Erkekler sorum size en çok 5-6 dk gidip geliyorsunuz sonra boşalıp arkanızı dönüp yatıyorsunuz çıldırıyorum bu hareketlerinizden
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiz o na bencil erkek diyoruz. , Yani partnerine hiç bir saygısı olmayan ve cinsellik yaşamayı bilmeyen öküzler.. Bir erkek ne yapıp etmeli ve partnerini beklemeli daha sonra boşalmalı.. Bir bayan 20 dakikadan sonra boşalmaya başlar.. Hatta önce de bir defa ön sevişme anında oral ile boşaltılmalı.. bayanlar daima geç boşalırlar çünkü..
00 Yorumla
+1 yılHata sizde öyle erkklerle neden iliski yaşıyorsunuz ki. İliskiden önce önsevisme yapan iliskiden sonra da sevismeye öpüşmeye devam eden orgazm olmamışsa sevgilisini orgazma ulaştıranlar sımsıkı sarilip güzel sözlerle ruhu okşayan erkekler varken gidip bosaldiktan sonra totosunu dönüp uyuyanları buluyorsunuz sonrada isyan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapsınlar sabaha kadar mı s... k... cekti seni, yoruluyo dönüyo yatıyo işte sende dön yat😂😂😂
95 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@clas99 sanane sazan sana mı cevap verildi, ne yetersizsiniz yaa😡
+1 yılYorgunluk oluyor eşim de bazen hemen dönüp yatıyır bazen keyfi yerinde olunca devam ediyoruz 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
127Cevap
En az 45 dk garanti... Yeni baslayanlar bir kac dakka icinde boşalması normal.. Acemilik ve açlık nedeniyle... ama yillarca seks yapıp erken bosalma sorununu atlatamayan çok insan var. Zamanla tecrube kazanabilirse o sorun geçer. Ha dönüp kcını uyumakta biraz karaktersizlik gibi geliyo..
00 YorumlaBen dediğin andan sonra öpmeye, koklamaya devam ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılallah allah ilginc geldi. ben mesela bosaldiktan sonra sarilip sicakligimi hissettirip bir sure sonra ikinciye veya ucuncuye kadar devam ediyor ama bosalip arkami dondugum hic olmadi.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynı yatakta olmak vardı
5-6 dkda gelmesine bişey diyemem ama seven birisi boşaldıktan sonra sarılır yüzünü falan öper
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl
.
İki tarafında isteği ve biyolojisi başka.
Çok sorun edilecek bir durum haline getirmeyin,
Ama düşünceli partner kendinden feragat edip sizinle ilgilenebilir.
Buda şans meselesi biraz.
.00 Yorumla Bulduğun her erkek 5-6 dk da işi bitirip kıcını dönüp yatıyorsa aynaya bakıp nerede hata yapıyorum diye kendine sorsana! Burada cevap bulamazsın çünkü evet çoğu erkek sorduğun gibi :))
10 YorumlaSöfkasöçdashflaksjda :D Bu nasıl bir feryat figandır böyle yahu. Bunu burada değil kim ile yattıysan ona sorarak cevabını ara.
20 Yorumla
+1 yılbu tarz olanlar bence bencil olanlar ben şahsen önce kadının işini görüp sonra kendi işimi görüyorum en azından kadın ın keyfi yarıda kalmamış oluyor ve seks bittikten sonrada güzel öpücüklerle son bulmalı
10 YorumlaCinsel ilişki sonrası erkeklerin uykularinin gelmesi doğal. Çünkü prolaktin hormonu salgilaniyor. Bu da uykunun gelmesine sebep oluyor. Öte yandan maksimum cinsel ilişki süresi 5 veya 10 dk. Ki, bu kişiden kişiye değişir.
00 Yorumla
+1 yılBende tam tersi ilişkiye giriyorum başka tanımadığım bir kadınla ben bir defa boşalırken o 2 3 defa boşalıyor buda beni rahatsız ediyor. O her boşalmasında 5 10 dk bekletiyor. Sonrada benim boşalmam 1 saati buluyor
00 Yorumlabir insan hep ayni sonuç ile karşilasiyorsa yanlis olan ve kendisini sorgulamasi gerek diyor deneyimsel tasarim ogretisi
00 Yorumla
+1 yılvalla ben rahat 1-1.5 saat sevişiyorum. karşı tarafı tatmin etmeden asla sevişmeyi bitirmem. her erkeği bir tutma
00 Yorumla
+1 yılişini bitirdi döndü kıçını yattı deyiminin yaşanma biçimi. karşısındakini tatmin ederek yapıyorsa bunu tamam ama karşısındakini etmeden bırakıp öyle dönüyorsa işte bir sorun vardır orada.
10 Yorumlaben hiç cinsel ilikiye girmedim boşanmak erkeğin elindemi belki erkek ister sabaha kadar sürsün erken boşanınca şehvet hissi kayboluyor
00 Yorumla
+1 yılHepsinimi denedin 😂
154 Yorumla- +1 yıl
Maşallah kaç tane girmişse
+1 yılBak şimdi üşüşürler 😄 "yok bobogim son doho benomlo korsilosmomossonnn " 😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar katılıyorum sana ☺️☺️☺️
- +1 yıl
@satiriasis__ 😄😄
- +1 yıl
Ee öyle ama kimse kendine kötü demiyor ki psikoloji işi bu moral yerinde değilse kafa dağınıksa olmaz gerçekçi olacaksın
+1 yılhepsi hakkinda nasil bu kadar net bir tezin var anlayamadim :)
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru demiyorum ama insanın genetik biolojik yapısında var bu durum
Aynı durum kadın içinde geçerli vaginal orgasmi yaşayan kadın kendisine bir süre dokunulmasini istemez eğer kadın tekrar istiyorsa orgasm olamamistir00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. genel olarak rahatlamanın insan üzerinde etkisidir. Bu bir doğa kanunu gibi :)
10 YorumlaHı hı evet. Sende ashley brooke’sun zaten.
Kaç kere altıma yattın da genelleme yapıyorsun21 Yorumla- +1 yıl
ahahahah
+1 yılevli değilim kanki dolayısı ile evlenmeden doğru bulmuyorum.
00 YorumlaSen bu konuda salamına gelmemişsin ya da gelememişsin erken boşalma var ülkenin hepsinde geç boşalanları dene bide🤭
00 Yorumla
+1 yılBu oldukça yanlış bir genelleme, tüm erkekleri töhmet altında bırakmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstem dışı bir olay, Ne kadar istesekte dediğiniz gibi çok zor oluyor, Uykunuz geldiğinde nasıl karşı koyamıyorsunuz buda öyle,
Ancak Ön sevişme uzun tutulup Karşı taraf memnun edilebilir.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Erken boşalma sorunu yaşamış partneriniz efendim.. Eğer eşiniz ise yardımcı olabilirim..
00 Yorumlasen ne yapsın istiyorsun?
okadar efor sarf etmiş ne yapacaktı00 Yorumlayani ben duş almadan yatmayı sevmiyorum buda birlikte oluyor :D
sonrasında sarılarak uyumak :)00 Yorumla5-6 dakıka gıdıp gelenle , bugun başım ağrıyor diyenler aynı tayfadan. Arkadan sarıldığımızda da yeter da canım çıktı dediğiniz gun arkamı dönme kararı aldım ohh canıma değsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer içine boşalırsam işte o zaman içinde kalıp dakikalarca öpebilirim. Onun tadı başka.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sana hep öylesi denk gelmiş :D ben partnerimi boşaltmadan bırakmam. mutlaka birlikte gelmeye çalışırım hep
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapma. Benim sadece oral yapmam 45 dk surer. Ki asla arkami donup yatmam. Okuz seviyorsunuz. Sonra herkesi okuz zannediyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk ilişkiye giren insan kayganlastırici jel kullanmalı mı
22 Yorumla- +1 yıl
Zaten kendin ıslanırsın ya
- +1 yıl
Kullan yinede
maalesef 5 6 dk git gel yapmıyorum 1 saat ve üzeri sürüyor benim git gelim
00 Yorumla5-6 dk ga katılmıyorum yarım saate yakın sürer ama gece her iki taraf da mutluysa yatıp uyumaktan daha doğal ne olabilir
00 Yorumla
+1 yılGenelleme genelleme yine bir genelleme sanırsın her ilden her bölgeden ülkeden yüzlerce erkekle yattı ve karar verdi.
00 YorumlaKaç kişiyle yattıysan hepsi erken boşalmış demek ki.. benimle yatsan erkeklerin hepsinin aynı olmadığını anlarsın :)
00 Yorumla
+1 yılRahatlayıp, yorgun düşüyordur :) Süreyi uzatmak için , çözüm aramalı.
00 Yorumla
+1 yılBizde hadi boşal artık diyenlerden bıktık
Bitmedimi daha diyen00 Yorumla
+1 yılTecrübe konuştu.👏👏👏
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ben hiç arkamı dönmem hatta sarılır biraz dinlendikten sonra devam ederim partnerimle durmam
00 YorumlaBenimle yapmadan benim hakkımda hüküm verme 😊 bazı erkekler de.
14 Yorumla- +1 yıl
Hımm seninki nasılmış
- +1 yıl
@atesbocegiknuffel35 denemeden bilemezsin, bak soruyu paylaşan ne kadar dert yanmış demek yaşanır sonra anlatılır 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılher erkek aynı degıldır. sana mal herıfler denk gelmıs
20 Yorumla erkekler boşaldımı acayip bir yorgunluk hissederler eger vucutta yorgunsa uyku hali agır basar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılKimden bahsediyorsun.5-6 dakika için donumu bile çıkarmam ben 😁
00 Yorumla arkasını dönüp yatanı sende yataktan at hatta evden daha da görüşme.
00 Yorumla
+1 yıloha erkeklere bak hepsi asıyor kesiyor.. matkapların hepsi burda :D :D
10 YorumlaYatiyorsunuz deyince çoğul kullandin. Doğru kişiyi bulana kadar devam et
00 YorumlaNe yapsınlar bı 5-6 dakka dahamı gidp gelsınler kanks
10 Yorumla
+1 yılÖyle 5 dk da bosalan birini bulursan öyle olur.. ☺ 45 dk çıkarmadan vura vura boşaltma garantisi veriyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yatmam kadınımı sever öper dinlendikten sonra sekse devam edeceğim için hazırlarım tekrar sulansın diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gogsumde yatiriyorum ya da ona arkadan sarilarak bir elimle gogsunu bir elimle diger elini tutarim
12 Yorumla- +1 yıl
Benide tutsana
Cevap sahibi+1 yılÖnce şey etmem gerek
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. kız sana öyleleri denk gelmiş ama bayaa denk gelmiş. bizi niye kötülüyorsunuz genelleme yapıp
00 Yorumla
+1 yılBen yapmıyorum ya sarılıp uyuyorum ama sabah uyandığımda bir bakmışım sırt sırta yatıyoz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Oyle erkekmi olur seni pert edene kadar yapmasi lazimdii
00 Yorumla
+1 yılKim demisssss öyle olduğunu 😉 gercek bur erkekle denemeliisn bunu bence.
00 Yorumlaherkes için geçerli değildir bu asla öncelik partnerimindir üçbeş dakaya bitmez kesinlikle
00 YorumlaKişiden kişiye göre değişir ama can sıkıcı durum bencede
00 Yorumla
+1 yıldıttt yanlış tercih:) bir sonraki adayı deneyiniz:)
00 Yorumla
+1 yılSenin erkeğinde var sorun ben sabahlara kadar ateşim yetiyor
10 YorumlaAh ah olsanda saatler az gelse beş dk diye başlayıp iki saat cilveleşsek sen geldinde bizmi sevmedik
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler