
😂
Anlıyorum sizi tabi ki normal şeyler bunlar..
https://www.youtube.com/watch?v=VJcYV7p1Qes
biraz gülelim bari.. :))
😂👍
İzlemiştim bunu.
Eşime bu video üzerinden çok takıldığım oldu hatta😂😂
Bunu bile kullandım yani
:)) bunuda görmüşsündür ozaman :D https://www.youtube.com/watch?v=29uq0o0WxIw
buda final olsun :) https://www.youtube.com/watch?v=Kjvj3cy7hpA
😂😊Güzelmiş
Bunu izlememiştim
;) evet güzel tespitler. Teşekkür ederim ilgin ve samimiyetin için 🙏
Yardımcı olabileceğim bir durum olursa çekinme lütfen kadınlar günün kutlu olsun ve bundan sonraki günlerin mutlu olması temennim ile 🌹
Ben de sizin iliginiz, sohbetiniz için teşekkür ediyorum.
Kafanızı yordum biraz. 😊
Kadınlar günümü kutladığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.😌
İnşanlah eşinizle istediğiniz gibi mutlu günler yaşarsınız..
Rica ederim. Kafa şişiren bendim aslında. Umarım sendeki gelişim gibi bir gelişim olur eşimdede :) zor ama işte bir umut :)
İstese çok fazlasıyla olur aslında😊
İnşallah bakalım..
Sen nasıl istedin?
En başta yazdığım gibi.
Eşim biraz daha istekli olsa hergün istese hergün isterim yani😊
Ama şimdi illa da gergin değil hani üç güne beklensin mesela ya da daha
Çok o istesin
Ne biliyim yani o daha baskın olsun açıkçası benden
Şimdi daha çok ben istiyorum yani o yüzden😉
Doğal olarak bu süreç olsun istiyorum
Mesela ben onu istediğimi iki defa söylediysem o üç defa söylesin
Canım benim bu öğrenmek istediğim şey değil :) sen nasıl bu isteği arzuyu yakaladın diyim. Yani sana dokunan ne olduda cinselliğe düşlünleştin.. :)
Aslında ben öğrenmek için konuştuğumuzu düşünüyordum ama😂
Konuşmada bahsettim size aslında uzun uzun
Öncelikle ben kendim istedim dediğim gibi
Daha sık yaşamaya başladıkça nelerden hoşlanıyorum nelerden daha çok haz duyuyorum onları yaptım bir dahakine ve birgün orgazm oldum uzun yıllar sonra
Ondan sonra orgazm oluyorum diye de bırak adım yani gerektiğinde hoşuma gitmezse o an zevk almazsak yaptığımız şeyden ben söyledim eşime değiştirdik mesela yani biraz kendimi ve isteklerimi iyi öğrendim
Şimdi herşey çok daha güzel
Bu istek belki zaten içimde vardı böyle deneyimlerle de varolan şey ortaya çıktı
Mesela ben bu konuyu önemsemeyip gereksiz görseydim mümkün değil böyle iyi olamazdım
Şimdi size pat diye oldu demedim yani
Öyle birşey mümkün değil bence
KADIN için cinsellikte önemli olan iyi bir ön sevişme, iyi uyarılma uzun bir ilişki bu kadın zaten zevke gelmemesi mümkün değil yani
Bir de benim gözlemlediğim penis boyu etkili kadını uyarmada etkili değil diyorlarda çok farkı oluyo
Bunu da şöyle anladım
Her pozisyonda penis her zaman içerde olmuyo
Tam içerde olanlarda daha yoğunluk uyarı oluyo mesela
Yani bu tak etken olamaz tabi ki
Birçok etken keşfedilip birlikte yapılırsa muhteşem oluyo valla
Anlatmanı istiyorum ki sende yakalayacağım bir durumu benim işime yarayabilecek olması. Korkacak ya da başka birşey aklına gelmesin lütfen. Okuyorum. Varsa sorum tekrar yazarım 🌹🙏
