Sırf bu yüzden evlenmekten çok korkuyorum. İşte bu yüzden bu soruyu soruyorum. Belki gerçekten evli çiftler az seks yapar ve belki korkum biraz aşağı inebilir? Tam bir sayı verir misiniz? Eşinizle haftada kaç kez seks yapıyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılHer gün yazanlara inanma öncelikle arkadaşım :) İş hayatı stres v. b. etkenler cinsel hayatı köreltebiliyor ne kadar stressiz bir hayat o kadar rahat kafa ne kadar rahat kafa o kadar seks işin özü budur. Ama haftada 2-3 kere olur en fazla bu bazen 1 bazende 2 haftaya sarkabilir...
113 Yorumla
Soran+1 yılyine fazla ya. bence ayda 1 o da en fazla
- +1 yıl
Yok o kadar da değil :) Erkek sorunlar yaşasa bile kadın 1 ay dayanmaz mutlaka taşkınlık çıkarır. Ayda bir ilişki yaşanan evlilikler ya görücü usulüdür ya da bir birinden tiksinen ama sonunda libidolarına yenik düşen 2 insandır.
Soran+1 yılcinsellikten korkuyorum. gerdek gecesinden falan hepsinden ayrı ayrı korkuyorum. hem beni seviyosa cinsellik için değil beni seviyosa beni düşünür ve beni korkutmaz ürkütmek istemez. yanlış mıyım
- +1 yıl
Kadınların abartı anlatımları yüzünden evet bir çok kadında gerdek gecesi korkusu oluşuyor. Hatta bu korku yüzünden bir çok kadının da cinsel hayatı bitiyor. Seven bir insan zaten zorlamaz kendini hazır hissetmediği sürece eşinin üstüne gitmez ama bu demek değildir ki kadında sonsuz naz yapsın kadında çabalamalı korkularını yenmeye çalışmalı. Bu korkularının boşa olduğunu o duyguyu yaşadığın zaman anlayacaksın ki dünyadaki bütün insanlar bundan fazlasıyla keyif alır sana neden korku yaşatsın.
- +1 yıl
Evlenince oyle kudurcan ki sevismek icin o zman bu dusuncelerine gulceksin
Soran+1 yılevet seven insan zorlamaz. orta yol bulunursa olabilir. mesela haftada 1 o da en fazla. benkorkuyorum değişeceğimi sanmıyorum. benim için eziyet olacak biliyorum
Soran+1 yılistemeye istemeye keyif alabilecekse alsın. ben almayacağım çünkü olsa da bitsin diyeceğim.
- +1 yıl
Tecrübe etmediğin bir şey için bu kadar emin olma arkadaşım :) Ayrıca cinsellik olmazsa olmazdır sen böyle baskılar kurar sınırlamalar getirirsen soğutursun ve hiç düşündüğün gibi de olmayacak.
Soran+1 yılben utanırım hiçbir yerimi gösteremem ayrıca
- +1 yıl
Bunlar zamanla aşılır ilk başlarda ışık olmadan ilişkiyi yaşarsınız daha sonrasında zamanla zaten sende ona alışacaksın bu çekimserlik gidecektir.
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
Teşekkür ederim EİG için.
Soran+1 yılönemli değil :)
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılneyinden korkuyosunki? istemedigin sürece yapmıcaksın zorla olcak bişey degilki bu anlamadım ne degişik bir düsünce
15 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum çünkü. mast da yapmıyorum. ben dayanamam bayılırım herhalde
- +1 yıl
ne alaka bayılmakla nesine dayanamıcaksın bunun?
Soran+1 yılacıya dayanamam ben. bir de utanırım o ne öyle nefes nefese falan. rahat davranamam bir kere
- +1 yıl
acı yokki bu işte. bir ilk seferde süren 10 saniyelik acı. sen gozunde cok buyutmussun. kocanla aranda utanmak diye bir kelime olursa çok mesafeli bir evliliginiz olur. bu kadar kasarsan ne karsındaki keyif alır nede sen
Soran+1 yılutanırım ben işte
İlla ki zaman ilerledikçe heyecan azaldığı gibi seks de azalıyordur.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
+1 yılilk aylarda günde bir kaç kez, 3 yıl sonra haftada bir kaç kez.
21 Yorumla
Soran+1 yılhım anladım teşekkürler
+1 yılbu işler zorla olmaz biri illaki azgın çıkar ama erkek ama kadın
anlayışlı olmaz lazım
istek yoksa zorlamamak lazım malum demir tavında dövülür12 Yorumla
Soran+1 yılbencede zorlamamak lazım
- +1 yıl
ama şuanki halin le o anki halin çok farklı olur unutma
şu an sakinsindir belki o an en istekli sensindir damatbey geri durur...
+1 yılevli degılım ama tecrubem var ama sen evlıler demısın
19 Yorumla
Soran+1 yılevet evlilerinkini merak ediyorum çünkü genelde 3 diyolar ortalama olarak
- +1 yıl
önemli olan hafatda uc değil onemli olan son damlasıan kadar iliklerien kadar boaltıp suyunu içmek
Soran+1 yılutanırım ben :(
- +1 yıl
utanacak bırsey yok yalanmaktanmı utanacaksın
Soran+1 yılherşeyden utanırım ben
- +1 yıl
bence sekste en çok zevk alacan yer yalan olur özellikle sormuk sekergibi emildiğinde herşeyi unutursun eğer sen tıksınmezsen partneriyin suyunu içmesine akan suları damla damla yalar
Soran+1 yılıyyyy iğrençç
- +1 yıl
yapma tatlım eşin umarım iyi olur çok erkek evlenınce sekste basarısız oluyor ve kaıdn doyuma ulasmıyor bunun ıncelıkleri var kadının her noktaısnı bilecek zevk vermek sadece penisin vajınana girmesi değildir tatlım
- +1 yıl
Şu an ıgrenc dıyorsun ama emın ol o zevkı alınca daha fazlasını ısteyceksın
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlendikten sonra hayatında güğldüğün en çok anın bu olucak
17 Yorumla
Soran+1 yılnesine güleceğim ki
Cevap sahibi+1 yılgülüceksin evet öyle sıradan gelicekki bu değindiiğin konu. sen sanırım 16 yasında falansı
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılUyuyomsn
Soran+1 yılyeni uyandım
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılAnladım ne hoşuna gitmiyor peki onunkini ağzına almayı düşünmek?
+1 yılideal olan hafta da 3 diye biliyorum... en azından babamlar oyle yapıyordu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekarken yazarlar çizerler evlenince hepsi kesilir, haftada net olarak bazen 2 bazen 3
14 Yorumla
Soran+1 yılO zaman evlenmeyeceğim ben
Cevap sahibi+1 yılBizde durum biraz değişik eşim bebekten dolayı istemiyor bazen isterse akşam ve sabah oluyor haftada 7-8 olabiliyor ama çoğu evliler yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılseks yapmaktan korkma alışırsan çok zevklidir eşimde istekli olsaydı iyi olurdu ama kısmet işte
Soran+1 yılhım
Evli değilim ama bu çiftlere göre değişir ki karşılıklı isteğe göre değişir
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada 3 ya da 4 kez oluhor ama c. tesi gecesi kesin
12 Yorumla
Soran+1 yılo neden
Cevap sahibi+1 yılO gece daha uzun oluyor sabah tatil sonucta
Ilk evlendiginizde cok seks yapilir ama sonra bıkarsıniz
10 Yorumlabu kişiye göre değişir takılma böyle şeylere bişey olmaz eşin nazik olsun yeter ki
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen bence de. inşallah beni çok çok seven bir erkekle evlenirim. eğer öyle olursa beni düşündüğü için böyle şeyleri önemsemez beni anlar dğeil mi
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks yapmaktan neden korkuyorsun ki?
111 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum işte en korkulu rüyam kendisi
Cevap sahibi+1 yılCok ilginc bir durum bir psikologa falan grunsen. Milletip rayip bulamadigi bisey be
Soran+1 yılsen hiç duymadın mı cinsellikten korkan kadınları. var gerçekten
Cevap sahibi+1 yılOlabilirde bu bir hastalik ve tedavi edilebiliyor. seksten bunkadar korkarak mutlu bir evlilik hayal sen hic duymadin ki hayatin gerceklerini
Soran+1 yılhayatın gerçeği seks değil. mesela biz hiç seks yapmasak ve de sevdiğim kocam yanımda olsa daha ne isterim ki önemli olan mutlu olmanız. ben onu çok mutlu ederim cinsellik değil her şey
Cevap sahibi+1 yılValla ablacim 2 tane buyuk eksigin var 1 cinsellik ilik bir erkege empati yapamio olman cinsellik biz erkekler icin sandigindan cok daha onemli garip egilimleri yoksa cinsellik olmadan bir erkegi mutlu edebilmen imkansiz. Cok kesin bir kural bu. Tabiki hersey cinsellik degil ama olmadna olmaz
Soran+1 yılo bana neden empati kurmuyo.
Cevap sahibi+1 yılOda sana kurar ve orta yolu bulunur ama cinsellik olmadna olmaz. Ayrica onun istegi dogru seninki farkli ve ayrica 3. Hata o neden yapmio cok tehlikeli bir kelimedir sen bir 5 sene falan belle evlenmeden belki biseyler degisir bu sekilde evlenirsen muzluguna garanti veririm
Soran+1 yıl30 dan önce evlenmem
Cevap sahibi+1 yılO zaman kadar fikrin degisebilir daha cok zamanin var
Soran+1 yılaynen
Cinsellik konusunda 960 cevap paylaştı. bana kalsa her akşam yapıcamda eşim istemiyor
210 Yorumla
Soran+1 yılpeki haftada kaç yapıyosunz
Soran+1 yılöyle yapan erkek gidecekse baştan gitsin.
Soran+1 yılanlamam umarım kocam beni seks kölesi gibi görecekse evlenmem daha iyi ona istediğini vermeyince ayrılayacksa ayrılsın zaten evlenmemeye karar verdim feministler evlenir mi hiç hele de türkiyedeki bağnaz tutucu kadına değer vermeyen bir adamla evlenilmez
Soran+1 yıl@BerkMaraş benim öyle bir görevim yok
Soran+1 yıl@BerkMaraş teşekkürler
Cinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. aslında evlendiğin zaman sizin isteğinize kalıyor her şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegisir bebegim ya korkma neden korkuyorsun3 de olur 1 de olur 2 de olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvleneceğim kız şanslı 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılo niye
Cevap sahibi+1 yılBen hic bir kızla hiç birşey yaşamadım birgün evlenirsem evleneceğim ilkim olan kıza saklıyorum kendimi
Soran+1 yılhım ne güzel
Cevap sahibi+1 yılO gece ))) nasıl yapcam merak ediyorum
+1 yılbir gün olmazsa diğer gün kurtuluşun yok
20 Yorumla
+1 yılhergun ıstememe ya d:
17 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle
- +1 yıl
ben ıstemem herugn benımde bır bunyem var :D
Soran+1 yılkızın şeyi genişlemez mi ya her gün olursa. s
- +1 yıl
bakırım bılmıyorum :D
Soran+1 yılşu an daha da kötü ooldum :. s
- +1 yıl
ndnkı?
Soran+1 yıloranın büyüdüğünü düşündüm bir kötü oldum işte
Iki uc yil her gun sonra hafta iki uc gun oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsextenmı korkuyorsun hıç yapmadınmı
110 Yorumla
Soran+1 yılevet korkuyorum evet yapmadım ama korktuğum için değil öyle yetiştirildim
Cevap sahibi+1 yılkorkcak bışey yok alışında zevk bıle alırsın. eşin ya da partnerın işi bilirse hıç sıkntı yaşamazsın.
Soran+1 yılya ben işi bilmiyosam
Cevap sahibi+1 yılherkes anasının karnında öğrenmedı ya. sende öğrenıcen. bunu ılk yapanlar nasıl yaptı. zamanla kendını gelıştırdı
Soran+1 yılbanane öğrenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılıyıde evlılıkte bu var üstelık çocuk sahıpı olman ıçın doğal yoluda bu
Soran+1 yılçocuk için katlanılabilir ama normal zaman için hayır işkence
Cevap sahibi+1 yılyapmadığın bışeyın ışkence olduğunu nerden bılıyorsun
Soran+1 yılöyle olacak biliyorum çünkü acıyomuş
Cevap sahibi+1 yılacıyormuş... bırılerıne bışey olduysa sendedemı aynısı olcak.5 kışıde acıdıysa 3 kışı anlamamıştr bıle ya da çok acımamıtr
eşim olursa sıkılana kadar hergün yapardık sanırım
10 YorumlaCinsellik konusunda 539 cevap paylaştı. Bir çok kez
212 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek tam bir sayı verir misin
Soran+1 yılkarın istemezse ne yapacaksın? zorla tecavüz mü edeceksin? yanında ağlarsa korkuyorum istemiyorum beni cinsellik için mi seviyosun dese ne diyeceksin?
Soran+1 yılşu yaptığın şeye bak.@@@@@ bu yüzden boşayacaksan en baştan boşa be sen seks kölesi mi aldın kendine.@@@
Soran+1 yılsen bu hayatta en çok neden korkarsın
Soran+1 yılondan sonra
Soran+1 yılo zaman benim halimden anlayamazsın korkan anlar korkanın halinden
+1 yılHer gün
17 Yorumla
Soran+1 yıloha ama çok fazla :/
- +1 yıl
Neden böyle dedinki
Soran+1 yılçünkü ben korkuyorum cinsellikten
- +1 yıl
korkma birkere iyi yapan tam anlamıyla sevişmeyi hissetmeyi bilem biriyle birlikte olursan sana hergün bile yetmez amaaaaaaaaa bir hayvanla seks yaparsan birdaha yapmak istemezsin
Soran+1 yılaradaki fark ne ki
- +1 yıl
bilmiyorsan boşver neler kaçırdığını öğrenirsen üzülürsün
Soran+1 yılAllah hayırlısını versin ben öyle dua ediyorum
Ne zaman kalktı ozaman isteğe bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher günnnnnnn
13 Yorumla
Soran+1 yılciddi olamazsın
Cevap sahibi+1 yılyok be bazen hiç bazen 3 gün devamlı vs degısıyor
Soran+1 yıleşin korkuyo mu peki cinsellikten?
+1 yılSiz bu kafayla evlenmeyin adama yazik olur
03 Yorumla
Soran+1 yılkorkularım var sadece. kafamda ne varmış
- +1 yıl
Sevismeyi sevmeyen kadindan kadin mi olir
Soran+1 yılbenimle cinsellik için evlenecekse evlenmesin. beni böyle kabul etsin
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme
18 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yapacağım bu gidişle
- +1 yıl
pişmanlık ya baştan sona
Soran+1 yılevlisin herhalde. neden pişmansın. seni huzursuz eden ne
- +1 yıl
evliyim evet boşver ya anlatsam soğursun evlilikten
Soran+1 yıllütfen anlat merak ettim
Soran+1 yılben zaten soğudum benim ailem de fazla mutlu değil sürekli kavga gürültü yani alışkınım
- +1 yıl
burda anlatmam ki
Soran+1 yılpeki tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 kez falan
23 Yorumla
Soran+1 yılmaşallah
Korkma ben yanındayım
43 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek
- +1 yıl
tatlım hanı benım yanımdaydın
Soran+1 yıl@endLess-SouL kesin sesinizi cinsel fantazi yapın diye soru sormadım
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçinden çıkmayacam karımın
08 Yorumla
Soran+1 yılevli değil misin
Cevap sahibi+1 yılhayır yılların birikimiyle patlıcam ona ilk 1 ay yandı özellikle
Soran+1 yılkarın sonuçta istemezse zorlar mısın? yanında üzülüp ağlarsa istemiyorum dese ne yapacaksın?
Cevap sahibi+1 yılsoğutur kendisinden herhalde kadın onu yapmamalı yoksa kocasını bile kaybedebilir.
Soran+1 yılsırf bu yüzden aldatacaksa kapı orada
Cevap sahibi+1 yılsonuçta evlenene kadar bekleyen erkekler var anlayışlı olmalı kadın
Soran+1 yılnasıl anlayış bu. benim canım acıyacak. afedersin ama ona bir şey girmeyecek bana girecek. asıl o karısına nasıl kıyabilir
Cevap sahibi+1 yılherhalde o acı başta oluyor sonra geçecek atıyorum bir ön sevişme veya oral sayesinde sende rahatlayabilirsin hemde türk erkeklerin şeyi küçük acı bile vermez o videodakiler gibi değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli degilim
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks yapmaktan mı korkuyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılBen evliyim ama sayı vermem gizli olsam da yanlış olur. Ama şunu söyleyeyim. Doğru kişi olursa korkmaktan ziyade sen daha fazla istersin. Ondan dolayı emin adımlarla ama doğru adımlarla haram yollara sapmadan doğru kişiyi bul ve hayatını kur. Seks isteği kendiliğinden gelir.
Soran+1 yılhayırlısı olsun aynen
en az 3-4 kez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvarsa benle yapan beklerım cvb
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evlenirsem sürekli sokarım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 ayda bir 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki günde bir
10 Yorumla
Devamını Gör(21)