Kabul edelim hepimizin belirli bir cinsel hayatı var. Ama ben kavgadan sonraki seksten çok daha zevk alıyorum. Benimle aynı fikirde olan var mı? Planlı cinselliği sevmiyorum. Atıyorum yarın akşam sevişeceğimi bildiğim zaman çok heyecanlanmıyorum. Mesela erkek arkadaşımla tartıştım ve konuşmuyorum. 1 gün, 2 gün, 3 gün vs. süre geçiyor. Sora tekrar bir araya gelince hiç konuşmadan, sadece gözlerimizle anlaşarak sevişmeye başladığımda gerçekten harika oluyor. Bunun adına da "barışma seksi" diyoruz. Var mı aranızda bu şekilde ilişki yaşayan?
Cevabın nedir?
Bu aradanızdaki zayıf bağı gösterir kusura bakma da :) Barışma seksi yerine hatalı olan tarafın barışmak için bir çabalara girmesi gerek. Sen tamamen davanı bırakıp hayvani duygulara teslim oluyorsun ve kavganı unutuyorsun. Böyle böyle gider ve bir gün inceldiği yerden kopar dikkatli olun. He tabi dersen benim zaten ciddi bir beklentim yok karşı taraftan, fantezisi güzel oluyor ok o zaman güzel olur tabi. Seksi hayvani yaşadığın zaman daha keyifli olur :D
11 Yorumla- +1 yıl
senin görüşün, saygı duyarım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılaynen onun sıddetı ve zevkı tartısalamaz
01 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler
Güzel bir tabir ☺️ Ben günlerce küsemem sağolsun eşim de küsemez kavga etsek ya o gelir bir saat içinde ya ben poposuna vurur kaçarım ☺️ ☺️☺️
32 Yorumla- +1 yıl
hahaha sizinki de ne eğlenceli evlilikmiş ya :D
+1 yılPlanli olunca zaten opusesn bile gelmio ddgn gbi kndi geliscek cumlesi olmayacak. Ve veeee kavga sonrasi haklisin cok dehsettt😍
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılKavgayı öyle uzun sürdürmeyiz. Barışırız hemencik. İş yoğunluğundan ara verince de öyle olur mu acaba?
11 Yorumla- +1 yıl
bence biraz uzun sürdür, öyle dene :)
+1 yılAma bazen kavga esnasında söylenen sözler işin ortasinda aklima geliyor
33 Yorumla- +1 yıl
aklına getirmemeye çalış. o anın zevkini çıkar, işiniz bittiğinde yüzüne yüzüne vurursun :D
- +1 yıl
Mesela ne soyledi en son kavganizdada sexin ortasinda akkina geldi
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Birisi öpüp okşasın Sonra da başka adamla evlenin. Yazık
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha sert ve guzel oluyor sanki ciftler bir birinden hinc alir gibi oluyor
10 Yorumla Herkes bazı dönemlerde bunu yaşıyor. Bir çeşit hırsını alma gibi.
10 YorumlaAbla evlen ya, sevgililerine kendini harcatma, zaman kisa, 30 dan sonra küsecek sevgilinde olmaz
30 Yorumla
+1 yılHiç yaşamadım , kavgadan sonra nasıl olur diye düşünüyorum bence harika olur :)
32 Yorumla
+1 yılbu tur cinsellikten ozellikle erkeklerin cok zevk aldıgını cogu zamanda tutamayıp kadını hamile bıraktıklarını duymustum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz de barıştıktan sonra sevişiriz bazen nişanlımla güzel oluyo
41 Yorumla- +1 yıl
Bilerek kavga ediyo mu😂😂
+1 yılEvet ben çok yaşıyorum kız arkadaşımla.. Sanırım O'da senin gibi bu şekilde zevk alıyor heralde.. Mazoşist midir.. nedir :D Çok yıpratıyor ama bu tartışmalar bizi...
00 YorumlaGarip ama kulağa hoş geliyor.. sonuçta o anda iki tarafta cinsel arzularına hakim olamazsa konu ne olursa olsun yatakta çözülür
00 Yorumla
+1 yılCinsel bir ilişki yaşamak için uydurulmuş bir bahaneden ötesi değil. Cinsel ilişkilere farklı isimler vermek onları daha masum kılmıyor.
00 YorumlaVay be gençler sevisiyor ama olan var olmayan var :///
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem de nasıl bir anda bir tutkuyla başlıyor yatağı bulamıyoruz öylesi daha ateşli oluyor
51 Yorumla- +1 yıl
Duvara yasliyip öpüyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılgeçen hafta kavga ettiğim çocuk barışmak için evine çağırdı, s.. ck galiba :/
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Benim yok.
O dediğinden de yok hiç olmadı.
Plan proje de yok.00 YorumlaFilmlerde çokca gördüğümüz, aslında milyonda bir denk gelmeyecek bir olay türü
00 Yorumla
+1 yılnereye kadar küsüp düzüşeceksin evlen de artık çoluk çocuğa karış yaa... yakında kavgalarından sıkılırsa yeni sevgili aramaya başlamak zorunda kalacaksın...
00 YorumlaUzun bir aradan yapıldığı için daha tatlı geliyor olabilir.
00 YorumlaO zaman kavga ett iliskiye girmeden
Once hep. senin mantığına gore00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. evet sinirimi o an başka şekilde çıkarıyorum, atın intikamı oluyor :D
00 YorumlaYasamak isteyenler vardir 😂😂 ben demek o plansiz sevismeyi bile planlarim 😂😂😁 once kavga cikartir sonra barisirdim 😂😂 asshhj
00 Yorumla
+1 yılHiç yasamadığim bir şey olduğu için bana garip geldi valla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Arkadaş ne fantaziler var be böyle kadın bana da kazım 😀
00 Yorumlazaten randevü verir gibi zaman belirlemek olmaz duygu hiş işi
00 Yorumlahaklısın hatta şöyle oluyor karşı cınsle kavgalı isen sevişince kavgadan geriye birşey kalmıyor bende öyle oluyo :)
00 YorumlaFantezilere açığım monotonluk ve cinsel her konuda her zaman planlamak iyi değil haz zevk eğlenceye vs olmuyor
00 Yorumla
+1 yılaynen bazen kadınların kasıtlı yaptığını düşünüyorum...
00 Yorumla
+1 yılÇok haşin oluyor. Tüm hıncını sinirini çıkarıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz her an yapıyoruz tatlım
80 Yorumla
+1 yılAynen bende kavga ediyoruz sonra daha vahşi ve ateşli bı seks yapıyoruz herşey düzeliyor onun istediği bu galiba
00 YorumlaZaten onemli olan arzu kavga ozlem bunlar olmazsa tadi olmazki ben bu dedigine yuva kizdiran yani isitan diyorum.
00 YorumlaAynı fikirde değilim herkesin belirli bir cinsel hayatı yok yanlış tespit
00 Yorumla
+1 yılAynen ayrıca her istediğini yaptırabiliyorsun o dahada güzel oluyor
00 YorumlaBizde hepten uzaklasiyoruz soguyorum neresi yanlis bilmiyorum
00 Yorumlaazıcık tartışma surat asmalar sonra sıcak yaklaşımlar süper oluyor be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCehennem ateşi bu dünyada baya tatlıdır
88 Yorumla- +1 yıl
ne alaka?
- +1 yıl
Öyle algılıyorsanız zaten bu konu etikentinde ne işiniz var?
- +1 yıl
@khaleesi91 kime dedin?
- +1 yıl
Kız haklı cehennemin etrafı böyle şeylerle çevrili
- +1 yıl
@Arabulucuali gidip gördün mü gerzek?
- +1 yıl
Göüp gvrdün mü govzek. Lan çiçek geri yorum yapıp beni rahatsız etme
- +1 yıl
@ft1907th görüş sahibine:)
Harika bir soru tebrik ediyorum
Tadından yenmiyor dimi barışınca00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. barış sonra devam etmiyorsa sıkıntı
33 Yorumla- +1 yıl
Bir daha barisirlar. Bence sevismenin bahnesinolur bu sefer barisma seksi mekside olmaz:)))))))
- +1 yıl
O acidan demedim artik bunun cazibesibkalamaz rutinlesir demek istwdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılManyak birsey helede arada zaman gecmisse. Ufff ilk defa sevisiyor gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç ilişkim yok ama barışma seksi denilen şey daha tutkulu gibi
00 YorumlaSpontane güzeldir ama kavgadan sonra olmaz soğurum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birşey mi varmış
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet haklısın ayrı yeri oluyor onun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha tutkulu oluyo ama agir sozler soylenebiliyo onlar o zaman tutku birakmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesinlikle öyle olunca muhteşem oluyor. :)))
00 Yorumla
+1 yılSevgilimiz olursa yaparız bakalım nasıl oluyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel birşey
61 Yorumla- +1 yıl
Hiç yaşadın mi
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. O zamn daha ates li ve sert oluyr dimi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilimle kavga edince ona orusbu dedim :D
barışırsak orusbu mikmiş mi olucam :D04 Yorumla- +1 yıl
o da senin şerefsizliğin
Cevap sahibi+1 yılSevgilimken beni aldatmış başka erkeklerle ilişkiye gitmişse bu benim şerefsizliğim mi oluyor. Eğer canı başka erkekleri istiyorsa ayrılsın sonra ne istiyorsa yapsın onu tutan mı var?
Çok çok ayıp ettiniz. size yakıştıramadım bu ifadeyi.- +1 yıl
yorumda seni aldattığını söylememiştin. ifadem için özür dilerim. bacım olup olmamasını bilemem, aranızdaki şeyleri bilemem sonuçta. onun da kendince haklı nedenleri olabilir. yaptığı son derece yanlış sevgilinin. ayrıca tavsiyem barışma :)
Cevap sahibi+1 yıleğer barışırsam sadece barışma seksinin nasıl olduğunu tadımlamak için barışır, komidin üzerine 300 lira bırakır çıkarım. Öyleleriyle işim olmaz merak etme :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılben öyle olunca faydalanmış gibi hissediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Niye ki.. sanki sevişmek için barışmis gibi demi
Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Evet daha haz verici oluyor
00 Yorumla
+1 yıldaha ateşli oluyor
20 Yorumla
+1 yılDaha sert oluyo diye mi 😊
00 YorumlaSpontane her zaman iyidir
00 Yorumla
+1 yılAyni fikirdeyim napcan kavga mi etcen?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılEn zevklilerden birisi bencede
00 Yorumla Çok güzel oluyor ve ateşli
00 Yorumlakabul edelim de benim neden yok
00 YorumlaEvet daha ateşli sert ve tutkulu oluyor..
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler