Arkadaşlar eşinizle ne sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz acaba?
Kaç aylıkken ne kadar?
Kaç yıllıkken ne kadar?
Ve hemen bitmesinimi istiyor?
Kaç aylıkken ne kadar?
Kaç yıllıkken ne kadar?
Ve hemen bitmesinimi istiyor?
yaklaşık 1 yıldır, ilk zamanlar düzensizdi ne zaman eserse podoslama dalıyorduk. şimdilerde haftada 2 gün toplam 4 ilişki. istisnai durumlar hariç...
hemen bitmesini ikimizde istiyoruz diyemem genelde ben hem ön sevişme hemde ilişki süresini uzatabildiğim kadar uzatırım bazen 1 saat bazen 45 dakika. öyle oldu bittiye getirmiyoruz. ben süreyi uzattıkça hatun daha çok tahrik oluyor sabırsızlanıyor heyecanlanıyor bu ikimizinde hoşuna gidiyor, sonra boşalma oluncada kesinlikle çekilmem, en son mesela içinde boşalacaksam tamamen kökleyip öylece içinde bekletiyorum boşalma öyle oluyor ve sonrada çıkartmıyorum içinden bir süre daha hatta öyle sarılıp kısa bir uykuyada dalıyoruz bazen :))
yıllardır tanıştığım evli kadınlar oldu bir çoğu seks konusunda eşlerinden yana dertliler kendileri boşalıp rahatlayınca kadını umursamayan tipler var kadın yalanmak istediği halde yalamayan erkekler var bu ülkede bir çok kadının sorunsuz seks yaptığını sanmıyorum bir çok kadın eşlerinin ilgisizliğinden dolayı zoraki seks yapıyor diye düşünüyorum
bence sorunu çocuk durumunu da isteyerek güncellemelisin
çünkü evlilik çocuktan önce ve sonra olmak üzere ikiye ayrılıyor
Cevap
21Cevap
Evli degilim. Son 20 yildir hf. da 5-5 gidiyorum. Tek kadin bana yetmiyor. Grup, cuckold veya ffm/mmf istiyorum. Teketek seksten zevk almiyorum. Ayni kisilerden de cok cabuk sikiliyorum. Farkli partner, farkli fanteziler ve farkli yerler olmali. Sekste her gun pilav olmuyor.
5 yıllık evliyim hafta da 2-3 hep böyleydi tabi tatil ve özel günlerde sayı artıyor ;)
evli değilim ama evli olsam karımı gece gündüz mutlu ederim. bilmem anlatabildim mi :) :) :)
bunu da mı sordunuz. yatak odası video da gönderelim. magazini geçiyor burası.
13 yılık evliyim haftada 5 kez rahat yapıyoruz yılardır aynı randıman
evli değilim
https://i.hizliresim.com/Oqgmr3.jpg
Beş yıllık evliyim ilk dönemlerde haftada 4 veya 5 kez oluyordu çocuk doğdu bu ayda 1 veya iki keze dustu oda israrlarim sayesinde oluyor :(
10 yıllık evliyiz. haftada 4 kez yaparız ortalama. hemen bitmesini değğil aksine hemen bitmemesini ister. hemen bitmesini neden istesink ibir kadın?
Bekarim henüz kaç kez ilişki uygun haftada. sünnetsiz olanlar nelere dikkat etmeli sağlık açısından cinselligi etkiler mi lütfen yardımci olun
her gün ilişkiye giriyoruz ,1,5 yıl oldu. haftasonları da sabah akşam, çok nadirdir beraber olmadığımız zamanlar
burdan garip olmaz mı yazmamız yaa
Sevgilim ile yaşıyorum, neredeyse her gün
senin durumlar nasıl?
Sen yaşıyor musun yaa
2 aylık evliyiz ve günde 2-3 yapyoruz
Himmm
Ara sira giriyor bana
neden sordunki hayırdır
Evli degilim.
Evli değilim..
İki üç günde bir diye biliyorum
evli değilim