Bak birşey yakaladım tabi ama onun etken olacağını sanmıyorum. Penis boyutuyla alakalı. Evet kendimi sorguladım. şu an lakin boyutuyla alakalı bir problem yok. Her şekilde tamamını içeride tutabiliyorum işte bazı posiztonlarda acıyor diyerek beni geri iteklemes o an soputuhor. Biliyorum acının neden kaynaklandığını. Eşimde boşalmasını öğrendi ki sadece o yönde aktif oluyor. Ama bu hazza rağmen yinede dediğim gibi hiç etkisi olmuyor. Daha bugün odunsun dedim hahaha :) yani gidip sevgimi ona bir şekilde sarılarak öperek davranış gösteriyorum ama dur işim var git başımdan.. bu konularıda çok kez konuştuk sevgiden bunalan bir kadın ilk defa görüyorum... ama beni sevdiğini söylüyor azda olsa hissettirebiliyor :)
Ön sevişme yok istemiyor sadece öp gir bune ya 😂😂😂 kendimi bazen eşşek gibi hissediyorum 😂😂😂😂
Tövbe yarabbim. 🙊
Valla ben olanı anlattım bu anlatıklarımı eşiniz isteyerek yapmalı ki size de mutluluğunu yansıtsın tabi ki eşisiniz sizi sever mutlaka ana bir noktadan sonra bu iş nefsani yani sevse de ister sevmese de..
Ben eşinizi anlamadım valla siz gayet güzel ilgileniyormuşsunuz. Buna rağmen böyle çok değişik.🤔
Belki siz zaten sorunsuz olduğunuz için eşiniz pek birşey yapmaya gerek görmüyordur.😂
Peki eşiniz hergün istese nasıl olurdu?
Hani illaki de her gün olcak değil de sonuçta bunun yorgunluğu, uykusuzluğu, hastalığı var ama genel anlamda, uzun vadede böyle olması mümkün mü?
Bak eşiniz gelişme kaydetmiş, boşalmayı öğrenmiş.😄
Devamı gelir bence zamanla.
Bir de siz boşaldığından emin misiniz?
hergün isteseydi hiç ikiletmezdim :) lakin istemek değil tek sorun :)
boşalma konusunda ilk zamanlar bunun tadına varmıştı. sayemde.. ama şöyle ki üste çıkıp kendi kendine yapıyor. aslında yastıkla masturbasyon yapmış gibi düşün fakat burda ben içerdeyim sadece.. ve evet bu boşalma anı gerçek.. dikkat ettim vücut fonsiyonları istemsiz ve aynı orantıda hareket ediyor. ve sıvıları fazlalaşıyor. ki az zorladığımda squirt dediğim olay gerçekleşiyordu. oda ilk böyle heyecan dolu azgın gençlik zamanlarımızda :D şimdi öpebilmek hak getire :D
Her şey gayet iyi çok şükür
Haftalık ortalamanız ne kadar mesela.
Genelde 5 ama her zaman değil tabi
Anladım tabi ki değişir genel de iyi gayet.
Teşekür ederim. 😊
Rica ederim
Doyurulmak isterdin değil mi hergün?
Evet eşimin öyle olmasını isterdim.
Çünkü bu yemek içmek gibi birşey.
Olmayınca insan içgüdüsel olarak eksikliğini hissediyor.
Kesinlikle haklısın
Peki sert ve küfürlü sikilmek ister miydin? Arka deliğinden sikilmek ister miydin peki?
Hem güzel hem de zayıf vücutlu imişsin. Bir de kalçan küçükse... off çok fenasin sen be 😢
Yani şimdi sana ne deyim ki?
Ben burda isteklerimi anlatmıyorum.
Eşimin durumunu anlamak istiyorum.
Analı da kesinlikle haram bana göre de zaten iğrenç ve zevksiz.
Onun dışında eşlerin istekleri yaşanmalı.
Bak kadın
Ben it kopuk değilim
Maymun iştahli da değilim
Evli de değilim
Hayatta sadece bebek yüzlü küçük kalçali zayıf vücutlu doyumsuz bir eşim olsun istedim ama bir 9
... ama olmadı*
Ve şunu anladım; "hayatta neyi çok istersen, o insandan o kadar çok uzağa kaçar". Seninki de aynı işte. Yatakta doyurulmak isterdin her gün ama karşına seks olmasa da olur diyen birisi çıkar. İmtihan da burada başlıyor zannimca.
Bak kadın mı?
Ben seni yargılamadım yazdıklarınla şöylesin böylesin demedin ki..
Dediğin konuda da hemfikiriz, insan ne isterse kaçıyor ama ben çözmeyi de bir deneyeceğim en azından.
Küçük kalçalı kadın mı olur yahu🤔
Bence o kadın değildir, bulamazsın öyle bir kadın...
Ben küçük kalça kalem etek seviyorum kadında. Büyük kalça sadece doggyde tokatlarken güzel oluyor. Onun dışında bir cazibesi yok benim için.
Seninki büyük anlaşılan
Kalem etek giyiyor musun peki sen?
Kalem etek ne ki, kapalıyım normalde ama eşim İçin çok farklı farklı giyinirim.
Çok düzgün fiziğim var kilo sorunum felan da yok. Ne giysem yakışır.
Ama bazen işte eşim bıktı heralde ben onun için gecelik giydiğimde dahi istemediği oldu, uyudu. Onu anlamıyorum.
İnşallah istediğiniz gibi bir bayan çıkar karşınıza. Çok zayıf olması lazım kalçasının küçük olması üçün o da ilişki de çok güçsüz düşer.
Evde giyiyor musun peki kalem mini kloş etek falan?
Küçücük kalçan düzgün fizigin doyumsuz ruhun... Sen tam bir kadınsin be. Seni sadece sevmek ve doydum yeter artık dedirtinceye dek sevmek lazım işte seni. Neden evlisin ki sen 😯
İkincisi sevmek değildi 😃
Sen çok mu zayıfsin peki? Güçsüz düşüyor musun ilişki sonrası yatakta?
Anladım sevmek değil. 😂
Dikkat ettiğiniz için teşekür ederim.
O da sevmenin bir çeşiti sonuçta.
Ben küçük kalçalı değilim, fazlalığım olmadığı için zayıfım sonuçta. Güçsüz düşecek kadar değil ama.
Sizin söylediğiniz şeyler ve çok fazlasını eşim için evde giyinirim.
Konu ben değilim zaten eşim...
Ah kadın ah
Senin gibisi beni neden bulmaz ki
Elime geçirsem hem oksaya koklaya sevsem hem de tokatlayarak siksemmm ya... Tam bir doyumsuz dişisin sen be... Neredesin peki sen?
Evli olmak isterdim malesef 😂😊
Sizce niye istemez. Çoğunlukta da ben isterim diğer Zaman'lar bazen de onun kendi istemesini beklerim. Ama o istese hergün yaparım yani...
Peki, Teşekür ederim 😊
🙊😂
Zamanla azalıyor tabi
Normal cok fazla zorlama adamı
Yok zorlamam asla onu zaten de.
Ben kendi kendine istemesini istiyorum zaten.
Sorun orda yani..
Yeterli olması gayet güzel ama uyumlu olmak muhteşem olurdu...
Zamanla olur ıyı bak takviye gıdalarla
Teşekkür ederim. 😊
Başka çaresı yok😀 iyi çalişmalar
😊 teşekürler
😀😀
Mast yapıyor musun hiç?
Eşim ilgilenmediği zamanlar evet. Mecbur kalıyorum yapmaya çünkü aklımdan çıkmıyor rahatlayamadığım için.
Peki yaparken başkasını hayal ediyor musun?
Yok, o şekilde hiç olmadı.
Sadece o an aldığım zevke odaklanıyorum.
p*rno izliyor musun?
Önceden evet ama orgazm olmaya başlayalı hayır çünkü gerçek orgazmı yaşadıktan sonra çok basit geliyo p*rno çok yapmacık yalandan bağırıyor kadınlar.
p*rno sadece erkekleri boşaltmak için yapılmış bence.
Kadınlar boşalmıyor mesela pornoda sadece bağırıyor.
Sanal seks yaptın mı hiç?
Yok ya, anlamsız bence öyle şeyler sanal da ne hissedilebilir ki?
Denemeden bilemezsin :) ev hanımı mısın?
Eşimle ufak çaplı yapıyorum zaten foto atmalar o tarz yazılar onun hazzının da bir sınırı var bence m
Evet, tabi ki. Kolay orgazm olur musun peki?
Yok kolay olmuyorum bazen de gelemediği de oluyor nadir ama
bir özelden yazar mısın bana?
Bende hergün istiyorum ama olmuyor maalesef
Eşimiz mi istemiyor.
Hergün niye istemez bir erkek?
Aynen ben çok istekliyim eşim istemiyor. Sizdede tersi desene
Eşiniz ne diyor mesela diz isteyince?
Evet ben de eşim daha istekli olsun istiyorum bu konuda...
Hep yorgun çocuk ev işleri v. s.
Yokya yatakta ne işi var ev işinin çocuğun
Yatakta herşey biter
Tamam yorulabilir doğru çocuk çok yorucu ev işini geçtim.
Ama en azından sabah yapabilir dinlenmiş olur
Işte hep bahane
Seninki niye istemiyormuş?
Neden söylemiyor ben başlatmak için birşeyler yapıyorum tepkisiz duruyor istemediğinde öyle olunca bırakıyorum ama içten kırılıyorum bazen trip atınca mecbura kalmış gibi oluyor o ama ben kendi kendine istesin istiyorum ben istediğim için değil
Sorunu beğendim dertleşmek konuşmak istersen...
Teşekkür ederim
İşte sorum dediğim gibi
Bir erkek niye böyle olur
Sevmiyor istemiyor ve ben istediğim için devam ediyor diye düşünüyorum bazen
Diğer taraftan devam etsek belki birbirimize tavsiyelerde bulunurduk diye öyle yazmıştım
Tık yok
Ne kadar süredir.
Niye siz isteyin eşiniden evliyseniz..
Evli diilim işte, evli olsam nefes aldırmam her gece her gece :) sonra sabahlar olmasın hesabı,
Ciddi misin yas kac sizin
Tabi ki, burda soru soracak kadar ciddiyim.
25 eşim 29
Hergun istemen cok guzel birsry gercekten bizdede tam tersi ben hergun istiyorum ama esim istemiyo
Peki bir erkek hergün niye istemez sizce.
Ben çok bakımlı ve güzel bir bayanım eşim işin farklı farklı hazırlanırım çoğu zaman.
Yatağa hiç bakımsız girmem.
O yüzden çok kafama takılıyor.
Saka yapiosun sen ya herhalde
Bakilisin ve esin icin herseyi yapiosun ve istemiyo hergun esinde sorun var galiba senle detaylı konusmak isterdim esim hakkinda benikide gecelik bilegiymiyo sen düşün
Niye şaka yapıyım ki böyle bir konu da.
Çözmek için doktora bile götürdüm.
Niye şaka olsun.
Ben durumu anlatıyorum çözmek için.
Sizce niye?
İsi geregi yoruluyo olabilir ama sen bakimli isen onun icin hazirlaniyorsan bir erkek dayanmaz guzelim dion bide yani bana hergun dese hergun yaparım peki herseyi yapionuz mu ayni seyler mi hep
Peki bende sana sorayim bir kadin neden esine orql yapmaz ve onun icin hazirlanmaz hic binsekilde
Burdan cevaplarsanız çok sevinirim.
Cinsellik başlığı altında açtım sonuçta.
Evet çevreme de soruyorum arkadaşlara hiç gecelik felan giymiyoruz diyorlar..
Ben içimden geliyor onun için hazırlanmak ve kendimi çok güzel hissediyorum ve rahat.
Çocuğunuz felan varsa eşiniz yorgun düşüyordur.
Oral konusunu eşinle konuşmalısın. O da belki istiyordur ama söyleyemiyordur veya tamizlik takıntısı vardır ama olsa bile yıkandıktan sonra yapabilir
Siz eşinize oral yapıyormuşsunuz?
Eşimin yorucu bir işi yok sadece zihinsel olarak çok düşünüyor.
Sordu. Ya
Esin ikgisiz o zaman elindekinin kiymetini biken biri degil bence ona isteksiz biri dek gekseydi ankardi senin kiymetini haya bu malesef istekli bayana isteksiz erkek istekli erkege isteksiz bayan dek gelio
Of aynen
Ben onun için hazırlandığım zamanlar bile gözü görmediği oluyo yorgunum diyo halbuki yorulacak bir işi yok oturuyor
Beni gözü görmüyo bazen üzülüyorum
Acaba gözü dışarda felan mı ki
Yani uzulme bosuna fazlasiyla doyuyo bence baksana herseyi yapion oral vesaire var mi peki ya
Peki neden sizce esim oral yapmiyo ve hazirlanmiyo olabilir
Yazmıştım biraz önce bir kaç neden. bir tekrar bakın. Kıyafet gecelik felan da
Bir de siz onu her haliyle istiyormuşsunuz gerek duymuyordur.
Oralı da eşinizle konuşmalısınız mutlaka o bilemez ilişki de neler istiyorsunuz sadece tahmin eder ama sizin zaten sorunsuz gidiyormuş gerek görmüyordur
Oral yaptım ama çok sık değil. Bazen istiyorum eşim yok diyor. Biraz temizlik takıntım var benim yaptığımda da eşime bir kaç defa yıkadı öyle yaptım. Temiz olunca o, daha bir içinden gelerek yapıyorsun çünkü. Başka türlü tiksinme okursa o an ilişkinin havası bozulabilir.
Ben hala yapmak istiyorum ara ara yok diyor anlamıyorum kim istemez ki bunu diyorum gel diyo.
İlişki aralarında yöneliyorum baseni bölgeye beni çekiyo gel diyo
Adama yazık :)
Niye ki😊
😂🙊 Yorumun çok komik. 👍
Yok ya o istemeden üstüne pek gitmiyorum zaten.
Çünkü o istekli olmayınca tatsız tuzsuz oluyor onun istekli zamanlarında yapıyoruz.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ya sen çok fenasın.
Nasıl da biliyorsun...
Evet yalandan evetlerin geri dönüşü olmuyo zaten...
Eminim sen benden beter olurdun. 😂
Yok ya mal mülk için evlenen kadınlar midemi bulandırıyor ama eşimin durumu çok iyi. Ama bak hiçbir işe yaramıyor mal mülk, uyum daha önemli.
Yaşı da 29 ben 25
😂
Yok evlendiğimizde sadece muhasebe işi yapıyordu ve çok az maaşı vardı. yani para için bir evlilik değil benim midem kaldırmaz para için istemediğim bir adamı. Birkaç yıl sonra babası işi devretti eşime emekli olunca çok iyi durumda maddi olarak şu an.
Şaka bir yana bir erkek hergün yapamaz mı?
Ya da beni mi istemiyor acaba?
Hayır ben kendimden emin olmasam şimdi burda değil spor salonunda olurdum demi?
Çok güzel zayıf temiz ve bakımlı bir bayanım. Eşim bana göre biraz çirkin mesela ama yine de istiyorum.
Üstelik ona özel sık sık giyinirim. Yatağa hiç bakımsız girmem mis gibi tertemiz girerim.
Hergün her gün olmuyor ben öyle istiyorum.
Kocamı niye gömüyüm ben genel durumumuzu tarif ettim.
Acaba gözü mü dışarda ki?
Başka ne isteyebilir ki? Söyler heralde istediği şeyi.
Sorma canım.
Sen teşhisi koyunca ben yuvamı yıkarım. 😂
Haftada 4 5 gün
Her gün istese eşiniz, sıkıntı olurmuydu. Ben eşime ara ara hergün isterim sen istedikten sonra diyorum ama onu sıkmamak için her gün her gün de istemiyorum. Ama istese işte
Peki, Teşekür ederim 😊
mesaj at söyleyim
Kotuye gidiyor
Ne gibi kötüye gidiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?