İstek geliyor ya birden dayanamayıp yaptığınız oldu mu? Azgınlık başa bela mıdır var mı böyle dayanamayıp yaptığınız birileri.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok cok sukur, onun yerine oyuncak aldim onunla devam ediyom. El de sıkiyor bi sure sonra zevk his olayi sifir olunca bakalim simdilik bununla devam ediyoz evlilige kadar…
175 Yorumla
Soran+1 yılEvlen imkan varsa, önermem ama şu ekonomi cidden imkansızlaştırıyor. gizli nikah kıyıp seks yapan çok. Bu ihtiyaç ve maalesef bu noktadayız.
Cevap sahibi+1 yılSen ne durumdasin sende mi bizdensin. TR de yasamiyom oyle siz gibi etkilenmedik biz ama tabi bize de baska ekonomik sikintilar cikiyor her neyse bide yurtdisi olunca TR gibi her yer turk degil ki sayimiz belli ve bu insanlar icinde tercih edip sececem onu da ben pek istemiyom gibi Şu an ne bilim istedigim gibi birisini bulacagimi sanmiyom bide ben boyle bol turkce konusmali iliski istiyom cunku hem turkcemi gelistiririm hem ne bilim evlilikte hani turkce konusup dinimice seyleri turkce olarak konusup anlasmak daha kolay simdi bura diliyle nasil ceviri yapayim ya da nasil anlatigim da anlamli gelsin falan ayni gavur evliligine benzer diye dusunuyom vs o yuzden hosuma da gidiyor mesela turkcede ben esime hanim ve ya gulum demek isteyecem hosuma giden sey bunlar ama burdan bir kizla evlenip hep buranin dilini konusup konusup evliligin de bi tadi olacak hani onu da yasamak istiyor insan, neticede bir kere evlenmek icin yola cikiyor insan. Evet ve dedigin gibi ihtiyac ama sirf bu ihtiyacini karsilamak icin de rasgele tanimadigin sevmedigin biriyle de evlenilmez o yuzden en azindan yakin bir zamanda evlenecegim kiz karsima ciksa tanisam ogrensem onu gozum de disarlarda falan olmaz kafami da bu olaydan uzak tutarim cunku artik bulmusum arama derdi yok…
Soran+1 yılTürk müsün Türk eş mi istiyorsun tam anlamadım
Cevap sahibi+1 yılTabi canim full turkum sadece yurtdisi dogma buyume
Soran+1 yılErasmusla öğrenci çok geliyor. Nasıl bir kız istiyorsun orada öyle tipler mi az. Bulursun illa ya
Cevap sahibi+1 yılKnk ben anlamam ki oyle Erasmus falan ne zaman gelirler naparlar vs hem avci gibi onlarin gelmesiyle oraya kiz bulmak icin mi gideyim peslerinden cok sey bi durum degil mi. Yani ben nasil desem boyle ibadetinde olan iste dinime gore yasamaya calisan biriyim daha once sevgilim vs olmadi hic bir iliskim olmadi ikisinden de ve dogal olarak kendim gibi birisini istiyom kapali bir es dinine ibadetine bagli oyle iliskiye girmemis olan vs ama onlari burada bulmak ne bilim kapali olur ama boyle olmaz ya da acik olur ibadetinde olur ya da dedigim gibi olur ama ben begenmem falan hani tercih cok degil sayimiz belli oldugu icin secenek de kisitli oluyor ustelik kendi yasitimda olan kizlar sadece soz konusu o yuzden yine cok az kisi dusuyor secenek arasina. Bende kendimce son zamandir turkiyeden bulma hevesim geldi gibi ama o zaman da buranin dilini ogrenmek gayretiyle gelecek oyle yan gelip ke dil ogrenmek istemeyecek ne calismak isteyecek falan hani ne icin geliyon o zaman sonucta omrun bu ulkede gececek ve omrunun geri kalan kismini gecirecegin ulkenin dilini ogrenmeyecen mi nasil yasayip gecinecen dimi. Bide bu ekonomik olaylardan sonra TR de genclerin cogu yurtdisi hayali sevdasi oldu hani sirf cikmak icin beni de kullanan birisi de cikarsa o zaman da yanarim kapagi yurtdisina atmak icin falan…
Soran+1 yılHaklısın bak dinimdeyim demişsin. mastürbasyon yapmanı anlarım ama bebek alet eşya vs uğraşma iyi değil. Haklısın bunlar gönül işleri bende inançlı biriyim dört dörtlükte olmasakta. Sana şunu söyleyeyim bu devirde kimseye güven olmaz. Mesela bakireyim dedi sen sordun nereden bileceksin kanka kız belki diktirdi zarını. Çok yaşayan var muhafazakar olup bak ben yargılamıyorum bende öyle sayılır bir insanım ama çok açık kapalısı yok. Tanıdığım dindar olup bozduran kız arkadaşım var maalesef ciddi anlamda ülkenin durumu kötü. İki asgari ücret kira mı yol mu yemek mi diye düşünüyor insan e aile evinde olunca rahata kaçıyor ister istemez. Yazıcak olsan çok sebep var maalesef ama insanları buna iten ekonomik şartlar. Kendimizi zor geçindiriyoruz her şey pahalı insanlar rahatlığı seçiyor. Ve illa insanlar bişey yaşıyor. Ben seks yapmadım ama mastürbasyon yapan biriyim. E şimdi bişeyler yaşıyorum açıkcası bende efendi birini istiyorum. Dini şartları bilen vs ama bekaret önemseyen biriyle evlenmem ben kan akıcak kafasında onun dışında muhafaza eden birisiyim kendimi her anlamda. Yani arkadan verip önünde zar duran kızlardan değil ve Türkiye de bu çok fazla az çok Twitter vs bakarsan cinsll içerik mutlaka anlarsın. Kısaca kapalı açık hiç kimse göründüğü gibi değil. Çok dindar insanlarda var eğer kendini muhafaza eden biriysen gönlünce olur umarım. Dediğim gibi eşim olacak kişiye sorarım ben bekaret anlamını ve cidden güven gereken konu ben zar için evlilik istemem nerden bilicek diktiirp diktirmediğimi güvensin bana sadece. Durum ciddi burada. maalesef hal bu. Bence kafana takma yaşının insanıysan illa çıkar birileri merak etme.
Soran+1 yılKi şunu diyeyim ciddi anlamda dini açıdan kız istiyorsan evinin kadını olmak isteyen çok o tipte çalışsın diyorsan fazla olacağını sanmam. Çünkü dindar insanlar her şart ve koşulda rahat çalışamaz kadınlar açısından söylemek isterim. Dilinde öğrenir ama sen almanyaya falan mı yaşıyorsun Almancaysa kolay öğrenir bir senede vs.
Cevap sahibi+1 yılYa onlari almamin sebebi masti yani elimle yapmak bi zevk vermiyordu bi farklilik olsun adina bide az cok tecrube gibi bir sey de oluyor seyle beraber. Hani ikisi de ayni kapiya cikiyor birisi elinle yapiyon digerine alet yardimiyla ve daha zevk veriyor. Sen nasilsin ki, bende oyle sayilirim demissin. Evet iste onu da dusunuyom kapali falan ama neler yasadigini bilemem ki belki bazi seyleri onemsemez ufak tefek is olarak gorur onemli degil diyip saklar benden ama benim icin belki kocaman kesinlikle kabul edemeyecegim bir seydir vs. Sen kapalimisin bu arada. Insani kotu yola ce bu tarz seyleri yasamasi nasil ekonomik sartlar olabilir ki ama. Hani durum ekonomik sartlarsa ve kotuyse insan bunu duzeltmek icin ugrasmaz mi atiyom ise girer calisir uc bes kurus eve getirmek icin vs hani baskalariyla elin adamiyla kiziyor iliskiye girmekle ekonomik iki farkli konu degil mi, ya da ben mi yanlis anladim.. benim derdim ordaki kani ilk akitacak kisi olmak degil ki zaten. Yani birincisi gunah evlilik disi esin olmayan helalin olmayan biriyle yapmak, ikincisi dusuncesi bile cok kotu ben bunu kabul edemem - esin olacak kisi senden once kim bilir kac kisiyle ciril ciplak yan yana ust uste ic ice olmus olacaklar baska elin adamin esim olacak kisiyle dokunup kurcalamasi hatta pis seyini icine sokmasini falan bunlar bana fazla geliyor bilmiyom millet belki sorun etmiyordur normal geliyor bunlar ama neticede dinimize gore gunah ve bu 200 sene sonra da olsa aynisi, din degismez ki o yuzden bana artik yobaz mi dersiniz bilemem ama ben dinime gore yasamaya calisirim ve boyle emrediyor..
Cikar cikar da nerden iste, kendin de begenecen isteyecen o kisiyi tek tarafli olmuyor ki bu isler. Ya bilmiyom anneme de birinde konusu acilmisti kiz miz isleri var mi yok bu bulacan yakinda vs derken bende dedim ne bilim anne burada da nasil bulayim ki simdi falan dedim o da napican turkiyeden bi getirecen dedi bende bilmiyom ki en azindan secenek yapma durumun var burada 10 kisi arasindan seciyorsan…
Cevap sahibi+1 yılTurkiyede 1000 kisi arasindan seciyon gibi dusun. Ornek yani. Hani sana gore kafa dengi istedigin kisinin cikmasi bulunmasi artiyor ihtimal olarak
Cevap sahibi+1 yılyok almanya degil. Yani buranin dili zor, zor ama imkansiz da degil tabi. Cok var buraya bizim tandiklarimiz hatta enistem falan evlenip gelip dili cok guzel ogrenenler. Mesela babam da geldi buraya evlendikten sonra ama o pek cozemedi, hani konusuyor az cok mecbur kaldikca derdini anlatacak sekilde ama akici konusmuyor, enistem oyle degil o baya guzel sanki burada dogmus buyumus gibi ve yasi babamdan 4 yas falan buyuk 50 kusur yasinda oyle dusun. Yani demek istedigim, istedikten sonra gayret ettikten sonra icinden geldikten sonra ogrenirsin cunku zaten buraya geldikten sonra baska isin gucun yok ki seni bekleyen sadece bi dil kursuna okulan gidip geliyon dili ogrenmek icin, burada biz gibi hem okul hem is hem ders hem baska seyleri bir arada goturme derdi yok, o sadece diline kursuna odaklanacak gunde uc bes kac saat ise o kurs sonra tekrar evine gelecek hani bunu da cok asiri zor oldugunu dusunmuyorum, hee illa dili ogrenmek zor olur kimisi icin daha kolay vs ama anlattigim seylere gore sikinti cikaracak sey degil.
Bide is konusu, ben sahsen calismasini isterim evimize bi katkisi olmasi eksta bir gelirin gelmesi ne kadar guzel bir sey imkanimizi ekonomimizi de daha iyi eder vs ve meslegi de varsa dili ogrendikten sonra onu da kullanabilir. Illa git erkeklerle icli disli olsun demiyom, istemem de zaten ama cok is meslek var onunla alakasi olmayan. Hemsire dolu turkiyede mesela ve genelde kizlar tercih ediyor seviyor bunu, onu burada da yapabilir mesela...
Soran+1 yılMuhafazakar sayılırım demiştim. Yani seks yapmadım ama herşeyi biliyorm bir bakireye göre çok şey. Allah şükür yaşamadım Allahta yaşatmasın ama biz kadınlar da istekliyiz ben genç bir kızım öğrenciyim. Ekonomi çok alakalı. Mesela benim kapalı olup bile isteye bozduran tanıdığım var samimi değilim ama konusuruz. Kızın ailesi muhafazakar. Kendiside öncelikle üniversite de bir tanıdığı evlilik bahanesiyle anal ilişki yaşıyor e insanız bir kere yapan yine ister yine kadınlarda da istek var. Adam her türlü kullanmış karaktersiz işte neyse en son kız zevkini yaşamak için bozdurdu. Sorsan herkes için bakire ama tek o değil çok insan var böylr açık kapalı farketmeksizin. Benim midem nikahsız almaz büyük ihtimalle vicdan azabı çekerdim. Bekaret için değil ama zina olduğu için. Ki bu platform gerek normal hayatta hiçbişey eskisi gibi değil asgari ücret 5.500tl ve bir ev fiyatı 1.000.000 TL den başlıyor en azından bir iphone 57.000 TL yarısı vergi. Modern kölelik işte. Lise vs yeni bitirenlerden biri olarak inan ki herkes bişey yaşıyor. Evlenen sayısı az çünkü her şey para. İnsanlar mecbur kalıyor. Evli olup ailesine söylemeden yaşayanda var. Cinsellik bir ihtiyac ama imkan sunulmuyor. İmkanı olmayanlar zina ediyor işte.
Soran+1 yılHaklısın, zaten yakında tıp sektörü Yurt dışına hucum eder bulursun yani bu şekilde devam ederse.
Cevap sahibi+1 yılTabi canim siz kizlarda da istek var tabi. Her ay, ay basiniz oluyor orada hormonlar tepiyor harekete geciyor orada da olurdur yani normal neticede insaniz. Yani dedigin dogru aslinda biliyom ama bence onlarin bir cogu da pek umursamayan bu islere uzak olan insanlar, hani ozunde musluman insanlar Allaha inaniyorlar ama her turlusunu yasiyorlar iciyorlar vs. Bu kapali olayini falan evet bende baya sasirdim ogrendigimde, bu site sayesinde bile cok sey ogrendim sasiralacak, hani ben hic beklemezdim boyle bilmezdim ama ogrenince baya sey oldum aydinlandim resmen dedim ben ne safmisim ne kadar insanlari tertemiz olarak gormusum. Bide kapalilarin da her turlusunu yasamisligini gormek, ustelik en kotusunu buyuk gunah anali yasamak beni temelli bitirdi. Hani anali esler kari koca arasinda bile yasak, sen normalini birakmissin elin adamiyla gidip daha da gunahini yapiyon, cok tuhaf. Sizi de anliyom ekonomik vs insanin cani bir seyler istiyor eglenmek gezmek tozmak vs olmuyor imkan olmadigi icin insanin hevesi kursaginda kaliyor genc insanlariniz isteklerimiz heveslerimiz oluyor, ornek iphone falan. TR'de de iphone sanki cok abartiliyor ama, hani imkanin yok elden bir sey gelmiyor mesela ama neden israrla bunu ister insan ya da bazilari gibi 50K biriktirir sirf bir telefon icin, vallahi ben kiyamazdim ve hic degmez. Ben hep iphone kullanicisiyimdir ve sana sunu diyim iphone bu kadar para olsun bizim burada ve ya tr de yasasam ve iphone kullanmis olsam hep cidden yeni telefona ihtiyacim olacak ve ben iphone alacam.. imkani yok, gider baska android alirim ne kadar iphone a alismis olsam sevsem ama degmez yani bu kadar paraya yazik. Ne yani bu telefon ucuyor mu ne ozelligi var bu kadar kullanis acisindan haric.
Cevap sahibi+1 yılBen mesela yeni bir okula basladim bu yaz ve okuldan bir oglan sanirsam yeni eve tasinmis ve burada sanirim boyle yeni eve tasininca bi kutlama tarzi bir sey oluyor hic gitmeden gormedim de ve o oglan boyle bir sey yapacakmis sinifi davet etti yeniyiz de hepimiz. Bir kac tarih yazdi gruba kimlere hangi tarih uygun ona gore cogunluk hangisini istiyorsa oyle olsun diyerekten vs neyse bende bi tarih sectim bide cocuk davet etmis bu kadar ayarlayacak plan yapip yiyecek vs ayarliyor ayip olur diye gideyim dedim. O gun ben isteydim sabahtan, ne kadar cocugun partisi aksam ustu olsada ve sansizligima mi desem sansima mi desem o hafta sonu bizim burdaki tren yolu tamir calisma vardi ve butun tren toplu tasimalar iptaldi dogal olarak gelemedim ve eve geldigimde de yorgundum yatip uyumustum zaten. orada icki alkol kullanilacakti, ben kullanmam tabi ama gider kolami yemegimi yer iki sohbet eglenirdik gelirdik diye dusunmustum ben zaten en basindan. Hani Allah tarafindan mi durduruldum bilmiyom ama orada muhtemelen alkolun yer buldugu bir yerde kim bilir neler yasandi bilmiyom sormadim da nasil gecti diye ama her turlu pis is olmus olabilir alkol bu sonucta herkes herkesledir ve evli cocuklu olan var, kimisin sevgilisi var vs
Cevap sahibi+1 yılGerci bizim burada da evler cok pahali, kac milyondan basliyor boyle guzeli ideali. Abim mesela para biriktiriyor bu apartman daire satin alabiliyon ya sonra sana ait oluyor o komple. Ben nedense onu da pek istemem, sonucta yaninda komuslarin falan olacak, komsu olmasin kotu demiyorum sadece hani duvarin diger tarafinda birileri olacak gene ve sen o kadar buraya para vermissin satin almissin insan daha bi ozel bir sey istemez mi, kapini actiginda yine normal kira gibi karsinda karsi komsunun kapisi yan komsun falan olacak. O yuzden ben alacak olsam gider direkt villa tip evlerini alirdim, tabi cebimde kac milyon para yok pesin odemek icin ama kac kisi pesin oduyor boyle seyleri. Adamlar ev degisip tasinmiyor ki uc bes sene de bir, giriyorlar bir kere omur boyu orada yasiyorlar, ki zaten tasinmalarina bile gerek yok ki fistik gibi luks villa evleri var kim niye cikmak istesin. Ben sahsen alacak olursam oyle alirdim, belki 2-300K falan biriktirebilirsem biriktirir onu ilk olarak pesin verirdim daha sonra her ay her ay oderdim kira gibi ve belki 30 sene sonra bitmis olacak ve komple sana ait olacak orasi. Sonra cocuklarina verebilirsin vs ama en azindan fistik gibi villa evin olur. Bu evlere girebilmek icin de tabi guzel bir isin meslegin falan olmasi gerek, gelirine de bakiyor cok bu adam bunu odeyebilecek mi karsilayabilecek mi vs. Tercih meselesi tabi...
Cevap sahibi+1 yılValla bende bilmiyom ki nasil bulurum, cunku inanirmisin hic oyle kizlara dmden yazma gibi huyum yoktur. Yani ne bilim pek benlik degil kendimi kotu hissediyom oyle rahatsiz eder gibi sarkintilik sapik gibi kizlara yazip sanki kiz duskunu gibi, ben neden kendimi o seye sokayim, hosuma gitmiyor yani. Bide sansini dene falan diyen oluyor, yani ben simdi sansimi denemek icin sevdigim birisini bulmak icin kac yuz kiza yazmam mi gerekiyor cekilis gibi piyango mu bu hangisi cikarsa denk gelirse kabul ederse diye. Hani sadece bir kiz gozu olarak bakma da olaya normal distan objektif olarak sana da cok sey gelmiyor mu bir erkek olarak bu kadar ugrasmak ve sansini zorlamak sirf seni birisi kabul edecek diye. Hani bize niye yazilmiyor bizde insaniz bizim de bir giderimiz var benim neyim eksik kfdjgd cirkin oldugumu da dusunmuyom aslinda ama on numara yakisikli da bulmuyom kendimi, siradan gayet normal bir oglanim bence eli yuzu tipi yerinde efendi falan...
Soran+1 yılHer kapalı bir değil. Ben kimseyi kötülemiyorum fakat ben hep derim anal niye iğrenç asıl zevki almak varken. Aynı günah ama anal haram. Neyse ben böyle diyince bozdurdu zaten. Fakat bunun zevki ayrı ayıp bişey demiyorum. Her insan haz alırken ister yani. Şimdi bu kızın ellemedik yeri yok kocasına zarı var diye bakireyim mi diyecekti. Zaten sadece zar duruyor ama ben eş adayıma yaptığımı söyleyeceğim dedi. Ben sakın dedim tövbe et. Senin günahın kimse yargılayamaz tövbe ettikten sonra. Ama şartlar buna itiyor hadi insan zorlasa 35 kadar. Ben 20 yaşına gireceğim. Ve sağlığım için evlenmem gerekiyor doktorda söyledi çünkü seks yapamıyorum. Her genç için böyle aslında. Herneyse ve adet olmak iğrenç bişey de değiş aslında sekse hazırlanıyorsun kadınlık o gebe kalmadığın için döllenmeyen yumurtalar ve Rahim iç yüzü dökülüyor. İçinde bişeyin akması zevk veriyor fakat sancılı geçer mesela insanların beslenme şekline göre kokusu farklı olabiliyor. Bu zamanda eşine cidden yanında olman lazım yani ne biliyim agresif değilse masaj vs. Yüzeysel bişeyler yaşanabilir mastürbasyon.. Çünkü ilişki cima yasak diye biliyorum ki sağlıklı olmaz. Aybaşı hali değil kadınlık gerçekten farklı. Mesela bir anda testosteron fazla salgılanıyor sinir stres bir anda progestron azıyorsun. Gerçekten değişik. Ama kadınlık annelikle taçlanmalı çünkü bir kız diyeyim ya da kadın dişi işte doğumla temizleniyor. Sırf bu yüzden erken ihtimaller bakıyorm ama ülke koşullarınca zor. Kadınlığı araştırmanı tavsiye ederim. Sorabilirsin bana aklında bişey varsa ben seviyorum araştırmayı vs.
Soran+1 yılBende biliyorm istek atan oluyor yazanda ama nadir. Herkesle konusmam boş ver hayırlı biri çıkar illa ki karşına devam et böyle.
Soran+1 yılVe şunu söyliyeyim kadınlar da akıntı olur erkekler de kalkma. Ama mesela bir kızın vajinasından durduk yere avuç dolusu akıntı gelebilir bu zevk suyu veya vücut atamadığı için zevkle erkeklerdeki rüyalanma gibi biz kızlarda boşalıyoruz. Başta iğrenç geliyor ama zamanla bunların güzel şeyler olduğunu anlıyorsun cinsiyetin belirleniyor vs. Bilir misin belki ped vardır günlük ped vardır. Kızlar pedi adet için kullanır. Günlük ped adet kanaması az ise veya dediğim akıntı sulanma için kullanılır 🙂 kadınların erkeklerden daha çok ihtiyacı var. Ama biz erkekler gibi herşeyi belli etmeyiz.
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen ben zaten hep icimden demisimdir, erkekler sanki daha bi abaza cinselik istegi yuksek daha cok gibi guruluyor ama kadinlarin da bence bir o kadar cok var ama tek fark kadinlar belli etmiyor sanki icimden hep boyle dusunmusumdur, biz erkekler daha bi rahatiz sanki bu tarz konularda anlatiriz konusuruz belli ederiz ama siz daha bi gizli sakli ortmeye calisirsiniz, bi yonden iyi tabi erkekler gibi kendilerini de boyle abaza hayvan gibi gostermek de hos ve dogru bir sey degil bence sakinki cinsellik duskunu gibi dertleri imanlari cinsellik seks gibi o yuzden bence kizlarin boyle ortmesi gizlemesi pek belli etmemesi guzel bir sey hosuma gidiyor dogru bence. Esine belli edersin baska insanlara niye istegini azginligini belli edesin ki zaten. Aynen erkeklerde uyarilma anlik olabiliyor ve o an orada organ kalkiyor ama tekrar kisa bir sure sonra da inebiliyor. Yani diyelim guzel bir bayan gecti atiyom poposundan etkilendi falan ve orada kalkti ve kadin gecti gitti ve 1dk icinde tekrar inebiliyor, zaten kadin gitti etkilenecek bir durum da kalmiyor ortada. Hee adam hayal etmeye falan devam ederse o zaman o seklide de kalkik durumda tutabilir tabi ama onu genelde daha cok mastürbasyon gibi durumlarda video vs izlemeyenler yapiyor sanirsam, yoksa disarda toplum icinde seyin kalkmis belli olmasi hos bir sey mi sanki. Bazen de durduk yere yani ortada bir sey yokken kendiliginden kalkacagi tutuyor o cok sinir bozucu ozellikle bir yerde oturup ve kalkacan gidecen ama kalkamiyon cunku kalksan belli olacak ortemiyon da mecbur oturmaya devam ediyon ineseye kadar falan o yuzden bu tur seyler erkekler icin de sinir bozucu olabiliyor kafasina gore hareket etmesi. Kizlarin adeti sizi saglikli gosterir anne ve cocuk sahibi olabilmenizi gosterir ve biz erkeklerin ruyanlanmasi ve kalkik sekilde uyanmamiz da bizi saglikli olarak gosterirmis bunu da ben cok olmuyor ogreneli, guzel bir bilgi bence..
Bu arada sen kapalimisin...
Soran+1 yılKapalı olup olmamam niçin bu kadar önemli anlamadım açıkcası sjsjsj değilim ama muhafazakarımdır.
Soran+1 yılOral seks haram bakıyorsun bence anal iğrenç ama oral o kadar değil. Ki çoğu insanda yapıyor gibi
Cevap sahibi+1 yılSadece merak ettim ya, senin de gizleme gibi bi huyun var galiba devlet sirri heralde kdfgjf namaz falan kilarmisin peki
Soran+1 yılDikkat etmeye çalışırım aosjdj ama sorudan bağımsız bu ahahhha
Cevap sahibi+1 yılOral haram degil ki, mekruh olarak goruluyor cunku agzini dua ve kuran okumak gibi guzel seylere kullandigin icin hani agzini da organi almak onerilmiyor falan ama gunah degil sadece pek uygun gorulmuyor gibi ama yapsan da gunah islemis olmuyon. Anal ne bilim belki insanlar kizlar ne kadar temizlese bile oralarini haram neticesinde...
Cevap sahibi+1 yılNeye dikkat etmeye calisirsin ve ne sorudan bagimsiz anlamadim Şu an kdfgkjd
Soran+1 yılNamaz ya onu soruyorsun ya.
Soran+1 yılOral sen yapar mısın diyorum bazı erkeklerin midesi almıyor onun için
Cevap sahibi+1 yılEvet, namaz kilmaya neden dikkat edersin dikkat etme kil kil kfdjgkdf
Soran+1 yılmastürbasyon arada abdestli olmuyoruz istek geliyor mecburen onun dışında adet olduğumuz için arada düzen zaten bozuluyor. Düzenli kıl adet ol 8,10 gün sonra sıkıntı oluyor. Kadınların düzeni dengezilik üzerine kurulmuş gerçekten.
Soran+1 yılOral yapmaya mı evet dedin
Cevap sahibi+1 yılHee yani esim de istedikten sonra yapilir heralde. Tabi pis pis de yapilmaz, o genel olarak iliskiye girince de temiz olunur heralde ya dus alinir ya da kil acisindan falan temiz olur insan vs o zaman yapilir ama kili olsa bile onu kiracagima hani belki kendisi anlamasini saglarim, almasi icin. Gerci kil illa kotu kokmasi gerekmiyor bu bir sart degil yani yikanip sey yaptiktan sonra bir sey olmaz ama kilsiz temiz olmasi tabi daha guzel iyi...
Soran+1 yılKıllı sevenler de varmış ben de buralarda öğrendim. Hafif kıl iyi ama uzun iğrenç ve bakımsız. Ben oral yapar mıyım bilmiyorm çok seversem olur ama zamanla çünkü ilk ilişkilerde organa bakmak iyi değil ama nesil değişik nesil niye olmasın aowkksks.
Cevap sahibi+1 yılYani evet belki biraz insani sogutuyor gibi bi durum giriyor olabilir araya ama soyle de bi durum var siz o donemdeki gunlerden sorumlu degilsiniz yani o gunleri daha sonra kaza etme gibi bir zorunlugunuz yok onlari Allah size farz etmiyor, yani kolaylik saglamis oluyor aslinda Allah. Diyelim bugun kildin ve yarin adet oldun 1 hafta surdu sonra yikandin gusulunu falan aldin sonra o gun itibariyle kilmaya devam ediyon ama o 1 hafta farz degil unutabilirsin yani
Soran+1 yılSana bir şey söyliyim mi benim konustuğum kızlığını bozduran arkadaşın anal olarak yaptığı kişi namazlı niyazında sksksk neyse ama anal falan da olsa her yerini görüyor yalıyor vs ya neyse ama ilişkide başka olabiliyor insan tiksinç gelmez bence. Afedersin terine kadar yalıyanlar ağzına alıp yutanlar var erkek spermini. Bana çok iğrenç geliyordu. Birçoğu öyle ama çoğu şey şuanda yapılabilir geliyor.
Cevap sahibi+1 yılYani zaten cok uzun olmasi da dinimizce pek uygun gorulmuyordu belli bi uzunlugu gecmeyecek deniliyor cunku dinimiz temizlik ve bakim dini o yuzden cok uzatmadan kesmek almak lazim. Yani uzatip da zaten ne bu sac mi ne yapacan. Valla ben evlendigimde esime lazer ve ya agda falan yaptiracam, ki daha gec ciksin jkdfgkdj
Soran+1 yılSen nerede yaşıyorsun bu arada
Soran+1 yılEsmer tenli buz beyaz tenli ve kılları siyah belirginse normal lazer. Ama bak şunu diyim. Mesela hormon veya adet sorunsalı varsa lazerde etki etmiyor bilgin olsun ben gidicem ama önce kadın hastalıklarına görünücem doktoruma danışıcam hormon değerleri vs. Bide tüm vücut yapılsa zararı olur mu diye. Tüy kıl sorun ya. Banyoda veya kuaförde ona ayıracğımız zamanla neler yaparız.
Cevap sahibi+1 yılYa valla harbiden korkmaya basladim yaa nasil bulacam ben boyle yaa aninda da yazmiyor ki kfdjgfd ya bu sperm yutma olayi falan onda igrenclik yok yaa, pis bir sey olsa zaten onla cocuk sahibi olunmazdi, ustelik kremlerde vs kullanilan bir sey faydasi varmis yani cilde falan. Insan spermi degil ama at mi inek mi artik ne ise iste, kosmetik seylerde bulunuyormus. Ben anal haric yaparim, zaten gerisi gunah degil ki ne var geriye bi oral var zaten kdfgjkd
Soran+1 yılTadı kötü tadı akajsjskjs ben tatmadım bu arada deneyimliler öyle söylüyor
Soran+1 yılBizdeki yani oral yaparsan anlarsın su veya akan vıcık vıcık şey ki kayganlaştırcı diyelim sjsjs neyse tuzlu gibi tadı var ama beyaz kan hücresi taşıyor diye biliyorm. Erkek spermi ekşi bir tadı olduğu söyleniyor.
Cevap sahibi+1 yılIskandinavya diyelim. Sanirsam bende hormon sorunsali falan vardir, tahminimce ama bilmiyom tabi gorunmedim daha ama gorunmekte fayda var cunku oyle hissediyom. Iste bu kuaforcuye gidip de lazer agda yaptirmak benlik degil. Birincisi erkekler icin yok zaten, ikincisi o da gunah. Sen saniyorsundur ki simdi kadin diye sorun degil, siz kadinlarin da ortunmeniz gerken yerleriniz var birbirinize. Ozel mahrem yerlerinizi birbirinize gosteremezsiniz, biz erkekler icin de aynisi tabi o yuzden ben gidip erkek yapsa bile seyimi acip da her sey meydanda ona gostermem, gosteremem yani utanirim la. Eline alacak avuclayacak yok artik kfgkjfdg hem huylanirim la ben oyle adam yanlis anlar beni top falan sanar ortalik karisir dkfgjdfkgkj
Soran+1 yılKadın için dedim lazer kuaför vs ben
Cevap sahibi+1 yılValla tadi bilmiyom bende duydum kokusuna kotu diyenler de oluyor kfdjgkfdj gerci bakimli olduktan sonra orasinin kokusu tadi da degisirdir bence yaa kdfgkjdf ama tadi icin yapmiyor ki insan zaten, uyarmak icin degil mi yaa ayy ne cahilim fdkgjdfkg aynen erkeklerin ki genelde bi tuzlumsu tadi olabiliyor ama o da insanin yedigi seylerle degisebiliyormus. Ananasi cok duydum mesela, tadini tatli yapiyormus kfdgjkdfgjkdf
Ben bi namaz kilip geleyim...
Soran+1 yılBende öyleydim ayrıca dediğin dini şeyleri ayrıntılı biliyorm. Küçük yaşta kuaföre aldırıyordum. E küçüğüm daha adet olmadan tüy çıkmış. Ne anlarım. Anne vs yaptırmam. Kuaföre gittim bir iki yıl. Ama artık genç kız oluyorsun. Sizinki elle tutulur bişey. Bizim vajina iç dudakları ağda yapan kız oynayıp duruyor. Sulanma oluyor. Sizde o dert yok neyse sonra zaten krem jilet makine bişeyler alışıyorsun mecburen öğrencisin zaman harcıyamazsın ki utanıyor insan bir süreden sonra. Dokununca fena olmuştum sonra zaten gittim krem aldım. Daha da gitmedim. Geri kalan yerler kolay ağda falan yapılır jilet vs ama özel bölge hassas ya kendisi kolay kolay alamaz bir insanın ve alıyorsa da 4,5 saat sürer acısı kötü
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun sen onu söylemedin merak ettim sksksk
Soran+1 yılHe sana şunu söyleyeyim, eğer çok ağır kokuyorsa vajina direkt doktora götür. Deniz gibi kokar bence normal vajina nemli tuzlu gibi. Oral yolla enfeksiyon kapma oranı yüksek. Dikkat et yani. Enfeksiyon kapan çok böyle.
Cevap sahibi+1 yılTamam iste bende kadinlar icin demistim
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılSizde sulanma oluyorsa bizde de kalka oluyor iste bi bakmissin ufacik sey adamin elinde veya kadinin elinde devasa bir sey olmus yani huylanir insan utanir da ben yapamazdim o yuzden evleneyim esime yaptiririm bende ona yaparim sikinti degil, esim degil mi zaten kfdjgfkd krem ne kadar etkili ve kac gun sonra cikiyor tekrar, agda gibi bir sey mi yoksa. Sizin ki aynen duz genel olarak, sadece o dudak kisim bazilarinda biraz daha buyuk sarkik vs ise o belki sorun olabilir eger kendi yapiyorsa yoksa kenarlari falan hep normal duz deri ama bizde pek oyle degil, poset gibi seyimiz var onu avucluyon kaldiriyon altina bakmak icin kafani egiyon boynun tutuluyor iki saat oraya bakip guzel yapmak icin ondan sonra makata dogru full o kisim mesela deri yani bos orasi bir sey yok sizdeki gibi, sizin ora zaten vajinaniz cunku sizin organ bizimkine gore daha altta ve arada kaliyor iki bacagin, bizim ki daha cok onde oluyor iki bacagin. Vajinanin bitmesiyle zaten arada minnak bir deri et parcasi falan var sanirim ondan sonra hemen makat geliyor. Bizim orasi da full kil cikiyor onu goremiyon edemiyon elinle hissetmeye calisiyon valla daha gecen gun almaya calisirken ufak ayni buldum geldim onu altima koyuyom gormek icin falan valla belim boynum tutuldu resmen 1 saat falan ugrasmisimdir kdfjgdfjg
Soylemistim yukarda ama...
Sagol soyledigin icin aklimda bulunduracam, gerci daha belli olan bir sey de yok ama kfjgkkdj bide akintisinin renki falan valla siz kizlarin isi de cok zor ya da erkek oldugum icin anlamiyom ama bin bir cesit akinti var renki var ve anlami var nasil ayirt edip sey yapiyor insan yaa valla bildigin ders gibi kursunu falan gormen gerekir ki boyle bir seyin kfgjkkfghfg
Soran+1 yılOkuyacağım işim var şu an bana nerede yaşadığını söylesen 🙃
Cevap sahibi+1 yılhani isin vardi kiz ksdfksfkg iskandinavya demistim...
Soran+1 yılYemek yerken a... Suyu falan konusmak saygısızlık olur diye okuyamadım sjsjs okuyorum şu an
Cevap sahibi+1 yıltovbe tovbe kfdgdfkgj yemek yerken koyabilirsin telefonunu yaa sevgilin degilim merak etme kafana gore takil fkjgkdjgk afiyet olsun bu arada...
Soran+1 yılYok yedim
Cevap sahibi+1 yılafiyet olsun dedim zaten kdfgjkfd
Soran+1 yılBak öncelikle şunu söylemem gerektiğini düşünüyorm. Mesela meme uçları kiminin kabarık kiminin ise çocuk emzirmiş gibi belirgin çıkmıştır. Doğuştan emilmiş gibi duran meme ucu da vardır. Normal kabarık meme ucuda. Vajina da öyledir iç dudakları olmayan vajina sana zevk vermez senin sarkık dediğin büyük ihtimalle etli vajina. Ki en zevk veren odur oral yaparken falan derisini kemiricek değilsin ve o et o su ile birleşince aşırı zevk verir. Bide etler penisi kavrar veya şey diyim sürtünme olursa bir nevi kavrar kaygan olduğu için karşı cinse zevk verir bu. Ve böyle tipe sahip olan kadınlar daha istekli olur ve azar onuda nasıl söylesem mesela sizin kalkıyor pantolon eşofman da ama ben pantolon giydim veya biri eğer dar ise veya adet dönemi o dudaklar açılır. Delik kısmına pantolon bacak arasındaki sertlik girer iki vajina dudağı iç kısımlar yani ikiside farklı yerlere bacak e klitoris sertlik vuruyor. İster istemez zevk veriyor. Emilmeside zevkli olur bence. Etli vajina can bence ve ilişkide canı yanmaz diğerlerine oranla.. Araştır bak sanki hiç mi video izlemiyorsun sahi oda iyi değil ben penislere çok bakmam mesela ama seviyorum cinsel şeyler kimse bu kadar bilgim olduğunu bilmez eşime de çok belli etmem ben bakireliğimi sorgulayabilir bu kadar şey nasıl biliyor vs ama bakire olan kızlar az çok çoğu bilir.
Cevap sahibi+1 yılIyi anlatiyon hee, dedim yasadi mi bu yoksa kdfgjf gerci nerden biliyorsun ki hangisi daha zevkli falan, yok etli olunca kavrar ve daha zevkli olur falan yasamadiysan nasil bilebilirsin ki bunu.
Yani ogrenmekte benim de seyim olmaz, hani yasamadim ama hic bilmemekte de cocuk gibi biraz komik olur bence sonucta yasimiz belli ve ilerliyor, her seyi de isin icinde ogrenmek olmaz bazi seyleri de onceden bilecen ki ona gore davranacan vs. Ben zaten boyle bu tarz seyleri ogrenmek bilgi amacli konusmayi severim cunku bende pek fazla bilgili degilimdir yasamadigim icin, daha dogrusu bilirim duymuslugum cok su boyle bu boyle oluyor diye ama kendimden tecrube olarak deneyimlerim olmadigi icin sadece duyduklarim ve okuduklarim bilgi oluyor ama genel olarak yine kizlar hakkinda bu akinti olsun ne bilim akintinin kivami, kalinligi, rengi, ne zaman akar vs vs merak ettigim seylerdi. Bu site sayesinde de sagolsun ne kadar kotu yanlis insanlar da olsa gene ogrendigim de cok mesela. Birinde mesela bu ilk gece gerdek gecesini cok merak etmistim nasil oluyor nasil ilerliyor vs cunku sifir hani nasil olusuyor butun o seyler falan, bende aradim ve buldum bir tane soru burada birinin onceden sordugu. Altina ablanin birisi o da boyle namazinda ibadetinde birisiymis esi de ayni sekilde ve cok guzel boyle uzun uzun detayli bir sekilde anlatti cidden bi aydinlanma geldi bana, hani yarin evlensem direkt nasil ne yapacagimi biliyorum o derece guzel ve aydinlandim...
Soran+1 yılSanal Ya burası rahat yazıyorsun benimle bir erkek katiyen böyle konuşamaz ayrıca bende oradan buradan kadınlık tan falan bahsetmem. Ben mastürbasyon yapmış kendimi keşfetmiş biriyim ki kzılığmı bozmamak için kendimi zor tutuyorum skskskd kendine gel işte basit bişey değil erkek yapsa erkekliğiyle anlamı olur kanama vs olsa diye özel hisseder adam yani bakireyim dedim ya. Değil gibi mi halim var. Ama kendimi baya kurcalamış biriyim. Evlenmiyoruz ondan işte Allah affetsin. Sonuçta birnin altına yatmadım. Kızlığımı bozdurmadım. Anal yapmadım. Erkek arkadaşım olmadı. Yazan çok oluyor tabi. Kız olunca. Öpüşmeyi bırak el ele bile tutuşmadım. Sonuçta bu ona bir malzeme olabilir bir erkeğin hayalinde olmak istemem. Bunu bil. Ama elini oraya koyup ovunca siz nasıl çekiyorsanız öyle hissiyat oluyor bizde boşalıyoruz. Fakat bakireler in işi zor tam boşalamıyoruz hiçbir zaman çünkü içimize sokup zevki almamız gerek ama oda olmaz işte bide o kadar zevke gelip iyi bozuyoruz öyle bozan da çok var. Yaşarsın temiz olur ilk gece zaten. Etli olunca ağzına alması falan zevkli olur. Benimde bahsettiklerim buradandı. Mesela penis almak ağza bana iğrenç gelirdi ama onlar anlatınca hayal ediyorsun bide yanlış anlama az çok bakarsın Web de vs parmaklıyoruz o parmakları yalıyoruz. Penis olmasada mesela dişlere dikkat etmek falan gerekiyor ağza alırken bence bunları bilmek kötü değil yapmakta imkanım olsa bende evlenip kadın olmak isterim. Kim istemez ki. Boşuna erken evlenmek sünnet dememişler hormonlar tavan. Ben yanıma erkek yaklaştırmam Allah korusun yani istek var her iki cinste ve zayıf varlıklarız her an her şey olabilir. Umarım erken evlenirim kurtulurum.
Soran+1 yılKızların nasıl mastürbasyon yaptığını araştır bence. Sürtüyoruz ne biliyim parmakta penis gibi düz baskı oluyor. Oynuyorsun oradan biliyoruz ki izliyoruz arada bişeyler.. İzlemez misin sen
Soran+1 yılBu arada kremde jilet etkisi aynı. Bana sorarsan jiletle almak mantıklı çünkü krem zarar verebiliriyor. Erkeğe vermezde bizde verebilir içte organ mantar ne biliyim kötü şeyler yapabilir en temizi jilet oda pahalı ama burada ajsjsj 200tl falan.
Cevap sahibi+1 yıldonecem birazdan...
Soran+1 yılTamam iyi anlatıyon He demişsin ajsjsj aslında çok şey varda erkeksin az çok etkiler seni bazı şeyleri açık söyleyemiyorum onun dışında çok şey var konuşulacak aslında.
Cevap sahibi+1 yılSende oyle bi konustun ki simdi sanki yanlis bir seyler soyluyormusum ben sana gibi hissettim kdfgjdf yani alt tarafi olan seyleri konusuyoruz biz burada, insan anatomisi falan ne var bunda ogrenecen tabi vucudunu kfdgjd guzel anlatmissin, aynen benim de sevgilim olmadi iliski yasamadim, zaten bunlar olmayip kiminle el ele tutusayim opuseyim falan. Bide bu saatten sonra yasim olmus 21. 4 gun once kdfjgk (senin yas kac bu arada). Hani bu yasima kadar kimse olmamis diyom zaten bu saatten sonra evlilik ciddi is zamani, hani bu saatten sonra gelenlerle ciddi dusunecen BENCE tabi, evlenmek istemeyenlere bir sey diyemem tabi de.. hani durum boyleyken ilk tek ve son olsun esim olsun istiyom gelen kisi ve her seyimi onunla yasayayim onunla tatayim beraber kesfetelim her seyi beraber olsun her sey tecrubemiz falan. Izlerim tabi canim ne kadar istemesem de ve bazen azaltmaya calissam da, bi azaltiyon bi tekrar basliyon falan. O yuzden bende diyom kendime en azindan esin olacak kisiyi kizi bulsan da artik rahatlasan, yani gozun birincisi disarda arayista olmaz, ikincisi aklindan bu konuyu da atabilirsin cunku bulmussun yani cebinde garanti gibi dusunebilirsin esimi bulmusum tek is yasimizin biraz daha ilerlemesi bide birbirmizi daha da iyi tanimak bide okul vs.
Cevap sahibi+1 yılJilet nasil pahali 200 yaa ucuz bir sey burada. Tabi gider en kalitesinden markalisindan falan alirsan illa para farkini hissedersin ama jilet icin de 200 ne yaa sanki makine aliyoz kjdfjgs aynen bende jiletle aliyom, gerci boncuk agda almistim cunku agdanin boyle iki hafta tertemiz tutmasi varmis falan ve dogru da aslinda baya uzun sure cikartmiyor tertemiz bebek gibi yumusacik falan oluyor hosuma da cok gitti ama dayanamiyom ki, belki de kendim yaptigim icin insanin ici el vermiyor o agdayi cekmeye aciyacagi icin baska birisi haberin olmadan cart diye cekse belki daha iyi olur o yuzden evlenince esime yaptiracam diyom zaten kfdjgd evde duruyor halen iste o boncuk agdasi bir iki tane falan yapiyom genelde ust kasik kismina ama alta falan suremem bide bazen acidan cekemiyom biraz bekliyom kendime gelmek icin oyle de iyice zorlasiyor cekmesi iyice yapisiyor falan o yuzden anca ustunu biraz aliyom agdayla sonra geri kalani yine makine ve jiletle hallediyom.
Ya yok yaa ben severim boyle bunlari konusup ogrenmeyi cunku bende cok hakim degilim o yuzden iyi de oluyor cunku insan soramiyor da kimseye, yakinina ailene falan sorulacak seyler degil o yuzden konusu da boyle acilinca konusulunca iyi hissettiriyor insani rahat rahat sorabilmeni falan o yuzden hani rahat rahat sorabilirsin yani ben oyle yanlis anlamam falan severim de samimiyeti yakinligi arkadaslik seyim vardir erkek kiz fark etmiyor yardim elimden geldigince yaparim bildigim bi konu olduktan sonra...
Soran+1 yılKaliteli tabi 5 bıçak Venus kaç tl orada akskk
Afedersin ped alıyoruz paketi 60tl. Ve sen nasıl kendini korudun burada benim 19 yaş lisede neler yapıyorlar. Bende evlilik istiyorm ama küçük şeyler var. Mesela para kazanamıyorum okul işi var ve Türkiye de evlenmek zor e bende Şu an para yok. Ben kimseyi bişeye itemem o yüzden bekarız bikaç sene illa çıkar önümüze birileri. Hayırlısı olsun Allah korkum varda ama devir kötü insan arzularının elinde kalabiliyor. Erkek olmak iyi elinle çek kafa rahat. Biz içimize girilsin istiyoruz. Aslında önemi olmayan o zar bozulsa kafa rahat ki bence önemsenmemeli. Allah onu küçükken erkeklerde tek delik var Makatta oda kadınlarda 2 makat bide adet görülen ilişkiye girilen delik küçükken bebekken yani büyük tuvalet vs oraya girmesin enfeksiyon kapılmasın diye Allah zar gibi bişey vermiş oraya. Kuranda nerde yazar kızlık zarı bekaret. Ama şu yönden iyi eğer zar olmasa evlenene kadar hepimiz herşeyi sokardık içimize alaksk evlilik şart eğer imkanın varsa ve bulursan kafana göre evlen. Burada ekonomi kötü zina yaygın sanılanın aksine bakire yok ülkede az yani. Erkeklerde illa escort vs bişeyler yaşamış oluyor.
Soran+1 yılSenin oyuncağın var acaba bende alıp bozsam mı kendimi. Asksks prezervatif veya kayganlaştırcı ile denemek istiyorm mastürbasyon ama evdekiler sjsjsjs. Şüphelenir bide şu istek uyandıranlar ile istesemde bozamam zaten erkek diye şartlanmışım ben ya ne diyim azgınlık başa bela ama ısteyerek olmuyor ki.
Cevap sahibi+1 yılvalla kac tl bilmiyom bizim burada tl degil zaten kfdgkdf yani genel olarak uzaktim bu tarz seylere ne bilim hic ilgimi aklimdan gecmiyordu bide sinif desen benim okuldaki hem ilk-ortaokul olsun hem lise hep yabanciydi, turk kurt pakistan somali arap vs vs yani hepimiz bi kardes gibiydik guzel bi bag vardi oyle gavurlarla pek isim olmadi taaa ki simdiki okudugum bolum orasi karisik ve cogunlu gavur tabi. Birinde pakmistim gene birisi ped lafi gecmisti pahali diye falan ve baktim bizim burada daha ucuzmus kdfgjkdf yani bende bekaret zar demiyorum ama olmasi da sadece bir nevi "ispat" gibi bir sey olmus oluyor ama kisacasi bekaret zaten karsi cinsle bir sey yasamamis biri oluyor tertemiz olan biri yani.
Elle cek de bir yere kadar iste, sen nasil diyon icine bir sey girilmesini istiyon falan bizde bir seyin icinde girmek istiyoz o sicakligi kayganligi yumusakligi vs vs neler varsa artik oranin icinde, bende duyup ogrendiklerime gore yaziyom hani cok guzel geliyor kulaga hos seyler insan merak ediyor tabi bakir bekar biri olarak..
Yok ya oyuncakla bozma derim kendini kdjfgkfdj zaten yasin geliyor az daha sabret bulursun illa yakinda birisini, sen kizsin bide her turlu yazan oluyor ben dusuneyim nasil bulurum ne halde olacagimi kdfjgkfdjg benim de var prez, hatta boyle coklu paket 100lu 150li falan paketler daha ucuz uyguna geldigi icin almistim daha 100lu olani bitirmedim digerini almistim o da duruyor halen ve toplasan toplam 250 falan vardir dfkjgdfjkg diyom kendimce valla simdiden evlilige hazirlik yaptik bile zamani geldiginde prez alma derdi de kalmaz kjkdfgj bide kayganlastirici da aldim tabi yoksa kuru kuru oyuncaga girilmez takilir acir surterek sey yaparsin oyle de derin tahris olur acitir falan o yuzden genelde prezsiz yapiyom ama prezle de yaptigim oluyor ve sirf eglence degisiklik amaci icin aldim yapiyom, hani neden onunla da denemiyom ve prezle geciktirdigi hissi azaltiyor dedikleri kadar varmiymis gibisnden merak yani senin anlayacagin kdfgjkdf
Cevap sahibi+1 yılsenin yas 19 ve liseye mi gidiyon
Soran+1 yılMezunum ben
Soran+1 yılUmarım sende gönlüne göre birini bulursun anonim hesapsa ekliyim seni zaten sanal yani sormak istediğim bir iki şey var
Cevap sahibi+1 yılyasin 19 ve lise mezunusun dimi
Cevap sahibi+1 yılAmin sende inshallah ve kendini bozma. Cikarim iki dk cabuk ol ama..
Cevap sahibi+1 yılValla aylar sonra bi bot en iyi gorus olarak secince ne yazmisim burada diye merak edip okurken hatirladim ve gizliden cikmami istemissin ve cikmisim. Biz ozelden konusmusmuyduk hatirlamiyom da.. halen burdaysa ve sormak istiyorsan sorabilirsin...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
+1 yılYani o an karşı taraftanda aynı enerjiyi görüyorsam olur olduda Bi sorun da olmadı hatta Bi kaç kişiyle ve hiç biri sevgilim diildi hayatımızdan memnunuz
00 Yorumla
+1 yılEvli olsak dayanamayıp yapacazda ancak bazı anlar oluyor yani yapmak zorunda kalıyor insan hislerini yatıştırmak için
00 YorumlaCook oluyor bayanlardada oluyormu dayanamamazlar yani
00 YorumlaValla başa bela ama yapacak da bişey yok sonuçta bir ihtiyaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekarken yapmıyordum şu an canım isteyince eşimle yapıyorum ahahsh
112 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi. Bakirelik başa bela ya. Eşle olması zevkli bende istiyorum evlenmek ama imkanlar zor be. Utanma oluyor mu eşinle
Cevap sahibi+1 yılBazen oluyor kıyafetlerimi çıkarırken utanıyorum ahhd sonra geçiyor
Soran+1 yılBir iki şey sorabilir miyim
Kızlık bozulurken canın acıyor mu bide
Direkt çıplak seks yapmak gerekmez demi öyle mi olması gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılBozulmasından ziyade ilk girerkenki zorlama acıtıyor, hiç olmadığı için zaten şu an parmağınla girmeden baskı yapsan da değişik bi ağrı olur. Bu baskı acıtıyor daha çok. Ben te karnımda ciddi acı ve kasılma hissetmiştim, hiç zevk almadım ve çok garip gelmişti. Kızlık zarının yırtılması elini bıçakla kesmenle aynı his gibi çok acıtmıyor. Umarım anlatabilmişimdir. Çıplak olmak da gerekmiyor canınız nasıl isterse öyle 😅
Soran+1 yılSeverek mi evlendiniz peki. Teşekkür ederim bu arada. Çevremde ilk ilişkide bırakılması gerek diyolar ama devam edende olmuş ama ağrı oluyor yürümesi zorlanması vs oluyor diyorlar.
Cevap sahibi+1 yılEvet severek evlendik, rica ederim. Eşim de çok kibar bi insandır, yani öyle hayvan gibi şey yapmasından dolayı olmuyor 😄 biz evlendikten sonra da bekledik 2 hafta kadar, yapmadık. Birleşme olduğu gün de yaklaşık 5 saat sadece seviştik, acımaması için elinden geleni yaptı ama acıyor yine de. Belki de ben stres yaptığım için bilemiyorum. Evet ilk birleşmeden sonra biz de devam etmedik bi kaç gün ara verdik, sonrakilerde de bi kaç gün arayla devam ettik böyle böyle alıştım ben de
Soran+1 yılKasıyor insan ister istemez ilk olacağı için. Anladım eşiniz şanslı sizde öyle mutlu huzurlu devam edersiniz umarım. Ön sevişme baya iyi olur acıtmasını azaltır kadının zevk suyu geldiği için hatta aşırı derecede zevk ve sulanma olursa kanama bilr olmuyor zar diyoruz ama işte o şey kalın olursa kanama yoğun oluyor ama genelde hafif kanama olur. İki gün sonra zaten yapılabilir seks. Evlilik iyi ne güzel siz yırtmışsınız. Hayatınızı yaşayın en güzeli de bu zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@Tubiqqq neden?
Cevap sahibi+1 yıl@soran aynen öyle, teşekkür ederim. Siz de mutlu olursunuz umarım💛
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteğim geldiğinde sexting yapıyorum çok zevkli farklı farklı kadınlarla harika oluyor çok zevkli sende yapmak istersen kullandığım uygulamayi söyleyeyim çok zevkli ve güvenli endişe edmenede gerek yok
00 YorumlaTutuyorum kendimi.
Kızlarda da azgınlık oluyor mu gerçekten,
031 Yorumla
Soran+1 yılNiye kadınlar hareketsiz eşya mı. Bilimsel olarak adet görüyor değil mi kadınlar o dönemde dahil istek olur. Erkekler gibi bir yerimiz kalkmaz fakat kıpır kıpır olur. Hatta gavurun a**** yanıyor derler ya yanıyor orası. Ciddi anlamda istek böyle oluşuyor. Kadınlar her ay adet görüyor çünkü seks için. Girdiğiniz yer her ay dökülür. Rahim içi vs. Pis bir kan değil yani. İstek daha çok olur ama ağrı da çok olur. Onun dışında olur herkeste istek. Kendini baskılamış ailede büyümediyse en yapmayan bile hisseder. Çünkü erkek belli yaşa gelince kalkıyorsa kadınlara da aynı şekilde. Hatta kadınların vücut sağlığı için daha çok ihtiyacı var cinsel ilişkiye.
Soran+1 yılGenelde bakire değiller ya fark edersen seks onlarda aşırı önemli. Hepsi yaparlar. Kadınlarda da bu var emin ol. Yanıyor yani o bölge. Delikten girildikten sonra iç bölge aşırı yanar kasılır. Sulanır. Normal ve bilimsel yani. İstek kadınlarda niye olmasın. Bunu sormanıza şaşırdım. Kadında istek su olmasa ilişkiye girilmezki.
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünüyor musun
Soran+1 yılPsikolojik problem vs mi nedir okb falan mı. E destek al türkiyede olup kim normal ki. Bide bakire kız kafasında mısın
Soran+1 yılNeden haketmediğini düşünüyorsun
Soran+1 yılNeye takıntın var peki
Soran+1 yılBakire bozup Bakire isteyen manyaklar var öyle değilsin en azından normal bir insan gibi düşünüyorsun.
Soran+1 yılBende de var o ama ben geçmiş travma ve geçmişte yaşanmış sözler vs durup durup zihnimi meşgul ediyor üzüyor sinir ediyor iş gerekli boş durma.
Soran+1 yılBaşka iş hobi vs bul ve işine teşkil etmezse psikolojik destek al. Seks yapıyor musun normalde.
Soran+1 yılİmkan varsa evlen ve destek al türkiyede herkese şart bu.
Soran+1 yılTürkiyede yaşıyorsun kimse normal değil emin ol. Bende destek alıcam.
Soran+1 yılBuyur ama işim var hemen sor
Soran+1 yılHiç anlamam ama ektirirsen de iyi olabilir uzun şekilde ama uzatmayacaksan normal kalsın ve hiç anlamam dediğim gibi
Soran+1 yılYakışıklılık algısı kişiden kişiye değişir neye göre kime göre. Bana sorarsan normal bir insan olarak eli yüzü düzgün ama tam göremiyorum sonuçta ama eksiği olan biri değilsin. Saç konusuna gelirsen bakıma girer o. Ve her kadın bakımlı erkek sever ileride kellik durumun olucaksa ektir. Ben fazla anlamam yakışıklı vs her sene değişiyor bu algı ben kendi halimde takılıyorum.
Soran+1 yılYa benim kaç yaşında eniştem ektirdi bak etrafta kızlar kaç kat boya çekiyor. Kimde ne var anlayamazsın dimi. Seni suçlayan yokki. Kadınına aynı problemleri var. Bakire değildir zar dikritir gibi mesela apwkdjs. Ya genel olarak normalsin ama ben hiç anlamam. Bakımına önem gösterdikçe ki bakımsızsın demiyorum diyemem çünkü tanımıyorum. Ki edersen emin ol daha çok iyi. Şahsen ben tipten çok hijyene ve titizliğine bakarım. Her insan farklıdır yani..
Soran+1 yılSağlığın yerindeyse niye olmasın ne biliyim ben kişiye bağlı bu yeni nesil her yaşta yapıyor insanlar eşini paylaşıyor sen niye yaşamayasın ama evlilik dışı hoş bulmuyorum ben bide işim var iyi günler sana
+1 yılben cok yapiyorum azdigim zaman kime denk gelirse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oluyodu ama şimdi tutmak lazım 😍😍🥰😅😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevkine düşkün birimisin cinsellik konusunda
111 Yorumla
Soran+1 yılYani ama evlilikte düşünüyorum imkan yok şimdi genelde herkes evlenmeden yaşıyor sonum öyle olmasa bari sıradan geliyor çünkü bana duygusal biri olmasam belki yapardım. Fakat zevkten çok duygularım ağır basıyor.
Soran+1 yılYok ya ben öyle şeyler sevmiyorum midem almaz. İnancım da var yapacağımı sanmam. Olucaksa da 2 kişi olur sadece..
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi sadece zevkim için o hazzı yaşamak
Soran+1 yılBişey sormak istiyorum ben korunmasız ilişki istiyorm illa kondom hap şart mı. Veya içe boşalması falan
Cevap sahibi+1 yılYooo ne alaka kondomsuzda oluyor erkek boşalmaya yakın çıkarır üzerine boşalır veya ıslak mendile
Soran+1 yılZevk suyu da tehlikeli. İçine boşlaınca geri çıkıyor spermler görünüm hoş oluyor. Ten tene daha iyidir. Bakireyken nasıldınız şu an nasıl. Zevki almak daha iyi değil mi
Cevap sahibi+1 yılYani içe boşalmak iyi geliyor kadına da ben denedim sıcacık ve ertesi günü hapı :)
Soran+1 yılBide şey ya her erkek oral yapar mı. Evet bende içime boşalsın isterim sorun teşkil etmezse hap alırım. Neden kız istiyorsunuz bu arada erkek düşünmüyor mu erkek arkadaşınız erkek daha çok oranla tercih ediliyor. Genelde kız bulmak sorunlu normal hayatta escort falan olurda o ayrı tabi
Cevap sahibi+1 yılBen bisexsim çünkü sorun etmiyorum ama sevgilim katı o konuda bunu da benim için kabullendi valla oral konusuna gelirsek erkek arkadaşım hiç bişeyden iğrenmez çekinmez anal vaginal herşeyi diller ☺️
Soran+1 yılSana bağlıysa bir kızı becermek ona zevk vermez. Veriyormuş gibi yapar fakat kız darsa dar kızlar baya zevk verir diye biliyorum. Genel erkekler için sordum evlenip ayrılmışsın az çok erkekleri çözmüşsündür diye sordum. Her erkek öyle olsa keşke ya
Cevap sahibi+1 yılSevgilim gibisini bulamam hiç bi konuda
+1 yılben çok fenayımmm
24 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilsen yap bişeyler
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon yaparım en fazla ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. hiç öyle bir ortamım olmadı
00 Yorumlakonrolsüz güç güç değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki oldu
00 Yorumla
+1 yıloo ne maceralarım var bı bılsen varya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet oldu:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılIrademe hakimimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks mi
11 Yorumla- +1 yıl
Yes
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblamla 69 yaptık 15 yaşında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
00 YorumlaOluyor
00 Yorumla
+1 yılVar ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok çok şükür
18 Yorumla
Soran+1 yılBakiresin sen
Cevap sahibi+1 yılYani
Soran+1 yılmastürbasyon yapıyorsun ama dimi sjsj
Cevap sahibi+1 yılYok Onuda yapmıyorum
Soran+1 yılSen nasıl yaşıyorsun evlisin o zaman
Cevap sahibi+1 yılYok bekâr okul öğrencisiyim
Soran+1 yılPeki o zaman ders vs çok yoğunsun işte falan çalışıyorsan normaldir. Ama yapılmaması acayip. Yılda da olsa kızında boşalması gerekir ya da, akıntı var mı sende o şekilde de atıyor olabilirsin.
Soran+1 yıl@Tubiqqq bakire misin kanka sen
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem