bu ikisini bir türlü ayırt edemiyorum. orgazm daha başka birşeymiş gibi geliyor. boşalmayı kadın kendi kendine de yapabiliyor ama orgazm vajinanın iç kısmında gerçekleşiyor sanki. bu tam olarak nasıl bir his? ben orgazm olup olmadığımı anlayamıyorum. ilişki esnasında aşırı zevk alıyorum hatta işeyecek gibi oluyorum sanki devam etsem orgazm olacakmışım gibi ama devam edemiyorum durdurmak zorunda kalıyorum çok tuhaf bir hisse dönüşüyor çünkü. o an oracıkta işeyeceğim oraya zannediyorum. (çok fazla bu kelimeyi kullandığım için özür dilerim). velhasıl orgazm nasıl bir his bacılar, boşalmak gibi kasılmalar yaratan, saniyelik bir his mi yoksa ilişki esnasında duyulan bu aşırı zevk mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadında boşalma erkek gibi sperm çıkarır gibi sıvı çıkarma değildir. yani boşalma anına özel kadın sıvı çıkarmayabilir. kadın ilk temastan itibaren zaten sizin ıslanma deiğiniz sıvıyı üretiyor. bu doğal kayganlaştırıcıdır. boşalma anına özel erkeklerin sperm çıkarması gibi kadında sıvı olmaz. biri alıcı biri verici. sisteme aykırı zaten
boşalmak fiziksel olarak vücudun rahatlamasıdır.
orgazm ise hem ruhun hem vücudun birlikte rahatlamasıdır. yani her orgazm boşalmadır aynı zmanda ama her boşalma orgazm değildir.
boşalma ile beraber ruh da rahatlar ise o orgazmdır.
gerçek orgazm sevdiğiniz biri ile yaşanan aktivasyonda fiziken ve ruhen mutlu olmanızdır.
o nedenle mastürbasyonda orgazm çok zordur. çok iyi hayal gücünüz olmalı. sevgilinizi hayal edip ruhen hissetmeniz gerek.
bir film seyrederken yapacağınız mastta genelde sadece boşalırsınız ruhunuz tatmin olmaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. mastürbasyon sonucu gerçekleşen boşalma. Cinesel birliktelikte gerçekleşen ve bir türlü bitmesini istemediğin o haz ve vajinanın derinliklerinden gelen zevkle karışık boşalmanın tanımı da Orgazmdır. En kestirme böyle izah edebilirim sana.
03 Yorumla
Soran+1 yılvajinal boşalmanın belli bir süresi yok o zaman ne kadar devam edersen o kadar zevk alırsın? mastürbasyon sonucu olan boşalma gibi kısa süreli değil yani doğru mu
normal seks yapıyorsan bir erkekle yukarda yazdığın duygu geldiğinde durdurmamalısın devam et sonrasında aradığın sorduğun şeyin ne olduğunu zaten kendinde yaşayarak görmüş olacaksın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Kadınlarda orgazıma giderken işeme hissi normal. Rahat bırak kendini işemezsin. O sadece benzer bir his
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılKanka şöyle örnek vereyim tavada yağsız tuzsuz yumurta pişirip yemek var birde el yapımı sucuğun üzerine taze köy yumurtası yemek var 🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılKadında orgazm vucudun kasılması, titremesi kadının anlık olarak kendinden geçmesşi durumu, kadında ıslaklık ve akıntı surumu boşalma olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İlişki esnasında o idrarin geldiği his işte
02 Yorumla
Soran+1 yılemin miyiz bundan? vajinal orgazmda titreme kasılma vs olmadan sadece bu idrar hissine orgazm diyebliyor muyuz
- +1 yıl
Evet sonrasın da devam edince zaten bacakların kapanır titrer ve dokunamazsin o an vajinana
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılorgazm daha çok soyut boşalma daha çok somut bişey. sürekli orgazm olabilirsin ama sürekli boşalamazsın
00 Yorumla Profesör erkekler birazdan açıklar merak etme herşeyi bilirler 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılbacıdan çok hacı var:D
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vajinal orgazm çok daha fazla haz verir ama daha zordur :D profesyonel bir partner ile olunca anlarsın :D
00 YorumlaBenim boyle bir sevgilim olsa yaparken işemesini isterim)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlık olarak kasildigin zaman iste idrarın gelmesi de olabilir
Peki tutabiliyormusun kendini çişini o an birde klitoral mi yapıyorsun yani bakiremisin01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrdamisiniz
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bacilarin cevaplarını merakla bekliyorum..😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşalma olmaz kadınlarda orgazm olur birkac saniye süren kasılmalar titreme gibi
314 Yorumla- +1 yıl
Dışarı akiyormu peki spermemi benziyor
Cevap sahibi+1 yıl@toombulkuş ıslanma seklinde oluyor sperm gibi yogun degil
- +1 yıl
Ne kadar ıslaklık bir peceteyle silinirmi hepsi
Cevap sahibi+1 yıl@toombulkuş aldığını hazza göre degişir
- +1 yıl
Peki üst üste yapıldığında her seferinde aynı miktardami oluyor erkeklerde aynı değil çünkü azaliyor
Cevap sahibi+1 yıl@toombulkuş hayır giderk azalır
- +1 yıl
O zaman ilki baya bildiğin sulanır
- +1 yıl
Bide bsiey dicem😂😂😂 tadı varmı🙈
Cevap sahibi+1 yıl@toombulkuş onu da ben degil sen bileceksin
- +1 yıl
Hiç yapmadım ki içmek isterdim hemde çok kadın dünyanın en nadide varlığıdır içindeki o suda belki dünyanın en lezzetli icecegidir
- +1 yıl
Dogdumu düşünüyorum
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Burdamisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazm zevki doruklarına kadar alınca çıkan yoğun sıvıyla olur boşalma hafif beyaz sperm gibi sıvıyla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarda orgazm erkeklerdeki gibi fiziksel olmuyor genelde daha çok ruhsal bir tatmin gibi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCogu kadin ayirt edemiyir bunu eşimle seks yaparken o bile anlamiyor😅😅
00 YorumlaHem vajina hem klistorisi yaşattım ben sevgilime aynı anda bacakları titredi kasıldı deli oldu
00 Yorumla
+1 yılEvet farklı şeyler ikisini aynı anda yaşayabilirsin veya biri diğerinden sonra olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhaba bir doktor olarak eğer doğru mastürbasyonu yaparsanız tam bir boşalma ve beyaz yoğum ve çok sıvı geleceğini garanti ediyorum
00 Yorumla
+1 yılKendini keşfetme sorunsalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani kadındakini net bilemiyorum tabi :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Klitoris orgaz ile vajinal orgazm farklı şeylerdir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler