Bir kadının bir erkeğin önünde diz çökmesini sevmiyorum. Bunu acizlik olarak görüyorum. Sadece acizlikte değil. Bilmiyorum ya anlatamadım pek demek istediğimi. Ama umarım anlarsınız 😄
Ayrıca oralı güzel yapıyorum. Yaptığımıda söylüyorlar ama utanıyorum ben yaparken. Bunu nasıl aşarım. Yardımcı olur musunuz 😊
Bir erkeğin önünde diz çöküp oral yapmayı sevmiyorum. Bunu acizlik olarak görüyorum. Normal bişey mi bu?
Normaldir, kadın zaten üstündür erkekten. Çok böyle erkeksi yakışıklı biri olunca onun önünde dominant kadın kendiliğinden çöküp orala başlar. Benim sevgilim de özgür ve güçlü bir kız. Bana asla ama asla oral yapmıyor, vücuduna dokundurtmuyor bile. Ben onun önünde çöküp ayaklarını öpüyorum o da izin verince. Beğendiği çok yakışıklı erkekler olunca da o çöküp oral yapıyor onlara.
1
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilinin başka erkeklere oral yapması seni rahatsız etmiyor mu 😱
Seksi ve sevgiyi ayiriyosa senle sevgiyi seksi baskasiyla paylasiyosa sen ona sevgili deme bence kadin kismi bildiğimiz gibi ustun özellikleri vardır ama sende ona sevgili gözüyle bakma ani yasamaya bak
@berkecan38 Benle sevişmiyor, yani benim o konuda paylaşacağım bir an yok. Sevgili olmasına sevgili, ama bu da böyle bir sevgili. Yani öyle olmak zorunda aramızdaki güzellik ve statü farkından dolayı. Ezikse bir insan ezikliğini kabul etmeli.
Simdi beni yanlis anlama tabiki ama böyle ilişki olmaz aranizdaki güzellik ve statüyü bilemeyiz tabiki ama sevgilinin senle lafta sevgili olupta başkalarına oral yapmasini sevişmesini bilmekte bisey yapmamak bilmiyorum da çok kotu bisey seninde acizligin var k. bakma
Öyle olma bilader bide sana yapsin orali bide sen iste öyle ilişki olmaz simdi yanlis anlama benle tanissa sevgilin bana yapsa ve sen benle yaptigini bilsen bisy yapmazmisin
@berkecan38 Yok. Kendi tercihi sonuçta, bana yapmaz hayatta. Benim devamlı tahrik olup ona bağlı olmamı istiyor, ben mast da yapamıyorum o da yasak bana. Ona devamlı kitlenmiş kalayım diye. Yakışıklı, seksi oralı hakeden kişilerle sevişilceğini söylüyor, haketmeyenler de ben gibi itaatkar kalmalı diyor. Mutlu edersem onu mast yapmama izin veriyor anca.
Sacmaliktan başka bisey değil kendini kullandiriyosun bir erkeğe yakismaz bu hareket buna goz yumarak itaat etmek sacmalik kolay gelsin ne diyelim boyle bir ilişki görmedim çok tuhaf yani orali haneden insan nedir herkes orali hakeder onu bilemez kimse
@berkecan38 Yakışmaz bir erkeğe dediğin evet zaten erkek dediğin kaslı maslı yakışıklı olur. Öyle olmayan heleki çirkin olan erkek sayılmıyor. İşte onlar bu erkeğe yakışmaz dediğin acizliği göstermek zorunda. Oralı da evet onlar haketmiyor ben gibi.
Kardeş k. bakma da ben öyle kasli değilim o kadar yakisiklida değilim memnunum yani kendimden onla alakasi yok herşey dilde biter ayrıca da orali herkes hakedrr herkes herkese yapiyor çirkin kiz çirkin erkek bu sonuçta ihtiyaç amaçli birleşim önemli olan ten uyusmasi ben bana gore cirkinim ama bende çok yaptim tiple kasla alakasi yok bu isin
@berkecan38 Kaslı maslı erkekler üstün olabilir de ama normal bir erkeksen de erkeksin işte öyle ya da böyle. Ama 100 kiloysan erkek falan değilsin, kızlar sadece kullanmak ister o zaman seni hayatta elletmezler.
O zman sende kendini kullandirtma yaw boyle ismi olur yani göz göre gore herşeyi bildiğin halde hala sevgilim deme bence bunun kiloyla tiple alakali değil yani insan arzuladigi kişilerle beraber olurlar istedikleriyle olurlar ama senin durum kotu konuşma bence sevme öyle bir kizi boşver kim. naparsa yapsin aksama kadar kimlere neler yapiyo bakalim
Beni böyle kabul eden kimse yokki, öyle bakarsak hiçkimseyi sevemem. Yani mecburiyet bu hale getirdi keyfimden değil. Yani bunun tiple kiloyla alakası yok diyorsunda aslında bal gibi de var. Belki sevginin alakası aşırı yok, ama cinselliğin alakası olan tek şey görünüş vücut vs.
İşte erkeğin en büyük erkekliközelliği bu durumlarda ortaya çıkıyor.. Çünkü cinsellikte kadının istek ve arzularını yerine getirmek cinselliğin kalitesini arttırıyor.. O erkek o işi senin istediğin şekilde kabul etmeli..
Bu algılara böyle yerleşmiş olabilir ama kabul edelim ki cinsellik, var olan haliyle erkeklerin idare alanında olan bir hayat değil, kadınların ve erkeklerin birlikte yaşayıp yürüttükleri bir ilişki biçimi. Dolayısıyla oral seksin algınıza yerleştiği biçim değil sizin ona özgül bakış açınız esas kaile almanız gerekendir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ayaktayken yetişemeyeceğine göre eğiliyosun böyle düşün. s
Ya utandığından yapmayacksın ya da yaptığından utanmayacaksın diz çöküp oral yapmak hoşuna gitmeyebilir ama sende o zaman 69 pozisyonunda yaparsın oda sana yapar
O zaman müsaade edersen taniyayim seni ? Öyle hissetme utanma ayrıca erkekler kendilerini birşey sanmalari derken bu olaydan ötürü yasamis olduğun kotu biseymi var
Diz çökmek bakış açısına göre farklı yorumlanabiliyor demek ki.. seninki daha tahrik edici.. erkeğinasıl zayıf yönlerini iyi biliyorsun.. hiç bir erkek o bakışlara karşı koyamaz :)
En İyi Cevaplar