+1 yılSeks kilo almanızı engeller
Seks kalp-damar sağlığınızı korur
Seks felç riskiniz azaltır
Seks uykusuzluk probleminizi giderir
Seks koku duyunuzu geliştirir
Seks yaşlanmayı geciktirir
Seks bağışıklık sisteminizi güçlendirir
Seks ağrıları azaltır
Seks vücudunuzu forma sokar
Seks kemiklerinizi güçlendirir
Seks bedeni canlandırır
Seks pelvik kaslarınızı güçlendirir
Seks adet sancılarınızı azaltır
Seks adetlerinizi düzenler
Seks pelvis bölgenizin kan dolaşımını olumlu yönde etkiler
Seks vajinal kuruluğu azaltır
Seks seks seksi artırır
Seks psikolojik sağlığınıza faydalıdır
Seks aile bütünlüğünü ve devamlılığını destekler
Seks kendi limitlerinizi aşmanız için bir yerde ‘bahane’ olur
Seks kendinize güveninizi artırır
Seks yaşam alanlarınızı farklılaştırıyor
Seks sizlere dünyanın en güzel meyvesini sunar
Seks düzenli seks adet öncesi sendrom riskinizi azaltır
Seks erkekte prostat kanseri riskini azaltır
Seks DHEA hormonunu artırır
Seks gülmenizin sıklığını ve dozunu artırır
Daha neden sevmeyelim?15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılGuzell
+1 yılHiç yapmadığım için nedir ne değildir bilmem ALLAH eşimden başkasına nasip etmesin kimseyide bu yolda günahkar etmesin
31 Yorumla
Soran+1 yılAmin kimseyi böyle bir günaha sokmasın😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan bir kere yaptıkça devamını istiyor. En güzel yani bütün enerjimi alıyor olması.. Sakinleşiyorum. Aklımda seks varken hiçbir şeye odaklanmam mesela. :)
52 Yorumla- +1 yıl
süper
- +1 yıl
Kiminle yapıyırsun ki 😳🙄
+1 yılCinsellik herkesde vardır ama dogru zamanda yapmak gerekir bekliyoruz napalım
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyen insanlar vardir elbet, ama seks benim icin vazgecilmez birsey, nasil susadigin zaman su icersin veya acikinca yersin seks te öyle birsey, hayatin vazgecilmezidir. Seks olmadan da hayat asla olmaz ve kesinlikle sekste sinir tanimayacaksin, aklina gelen her türlü deliliyi deneyip yasayacaksin,
Bazi kadinlar cok seyden iyreniyor ama iyrenmeyeceksinki herseyin tadi ciksin11 Yorumla- +1 yıl
En güzel yani karsilikli olarak bosalma ani oldugu zaman 😍😍😍😍
Bir anlık zevk uğruna birinin hayatını kötü yönde etkilemek istemiyorum. Bu yüzden eşim olacak şanslı kişiye saklıyorum kendimi. :))
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir dusünce 👏👏👏
+1 yılÇünkü seks aşktır, en yoğun anlardır, teslimiyettir, ait olmadır, sahip olmadır, sorumluluktur, seninleyim, seninim, sana aitim demektir. Sana güveniyorum, tek vücut olduk demektir. Aşk, aşk, aşk yani...
10 Yorumla
+1 yılHem ruhu hem bedeni rahatlatmak için gerekiyor. Yemek yemek uyku uyumak kadar doğal bişey... Kimseyi bunun için zorlayamazsin ama yapan veya yapmak isyeyenide yargilayamazsin
10 YorumlaSenin kafada çelişkiler sorular var sanırım. Partnerin ile uyumlu olursanız sevişirken, alabileceğin en büyük hazzı alırsın. Bütün vücudun gevşer rahatlar, kafan boşalır, suratında salak bir gülümseme olur :D
10 Yorumla
+1 yılBakirim henüz ama masturb*asyon yaparken seksi anlıyorum partnerinle doyumsuz orgasm birbirinizi vücut diliyle çözümleyip tamamlamak inanılmaz bir zevk diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılVerdiler gazı verdiler gazı biz de bir halt zannettik tüm çabayı emeği harcwyan erkrkler rezil olan erkekler ama en az zevki alan yine erkrkler
Türk erkeği kadar mal bir erkek cinsi yoktur kendim de buna dahil...11 Yorumla- +1 yıl
Dedik ya yahu...
+1 yılSeksin kötü yanı güzel yanı diye bir şey olmaz. Seks, sekstir. İçgüdüsel ve fizyolojik olarak insanın ihtiyacı olan bir eylemdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanlarda genelde temas fazla olduğu için daha duygusal düşünüyoruz. Sarılması öpmesi vs hoşumuza gidiyor benceee
33 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel tanım
Cevap sahibi+1 yıl@Dikeylimit007 teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim :-)
+1 yılSeks yapmak karşılıkı Alış - Veriş yapmaktır
İnsanlar Alış-Veriş yaptığında mutlu olurlar 😉10 YorumlaBu içgüdüyü doğru partnerle yapmak rahatlama zevk ve hiçbirseyden alınmayacak haz verır bu yüzden güzeldir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. cunku bu da bir yasamsal ibtiyac. yemek, su, hava gibi. ama hisettirdikleri bazen, bunlarin bile otesine geciyor :)
10 Yorumlaseks doğal bir ihtiyaçtır güzelim.. yeri zamanı geldiğinde güzel bir şekilde yaşanmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Valla ben hastayım ama hala bakirim ve şu an bile yatağa anladın sen onu 😂😂
10 YorumlaDünyada eşi beneti olmayan paha biçilmez bir zevktir
10 Yorumla
+1 yılDuygusal olarak birleşiyoruz ayni zamanda yani şahsen ben oyleyim sadece cinsel birliktelik olmuyor yani
10 Yorumlaİnsani bir ihtiyaç rahatlatıyor niye sevilmesin ki ☺️
10 Yorumla
+1 yılSevişerek sevgiyi aktarmak, bedensel haz duymak, en sevdiğin yemeği yediğinden daha çok zevk almak.
10 YorumlaAteşli arzulu bir kadınla çırılçıplak öpüşerek yalaşarak saatlerce zaman geçirmek harika bir zevk.. nasıl sevilmesin ki?
10 YorumlaZevk almak başlamanın verdiği haz ön sevişme bunlar olunca seks yapmak daha güzel oluyor
10 Yorumla
+1 yılHepsini tek tek yazmaya üşendim millet ne diyorsa aynen öyle 😅
10 Yorumla
+1 yılbu tamamen karşındakine bağlı, seks aşkım en üst noktasıdır normalde ama şimdi zevk tat falan düşünen yok. köpek şeyi gibi oldu. kim kimi bulursa
10 Yorumla
+1 yılCok sevıyorum, en guzel yanı partnerıne zevk vermek
10 Yorumla
+1 yılSeksten sonra aşırı rahatlama geliyor beynim boşalıyor güzel duygular yani. Birine dokunmak dokunulmak öpmek heyecanlanmak vs
10 Yorumla
+1 yılRahatlamak enerjik olmak
71 Yorumlao ıslak , sıcak deliğe girmenin hazzı ve o esnada çıkan sesler bence bu işin en güzel yanı
11 Yorumla- +1 yıl
Ustad peki o delik sonu var mı ve komple darmı merak ediyorum bakirim
+1 yılİç güdüsel olarak istenir, ikili paylaşımın en yoğun olduğu andır.
10 Yorumla
+1 yılOnun içinden o sıvının fışkırması yok mu ah o yok mu o kadar değerli işte seks yapmak
10 Yorumla
+1 yılyaş 18 soru tavan... sen baya tecrübelisin senin engin fikirlerinden faydalanmak isteriz.. aydınlat bizi...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksi çok merak ediyorum yaş 26 oldu ve hiç yapmadım dha 😀
10 Yorumla
+1 yılYorumları okuyorum Hanımefendi Abazalar nerede Bir bayan var altına yorum yapmış
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkettim yaa
Kuzen yazmiyon halaa 😅
15 Yorumla
Soran+1 yılGelicem islerim var inanki çok yoğunum kusura bakma kuzenn😒
Sinire strese iyi gelir :)
13 Yorumla
Soran+1 yılDoktor tafsiyesi yanii sabah aksam birer doz
Soran+1 yılİyiymiş😂😂
ben nefret ederim 37 yıl 35 gündür seks yapamadım
24 Yorumla
Soran+1 yılYapamadın mı yapmakmı istemedin
Soran+1 yılInanmiştim valla gerçek sandim oyleleri vardir biliyosun dimi
+1 yılHayatin onemli bir parcasi da ondan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılA seksüeller sevmez onlarda bulamadıkları için
😂🤣11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen cok sevv
+1 yılSevmek değil bu tutku
41 YorumlaCevabini beraber arastirsak olurmu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
+1 yıl1 zevkli diye
2 yasak diye 😉10 Yorumla seviyoruz da elizabete mahkumuz 😂
10 Yorumla
+1 yılİçgüdüsel bir durum bu. Sevmekten çok daha ötesi.
10 YorumlaO kadar da abartıldığı gibi değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn güzel yanı içini dökmek oluyor :)
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Riskyok açık açık yapıp sapıkları başıma mı toplayayım :)
o hatayı bir kere yaptım daha da yapmam
57 tane mesaj geldi şaka gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Riskyok ya sen bir yorum yap cinsellikle ilgili sana kaç bayandan özel mesaj geliyor?
Ben bir kere yaptım 57 tane abaza erkek ya 57 tane !!! hepsi bir birinden pis mesaj atmış resim yollamış...
sana bunu yapan sapık bir bayan oldu mu? olmaz çünkü gerçekten erkek kısmı pislik ve abaza bir topluluk (herkes için geçerli değil)
küçük erkek çocuklara / küçük kız çocuklarına hangi topluluk tecavüz ediyor? konuşturcan şimdi beni ----- abazasınız işte şeyiniz kalktımı din dil ırk tanımıyorsunuz YALAN Mı?
yine söylüyorum bu tüm erkekler için geçerli değil ama çoğunluğunuz maalesef acı ama öyle...- +1 yıl
Bu söylediğin şeylere bende katılıyorum ama tek fark şu ki insanın fıtratında ne varsa öyle davranıyor. Mesela kadınlar adet olduklarında nasıl asabilesiyorlar ve etrafındakilere kırıcı sözler soyluyorlarsa erkekler de isteği arttığında cinsel içerikli mesajlar atıyorlar. Erkekle kadının arasındaki tek fark "birisi ben istiyorum diye söyler, diğeri de istese bile söylemeye korkar." Tacevuz olayına gelince o konuda kimseye taviz veremeyiz toplum olarak. Kime ve neye olursa olsun bir canlının ırzına geçen her kim ise meydan da darağacına asilmalidir. Hoşçakalın...
Cevap sahibi+1 yıl@Riskyok Burada erkek kısmının kendini kontrol etmesi lazım. Ya tecavüze kalkışır ya döver ya öldürür. Bunları yapan kadında var ama genel olarak çoğunluk Size ait.
Neyse bu konu uzadıkça uzar. Saygılar,,,,
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. valla yapmadım hep sol el olsa da bizde yaşasak o,
10 Yorumla
+1 yılSevipde yapmayanlar var 👍
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılFişi prize takıp şarj olursun ya, o hesap.
10 Yorumla Ne kadar dolusun sekse
11 YorumlaSence?
12 Yorumla
Soran+1 yılBedenlerin birlesmesi sevgi yoğunluğu falan filann
Kafa ve beden olarak rahatlatıyor.
10 Yorumla
+1 yılLezzetine doyum olmadığından...
10 Yorumla
+1 yılÇünkü fizyolojik bir ihtiyaçtır
10 Yorumla
+1 yılNormal bir aktivite
42 Yorumla- +1 yıl
Düzenli yapıyor musun bu aktiviteyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok seviyorum sen sevmiyosun tatlim :p
611 Yorumla
Soran+1 yılTabiiki severim seks sevilmezmi yaa
Cevap sahibi+1 yılyataktayım halen :)
Soran+1 yılHahaha sen de yataktan hiç cıkmıyon yaa😊
Cevap sahibi+1 yılhıhıı sende gell :p
Soran+1 yılYook yaa kalsin canimm sana kolay gelsin teklif için tesekkurlerr
- +1 yıl
ohoo biz erkekler dururken siz kızlar aranızda rahatlarlarsanız biz ölürüz
Soran+1 yıl@excellency34 seks yapabilmek için erkeğe ihtiyaç yoktur zaten
Soran+1 yılAynı şekilde erkek te seks yapabilnesi için kafina ihtiyacı yoktur
Cevap sahibi+1 yıl@demetbekar :) :p
- +1 yıl
anladım leblebisiniz siz ama benim karşı cinse ihtiyacım var😉
Soran+1 yıl@excellency34 lezbiyen olduğumuzu da nerden çıkardınn bee
Rahatlama hissi ve karsı tarafa verdiğim haz
10 Yorumla
+1 yılBoşalırkenki verdiği haz
11 Yorumla- +1 yıl
Hani güncel🤔
seks hayatin en guzel duygusudur bence
10 YorumlaHaz ve mutluluk verdiği için
10 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılKurtlarını dükmek rahatlamak boşalmak
10 YorumlaZevk almak
rahatlamak10 Yorumla- Devamını Gör (37)
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer