- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzeldir tecrübesiz gibi davranmak.. :))) karşı taraftakini çok çabuk çözersin.. :) :) Hatta daha önce hiç görmemişsin gibi yapıp hafiften de heyecandan titreme durumu.. :))))) Kiminle dans ettiğini anlarsın hemen.. :))))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin soruya yanıt vermesi? :D
12 Yorumla
Soran+1 yıl😁Ne umdum ne buldum inan ki
- +1 yıl
Karikatür gayet güzel bu arada :)
Bn karikaturu anlamadm.
Soruya cvp vereym herseyi ilk onla yasadigim icin
( opusme filan yani) zaten tecrubesizdm😂50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15-20 ilişkiye girdiğim farklı erkekten sonra yeni sevgilime bakireymiş gibi dört ay boyunca anal vermiştim😊
846 Yorumla
Soran+1 yılAy ben şok 🤔 dürüstlüğüne lafım yok yalnız. İşte sorum gercek görüslerini buldu
Cevap sahibi+1 yılSonradan açıkladım canm şimdi herşeyi yaşıyoruz
Soran+1 yıl@eLғυcĸer cik kimik cnms
Cevap sahibi+1 yıl@eLғυcĸer sen işine bak boşver
Cevap sahibi+1 yıl@eLғυcĸer Ben de aptal aptal konuşma anlıyorsun daha ne laf kalabalığı yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@eLғυcĸer he he öyle öyle
Cevap sahibi+1 yıl@eLғυcĸer halim keyfim yerinde canım ne yara sı gülüp geçiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@eLғυcĸer isteyen de oldu aralarda yaşıyordum et canım toparlıyor ki şimdi bunla 4. Yılımız hala da haftada iki haftada bir yaparız Ve hiç sorun da Yok genişleme de
Cevap sahibi+1 yıl@eLғυcĸer iş çıkmaz gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@Ruhsuz27 kural şu önce büyük şırıngayla ılık su çekiyoruz arkadan içine dolduruyoruz 4-5 kez boşaltıp tekrarlıyoruz tertemiz oluyor sonra yağlayıp az bir masaj Ve sonra saatlerce sex😜
- +1 yıl
Temizliğini nasıl yapiyon ☺ anal @gorus sahibi
Soran+1 yılŞoklardayım 😂 nerden sormusum soruyu ya şeycibasina döndüm
Cevap sahibi+1 yıl@Ruhsuz27 Oda bir çeşit fantazi canım isteyen istediği şekilde yaşıyor şoklarda olacak ne var
Soran+1 yılFantezi tabi de çok acili ya😭 zevk alabiliosan bilmem. Hic zevk alinmaz die düsünüyorm ben
Cevap sahibi+1 yılHazırlarsanız sıkıntı olmuyor ama ani yaparsa kanama bile olabiliyor bazılarının sinirleri orada olabiliyor muş benimki mesela öyle ben zevk alıyorum ama erkeğimin benden aldığı zevki görünce daha çok zevk alıyorum yani onun zevkinden zevk alıyorum birazda
Cevap sahibi+1 yıl@Abit3434 sonuçta et parçası eski haline geliyor her zaman 4.05 yıldır yapmamıza rağmen hiçbir rahatsızlığım olmadı ağzına büyük lokma aldığın zaman bazen zorla yedin zaman ağzın öyle mi kalıyor
- +1 yıl
Bilmem bir makale okudum milliyet gazetesinde
Önce gaz çıkışını sonra sıvı akışını sonrada bk çıkışını kontrol edemedim eşim beni terketti ve vs diye
Aslında özel bir sorum vardı ama
ya da ben sorayım sen ister burada ister özelde yanıtla
Kimi kizla anal yapıyorum hazırlık olmasına rağmen çok zor alıyor
Kimine sevisme anında birden giriyorum vajinami analmi anlamıyor bile tam koklemesen bu fark neden
Cevap sahibi+1 yılBiraz ayıp olacak ama sen de her gün aynı kalınlıkta bir şey çıkarıyorsun orandan hazırlanıp usulüne uygun yaptığın zaman hiç acı sorun olmuyor değil mi veya genişleme
Cevap sahibi+1 yılBu ruhsal hazırlık daha önce mesajlarla konuşarak veya ön sevişmeyi hazırlarsan o haz acıyı bir nebze bastırıyor ama hazırlamadan beyinsel olarak ruhsal olarak hazırlamadan hangisine girersen gir acı hissedecektir
Cevap sahibi+1 yıl@Abit3434 herkes kendi Seçtiği hayatı yaşıyor ve herkes kendisinden sorumlu
Cevap sahibi+1 yıl@Abit3434 Çıkardığından daha kalın bir şey sokmadığın sürece ve usulüne göre yaptığın sürece hiçbir şey sorun olmuyor Çok çok fazla yapmış kişiyim
Cevap sahibi+1 yılYazılanların bir çoğunu da abartı buluyorum ki sanki olumsuza yönlendirme olmasın kimse yapmasın yedi fazladan katıyorlar gibi geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşün ağız yeni organa girme organı diyorsun az dolusu kustun zaman çıkıyor bunu her gün yapsan veya haftada bir kaç defa yapsan ağzın genişleyecek mi sonuçta kas çok aşırı büyük bir şeyle zorlamadığın sürece sorun yok
Cevap sahibi+1 yılBu arada sesten yazıya çeviriyorum t9 yazıyor bazen saçmalıyor cümleye göre tamamlarsın
Cevap sahibi+1 yıl@Abit3434 yok be her gün özel temizliyorum okumadan siliyorum kimseyle özel bir şey görüşmek konuşmak istemiyorum yani yoksa hep aynı yüzlerce fazla erkekle konuştum belki daha fazla yani hiç bir tanesi daha özele gel demeden pes etmedi😊😜🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Abit3434 benim söyledigim bana göre doğru bana göre geçerli herkes benim gibi olmayabilir Google amcadan daha geniş bilgi elde edebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Ben zaten tecrübesizim. Bırak cinsel ilişki yaşamayı, iki memeyi aynı anda çıplak görmedim bile.
06 Yorumla
Soran+1 yılYazzzik yaa
Soran+1 yılSenin profildnde belli tertemiz insansin. Düsünceli bir adam var kadini teseli ediyo. O da kapanmis oraya agliyor
Soran+1 yılİcleri fesat. Sen ve ben hic bise yasamadigimiz o kadar belli ki🤗😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok guzel tecrubesiz taklidi yaparim her adama a ilk sensin olur mu diye yazik hepside biseyler ogretmeye falan calisiyo komik oluyoo
32 Yorumla17-18 yasinda yasca benden buyuk bir kizla beraberken tecrubeli rolu yapmistim ama o mu beni becerdi ben mi onu belli degil seks tecrubesiyle ders vermisti :))
00 YorumlaBence tam tersi durum mevcut. Hayatın da meme görmemiş erkeklerin bir çoğu ; kendini 2 günde 1 bir kızla seviştiğini zannediyor.
Herkes kendini johny Sins zannediyor.10 YorumlaYurtdışındayken özellike, yapardım arada sırada :) Bazı kızlara ilk birlikte olduğum kız olacaksın masalı anlatırdım.
00 YorumlaNe kadar taklit yapsa da tecrübeliyse mutlaka açık verir :)
10 YorumlaTaklidi yapmadım. Tecrübesiz oldum. Bazen de çok tecrübeli gibi davrandım ama hiç belli etmedim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübesiz taklidini en çok bayanlar yapar, ama 1 tane bile cesur yokmuşki yorum bile yapmamışlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yapmam ama eski kız arkadaşımın çok güzel taklit yeteneğinin olduğunu öğrendiğimde kendimi garip hissetmiştim :D
10 Yorumla
+1 yılTecrübe etmek film izlemekle olmaz film çevirmekle olur :)
00 Yorumla
+1 yılAcaba tecrübesizlerde tecrübeli gibi olabiliyor mu ilkinde.
00 Yorumla
+1 yılTaklit yapamaya gerek duymıyorum doğal davranıyorum. Zaten acemiyim.
00 Yorumlabana yapıldı, tutamadı sonradan açıldı. parmak ısırttı bilgeliğiyle
00 Yorumla
+1 yılYapmadim gebelde tacrube sahibi oldugum icin tercih edildim😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmıştım karşımdakinin de ilk olduğunu düşünerek. Sonradan da bozuntuya vermedim 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübeli taklidi yaptım bakireyim ama kimle opussem biraz adama dokunsam uzman sanıyor beni
00 Yorumla
+1 yılHepsi yaptı ama ben kül yutmam 😂
10 YorumlaBir fark ederse yanarsın Ahahahaha 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiri vardı bakıreyım dıyodu ben bakıre olmadığını bılıyodum o yuzden hep arkada verdı benımde işime geldi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. karikatürü anlamadım ben :S
04 Yorumla
Soran+1 yılDamadın neresine bakıyor gelin?
Soran+1 yılÇok film izlemiş ona kızıyor herkes sen gibi anlayisli olmasa gerek
+1 yılkarikaturu bir tek ben mi anlamadim 😀
10 YorumlaTebrübeli taklidi yapsak olmazmı :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbazen yaparım işe yarar
10 Yorumla
+1 yılBen ilkinde tecrübeli taklidi yapmıştım😉
20 Yorumla
+1 yılBen her kiza ilk sensin diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha çok tecrübeli takliti yapıyom 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Ustalaşmışsın😂
+1 yılkötü bir kız yapar böyle şeyleri
00 Yorumla
+1 yılEli elime değmedi kimsenin 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılEl degmedende oluo ve ben film olayini kastettim aslinda ama herkes uzman cikti
- +1 yıl
Bilmiyorum ben film filan
Soran+1 yılEl ele tutusmak güzeldir bu arada 😊😊 cicidir duyguludur ins canım bir an once tutarsin birinin elini
- +1 yıl
Yok ben el tutmayı sevmiyorum.. Başka yerleri tutmak daha cazip geliyor 😎
+1 yılKızlara her konuda güven olmazmış görmüş olduk
00 Yorumla
+1 yılYapınca ne olacak? Neyse o olmalı insan
00 Yorumla
+1 yılYapmadım
00 Yorumlazaten tecrübesizim niye taklit yapıyım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha cok bayanlari hedef aldim sorarken ama bir cvp bile gelmedi
Gerek yok ama karsimdakini tartardim
00 YorumlaSen yaptın mı hiç hatun tecrübesiz taklidi:)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen cok izlemezdim taklide gerek kalmadi ama gerekseydi yapardim ki bence bütün kizlar yapiodur. Yazmadilar ama olsn😂
Soran+1 yılGelin film izlemis bol bol. Karikatürde bu var. Fesatişkolar sizi
+1 yılyapmadım D:
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapmam
00 Yorumla
+1 yılÇok pis taklit yaparım.
00 Yorumlagerek yok neysek oyuz :D
00 Yorumlaişim olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılNağadar yer yandı
Soran+1 yılSenin işinin olmadığını görüş olarak belli edince çok güzel oldu diyorum
Taktik maktik yok BAM BAM BAM :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklıma nişanlıma yaptıklarım geldi ya :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle daha güzel oluyo :D
00 YorumlaHe yaprtım tecrübelendir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapmadım 😇😇
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe gerek varki
00 Yorumla Erkek doğuştan tecrübeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmadım ama öyle olduğum dönemler oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz erkekler ihtiyaç duymayız buna :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaklit yapmam çünkü tecrübesizim
00 Yorumla
+1 yılHayir yapmadim..
00 Yorumla
+1 yılYapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli bir bayanla ilişkiye girerken yaptım
00 YorumlaYaptım 😈😈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerhalde soru bayanlara 😂😂
00 Yorumla
+1 yılProyum.. Gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılNeden yapayım ki.
318 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma bir soru sormuş 😁
Soran+1 yıl@MonthechristoM sensin saçma
Soran+1 yılŞöyle ki erkek kadının çok şey izlediğini bildiğini anlamasin diye taklit yapılmasindan bahsettim. Hepsi bu. Neyini anlamiyorsaniz
- +1 yıl
Anlamadım demedim ki.
- +1 yıl
Saçmalık işte anlaşılamıyor boşuna uğraşma artık 😂😂🤣
Soran+1 yıl@MonthechristoM ikinizide döverim
- +1 yıl
Hahahahahah 😂😂😂
- +1 yıl
Pipimi yeeee 🍆
Soran+1 yıl@MonthechristoM git be pis mikrop
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Soran benle derdin ne acaba burda dayağı nornal gösterip bilgiyi anormalleştiren sensin.
Soran+1 yılKardeş şaka mısın sen? Tamam susalım
- +1 yıl
Vurdu gol olduuuu 😂😂😂
Soran+1 yıl@MonthechristoM tam bir arabozansın
- +1 yıl
Can sıkıntısı işte naparsın 😊
Soran+1 yıl@MonthechristoM sorumu anlamayanlar oldugu gibi anlayanalr oldu. Kiz görüslerine bakin anlarsiniz saflarim benim
- +1 yıl
Canım benim taklit yapacak kadar karaktersiz olmadım hiç diyorum ben sen ise hala soruyu anlamadınız diyosun
- +1 yıl
Harbiden neden böyle bir fanteziye girelim ki
Yoksa sen adama ben daha önce kimse ile beraber olmadım mı dedin o yüzden acemi rolü mü oynuyosun
+1 yılyapmadım
00 Yorumla
+1 yılGerek duymadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılher zaman :P
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptım evet sen :)
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bende ☺️
Cevap sahibi+1 yılKime karşı peki :)
Soran+1 yılEşime 🕵🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılBen sevgilime :) Neler yaptın o zaman kocişine neyi gizledin :) :)
Soran+1 yılDaha fazla anlatmam ✋🏻 😊 ilk kez görüyormuş gibi yaptım işte uzun lafın kısası
Cevap sahibi+1 yılHı hı anladım :) İlk sevgilinle mi yaşamıştın sen de
Soran+1 yılEvet 🙄
Cevap sahibi+1 yılİlişki olmadan di mi sadece sevişme :)
Soran+1 yılEvet sende beni pek merak ettin😁
Cevap sahibi+1 yılKomik ama ya hatırlayınca :D Ben o zaman elime bile almamıştım :D
- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar