Kadınlar da boşalmak ile orgazm arasındaki fark nedir?
Farkını çözemedim
Farkını çözemedim
Orgazm olmak ve boşalmak aynı şey degildir. Boşalma, daha çok fiziksel rahatlama olarak tarif edilir hem bedenin hem de ruhun rahatlaması olarak tarif etmek mümkündür. Orgazmı, boşalmayı öğrenmiş ve ilişkide belli bir kaliteyi yakalamış, çok arzu ve istekli olan, her iki tarafın da gününde olduğu ilişkilerde yaşanan bir armağan ya da hediye gibi görmek gerekir.
Cinsel doyum, kişinin boşalmasından sonra yataktan doyduğunu hissederek kalkması, yani yeniden bir aktive yapmak için bir ihtiyaç duymaması olarak açıklamak mümkündür. Bu duruma kişinin cinsel doyumu deriz. Kişi orgazm olduğunda da yine bu doyumu hissedebilir. Ancak bazı kadınlar seks yaparken boşalırlar ama yine de kendilerini seks konusunda istekli, aç hissederler. Bu kadınlar sürekli istemek gibi bir dürtüsellik içindedirler. Bu durumu cinsel doyum bozuklukları olarak tarif etmek mümkündür
Birisi ufaktan bir rahatlamak.. Diğerinin ise zamanın ve beynin durması çığlıklara boğulmak beyninizde şimşekler çakar.. ve bu 10 dakika filan sürer erkek devam ettikçe.. Zaten sonunda da squirt yaşar kadın..
10 - 15 - 20 sene evli kadınlar var ömründe sadece 1 ya da 2 defa orgazm yaşamış olanlar
Bizde boşalma yok orgazm var. Meme uclarindan, klitoristen ve g noktası seni orgazma sürükler. Orgazma olurken titrersin, klitorisinde kalp atar hissi olur, yüz ifaden değişir, erkeği o an içinden çıkarmak istersin
Güzel tanım
@güvenlik_aslan teşekkür ederim 😊
Rica ederim güzel insan 🙃
Her kelimeden tecrübe akıyo😀
Çok iyi anlatmışsın
Tesekkür ederim
Konusma sansim var mi acaba sende istersen😊
Bilende bilmeyende yorum yapmis.. ikiside ayni sey.. bosalmazsan orgazm olamassin. orgazm olmuşsan zaten boşalmışsındır.. yalan yanlış kiytiriktan bilimsel açıklamalara gerek yok.. aslı budur..
helal sana
Aslinda oyle degil biri klitrois. Digeri vajinal bosalma
Bence de o anki psikoloji ne gore vb. etkenlerle de yalnızca şiddeti artar
Cevap
26Cevap
teknik terimi orgazm, halk arasındaki söylemi boşalmak. aslında ikisi de aynı şey :) erkeklerdeki orgazm meninin dışarı boşalması ile meydana geldiğinden sebep orgazma boşalma dediğimizden sebep böyle kalmış.
Boşaldığında da zevk alırsın ama çok abartılı düzeyde değildir , kendinden geçmezsin.
Orgazm olduğunda ise zevkten titrersin , ayakların yere basmaz , karnında kelebekler uçuşur , için bir hoş olur..
boşalma ve orgazm aynı anda erkeklerde olan bir durumdur, kızlar yalnızca orgazm olurlar, boşalma erkeklere mahsus bişeydir yani orgazm anında sperm fışkırması olayına denir. ama lafın gelişi kızlarda kullanıyor boşalma diye bilmedikllerinden
boşalınca su fışkırıyor bildiğin :D
orgazm olduğunda da istek artıp sulanmaya başlıyor...
mast yaparken bir süre sonra titreme geliyor ya ondan sonra durma devam et aradaki farkı anlarsın ;)
U süpermiş seninki😘
Ikiside ayni, aslinda kadinlar bolsamaz, orgazm olur, bu bosalma, sadece rahatlama anlaminda
Bisalmak klitrois zevki orgazm sa vajinal bosalmadir
Biri gaz diğeri gegirti
Bazısı cok iyi ikisini birden yapıyor
Sende onlardan olabilirsin
Bazen zevk almadanda boşalırsın ama orgazm zevk almaktır.
Orgazm olduğunda boşaldığını en yoğun tutkulu hissedersin. O an orgazm olmaktır.
teknık olarak ıkısı aynı anlama cıkıyor ama bosalmak erkekl rıcın kullanılıyor daha cok orgazm ıse kadınlar ıcın
aynı şey ama şöyle boşaldım diyip zevk suyunu boşalma sananlar var , gerçek boşalma orgazm oluyor işte :)
kadınlar boşalmaz bu da demektir orrgazımm olmaz. eğer olduysa zevkin dibine vurmuş demektir
vuvvv vur dibine dibine
Hic boyle bir durum. yasadinmi
Yazık sana hiç yaşatan olmamış
ben daha soruyu çözemedim. ikiside aynı şey değil mi?
Kadınlarda orgazm erkeklerde boşalma var bazan kadınlar boşaldım felan diyo ama aslı orgazmdır yani
bosalmak dıye bır sey yok aslında orgazmım bır ustu var bunda g noktasından sıvının bosalması durumu
Bosalmak ve orgazm ayni seydir rahatlamadan sonraki gelen sivi
Orgaz zirveye tırmanmak boşalmak zirveden aşağı ucarak inmek
Boşalmak sıvı gelmesi
Orgazm zevki iliklerine kadar hissetmek.
öyle bir fark mı var?
Kadinlar bosalmaz. Orgazm olur
Yaşamadan bilemezsin zaten😀😉
boşalma rahatlama orgazm bulutlar üstüne çıkma
Zevkli sey onlar
Aynı olsa farklı isim olmazdı
Aynı şey
aynıdır canım ya
Farki fiyati
kadınlar boşalmaz
İsim değişikliği
Aynı şey