+1 yılNormalde ona kibar ve iyi davranmiyorsan bazi durumlarda onu azarliyorsan ve sadece seks zamani ona iltifat ediyorsan yani onun dışında ona ilgili oldugunu belli etmiyorsan kadin senin onu sadece seks zamani yaklastigini düşünür ve böyle olunca bilincltina yerlesir boylece de normal operek sarilarakta mutlu olduğunu gormeni ister aksi takdirde tek derdinin o olduğunu dusunurse seksten bile uzaklasabilir. Normal yasantinda da onu onemsedigini hislerini onemsedigini belli etmelisin çünkü biz kadinlar duygusaliz gunduz soguk olup yataga gelince ilgili olmayin sadece ve gönül almasini bilin. Ben günlük yasantinizda bunu düşündüğü icin olabilir diye düşünüyorum. Onun disinda sende kendini temiz tutup parfüm vs sikabilirsin.
71 Yorumla- +1 yıl
Yürü be :D kim tutar seni :D
Canım esınle berbar duş alın daha bir yakın olsun sana mesela sana şunu aldım gıy bakalım nasıl olck benım kadınıma de sen alablrsn kndı zevkne göre belkı rahat olan şeyleri gıymeyı sevıor
00 Yorumla
+1 yılbekar biriyim ama sana faydam söyle olur al karşına konuş ben azgınım ve geçmişin benim için önemli değil bana güvenmeyeceksen kime güveneceksin belki kadınla sevişmek istiyordur güvenini kazanacaksın
00 Yorumla
Evlilik danışmanı bir çözüm olabilir ama bence asıl meseleniz bu değil Eşiniz niye istemiyor? asıl sorulması gereken bu hafatada 7-8 kez ama bakımsız özensiz hadi oıldu bittili bir ilişki daha mı iyi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılİstersen kadın hergün çıplak gezsin. Siz erkekler cidden herşeyi abartmayı, uzatmayı ne seviyorsunuz ya.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirken bakire kimsenin eli eline degmemis isterler sonra yatakta orspu isterler. Nasi olcak o zaman?
72 Yorumla- +1 yıl
Adam evli farkında mısınız?
Cevap sahibi+1 yılTamam nolmus zaten o yuzden boyle cvp vermistim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki sen onu azdırmadığından o da azamıyor böylece seni azdıramıyor. Tek taraflı bakma
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Beraber p*rno izleyin ve bu esnada nasıl giyinilmesinden hoşlandıgını söyle. Maalesef Türk kadının geneli böyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılafrodizyak şeyler yapmasını isteyin tabi şu yemek falan diye isim verin afrodizyak demeyin parfüm tercihinizi değiştirin bir de hediye olarak Jartiyer gecelik falan alın o sekilde gayet net anlar
00 Yorumla
+1 yılSen 45 yaş üstünde sin , eşiniz kaç yaşında ? (Menopoz durumu var mı? )
00 YorumlaNeyle gezecek pijamayla gezsin ne var
120 Yorumlaeşinizle tatlı bir dille konuşun. Eşinizin ilk evliliği ise olabilir böyle sorunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kapalı buyumuştur kötü bişy diye anlatılmıştır yasınız dogru yas farkı var arada
20 YorumlaDemek ki iyi değilsin
74 Yorumla- +1 yıl
Yangına körükle gidiyor☺️☺️
- +1 yıl
Valla 33 yasindaki kadin biraz zorr
Ona ne giymesini istiyorsan sen al.
60 Yorumla
+1 yılAbi şöyle kısaca yorumlara baktimda kendini as kurtul abi ne yargilamislar öyle seni valla
00 Yorumla
+1 yılO zaman kadında problem var doktora gitmeniz gerekli o şekilde belki çözebilirsiniz terapi şart !
00 YorumlaEş ilişkilerinden anlamam ama bence açık açık konuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPijamayla daha çekiciler bence salaş kizlar bana çekici geliyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkibar bir şekilde karıcım yetmiyor bu bana dedin mi hiç
00 Yorumla Konusmalsin onunla neler istediğini ona solemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe bakire ararsanız böyle olur kapak
66 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 neden ben
Cevap sahibi+1 yılSanmam
Cevap sahibi+1 yılHash 31 yaşında kart bakire almış bozuk çıkmış heralde dayı geri iade et hsj
+1 yılBende tersi adam yuzume bakmiyor
318 Yorumla- +1 yıl
Neden nekadar oldu evleneli çekici mi değilsin
- +1 yıl
@ressam_genç evli barkili kadından sanane nan. Bütün sulaleni buradan kucakliyorum
- +1 yıl
Ya simtir git mal değneği anlamadan dinlemeden sallama
- +1 yıl
Her şeye zıplama
- +1 yıl
Dikerler ha demedi deme. Ezersen ezerler
- +1 yıl
Yavas genclil
- +1 yıl
Bak senin yüzünden ortalık karıştı
- +1 yıl
Abla ben bunu dikerim. Yumuşak olursa seninle nasıl konuscagini öğrenir :D
- +1 yıl
Ya uzatma kes artık her boka atlama beni çıldırtma
- +1 yıl
kardeşim
- +1 yıl
Nan çocuğum ayıp ayıp. Gerçekten ayıp nan. Seni sevdigimden uyardim. . hadi görüşürüz bir daha uyar miyim :)
- +1 yıl
Haahaahah banami dedin
- +1 yıl
Resmime ragmen takip istegi durmuyor😂
+1 yılKadın evde jartiyerle mi dolaşsın
17 Yorumla- +1 yıl
Bu memleketde o dediğini yapacak kadının kocası/sevgilisi mutluluktan döktüğü gözyaşlarıyla o kadının heykelini diker Taksime. Arkadaş o jartiyer denen şey var erkekler için olmadığını şu kızlara biri söylesin. Nebiliyim belki erkekler için sanıyorlardır sıcak tutsun vs için giyiliyor sanıyorlardır.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenle bu durumu çözebilirsin 18 yaşındayım
413 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin sg
Cevap sahibi+1 yılSeks yaparak
- +1 yıl
Evli bir adama yazdığın şeye bak seninle aynı cinsiyette olduğum için kendimden utandım, Allah ıslah etsin.
Cevap sahibi+1 yılOff sizene
Cevap sahibi+1 yılAnan yazsın
Konusmalisin guzelce yaparkende yumusak davran
23 Yorumla- +1 yıl
Sert sevende var
- +1 yıl
yazik kiz sana
+1 yılÇek oturt karşına istediğin şeyleri güzelce anlat.
20 YorumlaNeden evlendin?
30 Yorumla
+1 yılNe istiyorsan acik acik anlat.
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor demektir bro
01 Yorumla- +1 yıl
Dediğim gibi savimi tekrarlıyorum seni sevmiyor dostum
Bu öylesine yazılmış bir yorum değil
- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılkonusmak herseyı çözer
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. abi alıp yüz yüze konuşman lazım böyle olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık açık söyle
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat