Gizli Üye(25-29)+1 yılbendede var 6 aydır felan tam damarın üstünde mercimek kadar acı felan vermiyor ama üroloğa gidicem. şeklinde bir bozukluk var mı peyronie olabıilir
029 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenimde öyle farkındayım bir anda çıktı 4-5 aydır umursamıyordum ama kötü bir görüntü. peki şüpheli bir ilişki yaşadınmı?
Cevap sahibi+1 yılHayır herhangi bir problem yok acı ağrı felan ama benim penisim biraz aşşağıya doğru bakıyor uzun süredir çok az bir eğrilik var gözle görülmeyecek kadar bile sayılabilir
Cevap sahibi+1 yılaynen ufak mercimek kadar benide rahatsız ediyor acaba nasıl düzeliyor?
Cevap sahibi+1 yılmercimek kadar yuvarlak üstündede ince tel gibi bir çizgi var evet dostum
Cevap sahibi+1 yılDoktora gittikden sonra benide bilgilendirirmisin? duruma göre bende gideyim
Cevap sahibi+1 yılAynen elimde aşağı yukarı hareket ettirebiliyorum tam derinin altında.
Cevap sahibi+1 yılBir ağrı engel felan olmadı o yüzden pek kurcalamadım ama son günlerde çok kafama takılıyor
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim dostum bilgilendirirsen sevinirim
Cevap sahibi+1 yılGittinmi dostum?
- +1 yıl
Gittim dostum.. Krem verdi, ilaç verdi. Bir hafta kontrol edicez.
Diger hafta yine randevum var. Düzelmezse ultrason cekicek.
Derinin altında, penis govdesinin dısında. O yuzden yag gibi olabilir. Zincir gibi peşpeşe dizilmiş onları eritmemiz lazım diyip ilac verdi.
Cok ciddi bir sorun gibi gorunmuyor ama takip edelim dedi
Cevap sahibi+1 yılBende yarın gidiyorum inşallah çok sevindim kötü biey olmadığına çok geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılÖnemli birşey değil dedi başka hastaneye gidicem sendeki noldu?
Cevap sahibi+1 yılBayan doktor baktı biraz utandım başka doktora gidemedim ya. inşallah bende halledicem
Cevap sahibi+1 yılGeçtimi?
Cevap sahibi+1 yılKrem verdiler kullanıyorum ödem olabilir dedi
Cevap sahibi+1 yılDüzeldimi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora git bence
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alerji
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMast yap
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOzaman ara ver
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer