Cinsel Yaşam Bir erkeğe oral yapmak istiyorum devamını ister mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Oral ile yetinirmi erkek Güncellemeler1 yıl Cevap icin tesekkurler arkadaşlar, istekli beylere de tesekkur ediyorum 🥰 Bir erkeğe oral yapmak istiyorum devamını ister mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl hatunlardan daha iyi yapan erkekler var ama devamı olmadan olmaz aga 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben cogu kadindan daha iyi yapiyorum huna eminim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bak bak yutuyorsan birde:) Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne çok talebi çıktı adamın be, ne çok gay varmış anasını satayım.. Bu arada Çok kötüsün 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sjsjsj Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yalniz yasiyorum evimde tanga jartiyer fakan da var istersen 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Soruma cevap? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yetinirim ama uzun sure olursa Yorumla Soran 1 yıl Uzun ne kadar mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canin isteyene kadar yalarsin zorlama yok ya Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Sen erkeksin doğru mu 😅😅😅 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet pasifim Yorumla Soran 1 yıl Soruma cevap Yorumla Yamaal 1 yıl 😅😅😅 vallaha hiç bilmiyorum biraz tuhaf oldu 🤔🤔 dur düşüneyim yani kiminle yaptığına bağlı olarak değişir bu Yorumla Soran 1 yıl Tesekkurler 🙈 Yorumla Yamaal 1 yıl 😂😂 rica ederim çok ilginç cidden Yorumla Soran 1 yıl Neden yahu Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Oral yetmez.. Tam tersine daha çok isteği arttırır 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yani yapmak istermi illa Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Neden böyle bir istek 2 24 Yorumla Soran 1 yıl Pasif gayim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani sadece kadın gibi olan konumda mi oluyor bu grup? Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hım anladım ama bu ülkede dikkatli olman gerekiyor aklından çıkarma lütfen:) Yorumla Soran 1 yıl Evet zaten gizliyim bide soruyuda i sebeple sordum Yorumla Soran 1 yıl Tesekkur ederim ayrica Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim kendine iyi bak :) Yorumla Soran 1 yıl Tesekkur ederim birde soruma cevap varmidir , ayrica yorumlara baktin mi 🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorumları boş ver kendin gibi grupta olan biri normal hayatta denk gelirse yap tatlım ama dikkati elden bırakma Yorumla Soran 1 yıl Cesaret edebilirsen mutlaka yapicam eskisi gibi degilim ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin tatlım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir kızı yalamak peki? Yorumla Soran 1 yıl Yaptim onuda ya sjsj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahaha seni seni Yorumla Soran 1 yıl Sjsjsj 🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beni de jskdjdkj ahahha Yorumla Soran 1 yıl Ben erkege de yaptim gecmiste ama epey zamndir kimse yok Yorumla Soran 1 yıl Sohbet etmek istermisjn Yorumla Soran 1 yıl Burdamisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hıhı Yorumla Soran 1 yıl Konusabilirmiyiz ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Heyy Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse iyi akşamlar Yorumla Soran 1 yıl Takip artim mesaj kapali Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yetinirsin merak etme... Bende merak edip yaptım fazlasını istemedim... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İsterler herhalde 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Yetinmez diyorsun yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkekler istekli Yorumla Soran 1 yıl Evet haklisibda yani bilemiyorum hazirmiyim ya hani birkamadan devam ederse filsn endiseliyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bırakmadan devam etse ne olacak ki Yorumla Soran 1 yıl Hic yapmadim bilmiyorum ya canim cok yanarsa filan daha once denedim olmadi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anal seks iyi değil ya girmiyor oraya Yorumla Soran 1 yıl Yapanlr cok fena yapiyorda ben alamamistim cok canim yanmisti ama epey zaman onceydi Yorumla Soran 1 yıl Sohbet etmek istermisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne sohbeti edelim Yorumla Soran 1 yıl Normal :) rahatsz etmem surekli oyle bi tip degilim ya gizli pasifim anca sanalda konusabiliyorum iste Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gay olduğun için bana sarkmazsın bu iyi 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Yok ya kesinlikle olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevindim Yorumla
İstanbuldangenç Takip Et Bilge Yaş: 24 1 yıl Pasif misin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla İstanbuldangenç 1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hatunlardan daha iyi yapan erkekler var ama devamı olmadan olmaz aga
Ben cogu kadindan daha iyi yapiyorum huna eminim
bak bak yutuyorsan birde:)
Ne çok talebi çıktı adamın be, ne çok gay varmış anasını satayım.. Bu arada Çok kötüsün
Sjsjsj
Yalniz yasiyorum evimde tanga jartiyer fakan da var istersen
Soruma cevap?
Yetinirim ama uzun sure olursa
Uzun ne kadar mesela
Canin isteyene kadar yalarsin zorlama yok ya
Sen erkeksin doğru mu 😅😅😅
Evet pasifim
Soruma cevap
😅😅😅 vallaha hiç bilmiyorum biraz tuhaf oldu 🤔🤔 dur düşüneyim yani kiminle yaptığına bağlı olarak değişir bu
Tesekkurler 🙈
😂😂 rica ederim çok ilginç cidden
Neden yahu
Oral yetmez.. Tam tersine daha çok isteği arttırır
Yani yapmak istermi illa
Neden böyle bir istek
Pasif gayim
Yani sadece kadın gibi olan konumda mi oluyor bu grup?
Evet
Hım anladım ama bu ülkede dikkatli olman gerekiyor aklından çıkarma lütfen:)
Evet zaten gizliyim bide soruyuda i sebeple sordum
Tesekkur ederim ayrica
Rica ederim kendine iyi bak :)
Tesekkur ederim birde soruma cevap varmidir , ayrica yorumlara baktin mi 🙈
Yorumları boş ver kendin gibi grupta olan biri normal hayatta denk gelirse yap tatlım ama dikkati elden bırakma
Cesaret edebilirsen mutlaka yapicam eskisi gibi degilim ya
Sen bilirsin tatlım
Bir kızı yalamak peki?
Yaptim onuda ya sjsj
Ahaha seni seni
Sjsjsj 🙈
Beni de jskdjdkj ahahha
Ben erkege de yaptim gecmiste ama epey zamndir kimse yok
Sohbet etmek istermisjn
Burdamisin
Hıhı
Konusabilirmiyiz ki
Heyy
Neyse iyi akşamlar
Takip artim mesaj kapali
Yetinirsin merak etme... Bende merak edip yaptım fazlasını istemedim...
İsterler herhalde
Yetinmez diyorsun yani
Erkekler istekli
Evet haklisibda yani bilemiyorum hazirmiyim ya hani birkamadan devam ederse filsn endiseliyim
Bırakmadan devam etse ne olacak ki
Hic yapmadim bilmiyorum ya canim cok yanarsa filan daha once denedim olmadi
Anal seks iyi değil ya girmiyor oraya
Yapanlr cok fena yapiyorda ben alamamistim cok canim yanmisti ama epey zaman onceydi
Sohbet etmek istermisin
Ne sohbeti edelim
Normal :) rahatsz etmem surekli oyle bi tip degilim ya gizli pasifim anca sanalda konusabiliyorum iste
Gay olduğun için bana sarkmazsın bu iyi 🙂
Yok ya kesinlikle olmaz
Sevindim
Bende bunu düşünüyorum ya
Pasif misin
Evet
Hangi şehirdesin
Kişiye göre değişir
yapacağın kişiye bağlı bence bu