Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sıradanlıktan hoşlanmayan Kova burcu erkeğinin bu özelliği cinsel hayatında da kendini gösterir. Cinsel hayatına heyecan katan farklı deneyimler yaşamak ister. Her zamanki gibi yenilik arayışındadır. Ancak şunu söyleyebiliriz ki; hava grubundan olan Kova erkeği için cinsellik hiçbir zaman ilk planda değildir. Onun için her şeyden önce düşünce ve hayat anlayışı gelir. Karşılıklı sohbet edebileceği, güzel vakit geçirebileceği, bilgi alışverişinde bulunacağı bir kadın ile birlikte olmak ister. Bu noktada uyumu yakaladıktan sonra duygularını ve cinsel isteklerini harekete geçirir.
hayatta ogrendıgım nadır gerceklerden bırıde bu burclar hakkındakı seks yalanları.. yeryuzunde hıc kımse dıgerının benzerı degıldır! cınsel uyum zamanla sabırla saglanılası bırsey !
Düşkündür cinselliği sever fazlasıyla diye biliyorum
Cevap
7Cevap
Burçlarla çok alakalı olduğunu sanmıyorum. Kendimden örnek veririm ama normal biri olduğumu da sanmıyorum. :D
Sevdimmi tek kadın severim cinselikte hiç sıkılmam kadının yüzü gülüyosa cinsellikte her haltı yaparım isterse tabi
Sürekli yenilik yenilk yenilik ister , renkli bir cinsel hayat için kova doğru tercihdir ;)
ben kova burcuyum yani sınırsız fantazi öyle böyle değil
Seksi sever ise iyidir
Ben beni bilirim benden ötürü 😂😂
Nefes alsın yeter
En İyi Cevaplar