#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Erkeğin kadını duvara sertçe yaslayıp, göğsünü sırtına yapıştırması herhalde dünya üzerindeki en en en tahrik edici durumdur. Dominantdır, nefes kesicidir bitmesin istenendir.
Ayakta sexin yalnız ilk başlangıçta önüne oturarak koklaya koklaya ve öperek külot indirmek sonrası yatakta ayakta başka başka bir şey olmaz doğru yatağa.. Sırt üstü yatarken üstüne kadının yatıp delice öpüşmek başlangıcın fitilinin yandığı andır.
Görsel olarak tam bir resital olmakla birlikte, olabildiği ölçüde bir noktada sabit kalmayıp yer değiştirmenin de ayrı bir zevki var..
Erkeğin kadını, kadının da erkeği tam olarak hissetme keyfi de cabası..
Daha sert vuruyorsun çok güzel oluyor şak şak şak şak
Cevap
34Cevap
Ayakdaki seks hızlı ve ani oluyor ama seks keyifini ala ala tadını çıkartacak bir olay benim için.
Bacak ve bel ağrısından başka bir halta yaramaz, en fazla 3 dk yeterli
Belini kırma tehlikesi işin en zevkli tarafıdır bence. Yerçekimine olması gerektiği gibi uyan bedenlerin bir anda şlap diye düşüp kayıp hele de duştalarsa hakkın rahmetine kavuşmaları riski de heyecanlıdır.
pozisyon zenginliği olsun diye arada denenebilir. belki zaman belki mekan uyuşmazlığından dolayı ayak üstü apar topar yapılan seks vardır ki tadından yenmez.
Ayakta yapmak için öncelikle partnerin kilolu olmaması lazım. Ayakta seks yapmanın güzel yanı partnerin erkeğine sıkıca sarılmasıdır
Fantazisi bol olur. Pozisyon alması daha kolay olur heyecanı nirvana olur.
Ayakta seks hızlı olur ve uzun olmaz en fazla 5 dk filan sürmeli
ayaktayken kadına yapılan oral seks çok daha güzel oluyor onun haricinde çok sevdiğim bişey değil
ruya gordum askerdeydim ve karsimizda kizlar vardi kantinden geliyoruz kiz uzun boylu 2 kisiyir arkadasinkine bakiyor ufacik srninki guzel diyor ve oksuyor orda ayakda yapiyoruz yol kenedinde 😀
Ayakta yapılan seks'i , dışarda , tabiri caize ayaküstü, gider ayak, hemencecik olsun bitsin, mantığıyla yapıldığında zevki çıkan birleşim olarak yorumluyorum.
Ayakta orgazm olan bir partner varsa gayet güzel oluyor.
Fantazidir. Bence. Fantezi sekste değişiklik katmaya yardımcı olur. Bence bu fantazide seksi heyecanlandirir.
Ayakta yapınca çok yoruluyorum demek isterdim ama henüz yatakta bile yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim asdf
Bacak ve bel ağrısından başka bir halta yaramaz, en fazla 3 dk yeterli
Duvara yaslayıp yapmak veya ayakta doggy yapılabilir
Ayakta yapmaya alıştım yatakta zor oluyor anca uzanirsam yatakta yapıyorum partnerim uzanabilir ama yatakta
Hissiyat güzel ama uzun sürmesi pek mümkün değil. Bir de Siyah abiler için daha uygun bir pozisyon
Ayakta yiyişmek güzel ama seks çok da tercih etmiyorum
Kucak pozisyonunu seviyorum 🔥
Ayaklarını da beline dola @1-jessicarabbit
Ben ayakta bile girebiliyorum.. simdi siraya geçin
Hizli sert kisa sureli
Biliyoz bişeyler de yapacak kadın yok
Ateşli tabi ki en derine kadar hissetiriyor.
Bunları yaşamak ve görmek lazım
Bence sadece ağrıya yarıyor.
Bütün hücrelerinde partnerini hissedebiliyorsun
Ayakta da güzel oluyor günğn sonunda duvara yaslamak partnerimi hoşuma gidiyor
Bence ayakta çok zor.
@sarraf555 denemek lazım. Düşününce zor geliyor bana
@sarraf555 edelim bakalım
@sarraf555 ben hayal ederim şimdi. Özele gerek yok
@sarraf555 yoo sağlamsın 😂😂
Senaryo bu gün yeterince kurdum.
Havada iken kucağa alıp ziplatmak.
Kucağına alıp kucağında soka soka hoplatıyon