Gerdekte ilk gecede Kondom kullanılır mı? yoksa kullanılmaması mı gerekiyor bide ilkinde hamile kalınır mı?
Cevabın nedir?
+1 yılKondom hiç kullanılmaması gereken bir şeydir. Çünkü kondomda ya bulaşıcı hastalıklardan korunma mantığı vardır ya da hamilelikten. Oysa bunu sadece kaçak ve kaçamak ilişki yaşanlar ve seni ciddiye almayıp anı yaşayanlar, bir den fazla kadın ile ilişki kuranlar, anı yaşayıp sadece seks amaçlı birliktelik yaşayanlar kondom kullanır. Bence her şekli utanç verici, aldatma ve şerefsizliktir. Zaten hamilelik sanılanın aksine başlı başına çok zor bir ihtimaldir. Yani hamile kalmak çok zor iken bu korunma niye? Zaten cinsel birleşme yani penisin vajene girmesi şeklinde olan cinsel birleşmenin tek amacı kadını çocuk için döllemektir. Bunun dışında her türlü sevişme ve öpme, oral temez, okşama, yalama, dokunma, sürtünme faxlasıyla tatmin edici ve orgazma götürücüdür. Çocuk istemiyorsan adet bittiğindabir hafta korunmasız birleşme ki adetini 28 günde bir gören için ve sonrasında 5 gün ara verip beş gün geçtikten sonra da adet gününe kadar yine korunmasız oluk oluk boşalsın içinize hamile bırakamaz. Çünkü yumurta yok...5gün ovülasyon yani yumurtanın döllenmeyi beklediği o süredede birleşmedrn srks yapıp vajeni de dinlendirip sıkılaşmasını sağlamış olursunuz bitti gitti yani...
014 Yorumla- +1 yıl
@Hıhıhımı Aynen arkadaşım. Ben çocuğuma hamile kalmasından korktuğum hiç bir kadın ile cinsel birleşme yapmam. Hatta elimi bile sürmem. Sevgilim her şeyimdir ve sınır tanımam. Ya hep ya hiç. Evet çocuk için hazır değilim, zaman ister onu anlar ona göre hareket ederiz. Ama kondom asla kullanmam...
- +1 yıl
Hoş diye okumuşum. Ama boş yazmışsınız. Bu fikre nereden kapıldınız. Madem bu kadar bilgiye ve tecrübeye sahipsiniz ne diye böyle bir soru sordunuz? Şimdi saçmalamışsın. Nesi boş verdiğim bilgilerin?
Soran+1 yılfazla detayli. olmus henuz cinsel hayati bilmiyorum. ilk. defa yasicagim. dogal. olarak korku tasiyorum. hemen hamile. kalmak istemem ama tsklet
Soran+1 yılo soruyu ben sordum yazistgniz hanfendi degil.
- +1 yıl
Anladım. Okey. Aynen bak gözümden kaçmış. Bende zaten sana yazdım cevap. Ama o burnunu sokunca ona da gitmiş cevabım. Dediğim gibi verdiğim bilgiler evli ya da bekar ya da cinsel deneyimi olsun ya da olmasın herkes için...
Soran+1 yıltartsmaya gerek yok ya siz tecrübeli olarak bilginizi yazmissniz ama ben korkuyorum acaba hap la sadece korunabilirmiyim onun disinda spiral taktirmayi dusnuyodum oda doktorum dedi spiral taktiran bayanlar bile artik hamile. kaliyor demeki sperm cok güclü bir hücre
- +1 yıl
@Hıhıhımı Ne o önüne geleni engelliyormusun? Ne o küfür mü ettim, hakaret mi ettim yoksa ırz ve namusuna dil uzatıp yalan ve iftira mı attım. Bilgi yanlış diyordun ama doğrusunu yazmıyorsun. Asıl boş ve dedteksiz konuşan sensin...
- +1 yıl
Hamile kalmayı istemiyorsan birleşmeyeceksin. Bunun dışındaki hiç bir koruma %100 korumaz. Ama zaten ovulasyon süresince yani yumurtan 24 saat yaşıyor ve siperm 72 saat yani üçgün canlı kalabiliyor. o nedenle yumurtlama gününü biliyorsan o günden 3 gün önceden ve 2 gün sonrasına kadar toplamda 5 gün ilişki kurmaz iseniz yumurtanız döllenemez ve ölür ve yumurtalıktan atılır bir daha ki adet gününden 1 hafta kadarda dahil yeni yumurtlama gününe kadar hamile kalamazsınız. Evleneceğin günü zaten adet gününü hesaplayarak ta seçeceğin için genelde adet bitiminden bir iki gün sonrasına gün alın diyoruz eşlere ki bu sayede o gece daha rahat ve huzurlu bir gece yaşarsınız diyoruz...
- +1 yıl
Ne o profil resminde saç uçlarından ayak tırnaklarına kadar her detay hiç atlanmadan gözler önüne koymuş evet gizli olmamak bu olsa gerek. Yoldan bin kişi çevirsem biri desin gizli değil o da kabul.999 u yalancıymış deriz olur biter... Ha bu arada isminide yazmışsın onuda görmedim körüm ya. Doktor masrafı derken? O ne için? Bu yazdığımı Hıhıhımı rumuzlu bayana iletirmisiniz engellemiş sıkıyı görünce de...
- +1 yıl
Konu hakkında hiç bir bilginiz yok. Nasıl olsa haplar, kondomlar ve arka kapı var. Ar, namus, şeref ve haysiyet yok ve olmayınca da yalan yanlış bilgilerle öldürün gençliğinizi ve zamanınızı.
En İyi Cevaplar
Kondom kullanmanın ilk ve son gecesi yok ki. Karşındakinden emin değilsen ve yakın zamanda çocuk sahibi olmak istemiyorsan her ihtimale karşı kullanırsın. Burada emin olmaktan kastım mesela karşındaki erkek boşalmasını kontrol edebiliyor mu veya gizli bir cinsel hastalığı var mı vs yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılama bu hastaligi var mı yok mu nikah islemlernde cikcak zaten ortaya kan testi gerekiyo nikah isleminde :) ben sadece onunla hic hsy yasamadm o yasadi mi baskasyla bilmiorm o yuzden.. bosalmasni kontrol edebiliyomu bilmiorm o yuzden bu soruyu sordum
+1 yılİlkinde sonunda diye bisey yok kuzum :) her an olabilirsin ama yumurtlama donemindeysen sansin tabiki daha yuksek benn ilk gecede kondom kullanilmasina karsiyim et ete degmeli dugune cok varsa en azindan 2 ay falan dogum kontrol hapina basla sonra bırakırsın
53 Yorumla
Soran+1 yılsorunun yarisi gornmuyo canım :(
- +1 yıl
Ozelden her sorunu cevaplarim😊
Bak canım erkek ilk gece bir kez kendi kendine boşalır sonra kondom kullanmaz muhtemel bir kez girer ve çıkar ilk gecede zevk almak hedeflenmez kızı rahatlatmak ve o zardan kurtulmak hedeftir
818 Yorumla
Soran+1 yılsadece hap la korunabilirmiyim ise yararmi?
Soran+1 yılonun gecmisini ben bilmyrm bisey yasayp yasamadgni. ama. ben ilk defa yasicagim onun icin eger kondom kullanmazsak hapla koruncagm
Soran+1 yıleski nisanlinla bsy yasamismiydn demistm oda yemin ederm bsy yasamadm demisti ;( ama bu bir baskasyla yasamadigi anlamina gelmior yani sanrm yasadi..
- +1 yıl
Bu mu yani? Övündüğün doğruluk bu mu? Aynen bu sorunun en boş konuşanı sensin...
- +1 yıl
Birincisi gizlisin insan içine çıkmaktan korkanın sözüne itibar edilmez... İkincisi iddia ettiğin kadar akıllı ve beni yanlışımı kabul ettirecek kadar etkilemedin. Üçüncüsü sen yaşlar zaten her şeyin en iyisini bildiğini iddia eder buda kapak olsun...
- +1 yıl
@kahriman17 tanıdık doktor var götüreyim masraflar benden. Gizli miyim bir kontrol edin siz yaşınızın hanesi kadar seks yapmamışken ben yaşadığınız gün kadar yaptım kapağı nerenize alırsınız. Kapağı taktıktan sonra su ikram edicem susun demenin nesi anlaşılmaz haklısın sensin. Ne dersen o tamam
- +1 yıl
Katılıyrm yoruma o beyefendinin yazdıkları full yanlış ona itibar edersen hamile kalırsın
- +1 yıl
Aynen katiliyorum size
- +1 yıl
Haklisiniz
- +1 yıl
Evli bekarnsiz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
42Cevap
İlkinde hamile kalanlar var ama kullanılmaması daha dogru sonuçta ilk gecen ve esin dikkat ederse hamilede kalmazsın zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılinsallah dikat eder
+1 yılHamile kalma ihtimali var eğer yumurtlama dönemi ise kesin var ama ilk gece kullanılmamalı bence.
41 Yorumlaİlk gecede kondommu olur bırak gitsin o ilk gecenin zevkini al Ertesi gün diye bir hap var onu alırsın 72 saat süresi zamanı var şimdiden ne düşünüyorsun hamile kalırmıyım kondom kullanayımmı sen o gecenin zevkini düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılama hamile kalmamam lazim normal dogm kontrol kullanyrm onun ustne o ertesi gunu hapini kullanamam duzenli saatnde kullandgm dogm kontrolu var
Staj yaptığım yerdeki bir kadın evliliğinin birinci haftasında hamile kalmış öyle söylemişti. Kullanın tabi hemen çocuk düşünmüyorsanız.
25 Yorumla
Soran+1 yılcocuk evlilik yerne oturana kadar dusunmyrm canim peki sadece hapla korunabilirmiyim?
Soran+1 yılanladm. tsk edrm.:)
+1 yılhamile kalma olasılığı var ama ben kondom kullanılmasını uygun bulmuyorum temas önemli ilk gece için
10 YorumlaNormal bir gece degil ilk gece ilk gece zaten normal bir iliski yasayamazsiniz birkac denemeden sonra zaten ileriye gitmiyceksiniz sonraki birka iliskiden sonra olabilir sadece ve sadece icine bosalmamsina dikkat et
00 YorumlaEvet eger kiz hamile olmak istemiyor ve hepp kullanmiyor kullanmasi iyidir ama kondom 2 turlu , male ve female and sen hangisini diyorsun ben bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılevlenır evlenemk bebek sahıbı olmak ıstemıyorsan () kı ıstemee bence hemen hamıle kalmak ıyı degıl) ne olur olur ne olmaz kondom takın tutmaz ıcınde patlar flr rısk alma.
10 Yorumlaister kullanın ister kullanmayın bu size kalmış ama hamilelikten korunmak için ertesi gün hapı yeterli olacaktır
10 Yorumla
+1 yılİlk gece en fazla 3 defa sokup çıkarılır. Kondom kullanılması bence yanlış. Ten tene değmeli ilk defada boşalma olmaz zaten
20 Yorumlakalnır yumurtlama dönemindeysen bide içine boşalırsa olur
00 Yorumla
+1 yılDöneme göre değişir o yuzden kullanilacak zaman var kullanilmicak zaman
00 YorumlaHamile kalınabilir, genelde kadınlar hapla korunur ilk gece. Kondom tercih edilmez
00 Yorumla
+1 yılAdet olmazsan, zar yırtılıp rahime sperm boşaldıktan sonra hamile kalabilirsin. Ama et ete değmeli dersen boşalacağı vakit erkek kendini geri çekmeli.
00 Yorumlaİçine artırırsa ve adet yeni bitmişse ve iki taraftada sorun yoksa hamile olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeyfine kalmış şeker. İster kullan ister kullanma.
Hamilelikler şans. Mümkün yani, kalabilirsin00 Yorumla
+1 yılİlk gece dediğin kondom kullanmamak için zaten ne gerek varki
00 Yorumla
+1 yılAcil bende merak ediyırum.. 24 aralıkda düğünüm varrrr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kulanilmamali condom suz daha iyidir sona kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Kondomlu da girer sona kadar
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır tabi ki yoksa zevki kalmaz ki hap alırsın sorun çözülür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkana bulanmaması için kullanılır tabi.. ama ondan gayri kullanılmamalı. erkek için zevkin yarısını çöpe atar
00 Yorumla
+1 yılKullanilmax
31 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılhamile kalabilirsin kullanılır neden olmasın
61 YorumlaKullanip kullanmamak sana bagli ben olsam kullandirmam ilk gece klabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKalınabilir geri çekme yöntemi var illa kondun takılması şart değil
00 Yorumlaİlkinde de hamile kalınabilir
30 Yorumla
+1 yılNe zaman isterseniz o zaman kullanın.
10 Yorumla
+1 yılkullanmazsan 1 yıl içinde çocugun olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKullanan kullanır canım
10 Yorumla
+1 yılEvet neden kullanılmasın
17 Yorumla- +1 yıl
@Habib1971 ne yazmıştım ki
- +1 yıl
@Habib1971 hmm
- +1 yıl
@Habib1971 bilmiyorum ki
+1 yılHayirdir nezaman dugunun
00 YorumlaKullanmayı sevmiyorum, başka yollarla korun derim
00 Yorumla
+1 yılKullanma sen sevgili soran
20 Yorumla
+1 yılBen kondom kullanmam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKullanılabilir, kullanmazsanız risk var...
00 Yorumla ne ilk ne son gece
hiç kullanılmamalı00 Yorumla
+1 yılİlkinde kullanma be hazzını yaşa n
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılKullanılmaz
30 Yorumla Hap denen bsy var
16 Yorumla
Soran+1 yılhap 100 % korumuyor.
- +1 yıl
%99 koruyor %1 lik kısmıda sana gelmez heralde
Soran+1 yılsadece ben korunsam skti olmiyacak yani? doktorum dahil cogu kisi diyor 100% korumadigni en saglam. korunma yontemi iki kisininde korunmasi.
- +1 yıl
Yahu herkez hap kullanıyo doktor o ihtimalide göze al diyo diyelim ki çocuk oldu en fazla üzülüesün biraz yani namıs gitti diye yakınmazsın evlisin zaten
Soran+1 yılben ama cocuk istemiyorum daha evlenmedim farkindaysan gerdek gecemi dusunuyorum yani bizim en fazla 2 yil calismamiz lazim birikim yapmamiz gerekiyo daha hayatimizi yasicaz yani evlenir evlenmez herseyi batirmak istemyrm bikere evliligm yerne oturmasi lazim korkuyorum yani acikcasi
- +1 yıl
Haklısın tabi hekime danış sana hap versin erkeklerede bişi yapılıyonu bilemem ama kondum vs kullanmayın ynai saf organlar gözüksün
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yok ya o kadar da olmamali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKişilerin tercihine bağlı
00 Yorumla kullanılmaması gerekir
00 Yorumla
+1 yılYokya o zevkte araya bişey koymayın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkullansan nolur patlatır onu
00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman kullanmam
00 Yorumla
+1 yılgerek yok ama içe boşalmamak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEt ete deymeli kullanılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanılmalı
34 Yorumla- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yıl@tatliinsan_94 ya erkek içe patlarsa hamilelik
- +1 yıl
Yumurtlama dönemi olmazsa peki
Cevap sahibi+1 yıl@tatliinsan_94 olsun tehlikeye atmamalı
+1 yılHayır tadı çıkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakir miydi o?
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiorum
Cevap sahibi+1 yılkonuşmadınzı mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon gecede :D
10 Yorumlasen hap al
00 Yorumlaevet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. evet
00 Yorumla
+1 yılEvleniyo musun
00 Yorumla
+1 yılkullanılmaz
00 YorumlaKullanma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kötü olur bence.
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem