İlk gece gerdeğe girmek şart mı? Ne zaman hazır hissedilirse o zaman daha iyi olmaz mı? Yani düğün gecesi ne acelesi varsa. Zaten biz kadınlar çok korkuyoruz anlayış çok önemli değil mi? #Mademoiselle88♥️
İlk gece gerdeğe gireceğim diye kafaya takmak sonuçta hüsrana sebep olur. Zaten düğün dernek derken sinirler boşalmış, onun elini öp bunu selamla derken savaştan çıkmış gibi eve gidiyorsun. Acemilik, heyecan tavan, yorgunlukta üzerine tuz biber, 2. bir strese, yorgunluğa zorla girmenin alemi nedir? Sabah olduğunda dinlenmiş uyan, hormonlar ve vücut bir restart etmiş olsun, sonra bir öpücük kondurdun mu karına zaten gerisi harika olur.
O da ayrı bir gariplik zaten. Sabahın köründen gecenin bilmem kaçına kadar telaş içinde sağa git sola git, oyna, sırıt, takı töreni için dikel, her gelenle sahte gülücükler peydahla ve o yorgunluk bitmeden üstündeki boya badanayı sök, saçlarını eski haline getir ve yatağa girip bitkin şekilde bekle. Hayır ne acelesi var yani? Belki damat da aynı yorgunluk içindedir.
Cok nadiren insanlar dügün gecesi gerdege giriyor. Tabi bazi yörelerimizde hala kapida kirmizi bir leke bekliyorlar carsafta ama bu cahillik artik o yüzden aslinda cogu erkekte anlayisli bu konuda.
Valla ilk gece ben eşime sımsıcacık sarılıp uyumak istiyorum seks umrumda bile olmaz ilk gece güzel romantik ve rahat bir gece geçirelim ikinci gece hunharca yapar mahalleyi ayağa kaldırırız
Arkadaşlar düğün gecesini beklemeye gerek yok eğer sorun olmayacak ise düğünden öncede yaşayabilirsiniz. Çünkü bir kerelik bir şey değil bu. Birçok kez seks yapacaksınız zaten.
onun özelliği o ama, gerdek gecesi seks olmadı mı ne önemi var o gecenin. diğer günler hep yapacaksın zaten. o gecenin büyüsü o. korkuyorsan da demek ki hazır değilsin demek, evlenmeyeceksin o zaman. çamaşır üstü sexe devam et
Çiftlerin karşılıklı konuşarak alacağı bir karar ama ben şahsen ertelemeye pek razı olmazdım. Tabi bunu tatlı dille belirtirim. Onu sakinleştirip o korkuyu yenmesini sağlarım..
bu tamamen o geceye bakış açısı ile değişir illa o işi yapmak maksatlı ise önceden bir birini hazırlamak mantıklı olanıdır ama o gece yaşanması şart değildir hatta önemli olan doğru zamanda yapmaktır ozaman daha zevkli olacağı kesin
dinen ilk 3 gün icinde yapilmasi gerekiyormus ilk gece sart degil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O erkegine bagli kimi sabirsiz o işi yarina koymak istemiyor a bence o dugun gecedi degil ertesi gun stresini yorgunlugunu atmiş olursuun daha rahat olur
En İyi Cevaplar