Tam olarak söylediğin gibi olmuyor ama hareketlilik payı olduğu için, içerideyken bu tarz şeyler yapmayı seviyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kadının değil vajina içinde iken içinde ileri geri hareket ve dairesel hareket kadına çok zevk veriyor vede istiyorlar. Devamlı yaparım. Sanki her yerine dokunuyor hissi veriyormuş.
Doggy pozisyonda önce tam köküne kadar giriyorum sonra bi anda çekip etrafında gezdiriyorum ve tekrar içine girip aşağı yukarı yapıyorum ama hepsini sokmadan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yapıyorum tamamen içindeyken sıkarak üste daha baskı yapması ve değmesi de hoşuna gidiyor kızların
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
En zevk veren şeylerden biridir bu köküke kadar bastırıp daireler çizmek çıldırtır.
Kucakta kadının o hareketi mest eder. Misyonerde kokleyip dairesel hareketlerle yapmak harika oluyor
Tabi canım kara tahta gibi kullanıyoruz
Kosünüs bulup tanjant felan filan Allah ne verdiyse eğitim veriyoruz
Arada çıkarıp sürtüp geri giriyorum. Klitorisine falan vurup. İçindeyken bazen hepsini çıkarmadan gitgel yapıyorum
Kadının içindeyken kadının klitorisini okşuyorum penisimi içinde bekletip klitorisini okşuyorum
Tam olarak söylediğin gibi olmuyor ama hareketlilik payı olduğu için, içerideyken bu tarz şeyler yapmayı seviyorum.
Kadının değil vajina içinde iken içinde ileri geri hareket ve dairesel hareket kadına çok zevk veriyor vede istiyorlar. Devamlı yaparım. Sanki her yerine dokunuyor hissi veriyormuş.
Yaparız. Üstteyken veya doggy pozisyonunda kadın da yapabilir bunu.
seks sırasında böyle bir şeyin yapılacağını sanmıyorum
Düz girip çıkmak size heyecan vermez. yapıyoruz böyle şeyler o yüzden
Daire çizmek mükemmel biley yaa yapmamak olur mı hiç
İçinden çıkarıp ileri geri yaparım dudaklarının arasında ileri geri sürterek iyice kıvama getirmek
Evet tamamen derine inince tamamı içindeyken hareket ediyorum kıvranıyorlar
O anki zevk ve istege pozisyona gore dgeisir ya bu olay
Yani samimi söylemek gerekirse onunla yapılabilecek her türlü oyunu yapıyorsun serbeste binince
Yoo içinde iken kucağıma alıp ayağa kalkmak beni çıldırtır
Sadece daire çizmek değil en dip noktadayım bunu yapmak ya erkek ya da kadın da yapabilir ama en dipte olması önemli
Bunu daha ziyade kadın üstteyken yapar. O daha iyi ayarlar.
Eveetttt cikan ses ve kadinin aldigi o an ki zevk cok hosuma gidiyor 🙂
Bende şey merak ediyorum biz vajinanın içindeyken sıkabiliyo musunuz 🤔
onu hatun ustumdeyken yapar.. ben dipleme yapiyorum zaten kalin
Doggy pozisyonda önce tam köküne kadar giriyorum sonra bi anda çekip etrafında gezdiriyorum ve tekrar içine girip aşağı yukarı yapıyorum ama hepsini sokmadan
Yapıyorum tamamen içindeyken sıkarak üste daha baskı yapması ve değmesi de hoşuna gidiyor kızların
tabi ki zaten kadını yükselten en büyük etkenlerden biri içerde yaşananlar
Genelde kaidn üstte olduğun da yapar bu dediğin hareketleri
Köküne kadar kökleyerek yapıp sonra daire çizerim
O hareket benim için zevkin doruk noktası birde o anda bir koku oluyor aşırı zevkli
Iyyy ne yaşıyorsunuz siz iğrenç pissiniz sadece, iki temiz insanın seksinde hiçbir koku olmaz 🤮🤮🤮
Zevk veriyorsa yaparım
Ders geometri mi 😂
altımda ezmeyi seviyorum içindeyken..
Evet dans ettirir gibi
İlişkinin ortalarında evet yaparım hepsini sokup
Kucakta kontrol kızda oluncada zevkli olur istediği şekilde daireler cizebiliyor hepsi içindeyken
Evet, zevk vermek hoşuma gidiyor.
Ne dairesi, inşaat bile başlıyorum.
işini bilen her kadın yapar
Tabii ki altıgen çiziyoruz
Bunu küçük penisli olanlar yapabilir
Daire nasıl çiziliyor ablam 😂
Yok genelde ileri geri
Ben daha çok derine inip çıkma modunda oluyorum :D
Yaparımm
Yani en iyisi git gel bence
Ewet
yapıyorum