Cinsel Yaşam Bir adama oral yapmak istiyorum ama korkuyorum, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yani ilk defa olucağı için Bir adama oral yapmak istiyorum ama korkuyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Korkma karşındakine zevk vermek seni de mutlu edecektir. Zaten sevişmenin en güzel yanı da bu. Karşı cinsi tatmin ettiğini hissettiğinde gelen o his. 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Dişlerini degdirmemeye özen göster veya nette arastirabilirsin nasıl yapacağına. Korkmanın sebebi nedir 0 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. özel biri mi herhangi birine mi yapmak istiyosun 0 0 Yorumla
Azginboğaburclu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Korkma gayet doğal bişey, zevkin çoğunu sen alacaksin 0 0 Yorumla
CanYaman1983 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Oral sekste neyden kortun sorsam. Anal seks te anlarımda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O kişi ben olmak isterdimVe bunun için maddi destek yaparım Hem zevk hem para ne dersin 0 0 Yorumla
istanbulromantiği Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Bana yapabilirsin korkmana gerek yok anlayışlı centilmen biriyim seni uzmem 0 0 Yorumla
GeceninSisii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Adam belli mi herhangi biri mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır öyle biri yok şu an Yorumla GeceninSisii +1 yıl Penisten mi korkuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla GeceninSisii +1 yıl Amaaan korkunç bir organ değil sen adamdan kork güvenilir olmalı Yorumla
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Normal ama çok korkulacak bişey yok 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir adamdan kasit 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl o kim yakın birisi mi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Henüz biri yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşkaç sende Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya adam da aynısını sana delice yapsayapmak istese? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl az konuşmak ister msn Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl soruyu beğeneyim Yorumla Soran +1 yıl Uygulamada görünmüyoki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hıhı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl okss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl selam yoksunnn Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Korkmana gerek yok. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dişlerini sakın değdirme 0 0 Yorumla
biralexolanadam Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Hepsini almaya çalışmadan yap. Korkcak bisey yok 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Korkma çıkar yala 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar kolay söylüyosun Yorumla birhosumagittin +1 yıl Korkcak ne var ki görmedin mi daha önce Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye korkuyosun 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Yap bakalım 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Korkulcak bişey yok 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaparsın merak etme 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Korkacak ne var 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Kim bu adam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Korkma karşındakine zevk vermek seni de mutlu edecektir. Zaten sevişmenin en güzel yanı da bu. Karşı cinsi tatmin ettiğini hissettiğinde gelen o his.
Dişlerini degdirmemeye özen göster veya nette arastirabilirsin nasıl yapacağına. Korkmanın sebebi nedir
"Ucaktan atlamak istiyorum ama korkuyorum"
özel biri mi herhangi birine mi yapmak istiyosun
Korkma gayet doğal bişey, zevkin çoğunu sen alacaksin
Oral sekste neyden kortun sorsam. Anal seks te anlarımda
Normal heyecrn ve korku bir arada
Benim de olması ama böyle hissetmen normal alışırsın bence
Peki sen yaparken bastırsa hoşuna gider miydi?
O kişi ben olmak isterdim
Ve bunun için maddi destek yaparım
Hem zevk hem para ne dersin
Benimde olmadı da hiç yani korkma en fazla ne olabilir ki
Bana yapabilirsin korkmana gerek yok anlayışlı centilmen biriyim seni uzmem
Adam belli mi herhangi biri mi
Hayır öyle biri yok şu an
Penisten mi korkuyorsun
Evet
Amaaan korkunç bir organ değil sen adamdan kork güvenilir olmalı
Yap bişey olmaz korkma
Normal ama çok korkulacak bişey yok