Birini deli gibi arzulamak için aşk yeterli sanıyor insanlar gençken. Zaman geçtikte , kendine karşı dürüst olmayı seçiyorlar ve farkediyorlar ki aşık olmadan da bir kadın ya da erkeği deli gibi arzulayabiliyormuşuz. Alttaki yazıları okumadım ama "aşk olmadan asla arzulamam" diyenler var. Henüz şu anki yaşadıkalrı ve gördükleriyle yorum yapıyorlardır bence. Zamanla kadın ya da erkek olarak, insanlar kendi cinsel duygularıyla yüzlesince, baskalarına da ilgi duymanın ve arzulamanın kötü bir şey olmadıgını gorup, bu soruya evet baskalarına da ilgi duyuyorum yanıtını verebilirler. Özetle, aşk ve arzulama arasında doğru orantı her zaman yok.
Daha önce duygusal anlamda ciddi hisler beslediğim kişilerin dışında hiç kimseyi arzulamamıştım. Cinsel anlamda bu kişiler dışında bir şey de yaşamadım. Fakat şu an çok değişik bir durumdayım. Ne hissettiğimi bilmiyorum, bir şey hissediyor muyum gerçekten onu da bilmiyorum ama çok arzuluyorum. Onun için sordum. Acaba farkında olamadığım bir durum mu var yoksa duygular, tutkular bir yaştan sonra farklı bir boyut mu kazanıyor diye.
aşksız arzulama yalnız erkekler için değil kadınlar içinde geçerlidir çok örneğini yaşadım hele kadın kendini bulmaya başladığı 30-40 yaş arasın birde tutku var tutku ise cinsel arzu %100 aşk sevgi 0 bunlar kendi içinde evrimleşebilir aşık olamayacağı sevmeyeceği birinide arzulayabilir insan
Arzulamak sadece aşkla veya sevgiyle olmaz her zaman Karşındaki kişi için ya da o anlık olan bişi için hareketi tavrı duruşu bakışı vs sana çekici gelmiştir ve kadrajına takılmıştır O andan sora özlem duymaya elde edemedikçe ona ulaşmaya çalışırsın bu da senin dürtülerini ortaya çıkarır Ulaşırsan ve hevesini alırsan sora vazgeçedebilirsin
Hayır. Sadece aşık olduğum kişileri arzuladım daha önce. Duygusal anlamda bir şeyler hissetmeden cinsel çekim yaşayamıyorum normalde. İlk defa ne hissettiğimi bilmeden böylesine bir tutkunun içine düştüm. O yüzden anlamlandıramıyorum.
Arzulamak ve ask cok farklıdır orantilii degil dir sevmedin insanida arzulaya bilirsin ama ask sadece bir kisiye mahsusken arzulama konusuna gelince begendigin herkezi arzulaya bilirsin
Ne fark eder ki? Ama evet. İnternetten tanıştık. Daha önce de internetten tanıştığım sevgililerim olmuştu uzun süreli. Fakat böyle bir şey ilk defa yaşıyorum.
Zamanla ters orantılı olabiliyor işte , doğru. iki kişi deli gibi aşık fakat bir süre sonra alışkanlık oluyor, kadın başka erkekleri ya da erkek başka kadınları arzulayabiliyor, hayatında bir aşk olmasına rağmen. Ayrıca mesela bana aşık olmayan, daha yeni tanıştığım kadınlar bazen direk bana yaklasıp gecenin sonunu seks ile bitirebiliyorlar. Tanımadıgın asık olmadıgın bir adamı niye bu kadar arzularsın ki diye sormuyorum onlara. Ters orantı var:)
En İyi Cevaplar