20 yaşinda bir genç kızım. Bakireyim. Bakire olduğum için iliskiye girmiyorum fakat oral seks veya sürtünme yoluyla ilişkiye girdim bir kaç sefer. Özellikle oral seks yapmayı seviyorum köküne kadar ağzıma almak bana zevk veriyor mesela. Çevremdeki kızlarla konuştuğumda iğrenc biz onu yapmiyoruz falan diyorlar hep. Bense bu durumdan zevk aliyorum anormal miyim acaba?
Cevabın nedir?
+1 yılŞu "bakire" terimini öğrenin ya. Bakire denince kızlığının bozulup, bozulmaması değil. Bakirelik, el değmemiş , nefsine hakim olmuş demektir. Yani sen sadece lafta bakiresin.
Ayrıca, oral yapmak bir çok insanın zevk aldığı unsurdur. Kızlar da her ne kadar tiksinç baksada aslında kendilerine yapmak kadar, yapılmaktan da hoşnut duyarlar10 Yorumla
Bu normal zevk alarak yapmazsan karşındaki insanda etki etmez kızlar pek oralı sevmiyor oralı sevmedikleri için zaten penisin yarısını anca alıyorlar üstelik boşalma kısmınıda yuzume sakın gelmesin diye ısrarla belirtiyorlar biz oral yapınca hadi gir hemen diyorlar olum dur biraz belki ben kadının tahrik olmasından zevk alıyorum
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlık druyor oranla devam diyorsun hoşuna gidiyor sa sıkıntı yok yapmıyorum diyen de yapıyor tabi herkesi aynı görmek doğru olmaz oda ayrı mesele
10 Yorumla
Herkese göre zevkler değişir... benimde çok hoşuma gidiyor
52 Yorumla- +1 yıl
öylemi diyosun pırt pırt
- +1 yıl
oral seven candır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
105Cevap
Bu düşüncenin oluşması çevresel etkenler sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşa bu gayet normal senin zevkin sonuçta çevreye kulak asma nasıl mutluysan öyle yaşa herşeyi en önemlisi kendini sev :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMadem köküne kadar alıyorsun bakirelik gitmiş kalmamış o zaman.. :)))) Harun abi halinle böyle şeyler yapma lütfen.. :))))
23 Yorumla- +1 yıl
@aslibakan evet biliyorum.. Eğer gırtlağına kadar alıyorsa harun abi :))) sorun yok bakire değil yani.. mideye değiyor mu acaba merak ettim.. :)))
- +1 yıl
@aslibakan çok aklıılısın
Normalsin. Hatta olması gereken de zaten bu. Kadın da erkek de sekste partnerini bir şekilde memnun edebilmesini bilmeli. Ve sekste ayıp tabu sınır vs olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi kadınların sayıları gitgide artar umarım.. saçından tutulup bastırılmak köküne kadar hoşuna gidiyor mu?
10 YorumlaOkurken bile bir tuhaf oldum. :D Tercih meselesi. O tuhaf karşılayanlar ya deneyimli değildir, ya da tabuları vardır.
00 YorumlaPekte normal sayilmazsin.. Köküne kadar üszelik, sendede ne aguiz ne bogaz varmis, yoksa hep bamyami denk geldi
00 Yorumlasen gayet normalsin istersen sana yardımcı olabilirim o ağzına aldığından bende de var
10 Yorumla
+1 yılevet normal, bende vajinayı agzıma alınca zevkli oluyor, 69 dan vaz geçemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olduğun için ilişkiye neden giremeyesin? Bozdur gir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Oral yaptıysan bakire olmazsın sürtünme yaptıysan yine bakire olmazsın
00 Yorumla
+1 yılnormalsin. sürtünmenin de oralin de tadı apayrı. bir ara yalatmayı da deneyebilirsin. tahrik ettin beni gece gece :D
10 Yorumla
+1 yılNormal bişey bence ileride ilişkiye girdiğinde bütün parçalar birleşince daha güzel olucak senin için emin olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBakire olduğum için ilişkiye girmiyorum oral seks veya sürtünme yoluyla ilişkiye girdim
Bakireee20 Yorumla
+1 yılAgzının tadını bılıyorsun. Onlar bılmıyor. Devam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Sen bir harikasın ya fazlasıyla normalsin onlar anormal asıl
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur😄😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTamam Harun abi , ikna olduk. Ben ikna oldum. Hadi hayırlı traşlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen gerçek anlamda işi biliyorsun sana yapılması hoşuna gidiyormu kulak asma yapmayanlara
10 Yorumla Çoğu istemem yan cebime köy der
Dikkat et sürtünme yaşarken girmesin oky canım00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılbole grtlagina kadr sokup kiscakmis gibi ogrmektenden zevk aliyomusun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
