35 yaşındaki bir Kova erkeği için soruyorum.
1) Cinsellikte nasıldır?
2) Neleri sever tarzı nasıldır?
3) Bencil midir?
4) Sevişme kısmına çok zaman ayırır mı yoksa direkt seks odaklı mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 35 yaşındaki bir Kova erkeği için soruyorum.
1) Cinsellikte nasıldır?
2) Neleri sever tarzı nasıldır?
3) Bencil midir?
4) Sevişme kısmına çok zaman ayırır mı yoksa direkt seks odaklı mıdır?
Kendimden örnek verirsem.
1- Yalamadan ve yalatmadan asla olmaz. Oral şart uzun uzun.
2- Sınır sevmem. Her şeyi, denemek isterim. Birebirde tabi. Üçüncü şahıslar olmaz.
3- Sertlik ve argo olmazsa olmaz. Daha çok tahrik ediyor.
sen kova mısın?
Evet
Çok iyidir. bencil hiç değildir senin mutlu olmanı önemser kendini ikinci plana koyar , sevişmekten temastan öpmekten yalamaktan mutlu olur. yeterki öv onu
Nasıl yani o esnada mı övmem gerek yoksa genel hayat içinde mi övülmekten hoşlanıyor anlamadım :D
O esnada övmen lazım. Zevk aldığını belli etmen lazım
pekii ne demem gerek yani bana cok yapay geliyor o esnada konusmak
zevk alırken kendini kasma. sesler çıkar , duysun onu. yüksek sesle inle
tamam simdilik bu asamaya gelmedik ama merakımdan soruyorum mesela ben temas etmeyi de severim. bu temas olayında nasıldır soguk mudur yoksa mesela beraber otururken ya da bir seyler izlerken sarılıp dokunur mu yoksa soguk kalıp benden mi bekler
aa tam aradığı kişisin. sarmaş dolaş olmayı sever. hep temas et. saçlarını ellerini sev
sen kovasın dimi inşallah bütün kovalar da böyledir hahahah :D ben de öyle sarmaş dolaş sarılarak oturmayı severim. ellerini sev derken böyle okşar gibi mi yani
:) evet kovayım. onun yerine kendimi koydum. evet temas et ister hep. oda temas etmek ister.
super o zaman :) yani elini sevme olayını mı cok severler? daha bizim cok baslangıcta da ne yapıcagımı bilemedim merakımdan soruyorum simdiden :D bide ilk o mu eder temas yoksa karsısından mı beklerler ilk basta? biraz cekingenler mi ilk baslangıcta?
Hiç çekingen değildir. canı ne isterse söyler :)
yani temas etmek istediginde daha once aralarında oyle bir durum olmamıssa ilk nasıl baslar nasıl bir ortam olması gerek? ya da ozel bir ortam sart degil midir istedigi an olabilir mi?
evet istediği an olabilir. cesurdur, özellikle öpüşmeyi çok sever. dudaklarını her yerinde kullanabilir
anladım bu guzelmis. peki ne bekler?
tkp etsen :)
Cevap
15Cevap
kişiye göre değişir bu.,
Ama ortak özelliği var burçların
Şimdi herkes kendi burcunu övecek :D :D. Neyse ki burç gibi masallara inanmıyorum da yırttım sorudan :D :D
Ya evet öyle tipler sürekli başka cevap veriyorlar ben ne soruyorum onlar ne cevaplıyorlar kovayı yorumlayın sadece diğerleriyle ilgilenmiyorum jadjagdj :D sen ne burcusun
dogum gunun ne :D
aa aslansın sen
hahahah evet
2 saat azmış 2 hafta diyecektin herhalde :D
tabi cok dogru normali bu zaten :D
yok yok normali bu :D
Kova erkeği olarak söylüyorum
İyiyiz
Herşeyi severiz
Bencil değiliz
Sevişmeyi çok severiz
her şey ne mesela aç biraz daha en çok ne seversiniz mesela?
temas olayında nasıllar soguk mudur yoksa beraber otururken ya da bir seyler izlerken sarılıp dokunur mu yoksa soguk kalıp benden mi bekler
anladımm peki seks olmadıgını farzedersek de teması sever misiniz dısarda ya da film izlerken falan dokunmayı sarılmayı severler mi yoksa soguk mu kalırlar
ama kadın istedigi icin mi seversin yoksa kendiliginden dusunup yapar mısın boyle seyler
Başaklar sevişmede hepsinden daha iyi kendimden biliyorum dhshs
ben başak burcuyum zaten ama kovayı merak ediyorum
Anladım
1. Kötüdür. Cinsellik insanı değildir.
2. Özgürlükçü olduğundan herkesin yaptığı şeyi yapmayacaktır
3. Değildir.
4. Farklı fantezilere zaman ayırır.
neden cinsellik insanı degil? herkesin yaptıgı seyi yapmaz derken uzayda mı yapıcak allah allah o ne demek ya farklı fantezi nedir hahahah :D
Cinselliğe uzak burçtur kova. Bir olmak pek ona göre değil.
Çıkabilse uzayda yapardı inan. Gerçek bir kova burcu asla herkesin yaptığı şeyleri tekrarlamaz. Hep orijinal fikirleri vardır.
anladım yani marjinal tipler :D yani ne yapar peki örnek olarak?
O o kişinin hayal dünyasıyla alakalı ama değişik kostümler, roller, gerçek yaşamda gerçekleştirilebilecek cosplay falan gibi
ya cok sacma kostum ne ya spider man mi olcam kdsfhskfhs
Velma olabilirsin ;)
hic seksi degil ama :D
Misal söylüyorum bunları. Değişik şeyler de olabilir ama çok sıradan öyle oral yap gir çık bekleme
yani kostum karakter olarak degil de fantezik seyler daha mantıklı iç çamaşırı olarak olabilir ama elbisenin neyi seksi olabilir ki
Giyinik şekilde insanlar seksidir soyunuk değil :))
Her türlü fanteziye hazır ol demek istiyorum yani. Özgürlük kelimesinin altı her türlü doldurulabilir.
anladım bakalım ne olcak biraz degisik bir yasam tarzım olcak gibi
Evet. Her hali ile
cok mu inatcı peki yani sonsuza kadar inatlasır mı karsısındakine cok deger verse de?
Umursamazdır. İnat etmez. Geri çekilir
benle inatlastı bir konuda ama
Sonuç ne oldu?
ben sakaya vurdum iki fikrin ortasını savundum o da yine kendi fikrini savunan bir sey dedi rahatsız etmek istemem senin dusunceni ama bu boyledir dedi sonra o konuyu kapattı ama inatla dedigim dedik biri diye dusundum yani sacma bir konuydu da ben guldum gectim de her sey boyle inatcı degildi insallah
Neden inatçı erkekleri sevmiyor musun?
yok sevmemek degil de bu dedigim gibi basit bir konuydu ama daha sonraları iki ayrı dusunceyi savunursak hic alttan alıp tamam deyim bir tarzı yok gibi geldi. Ben öyleyimdir mesela inatçıyım ama mesele çıkmasın diye aynen der geçerim büyümesin diye
Bilemiyorum. Belki tam kovayı taşımıyordur. Normalde görüldü atan tayfadır kovalar. İnatçılar Oğlak, Başak burçları oluyor
başak benim işte esas benim inatcı olmam gerek :D onun mavi tık kapalı goruldu atsa da anlamıyorum hahahahah
O zaman o tam kova değil :D Muhtemelen Ocak ayında doğum günü değil mi?
yok valla subat 15 mi ne :D
yukseleni mi oglak ya da basak acaba :D
Yükselenden de olabilir. Doğum haritası da farklı olabilir. Güneş burcuyla değerlendirmek zor oluyor
(Gizli beni dövecek, sabahtan beri ne anlatıyordun o zaman diye :D)
hahahah yok ya :D ben yukselenini bilmiyorum daha simdi belki sonra bakarım sorarım. ikizler olmasın da yukseleni :D
İkizler olursa zaten direk engelle :D
konustugum kisiler ikizler cıktıgında direk konusmayı kesiyorum zaten o saniye direk ve saka degil :D
İsabetli ve doğru karar. İnsanı hasta eder ikizler
İkizlerle iki muhabbet de etmek mümkün değil. Deli midir nedirler :D
evet hele ki erkekleri hayatımda gordugum en cıvık insanlar midem bulanıyor o derece iki saniyede o kisinin ikzler burcu oldugunu anlıyorsun
Dengesizlik de cabası. Okyanustaki kayık misaliler
ahahahah evet tam oyle :D denize kürkle girip baloya havlu sarınarak giderler
maalesef abimin eşi ikizlerdi. Tam bir ruh hastası. Patolojik manyak
hahahhaha cok iyi anlıyorum :D o deli neler yapıyodu :D
İki modu vardı biri sessiz mod diğeri deli modu. Selam vermez etmez, herkese surat yapar falan.
digeri de surekli karar degistirerek plan yapar :D surekli olur olmadık seyler anlatır bir fikir sorarsın oyle bir fikir verir ki herhalde canım bu sordugum zamana yazık dersin hdjsgfjasgd
Beyin kendini yönetemiyor, her şey rastgele. Spontane kalkıp bir yerlere gidiyor. Bir gün balerin oluyor, bir gün yazılımcı, bir gün pazarlamacı, bir gün turizmci, bir gün sosyal medya fenomeni ve s 😂
Beyin kendini yonetemiyor hahahahahhahahahahah bunu cok sevdim😂 hayatimda kullanicam bu cunleyi ikizler burclarina😂 ben bir basak olarak full mantik insani bunlara bir saniye tahammulim yok Benim tam zittim karakter
Aynen benim de. Plansız insanlar beni delirtiyor. Boğasım geliyor 😂
Aynen öyle ben de yani nasıl beceriyorlar anlamıyorum o sekilde yasarken bir şeylerin eksikliğini hissetmemeleri çok tuhaf gelişigüzel yaşıyorlar
Abimin eşi s*alak para harcamayı da bilmiyor. Bir günde tüm maaşını harcıyor, sonraki 29 gün abimden para istiyordu 😂
Ne alıyor ki o kadar hahahahah
Yatak dekorasyon örtüsü almış 110 dolara 😂
Hangi tasarımcının hahcajshajsh çok önemli ve gerekli bir alışveriş olmuş😂
Kıytırık bir şey. Ama işte marka diye
😂😂
Bu kadar konuştuk burcumu sormayacak mısın?
aa sen kova degil misin :D
Evet 😂
e biliyormusum iste :D
Evet iyi tahmin 😂
kova aslında hava burcu basak burcuna gore ikizlere daha yakın olman gerekirdi ama mantık baskın cıktı senin yukselen kesin toprak burcu :D
Çok karıştırma orasını 😂
hahahah niye yükselenin ne senin? :D
Beni böyle tahmin edebiliyorsun. Kontrolü sana vermek istemem 😂
Hahahahah yani soylemedigine gore ikizler oldugunu dusunmeye baslıycam :D
Yok ya 😂 Allah korusun
e söylemiyorsun :D
Hakkımda her şey bileceksin :D O zaman sen avantajlı oluyorsun :D
bilsem ne olacak ki hahaha sevmediğin bir burc oldugu icin soylemezsin anca :D
Yok. Tanıdığım biri çıkmandan endişeliyim :D
nasıl tanıdık cıkacagız 70 milyon icinde :D
Kişiye göre değişir yaş sorun olmaz herhalde kendine bakıyorsa burçla alakalı oluğunu sanmıyorum
Bencil olmasın yeterki 😀😃🙂🙃
işte tarzı nasıldır aynı burclar birbirine benzer cunku :D
😀😃 ben balık burcuyum maalesef kovayı bilmiyorum
aa tuh :D
Tüh valla sizin gibi güzel bir hatunu kaçırdım 😀😃🙂 hay şansıma
hahahah ben de birisi icin soruyorum zaten :D
Kendin için değil mi 😀😃🙂
o birisi çok şanslı umarım farkındadır bu şansının :)
yani sordugum kisi kova zaten onu demek istedim :D
anladım iyi eğlenceler dilerim
niye sanslı ki :D
o da bende kalsın :)
sen de cok ketum cıktın :D
Ketumluk değil de başkasınınsın :)
simdilik boyle seyler olmadı aramızda ama merakımdan soruyorum daha yeni sayılır
Bir şarkı var ya başkasının aşkısın :)
Yaşanması doğal şeyler
anladım bakalım askı mıyım degil miyim gorcez valla erkeklere guven olmaz sonucta :D
Orasını bilemem 😀😃🙂🙃
Bence ön sevişmeti uzun tuttuğun sürece her zaman erkek kazanır
Nasıl yani ön sevişme olmadan kadını mutlu etmek zor pek kendim icin sordum bunu benciller mi o konuda diye
Bende onu diyorum burçlık bi şey yok erkek ön sevişmeti uzun tutmalı dilinin değmediği yer kalmamalı
ama kovalar böyle insanlar mı yoksa benciller mi
O burcla alakası yok seks bilme ile alakalı
ama tarz olarak :D
Tarzı var bu işin slslsls
ya of ajsdghauj
Biliyorsa seni azdırır bilmiyorsa babaannem dedem usulü indir kaldır sksksksk
yok artık o kadar da olmaz herhalde :D
Seninde ortan yok bilmem belki olur bende olmazda sksksks
Kova gs niye diyoz?
O ne😂
ya ben ne sordum sen ne diyosun :D
tanıyarak öğren bence
daha cok yeni boyle seyler olmadı aramızda ama merak ediyorum tarzları benzer diye
pek burçlara güvenrek yorumlamam ama sen bilirsin
az cok hisleri karakterleri benziyor ama mesela ben de kendi burcdaslarımla benziyorum
Sana ne lazım napsin istiyosun
Yani şimdilik öyle bir şey yok aramızda cinsel bir sey hic olmadı yavas ilerliyor iliski ama ilerisi icin merak ediyorum. mesela ben karsımdaki kisinin benle ilgilenmesini yani sevisme kısmını uzun tutmasını beklerim ama ben dedim diye yapmamalı kendi de ister mi ben demeden onu merak ettim. ya da temas olayında nasıldır soguk mudur yoksa mesela beraber otururken ya da bir seyler izlerken sarılıp dokunur mu yoksa soguk kalıp benden mi bekler
Burçtan çok insanın kendiyle alakalı konular
ama benzerlik vardır illaki. mesela temas konusunda nasıllar sarılmayı ya da dokunmayı severler mi durduk yere yoksa soguk mu dururlar genelde
ikizleri hic sevmem yılısık tipler :D terazi ikizler kova bunların hepsi hava grubu ortak yonleri vardır belki
nerde gömdüm ki ya :D
teraziyi severim ama ikizleri hic sevmem :D
:)
başak ben
ben de hgsdjags
Saçmaladığının farkında mısın
niye ya
Burçla cinsel bağlam ne istermisin burçlara göre penis boyu falanda yapalım mı
Burç seni nasıl yalayacağını sevişeceğini sürecini belirler mi duyduğum en saçma soru
hayır tarz olarak her burcun bir tarzı var sevdigi seyler ya da bencil olup olmaması gibi
Bu dediklerin kişiye zevklere göredir
Ölçem
hadi
Ben kovayım
anlat kardes 4 soru sordum bunlar konusunda nasıllar kovalar :D
Zevkler ve renkler tartışılmaz mış ben sana ne diyeyim ki şimdi
temas konusunda nasıllar peki
Kulaklarıma dokunulmasını severim
Boyun öpüşmesi saç okşanması kulağa üflenmesi gibi işte
hmm peki bir de bir arkadas elinin oksanması demis bu da mı etkiliyor
Fetiş dir
4 tane soru sormuşum sen bir tanesine cevap vermişssin :D