Tabiki aynı oranda ıslanmıyorlar. Bazı kadınlar gerçekten fazla ıslanıyorlar. Bildiğin sırılsıklam oluyor, bazıları ise yeteri kadar ıslanamıyor bile. Ancak ben bu durumun partner ve kadının partnere olan bağı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Hayır. Aynı Miktarda Zevk Alsalar Bile Bazıları Çok Islanırken Bazıları Oldukça Kuru Kalır. Bunun İk iTaraflı Fazlasıda Azı da Zarar Cünkü Çükk Olunca Su DOlu Şişeyi Becermek gibi Kuruyken de Ufaklıgımı Hırpalıyormuşum gibi Oluyor.
Sıvının fazla olması daha iyidir. Az olursa ilişki esnasında boşalma yaşamadan kuruluk oluşabilir bu iki tarafın da canının yanmasına sebep olur. Sıvı fazlası zararlı değildir ve senin istekli olduğunu gösterir. Deneyimli erkek bundan keyif alır daha istekli sevişir..
Vajina ne kadar sıkı olursa olsun bir süre sonra penisin şeklini alır ve ilk giriş anı kadar darlık hissedilmez. İstisnai durumları bu duruma katmıyorum yani çok çok dar olanları... Az evvel yazdığım gibi fazla sıvı aşırı kayganlık oluşturur ve bu kötü değildir. Deneyimli erkek şikayetçi olmaz. Sürtünmeyi fazla isteyen erkek gitsin duvara sürtünsün :))
Herkeste aynı olmaz. Bazılarında kuruluk sorunu vardır, bazılarında da çarşafı ıslatacak derecede..
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çarşaf ıslatan derecede olması bir avantaj mıdır veya nasıl olmasını tercih edersin. Islanma seviyesi neye bağlı kadının duyduğu arzuya mı partnere mi sence?
Vajinadaki sıkılık (erkeğin hissedeceği sıkılık) kaslarla ilgilidir. Vücudun en güçlü kaslarından biri de o bölgededir. Bunu kegel egzersizleriyle uzun yıllar sağlıklı çalıştırabilir kadınlar.
Hissetme konusu da; vajinada hissedilen iki duygu sıcaklık ve kayganlık hissidir. Islanma çok olduğunda kayganlık hissi daha fazla hissedilir ve o oranda haz alınır.
Bu da sana has bısey kadınların çok ıslanması çoğu erkeğin isteyebıleceği bişey. Hemen hemen coğu zaman etkılenebıleceğin bir seyden dolayı ıslanabılırsın. Kontrol altında tutabılmen sana bağlı
Görselliği değil erkeğin içerde iken hissetiği hissiyatı merak ediyorum az ıslak ve çok ıslak arasında nasıl fark var. İki farklı durumda nasıl hissediyorsun yani 😊
Çok ıslak olduğunda, kayganlık yeterli seviyede oluyor daha hızlı bir performans sağlar içerdeki hava da daha sıcak olur bu hissedilir seviyede 😊 az ıslaklık olduğu zaman ilişki 2-3 dakikadan sonra işkenceye döner ve erkeğin penisinde de vajinanın iç dudaklarında da tahriş yapar.
Hayır her kdının genetik yapısıfarklıdır. Kimi çok kimi az gelir ama birleşme için yeterince sulanma olur. Bu kadar ince düşünen erkekte nadirdir takma kafana
Bünyeye uyarılmaya ortama seviştiği kişiye vs vs bir sürü faktör etkili ama önemli olan kadının kendini rahat hissetmesi ıslandım diye kendini suçlu ya da mahcup görmeden rahat ifade etmesi
Hayır. Kimisi az ki bu kuruluk acı verir kadına. Kimisi çok ıslanır bunlar da şanslı kadınlardır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabii ki her kadın farklıdır, aşırı şekilde ıslanması iyi olmayabilir, bir anlamda erkeği tahrik edebilir ama çok kaygan olunca da az zevk alınabilir Yok ıslansın yaa ben ona razıyım ben öyle daha çok tahrik olurum, son kararım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Istek fazlaysa islanmada fazladir. Turk kadinlari cinsellik konusunda neden bu kadar cahiller anlayamiyorum. Simdi kardesim cok arzuladigin bir adam da mi cok islanirsin yoksa az arzuladigin adamda mi. Biraz haydar hocayi okuyun.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Soruyu tekrar okursan anlama sorunun oldugunu anlarsın.