tassak ylmyi severmisn
Soran+1 yılOnuda yapiyorum
- +1 yıl
kullnilmk hosna gdymu pki erkek trfindan yntilmk
+1 yılBende mesela vajina yalamayi çok severim vajina yalamadan da hayatta ilişkiye girmem
00 Yorumlanormalsin tabii temizliğe iki tarafında dikkat etmesi şart ya sen? sana yapılması nasıl sever misin
00 Yorumla
+1 yılAldiklarimdan pisman degilim ha aklim hala alamariklarimda 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal herkesin tarzi farkli ben de vajina dilleyemiyorum için almiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok normal hatta kadının birisi eşinin yaptığı oral seksten aldığı zevki birleşmeden alamadığını söylüyordu
00 Yorumla
+1 yılKöküne kadar derken kac cm ama o önemli mesela köküne kadar aldığın şey 12 cm mi 20 cm mi
00 YorumlaMm saclarından tutup bastırılmasını da seviyor musun
10 Yorumla
+1 yıloral seks dünyanın en zevkli şeyi bende vajina yapalamaya bayılıyorum ilişki olmasın o yeterli
00 Yorumlaherkez farklıdır demekki sen ateşlisin baya
kaç kişiyle oral ve setünme yaşadın peki?00 Yorumlaanormal değilsin gayet de zevk verici bir şey.
41 Yorumla
+1 yılşimdi sen bakiresin öylemi yazık her haltı yap zar sağlam nasıl olsa dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSu an birisi de bana oral yapsa :( köküne kadar alsa hemde :(
10 Yorumla
+1 yılBakire misin sen şimdi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranılan hatun bulundu şu zevkten bile mahrum kaldık ya yazık gençliğime 😅 bakireysen anal yap 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben boğazıma kadar sokuyorm güzel oluyor...
50 Yorumla
+1 yılNormal. Digerlerini bosver zevk aliyosan sorun yok
00 YorumlaRenkler ve zevkler tartışılmaz! :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılanormal olan diğerleri bence :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılHepsini alabiliyorsan ağzın büyük demektir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılKöküne kadar ha, iyiymiş:)
00 Yorumla Eğleniyor musun? Cevabın evetse takma gerisini.
10 Yorumla
+1 yılKendini kandırmaya çalışan zavallı..
00 Yorumla
+1 yılAğzın o kadar buyuk mu
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon anal sandim
Sen kendini hala bakire mi sanıyorsun Harun?
20 Yorumla
+1 yılDenk gelebler küçüktü demişsin. Ne kadarlardi? :d
00 YorumlaGüzel ederim sana sende iş var.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar guzelde anlatiyon
110 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahaha😁😁😁
- +1 yıl
Devaminida anlatsana filmin sonunu merak etttim
Soran+1 yılAğza boşalmayla bitiyor filmin sonu. Daha ileri gidemiyorum bakire oldugum icin😊
- +1 yıl
Filmin devami ne zaman vizyona girecek fragmanda neler var aydinlat bizi
Soran+1 yılDevamı yok dedim ya. Bu kadar oluyor
- +1 yıl
Ben devamini getirim fazla dayanamyip bakireligini kaybediyon iliskiyengiriyon ve hamile kalion sonra cagresizlik v. s basliyor
Soran+1 yılOkşayarak veya sürterek zevk alıyorum. O kadar aptal değilim😄
- +1 yıl
Gorucez buraya yaziyorum 1 yil sonra yaz bana
Soran+1 yılAhahaha birini bulursam yazarim😁
- +1 yıl
Ok..
+1 yılköküne kadar ağzına alabiliyor musun?
20 Yorumla
+1 yılOlabilir gayet normalsin bence
00 Yorumla
+1 yılBunun çok daha güzel yolu var ama söylemem 😂😏
10 YorumlaHeykeli dikilecek hatun
10 Yorumlabedenin bakire ama ya ruhun...
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum..
Soran+1 yılEvet tesekkur ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptırmaktan zevk alman daha normal olurdu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal tabiki bende senin düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılSen anal da yapmışsındır. Bozdur gitsin artık.
00 Yorumla
+1 yılSen kendine bakire mi diyorsun hala
30 Yorumla
+1 yılOlması gereken o aslında.
00 YorumlaHe He bakiresin
30 YorumlaKişiye bağlı değişir bu iştekler
00 Yorumla
+1 yılKeşfi bekleyen kaşif edasıyla :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu yapabildiğin adamlar çok şanslı.
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler