Esimle olan cinsel hayatimizdan hic memnun degilim hatta bazen tiksiyorum bile ondan. Temizligine bakimina hic onem gostermez aylarca traş olmadıgı zamanlar coktur hatta hep boyledir iliski esnasinda bile ter kokar bir kere tuylerin canimi acityo zevk alamiyorum dedim bise olmaz dedi. Bende tam tersi cok bakimli temiz bir kadinim sekste sinirim yoktur doya doya yasamak isterim hrseyi. Ustelik sekstede benim icin hic cabalamaz hadi bosal artik diyip durur daha icimdeyken bile yorulunca iniyor dogru duzgun bise anlamiyorum iliskiden ck erken bitiyor ve bunun icn hic cabalamiyor tek anladigu girip cikmak nasil anlaticam ona derdimi bir akil verin lutfen
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. çok zor arkadaşım. hatta imkansız senin duumun. bu adamı hiç gözlemlemeden mi evlendin.
bakın temizlik mantığı anlamı gerekliliği ve alışkanlığı çocuğa 7 yaşına kadar verilir, ergenliğe kadar geliştirilir. bu ana kadar alamamış insan daha düzelmez. o mundar gelir mundar gider. ergenlikten sonra temizlik alışkanlığı kazanamaz. imknsız. bu adamın temizlik konusunda aldığı bir eğitim olmamış. sen de düzeltemezsin. biz temizliğimize dikkat ettiğimiz halde günlük ilişkimizi yaşarken ilişkiden önce mutlak duş alırız. duş almadan seviştiğimiz olmamıştır.
cinsellik konusunda ise bencil biri. kısacası bencil mundar öküzün birisi.
bununla mutlu olamazsın ve mikrop alırsın. bence boşan. bununla yaşam sürmez.117 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende temizligime dikkat ettigim. halde mutlaka dus alirim. Bosanmam imkansiz hele bu sebepte hic olmaz
Soran+1 yılImkansiz bizim icin benimicin
Soran+1 yılGitcem yerin ykk bosanursam hem rezil olurum herkese bundan bosanikmaz
Soran+1 yılHayir yok yasim cok kucuk venim
Soran+1 yılBurda soyleyipte tepki toplamak istemiyorum bosver
Soran+1 yılAma okuyorum bir meslegim okcak insaallah disardan okuyorum
Soran+1 yılZaten reddediyorum son zamanlarda
Soran+1 yılBen face kullanmiyorum ki sosyal medya kullanmam ben
Soran+1 yılKim niye yapsin ki
Soran+1 yılAynisi mi
En İyi Cevaplar
+1 yılOna derdini anlartamayacan. Ona bir seyler demeye calisacan seni anlamayacak ustune ustelik azarlayacak. Sen daha da soguyacan. Zamanla cinsel acidan da soguyacaksin. Istemeyeceksin. Cunku aynilarini yasadim konusmaya calistikca daha da beter olduk. 7 aydir seks yapmiyoz obun da umrunda degil
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet sogudum zaten baya
Soran+1 yılEsindemi dikkat etmez
- +1 yıl
Malesef. Hic dikkat etmedigi gibi soyleyince de kavga ediyor. Biktimmm
- +1 yıl
7 ayin 3-4 ayi yaklasmaya calistim hep tersl3ndim ben de artik hic yanasmiyorum. Baska odada yatiyorum
Soran+1 yılBide hakliymis gibi uste cikiyolar dimi
Soran+1 yılBoylede evlilik olmaz ki zulum olur insana
- +1 yıl
Aynen oyle. Ben banyo yapip tras olup parfum sikıp giriyorum yataga o killi oluyo bir de ter kokuyo ama ona ragmen yanasmiyo iliskiye. Biktim. Karilik yok da bari saygi olsa o da yok
- +1 yıl
Sana da bana da zulummm. Konusalim mi
Soran+1 yılbir kadin icinbu durum daha da kötü kimseye yakismaz ama kadina dah cok yakismaz
- +1 yıl
Mmm s j kut u m acik y aaa z istersen
- +1 yıl
Noldu balbocegi neden sustun?
+1 yılİyide söylemezsen derman bulamazsın. Kendisine çeki düzen vermesini söyle.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
43Cevap
Karşına alıp konuşman gerek, ihtiyaçların olduğunu, senin de istek ve arzuların, cinsel hayatın olduğunu, rahatlamadan sürekli gerginlik yaşadığını, aslında evlilikten memnunum ama bu konularda huzursuzum beni etkiliyor türü konuşursun, anlaması gerek.
10 Yorumla
+1 yılherseyın bası temızlık.. bunu ıdrak etmesını saglayın! kırmadan ıncıtmeden kusturmeden ! mesela ima ederek! ıma ıle olmazsa tatlı dılle! olmazsa sıtemle.. bu sızın en dogal yasam hakkınız..
17 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyor ki anlasada gider üstün köru bir su tutar gelir hala yine kokar oral yapmayi cok severim ama artik yapasim gelmiyor
- +1 yıl
tam olarak ne ıstedıgınızı ona anlatın aksı halde cınsellıkten tıksınecegınızı belırtın
Soran+1 yılTiksinmis durumdayim zaten
- +1 yıl
ıletısım saRT
Soran+1 yılIletisimimz nerdeyse hic yok beni dogru durst dinleyip anlamaz hemen kavgaya vurur
- +1 yıl
allah yardımcınız olsun oyle bı evlılık zor devam eder.. yalnız sunu sakın unutmayın kendı kotunuz elın ıyısınden ıyıdır yalan yanlış ıslere dusmeyın
Soran+1 yılHayir dusmem allahin izniyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım, oturup iki medeni insan gibi konuşmalısınız. Bu şekilde olmaz bak benim de senin gibi isteklerim arzularım var ben seni seviyorum ve senden soğumak istemiyorum. Buna bir çözüm bulalım, benim isteklerim çok basit çok küçük şeyler, ben sana saygı duyuyorum ve aşığım senden de biraz özen ve saygı bekliyorum diyerek konuya girebilirsin.
18 Yorumla
Soran+1 yılDenicem insaallah ise yarar
Cevap sahibi+1 yılİnşallah arkadaşım, işe yaramazsa biraz daha farklı bir yöntem denersin...
Soran+1 yılMesela
Cevap sahibi+1 yılVücut dilini, görselliği kullanarak onu yumuşatmak. Jartiyer, vücut çorabı, çeşitli kostümler hem cinsel hayatınız renklenir hem onu da ikna edebilirsin...
Soran+1 yılBunlar zaten var ki hatta daha fazlasi ben seksi sinirsiz yasanayi sverim doya dya hersey olcak yani
Cevap sahibi+1 yılBulmuşta bunamış türden bu herif... O zaman ilk dediğimle konuya gir, devamı gelir zaten. Kolay gelsin.
Soran+1 yılCok sagol
Cevap sahibi+1 yılBirşey değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zor bir durum. Sana ilgi göstermiyor ve seni hiç umursamıyor. Cinselliğin kalitesi bayanın aldığı zevk ile doğru orantılıdır.
Erkeğin ilişki sırasında bayana odaklanması lazım. Temizlik ciddi sorun ama sana ilgisizlik daha da ciddi. Ayrıca hiç orgazm olamıyorsun değil mi11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnla konuşman lazım ama orgazm sorunun için sana tabslyem kolay orgazm olma alışkanlığı kazanman lazım. Bunu nasıl yapacağını biliyormusun
al karsina guzelce isteklerini sirala. kabul etmezse onunla cinsellik. yasamayacagini anlat. anlamazsa sikinti buyuk.
29 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaz ki anlasada bir yere kadar
Soran+1 yılKaderim diyip cekicem sanirim
Soran+1 yılGezip eglenim mi? Mümkün degil birakmax
Soran+1 yılOturup cekcem oyl napim baska iyi yonleriyle idare etmez
Soran+1 yılEtcem olcakti
bir gün tam üstündeyken kus üstüne. Belki aklı başına gelir!
22 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor senin durumun allah sabır versin cidden kadın ya da erkek bakımsızsa ne seks yapası gelir nede yanında yatası
26 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
Ben kestim eşimle ilişkiyi etkilenmek şöyle dursun yanında ereksiyon durumundaysam ölüyor
Soran+1 yılSenin esinde mi boyle nasil?
- +1 yıl
Vajinada koku var enfeksiyona bağlı değil birde öyle yapma böyle olmaz diyerek sınırlandırma yapıyor bende ne heves nede istek kalmıyor bende dışarıya gidiyorum haliyle
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
Çekilmez resmen akarı kokarı teri kılı olan insan uzak durmalı
- Cinsellik konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar, anlatsan da anlamazlar,
Bir anlam da yüklemezler,
Çıldırdığını düşünürler,
O büyük düşünürler.10 Yorumla Biz memnuniyet icin 2 saat durmayiz bakim desen sut gibi karsimizda bakimli yok. sendeki de boyle ne diyim
10 Yorumla
+1 yılBuraya yazdığın gibi eşinlede açık açık konuşabilirsin
10 YorumlaBunu eşime anlattım ''sen benim seni bir saatte 20 kere boşaltmamı beğenmiyorsun bak milletin kocası ne halde '' dedim ''yapıcan tabi banane ondan'' dedi ya la :( Yanlış evlilik yapmışsınız bence :(
10 YorumlaHerkes istediği ilişkiyi bulamıyor senin tam tersin bende ben yatağa girmeden duş alırım ama tuzlu tene talim nereye kadar. Ben 2 3 saat derim kendisi 3 4 kere boşalır hadi çabuk ol hadi çabuk ol diretir ne olcak böyle
10 Yorumla
+1 yılGercekten cekilmez oyle adamda yani kacinci yuzyildayiz boyle insanlari okumak bile mide bulandiriyor dusun artik sen bide bu adamla yatiyosun
10 Yorumla
+1 yılsenin adına çok üzüldüm malesef ki dengin olmayan biriyle evlenmişsin istersen bana ulaş terapi yapabiliriz konu ayrıntılı ve çözülmesi gerek
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılUzmandan yardım alın diyecem ona da karşı çıkacak senin durum vahim
10 Yorumla
+1 yılbir insan birinde neyse bininde de odur değiştiremezsin keşke bakımlı olsa ve seni doyurabilse
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir adamla konuşsan ne olur ki? Ne demişler tenekeyi parlatsan hiç çeyrek altın eder mi...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen gibileri hep yanlış erkeğe denk geliyor ben gibileri bulmuyor ya buna yanarım..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlı biri mi de bu kadsr pis
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo genc daha
+1 yılÇok kotu bir durum maalesef ne kadar oldu evlilik
17 Yorumla
Soran4 seneyi gecti
- +1 yıl
Boşan bence senin aldatma hakkın bile var emin ol süt gibi vücudunu ona sunmamalısın
Soran+1 yılBunun icin bosanilmaz
- +1 yıl
Eğer iyi niyetli ve seni çok seviyorsa bunu ona anlat gerekirse banyoya sok onu ne diyim
Soran+1 yılSoksam be fayda su tutup cikar
- +1 yıl
Bağla gerekirse sen hallet herşeyi
Soran+1 yılOldu onuda mi ben yapayim hem tek sorun temizlk degil ki
+1 yılBir hafta verme o anlar ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılBir hafta icinde kendiside pek istemez zaten
Soran+1 yılBen istesemde o reddeder
- +1 yıl
O zaman bir ay verme sende :)
- +1 yıl
*mamsızlıktan kudursun bir ay sonra yola gelir eşin ;)
+1 yılBunu açıkça onunla konuşmalısın.
19 Yorumla
Soran+1 yılAma kirilir diye korkuyorum isini iyi yapamadigini nasil soylicem ki hem temizligi hallederiz belki ama iliskinin kalitesiz oldugunu cogu xaman orgazm taklidi yaptigimi zevk alamayip strese girdigimi nasil anlaticam
- +1 yıl
Bunu açıkça söylemesen de önce temizliği halledip sonra da değişik fanteziler istediğini söyle senin hoşuna giden cinsten... Bunları da konuş onunla
Soran+1 yılIstemekle yetinmeyip yaparim bile ama yinede ayni
- +1 yıl
O zaman bir evlilik danışmanına gidin... Seks evliliğin büyük kısmını kapsar ve eğer mutlu olamıyorsan ve hiç bir şeyi kabul etmek istemiyorsa ya boşan ya da ...
Soran+1 yılDanismana gitmeyi kabul etmez bosanamda o ima ettigin seyide yapmam boyle devam etcek sanirim
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına da böyle de hayat geçmez
Soran+1 yılGeccek mecbur
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılAmin cok saol
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Söyleme.. Böyle devam...
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılOff nasıl katlanabiliyorsun böyle birine ya :(
10 Yorumla
+1 yılÇok zor tarzı ve kapasitesi bu,
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCogu turk kadini ayni seyden mahrum. sadece sulaniyon ama rahatlayamiyosun dimi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama artik sulanamiyorumda
Cevap sahibi+1 yılKendi bosalip birakoyor. o yuzden sen cok isteklisin ama iliskiden bile tiksiniyon. ama suc sende de var. g noktalarini iyi bilmen gerekiyor.
Soran+1 yılNe alakasi var bilmemekle gayet iyi biliyorum ama uyaran yetersizse ben napim
Cevap sahibi+1 yılGel anlatim sana ogren. farki gor sonra. rsinlr iliskiye girince daha farkli olcak
Soran+1 yılEsim bilmedikten sonra ne fayda
Cevap sahibi+1 yılBaskasiyla iliskiye girsendr zevk alamazsin. cok eminim...
+1 yılsenin için çok üzüldüm
125 Yorumla- +1 yıl
Çocuk var mı
Soran+1 yılEvet bir oglum var
- +1 yıl
Nekadar dir evlisin
Soran+1 yıl4 seneyi gecti
- +1 yıl
Hep mi boyleydi sonradanmi oldu
Soran+1 yılHep boyleydi snradan daha kitu oldu
- +1 yıl
Konusmak istermisin
Soran+1 yılHayir tesekkur ederim
- +1 yıl
Bu sıkıntını dile getirdin mi
Soran+1 yılTemizlik konusundan arada sirada
- +1 yıl
Burdan rahat olmazda ondan istedim
- +1 yıl
Diğer konuda
- +1 yıl
Temizliğe dikkat etse diğere bisey demicen galiba
Soran+1 yılOnu anlayisla karsilarim en azindan tiksinmen
- +1 yıl
Gelsen rahat konuşurduk
- +1 yıl
Tahminimce Erkenci olmalı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sen hiç bosalamamis olmalisin
Soran+1 yılYok o kadarda degil
- +1 yıl
Tatmış olup devaminin olmasi daha kötü
- +1 yıl
Senin için uğraşmazmi
- +1 yıl
Çaba gostermezmi
Soran+1 yılOral falan yapar ama ger zaman gostermez gisterdigi zamanlarda vardir hakkini yiyemem ama nadir
Soran+1 yılKendi cani isterse yani
- +1 yıl
seninde canın istemeli o zaman daha güzelolur
tek taraflı istekle tadı pekolmaz fırın kıvamına gelmeli
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzelmez bencil sadece kendini düşünüyor ve hep böyle olacak sen kendine güvenilir sadece sevişebileceğin birini bul ben öyle yapiyorum
00 Yorumlaşanssızsın
adam şanslı10 YorumlaEğer takip edebilirsen sana yardımcı olmak isterim
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalası seçerken aklin nerede idi
10 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Açık açık söyle bilsin
10 Yorumla
+1 yılNe zamandır evlisiniz?
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıltemi ol de açıkca iğreniyorum de
10 Yorumla Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin kocandan bir B. ok olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılişin zor, olmaz ondan bişey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen böyle mesaj yaz
10 Yorumla
+1 yılSen bu sığıra insan olduğunu anlatamazsın
00 YorumlaAdam değil pis bır hayvan almışsın yaa
00 YorumlaO nasıl bir adam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek söyle
10 Yorumla
+1 yılIşın zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok aradınmı bu kıllı enişteyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatmak istiyorsun gibi geldi dogru mu
07 Yorumla
SoranHayir tabikide
SoranIstesem coktan yapmistim
Cevap sahibi+1 yılduzelsin mi istiyorsun bosanmak mi
Soran+1 yılDüzelsin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılcosturamiyor musun onu sogui musun yatakta
Soran+1 yılBen costuramazsam kimse costuramaz desem
Cevap sahibi+1 yılo zaman ben de kocan ayi duzelmez derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldat.
00 Yorumla