Tercih meselesi mi? Ben kullanılsın istemem sonuçta ilk ilişkim olucak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılKullanılmalı prezervatif cinsel ilişki sırasında çok tercih edilen bir eşyadır. Her ne olursa olsun cinsel sağlık çok önemlidir. Arada partnerler arası hastalık kapma durumu olabilir. Bu durum oral sekste de geçerli bir durumdur. Prezervatif ile hem hamile kalmanın önüne geçilebilir. Hemde olası bir hastalık durumu varsa rahatça koruyabilir. Prezervatif çeşitliliği oldukça fazla olduğu için zevk konusunda herhangi bir problem yaşanmamaktadır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Partnerinin kim olduğuna ve bir birinizi ne kadar tanıdığınıza bağlı aslında. Çok aşırı fark yok arada ama ilk ilişki için evet kondom olmaması daha iyi olur bence de. 2 konu önemli: hastalıklar ve hamilelik
Cinsel yolla bulaşıcı hastalıklar açısından şüphe taşıyor mu? Hiç test vermiş mi yakın zamanda? Senin Hpv aşın var mı? Ne kadar yakından tanırsan tanı, baban bile olsa asla kimsenin lafına güvenme. En azından ikiniz de hepatit ve aids açısından test yaptırın.
Bundan eminsen sonraki aşamayı düşünebilirsin
Hamilelikten korunman gerekiyorsa ilişkiden 4-5 ay öncesinden doğum kontrol hapına başlaman gerek. Ertesi gün hapları güvenilir değildir, karaciğere de çok zararlıdır unutma. Ancak Sigara içiyorsan doğum kontrol hapları da sakıncalı.
Takvim yöntemi uygulayabilirsin- adetlerin düzenliyse tabi. Regl olmana 2-3 gün kala ilişkiye girersen sorun yaşamazsın. Partnerinin kontrol sağlayacağına eminsen geri çekme yapabilirsiniz bi de. Bu 2 yöntem de %100 koruma sağlamaz. Başarılar şimdiden 😬😬30 Yorumla
Eğer hamile kalmak istemiyorsan ve başka türlü korunmuyorsan kullanılması ikiniz açısından daha doğru olur, ama hamile kalmak bir sıkıntı yaratmayacaksa tabiki prezervatif kullanılmayan bir ilişki daha çok haz verir bence, daha çok hissedersiniz.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kullanılmalı ilk ilişkidede hamile kalınabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanılmalı eğer gebelik istenmiyorsa. Kondom sadece hastaliktan korumaz ayni zamanda gebeligi de onler. Ve sanilanin aksine penetrasyon yani birlesme olmadan once takilmalidir. Cunku eger gebelik istenmiyorsa tamamiyle bosalmadan once de penisten sivi gelebilir iceriginde de sperm bulunur. Bu yuzden ilk veya son iliski olsun egrr gebelik dusunulmuyorsa kondom kullanilmalidir.
00 YorumlaSeninle ilişkiye girecek olan ben olsam köküne kadar tüm deriyi aldırırım tüm sinirlerim seni hissetsin diye :))
10 Yorumla
+1 yılGerek yok
Aşık olduğum biriyse hiç o işlere girmeem42 Yorumla- +1 yıl
Prezervatif zevki azaltır mi
+1 yılben kullanmamıştım açıkcası o an daha yakın sımsıcak hissetmek çok daha önemliydi benim için gerçekten de çok özel hissettirdi o an
00 YorumlaNe ilkinde ne sonunda kullanılmaz. Temiz insandan da hastalık gelmez. Temiz insanlarla birlikte olun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıltakılmamalı aslında eşler arasında bir kan bağı oluşması içinde gerekli bu durum eşlerin birbirine olan bağlarının daha kuvetli olmasını sağlar
00 Yorumla
+1 yılBende istemem. Hayatim boyunca en cok kafami taktigim konu ilk iliskimdir. Kimle olucak nasil olucak diye. Oda eyer zevksiz gecerse kendimi asarim
00 Yorumla
+1 yılBence kullanilmali doğum kontrol hapı ya da ertesi gün hapi faln ne kadar guvenilir olduguna bagli kadinin ben prezervatif ten yanayım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyide kaçak olursa ne olacak başka korunma yöntemin hali hazırda mevcut mu karşındaki erkeği ben tanımam sende geri çekilmeyi başarımı başarsa bile gözle göremeyeceğin bir zerre bile gebelik sağlıyor tehlikeli sularda yüzmek gibidir korunmasız ilişki
00 Yorumla
+1 yılBence regl günün arkasında ise kullanılmamalı ve o tadı hissetmeli.
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun Condom takmam takmami isterse yapmam net gitsin baskasiyla yapsın
00 Yorumla
+1 yılDoğum kontrol hapı kullan yoksa anne olma şansın yüksek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tercih meselesi evli isen gerek yok bekar acemi isen tak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılBence kullanma fazla zevk vermez tiksinmede olabilir yani
00 Yorumla
+1 yılİlkinde kullanmak istemiyorum o et ete değme hissini yaşamak istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılgebe kalma riskini ertesi gun hapıylada ortadan kaldırabilirsin o yuzden kullanmaya gerek yok
00 Yorumlaİlk ilişkisinde ten tene değsin ilk olacaksa tüm hazzı ile yaşa bende
Dikkatli olun ama istenmeyen bir durum yaşanmasın partnerin inde ilkse içine boşalmasın heyecandan 🤗🤗🤗00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasla asla ve asla istemem. dur şunu netleştirelim ASLA ASLA VE AAASSSLLLLAAA İSTEMEM...
03 Yorumla- +1 yıl
tamam kullanmam :)
Cevap sahibi+1 yılnickinin gereğini yapmışsın
- +1 yıl
e yapmasam ayıp olur :)
Açık konuşmak gerekirse ben kullanmam.
Haa şey zannetme erkeklik taslıyor falan
Ama gercekten takınca uzun suruyor bosalma suresı
Ve hos degıl kuruyor hemen00 YorumlaBen şahsen hiç ilişkiye girmedim kendimi eşime sakliyordum eşimle girersem prezervatif kullanmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İlk son bilmem ama kendine güvencesi yok ise ve erkek için acemilik söz konusu ise şart
00 Yorumla
+1 yılben kullanmam döllerimi doldururum içine altımdaki düşünsün 😂😂😂ben malzeme tedarikçisiyim stokçu düşünsün bence
00 Yorumlaİlk ilişkide olmaz ! ilk hissedecek bal kutusunu arada bişey olmamalı sıcaklığıyla yanmalı önce
00 YorumlaBen kulanmadım kulanmamda zaten nezaman denesem nasıl bir şey diye yırtılıyo
00 Yorumla
+1 yılIlkinde gerek yok bence
10 Yorumlakesinllikle kullanılmalı
10 YorumlaKimle ilkini yasadigina göre degisir
00 Yorumla
+1 yılBence kullanılmalı 🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılben tüm ilişkide kullanırım
00 Yorumla
+1 yılHiç sevmem insan o sıcaklığı hissetmeli
00 YorumlaRisk varsa girmem sapkasiz
00 YorumlaMenüs takmadım takmayı düşünüyorum
00 YorumlaBen genelde tercih etmiyorum gerek yok.
00 YorumlaKullanılmamalı et ete degmelı suyunu hıssetmelıyım
00 Yorumla
+1 yılPenisi kana bulamamak için kullanılmalı 🤣
01 Yorumla- +1 yıl
🙄
Tercih meselesi ama et ete degmeli
00 Yorumla
+1 yılKullanılır bence, sürprizle karşılaşmamak adına.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılPartner güvenilir ise kullanma
00 Yorumla
+1 yılBende istemem. İlkinde tenimde hissetmek isterim.
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkinde de sonunda da şart.
21 Yorumla- +1 yıl
Ne şartı hebilk değil sonunda değil
+1 yılHayır ben asla kullanmak istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHissedilmiyor ve zevk vermiyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHem erkek hem kadın cunku poşet olunca deri deriye teması olmuyor en incesi bile olsa icinden çıkarken mesela tirtikli dahi olsa derinin vajinaya sürtmesini hissedemiyor kadın da erkek de
+1 yılKarsı taraf istemedigi sürece kullanmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir zaman kullanmayı sevMiyorum
00 Yorumla Kullanmazsan ilk seksten hamile kalırsın.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Aslında ilkinde korunuluyorsa kullanılmaması lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. kullanmadım, kullanmazdım
00 Yorumla
+1 yılYa hamile kalirsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılE yani
00 Yorumla kullanmadım ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKullanan var
00 Yorumla Kullanılmaz zaten
00 YorumlaTen tene degmeli
00 Yorumla
+1 yılKullanma et ete değsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kalmıs bı durum gunundeysen hersey olabılır
00 Yorumla
+1 yılHic kullanmadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kullanilmali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi
00 Yorumla Ben kullandım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası