Eşinizin veya sevgiliniz ile iliskiye girerken hangi korunma yöntemini kullaniyorsunuz?
Ria yani spiral dediğiniz yöntem en rahatı, içe de boşalırsınız 5 dk ilk işlem sonra şartları yerine getirirseniz 10 yıl koruyuculuğu var
Bu yontemi arastiririm ama senden duymak istiyorum bu nasil bir duzenek?
T şeklinde bakır genelde. Kadının anemi, dolaşım bozukluğu vs hastalığı yoksa ya da vajinada mantar, erezyon gibi halk arasında yara denilen rahatsızlıklar yoksa takılır. Sadece regl kanaması ve gününü arttırır. Bu yüzden anemi olanlara takılmaz. Onun dışında akıntı yoğun olduğunda mantar vs şüphesinde hemen aile sağlığı merkezlerine veya hastaneye gidip kontrol ettirmeli kaymış mı diye. Hormonsal bir durum değil. Sadece rahim ağzına bunu takılıyor ve spermlerin rahimde yaşamasını engelliyor. Ayakta duş alınmalı, regl iken ağır kaldırmaması yeterli. Düzenli kontrolle 10 yıl koruyuculuğu var. Reglin 2. Günü gidecek kadın ve dediğim rahatsızlıklar yoksa 5 dk içerisinde takılıyor ve bitiyor.
Çocuk planlarsanız da 2 dk bile sürmeden çıkarılıyor başka hiçbir şey yok.
Bedenin icin tehlikeli degil mi?
Binde bir ihtimal rahim delinmesi riski var
Hammadesi ne plastik mi
Plastik ve bakır tel ria yazarsanız nete fotosu çıkar
Tesekkur ederim hanfendi 👍
Oda çok kötü batıyor
İlk defa battığını duyuyorum kaymıştır batma söz konusu olmaz vajina içine sadece ipi kalır o da kıs bir şey ve erkek hissetmez
İlk günden beri batıyor onun için kontrole gittik yerinde normal dedidiler
İçime boşalmasının zevki harika bu yuzden hep ella kullanmak zorunda kalıyorum. Ama bidahakine prezervatif 🖤
Ella nedir?
@Spartacusveben ertesi gün hapı.
Hmm peki
@Reelçift33 hisseder işte hanfendi zevki harika diyor.
@Spartacusveben Evet hissedilmese neden diyim.
Ben bilemediğim için sordum Siz daha iyi bilirsiniz
Evet bende onu dedim
@Spartacusveben
Ay yanlış etiketlemisim la diğer bebeye dedim😂
Haha:) adamsın la bitiyorum senin gibi dobra karilara :)
Ulan sitede herkes düzenli zikişiyor yorumlara bakarsan ama çoğu da burdan partner arıyor nasıl iş çözemedim
Prezervatif bulamazsam streç film ya da poşet ya da çorap.
Cevap
114Cevap
Korunmuyoruz sevgilim boşalacağı zaman üzerime veya ağzıma boşalıyor. Analdan yapınca direk içeri bırakmasını istiyorum
Senin sevgilin şanslı imiş
@Reelçift33 ikimizde şanslıyız oda beni fazlası ile doyuruyor
Ne mutlu size
lan banada böylesi lazım
@volkan_2506 benden sınırlı sayıda var 😂😂😂
@volkan_2506 burda sor özele gelmem
kalsınöyleyse instagramım volkan_2506 eklemek istersen
@Korsikalı yok biz o kadar iğrençleşmiyoruz
@volkan_2506 eklemem başıma bela mi alcam :)))
@Korsikalı yüzüme memelerime sırtıma kalcama nereye isterse boşalıyor ona serbest çünkü seviyorum onu oda beni seviyor oda her dediğimi yapar
@Korsikalı bokunu cıkardınız ha
@Korsikalı bokunu cikarma
Aylık veya 3 aylık iğneyi vurduruyoruz çatır çatır jergün veya iki günde bir anal oral vajinal ikişkiye giriyoruz nerde geliyorsa oraya patlıyor
Ayrıntı istedik mi ;)
yuh ya yok böyle bişey nerde yaşıyorsun bana özelden yaz
@volkan_2506 Sana neden yazayım canım Halim keyfim yerinde arayışta değilim erkeğim de haftada bir veya iki haftada bir işlerden izin alıyoruz otele ya da rezidansa kapanıyoruz sabah dokuz akşam yedi arası hatta yemeğimizi çayınızı kahvemizi alıp geliyoruz çıkmayalım zaman kaybetmeyelim diye sabahtan akşama kadar tüm günü çıplak seks yeme içme çay kahve müzik dans ve hep seks ile geçiriyoruz vibratörümüz de var bağlama kırbaç dayak Sado Mazo oral anal Vajinal her türlü fantezimizi gideriyoruz sence arayışa ihtiyacımız var mı başka
yok böyle yorum :) harikasın benlede yaşa pişman olmaasın
@volkan_2506 Bu erkeklerin harbi Boğazları çok salak ya derler ya onların iki kafası vardır ikisi aynı anda Çalışmaz biri çalışınca ebru durur diye aynen öyle yani
Ayrıca erkeğim saatlerce boşalmadan yapabiliyor ve tüm gündüz tüm gün boyunca 7.08 defa boşaldığını bilirim hiç kalkmadığı olmuyor yani Her gün veya iki günde bir çok sıkı ilişkiye girdiğimiz için 3.04 yıl boyunca artık süreyi kendi ayarlayabiliyor
ben seni merak ediyorum ama bir resim at
@volkan_2506 Kim merak etmez ki neden resim atayım sen kimsin arkadaşım ben ne diyorum sen ne diyorsun
Wauwwww tahrik ettin beni ya
Korunmuyorum. Bı iki kere analda denemistim ama içerde kalınca bı de yırtılinca bı daha kullanmadım. Çok çok Ella var yani 😀
Hamile kalırsın ama
Sadece anal mı yapıyorsun
kondom kullanmasını istiyorum ya da ertesi gün hapı
Ertesi gün hapı migde bulantısı yapmıyormu
Ertesi gün hapı. Hemen Regl yaptırmaz mı
@cikinbalik bazen
@Reelçift33 hemen derken? 1 hafta gecikmesi normal
Etkisi ne kadar suruyor biz hiç kullanmadık evliykende o yüzden soruyom yanlış anlamayin
Evliler için uygun değildir
@Reelçift33 anladım Sağol un
Hap ile korunuyorum ama o da içeri boşalmıyor tabiki
Çok pahalıya mal olmaz mı zaten içine boşlmıyorsa neden hap alıyonuz? Ben kız arkadaşımla çekilme taktiğini yapıyoruz :)
Kesin çozum olucak bir yontem var. İlişkiye girmiyosun olup bitiyo. Evlenince duşunurum gerisinide😂
iliskiye girmiyorum. evlenince spiral taktiririm. kondom cirkin duruyor, hissi azaltir. hap da almam cunku hormonlari bozuyor
@Coolmanya zaten amaç o
@Coolmanya ilk 3 yıldan sonra düşünüyorum ben
Ben değil partnerim korunsun. Elimden gelmiyor , yatakta başka biri oluyorum.
Hiç kondom kullanmadım vur kaç Tekniği uyguluyorum çıkarıp direk üstüne
3 yil disa bosalma en son iki yil yattigimda spiral vardi cok zevkli birsey ice bosaliyorsun bol bol
Utangaç birimisin
teke tek gorusnede iyiyim kalabalikta susarim utangac sayilmam
Aktif lez ve aktif kadınım bunlara ihtiyacım yok
Herkes de korunuyor bu ne. Bu bebekleri kim yapiyor ya 🙂
Prezervatif en doğru yöntem hem de cinsel yönden geçen hastalıklar için de daha ideal
Genellikle doğum kontrol. One night durumlarında güvenilirse ertesi gün ya da çekilme 😂 değilse kondom
Genelde prezervatif ama bazen hiç bir şey kullanmadan disari boşaldığım da oluyor en zevklisi de bu zaten
Doğal yolla et ete değmeli
Bosaldiktan sonra hiç beklemeden ayağa kalkarsan menu aşağı akcagi için hamilelik riski azalır
Prezervatif ne olacak.
Ya yırtılırsa prezervatif
Bende öyle bişey yok special life special life et ete değecek kim şe olursam oliym
Geri çekiliyorum hiç sorun yaşamadım. Belime hakimim.
prezarvatif veya dışarı tabikide başka çozüm yok ama kadınlar açısından spiral var tabikide
Malesef kondom 😒 aslında içe boşalma hissi güzel ama yine de üzücü be
İlişki yaşamayarak 😄
Korunmasız ilaçlar düzeni bozuyor. En güzel doğal. Dışarı çıkma
ben normal devam ediyom boşalacam zaman kondom kullanıyom
ten tene değmeli, geri çekilme ya da partnerimin korunması tercihim...
Et ete değecek orospuuu bile korkmuyor siz neden korkuyorsunuz 😆
Düzenli partnerim olunca ben geri çekiliyorum o korunuyosa icine.
Bazen ilaç bazen prezervatif
İlaç kısırlık sebebi prezervatif daha iyi bir seçenek tabi zevk-i azaltması sıkıntı
Korunmuyorum.
En iyisi aslında öyle zevki tam yaşıyorsun :)
Dogum kontrol hapi veya prezarvatif
Kölem vardır bir dönem. O zaman isteğim yere boşalıyordum.
Daha önce hiç ilişkiye girmedim
üzüldüm
@volkan_2506 üzüldün mü senin bacın ikişkiyr girse sevinirmiydin
Denemeni isterim. Aşk ile yaşarsan aşırı zevk alırsın
Nasıl da renkli renkli kondomlar koymuşun eşşeğin aklına karpuz kabuğunu getiriyorsun :)
Eski usul; Kondom
İyiymis :)
Geri çekilme
Riskli degil mi ya
Riskli. Zevk suyu ile de sperm gelebiliyormus ama diğer yontemleri hic sevmiyorum
Aynennoyle geri cekilme cok riskli her an supriz yapabilir
İliski nedir hic tatmadim
İlkel yöntemler.
En güzeli
Basit yaşamak lazım.
@Deepemotionearth aynen
@cikinbalik 😇
Lez olunca bu tarz şeyler önemli olmuyor :)
Yaaaa lezleri çok merak ediyorum
Yasamiyorum gerekte olmuyor
Değişik :)
3 koruma tuttum
Aylık iğne
Bu metodun garantisi var mı. Zararı nedir
İlk zamanlarda adet düzenliği sadece
Zevk konusunda sıkıntısı var mı. ya da kadında kilo ve hormon dengesizliği
Doğum kontrollerin hap, ertesi gün hapı, spiral ve aylık iğne bunların hepsinde adet düzensizliği, hormon dengesizliği, ilk zamanlarda meme de hassasiyet ve kilo sorunu yan etkisidir zaten
Hiçbirini kullanmıyorum
Spiral hap kondom geri çekilme
Korunma yok et ete değmeli
Hap ile 💩
Kilo aldırır ama hap
prezervatiften şaşmam. işimi şansa bırakmam :)
Yillardir geri çekme ile korunuyorum
anti virüs yükledim kendime
İlişkiye girmeyerek :) :)
Korunmuyorum kendimi kontrol edebiliyorum
1 Elham 3 kulhu ile :D
Gerye cekilme yontemi ile. Kondom sevmiyorum.
İğne olabilir.
Kondom ya da hap
Kontrol bendeee direk
Prevezatif kullanıyorum
Prezevatif kullanırım partnerimi korumak için
Mast yaparak 😂😂😂😂
geri çekilip üzerine bosalıyorum
Zevkini al çek boşal :)
Korunmuyoruz. Allah ne verdiyse yapıştır.
En İyi Cevaplar