Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Ama haftada 2 veya 3 gayet iyi bir rakam. Eğer bu rakamlar sana yetmiyorsa ilişkide orgazm olamıyorsun demektir malesef. Buda cinsel yönden tam doymamana ve isteğin katlanarak artmasına neden olur ☺️☺️
Ama çözüm dersen , tabiki var02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela?
Cevap sahibi+1 yılBayanların %80 orgazm hazzını hiç tatmamıştır zaten. 2 dk ıslanmayı orgamz zanneden de çoktur.
Yapman gereken çok etkili mast teknikleri kullanarak önce orgazm olma alışkanlığı , daha sonra koşa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanman lazım☺️☺️
Söyledigim gibi çok etkili mast teknikleri var onları kullanmanı tavsiye ederim☺️☺️☺️
Valla ilk zamanlar çok iyiydi. Hemen hemen hergün yapiyidum. 10 yila yakin oldu evleneli. Bir iki yildir karisik. Bazej hiç olmadigi hafta oluyo. Bazen 3 veya 4 olduğu hafta oluyo ama. Aylik ortslama haftada 2 oluyodur. Ama bana kalsa hergün yaparim. Gel gelelim eşim istemiyo. Eşime kalsa hafta 1 yeterli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç yapmasak keşke. Hiç istemiyorum ki eşimi. O kadar istekli biri olmama rağmen eşimle hemen olsun bitsine getiriyorum. Sevisme falan yok zaten istemiyorum cunku. 10 yıldır çekiyorum bu sorunu. Bir kere de aldattim. Ama simdi tutuyorum kendimi. Ilişkiye girerken ne zevk alıyorum nede boşalma hic bir sey sıfır. Nereye kadar gider bilmiyorum. Boşanmak istiyorum ama ailem karşı. Calismam lazım ama kucuk bir kasaba da oturuyoruz biraz zor.
321 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@werty309
İnsan olarak seviyorum ama aşk olarak sevmiyorum
Kimden
İstemiyorum yani. Igrenmek demiyimde. Zar zor yapıyorum . 37 yaşında- +1 yıl
ya bana bir mesaj atsanız olur mu? buna yakın bir şey yaşadım da
- +1 yıl
hanımefendi sizi kastettim. kadın kadına konuşsam belki zihnim açılır
Cevap sahibi+1 yıl@cocaincandy
Kimligimi gizli tutuyorum canım . Yazamam- +1 yıl
peki saygı duyarım
Soran+1 yılE niye evlendin ki.. ailen ne kadar karşı çıksa da boşanman gerekir.. hayat senin hayatın
Cevap sahibi+1 yılO kadar kolay olsaydi coktan ayrilirdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Bekarim ama bir evleneyim hafta da 8 gun yapcam :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğaçlama. Sevişmeyi seviyoruz, utanmıyoruz. Bu yüzden sekslerimiz zevkli ve heyecanlı geçiyor ikimizde çalışıyoruz o yüzden hafta ortalama 4-6.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaftada 2 ya da 3 sefer yeter bu neden yetmiyor senimi doyurmuyor neden fazla istiyorsun adam yogun çalışıyor diyorsun.
00 YorumlaHaftada 1.. o da hafta sonları gece ve karanlıkta.. monoton bir cinsel hayat..5 yıl oldu..
00 Yorumla2 yıl evli kaldım 1 yıl beraberdik en kötü zamanımızda haftada 4
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli değilim ölene kadar hergün karımı mutlu edeceğim evlenince
00 YorumlaKadın boşalmiyorsa sorun büyük bence... erkek dediğin önce kadını boşaltcak sonra kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yılı biraz geçti. Belli olmuyor ama haftada 4 diyeyim ortalama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen haftada kaç kere sevişiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yıl1,5 yıllık evliyiz haftada 2 ya da 3 kez sevişiyoruz. Eşim 35 yaşında ve yoğun çalışıyor.. bence daha fazla olmalı
Soran+1 yılBen de çalışıyorum 30 yaşındayım
8 yıl oldu.. ayda 1 - 2 kere ancak..
015 Yorumla
Soran+1 yılAa niye o kadar az?
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl2 ya da 3 kez. Bence az..
Soran+1 yıl@znmtex kocam sonuçta o niye dayanmiyim
Soran+1 yılHasta oldum günlerdir bişey yok..
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 yıllık evliyiz her gün yapariz istekle
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 fark etmiyor oyle bir sart yok yani
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 aynen öyle
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 bilincli yetismek gerekiyor ben kucuklugumden beri okur arastiririm
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 elbette öyle anne babalara da cok büyük is düşüyor bu konuda
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 hayır
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 çok şükür öyle olsa da çözüm yolunu bulacak kişileriz
+1 yıl11 haftada 2 3 bazende 1
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim problemlerim var
Bu aralar yok00 Yorumla
+1 yılBeklenen soru geldi 😂
00 Yorumla
+1 yıl8 yil haftada 3-4 ozel zamanlarda paydos 😆
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıllık evliyim hafta 4 ya da 5 kez
10 Yorumla
+1 yılEvli olsam her gün üç kere :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 yıllık , Ayda 2 falan
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye o kadar az?
Cevap sahibi+1 yılİstemiyor
+1 yılHaftada 2-3 kere ideal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl12 yıllık.. ayda 1 abartmıyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaftada minimum 3 kere 6 yıllık.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl20 senelik hergun
14 Yorumla
Soran+1 yılYaw he he..
- +1 yıl
Yalanmi soylicez
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 aylık evliyim haftada 4 kez
00 Yorumla15 yıllık evliyim
011 Yorumla
Soran+1 yılSonra?:)
Soran+1 yılBen sadede kaç yıllık evlisiniz diye mi sordum ki
Soran+1 yılHaftada 4-5 iyiymiş. Biz ortalama 3 bazen 2.. bana az geliyor. Eşim 35 yaşında ama yaş ilerledi eskisi gibi değilim diyip duruyor :)
Soran+1 yılBişey yapmıyorum birkaç kez tartışmasını yaşadığımızda bana azgın muamelesi yaptı ben de sesimi çıkarmıyorum. Zaten son zamanlarda oldukça soğudum..
+1 yılhaftada idealdir :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin?
- +1 yıl
haftada 2 yazamamısım evet.
Soran+1 yılAz değil mi.. neden 2?
- +1 yıl
az değil çogu haftada bir yapar. ben 2
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Haftada 4 5
04 Yorumla
Soran+1 yılYok artık. Yaşın doğru mu? Bir de kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yılAynı kişiyle mi?