Cinsel Yaşam İlişkide nasıl korunuyorsunuz? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İlişkide nasıl korunuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Yarımkilokıymaefekti Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kamuflaj giyiyorum, kimse farketmiyor 1 0 Yorumla
tuğtekin34 Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl korunmuyorum.. boşalacağım zaman geri çekilirim... 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Şu an korunma yok... 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. bim poşeti kullanıyorum 1 0 Yorumla
Ahdevefaa Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Aylık iğne 3 1 Yorumla Anılkafsinkaf +1 yıl O nasıl oluyor ilk kez duydum Yorumla
gakwjdb Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Prezervatif 3 15 Yorumla Suvere +1 yıl Oda hiç güzel değil siz nasıl alıştınızmı Yorumla gakwjdb +1 yıl Sürekli yaptığım birşey değil hayatımda bir dönem sürekli yapıyodum şu an yapmıyorum yapmayı da düşün muyorum Yorumla Suvere +1 yıl İllaki birgün yaparsın Yorumla gakwjdb +1 yıl Evlenince tabiki şu an için asla düşünmüyorum yaptığım şeyi hata olarak görüyorum Yorumla Suvere +1 yıl İnşallah gönlüne göre biri ile olursun Yorumla Suvere +1 yıl Kaç yaşınızdasınız sakıncası yoksa Yorumla gakwjdb +1 yıl Yazmıyo mu😂 Yorumla Suvere +1 yıl Bazalarında orda yazan yanlış oluyor Yorumla gakwjdb +1 yıl Bilmiyorum artık 😉 Yorumla Merttaşş +1 yıl Ben bu yuzden ayrildim sevgilimden:(( Yorumla gakwjdb +1 yıl Sen kafayı yemiş sin Yorumla Anılkafsinkaf +1 yıl Zevk alınmıyor onda yaa Yorumla gakwjdb +1 yıl Alınıyo bence Yorumla Merttaşş +1 yıl Neden yemiş olayım Yorumla Merttaşş +1 yıl Detayini bilmeden oyle deme lutfen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hap kullanıyorum 7 5 Yorumla 342834 +1 yıl Hap cinsel isteksizlik yapıyor bayanlarda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @342834 normaldede var zaten Yorumla 342834 +1 yıl Bence hap kullanmayı bırakmalısınız seks evliliğin olmazsa olmazlarından biridir zamanla kadınlardaki hormonları öldürüyor iğne kullanın ya da sprial Yorumla Abit3434 +1 yıl Isteksizlik iyi bir on sevişme ile giderilme imkanı var Yorumla 342834 +1 yıl İstemeyen insana gel başlayalım nasılsa zevk alırsın diyemezsin senin dediğin evlende seversin gibi oldu nikahda keramet vardır hesabı boş yorum yapma Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Korunmuyoruz 7 6 Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl @ErbabıMeşk bana daha çok bebek beklentisi gibi geldi Yorumla ErbabıMeşk +1 yıl @Dikeylimit007 olabilir o da bir ihtimal Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl @ErbabıMeşk evet Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl @ErbabıMeşk bu arada takma isim güzelmiş Yorumla ErbabıMeşk +1 yıl @Dikeylimit007 anlayana 😉😉 Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl @ErbabıMeşk evet ;-) Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. İlişmiyerek 😂 3 0 Yorumla
rrevolutionn Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Korunmuyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz kullanmıyoruz 2 2 Yorumla Coolmanya +1 yıl neden Yorumla Anılkafsinkaf +1 yıl Zevkli mi :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hap ile 4 8 Yorumla Anılkafsinkaf +1 yıl Ella mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Anılkafsinkaf evet Yorumla Anılkafsinkaf +1 yıl Güzel miydi bari? ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Anılkafsinkaf fazlasıyla 😂😂 Yorumla Anılkafsinkaf +1 yıl Keske mesaj atsan :) Yorumla Anılkafsinkaf +1 yıl Bana bişeyler oluyor galibaaa 😄😄😄😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Anılkafsinkaf atamam malesef Yorumla Anılkafsinkaf +1 yıl Can istiyor en kötü sanaldan :) Yorumla
SuluŞeftaliSeviyorum Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Dışarıya boşalıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zamani tam ayarliyabiliyo musun bari :D Yorumla SuluŞeftaliSeviyorum +1 yıl Sıkıntı yok 😉hertürlü Prof olduk artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Kamuflaj giyiyorum, kimse farketmiyor
Prezervatif
Ben korunmam et ete degmeli
Geri çekilme yöntemi ile.
korunmuyorum.. boşalacağım zaman geri çekilirim...
Iliskiye girmeyerek
İki tane izbandut badigard tutuyorum
Geri çekilme tercihim
Yaşamayarak
Prezervatif olmasa daha zevkli ya
Geri vitese takıyorum gelirken😎
Çorapla korunuyorum
prezervatifle prez. yoksa üstüne boşalıyorum
Şu an korunma yok...
Değişir. Prezervatif ağırlıklı
bim poşeti kullanıyorum
Prezervatif
Hap kullanıyoruz
Aylık iğne
O nasıl oluyor ilk kez duydum
Prezervatif
Oda hiç güzel değil siz nasıl alıştınızmı
Sürekli yaptığım birşey değil hayatımda bir dönem sürekli yapıyodum şu an yapmıyorum yapmayı da düşün muyorum
İllaki birgün yaparsın
Evlenince tabiki şu an için asla düşünmüyorum yaptığım şeyi hata olarak görüyorum
İnşallah gönlüne göre biri ile olursun
Kaç yaşınızdasınız sakıncası yoksa
Yazmıyo mu😂
Bazalarında orda yazan yanlış oluyor
Bilmiyorum artık 😉
Ben bu yuzden ayrildim sevgilimden:((
Sen kafayı yemiş sin
Zevk alınmıyor onda yaa
Alınıyo bence
Neden yemiş olayım
Detayini bilmeden oyle deme lutfen
Ilismiyorum
Korunmak yok dırek ten
Tabiki kondom
İçine boşalmak lazım o sıcaklık başka birşey
Geri çekilme oldu bir çoğunda
Geri çekilme en iyisi
Genelde geri çekilme bazende condom
içine boşalıyorum hap en iyisi
Yok ki!
Çorap
Kondom kullanmam asla düz direk girerim
Hap kullanıyorum
Hap cinsel isteksizlik yapıyor bayanlarda
@342834 normaldede var zaten
Bence hap kullanmayı bırakmalısınız seks evliliğin olmazsa olmazlarından biridir zamanla kadınlardaki hormonları öldürüyor iğne kullanın ya da sprial
Isteksizlik iyi bir on sevişme ile giderilme imkanı var
İstemeyen insana gel başlayalım nasılsa zevk alırsın diyemezsin senin dediğin evlende seversin gibi oldu nikahda keramet vardır hesabı boş yorum yapma
Prezervatif olmazsa olmazdır.
Korunmuyoruz
@ErbabıMeşk bana daha çok bebek beklentisi gibi geldi
@Dikeylimit007 olabilir o da bir ihtimal
@ErbabıMeşk evet
@ErbabıMeşk bu arada takma isim güzelmiş
@Dikeylimit007 anlayana 😉😉
@ErbabıMeşk evet ;-)
kondom kullanıyoruz sen?
Kondomla ama spiral taktırmasını istiyorum
Inş. cnım hayırlsı
İlişmiyerek 😂