Kıskanmıyorum ama kendımı suclu hıssettım. kız arkadası oldugunu hıssedıyordum ama bu kadarını. sizce kendımı kötu hıssetmelimiyım onun kararı sonuçta. onunla cınsel bı paylasımı yokmuş benle de duygusal yok haliyle. lutfen benı rahatlatın erkekler. evlenınce ayrılırız dedı o zaman dogru olmaz dedi.
Cevabın nedir?
+1 yılO adam tam bir döt müş... Nişanlıyken nişanlısını aldatmayı uygun görüyor kendisine ve evlenince de doğru olmaz deyip bırakacakmış, gelde buna inan ... O adam evlendiğinde de karısını aldatacak buna kalıbımı basarım, alışmış kudurmuştan beterdir... Adam karaktersiniz , şeref. sizi. in de önde gideniymiş... Seninse bunu öğrendikten sonra ondan ayrılman gerekirdi ve nişanlı bir kişiyle de bunu yapman iyi bir şey değil, gerçi kaşarlığın yeni yüzyılda ki adı fuckbudylik oldu...
31 Yorumla- +1 yıl
Nokta..👏🏻
+1 yılbu zamana kadar Fuckudy hiç yaşamadım çok aradım bulamadım ama hatayı sen degil o hata yapmış çünkü sandan saklamış gizlemiş sana sölememiş veyada sölemekten çekindi beni kabul etmez konuşmak istemez die düşündü sana sölemedi yani aklıma bunlar geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen buradaki namus budalası kızları boşver. öncelikle nişanlı evli bekar ne fark eder? onun yapmaması gerek bunu, bu senin düşüneceğin bir konu değil ki. sen zevkini al geç. takma kafaya ayrıca evlenince yapmam dediğinede bakma köpek gibi gelecek yine kapına :D
31 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bakalım 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa boşversene parmağındaki yüzük seni bağlamaz senin ilgilendigin şey başka. Zevkini yasa bak hayatına. Ben 2 sene evli adamla da yaptım banane karısından ben alacağımı alırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an devam ediyoruz da evlenince bırakır heralde
Cevap sahibi+1 yılbir müddet bırakır sonra yine gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
65Cevap
+1 yılFuckbudy likte nereden çıktıysa artık. Asıl meselenin bu yanına bakmak lazım. Sen nadıl bir kadınsında böyle bir hayatı kendine normal sayıyorsun? Aşık olup insanca yaşasana cinsel hazlarını. Seninki çok mu normal de erkeğinkini tartışıyoruz. İkinizde Allah'ın lanet ettiği insanlarsınız.
10 Yorumlabuda yeni trend kaşarlığın modernize edilmiş ismi fuckbuddy kendini niye suçlu hissediyorsunki zaten hayvansal içgüdüleri benimsemişsin
62 YorumlaNasıl rahatlatalım seni... evlenince ayrılacakmışsınız işte.
10 YorumlaHahaha nişandayken doğru ama evlenince yanlış. fakbadinin bile adam olanı kalmamış.
Senin canın devam etmek istiyor , sadece vicdanen rahatlatılmak istiyorsun o kadar. Aslında hoşuna da gidiyor, adamın onu değil de seni tercih etmesi.00 Yorumla
+1 yılBenim içinde bulunmak istemeyeceğim bir ilişki türü. Her şeyden evvel şahsıma saygısı olan bir erkek böyle bir teklifle gelmez. Diğer kadını düşünmesem kendini düşününce insan yine ı-ıh olmuyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılevlenene kadar seni kullanacak miden kaldırıyo sa yüzün hala kızarmıyosa devam et kullanılmayı seviyosundur zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılZevk almayı seviyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılortada bir yanlış varsa onun yanlışı. ama artık bunu bilerekten senin de devam kararı alman ne kadar doğru olur bilemem. ama senle yapmasa başkasıyla yapacak bu da var.. :)
00 Yorumla
+1 yılAdi üstünde yatak arkadaşı gerisi seni ilgilendirmesin sen keyfine bak tatlim
30 YorumlaÜzüldüm durumuna. Bak çocuk bu gune kadar işini gördü senle. Şimdi bir de eşi var. Ama sen... sap gibi ortada kaldın.
08 Yorumla
Soran+1 yılzaten duygusal bı beklentım yoktu kı neden oyle olayım
Soran+1 yılbaskasını bulurum
Soran+1 yılsen soruyu okumadın galıba vıcdanım rahat degıl dedım sadece
Soran+1 yıltamam oyle dıyın bana ıste :D
Onda olan tüm erkeklerde var neyin nazı bu? Ayrıl gitsin. Yok bilmiyordum falan filan. Artık biliyorsun.
00 Yorumla
+1 yılİstersen görevi biz devralalım belki rahatlarsın..
Çok enteresan kafanız var yaa..00 Yorumla
+1 yılİşin içine duyguyu karıştırma, seçim onun seçimi
eğer uyuymlu bir cinsel hayatın oldugunu dusunuyorsa sanane evliymiş bekarmıs nisanlıymış.02 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle aslında
- +1 yıl
bu nedenle , sen kendini neden kötü hissedesin ki
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. vicdanın rahat değilse terk et onu, ben her şeyiyle dürüst bir fcukbuddy istiyorum de :D
00 YorumlaFuckbuddy olayında tek amaç cinselliktir zaten anlayın artık şunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de bu arada yeni birini bulmaya çalış nasıl olsa maymun gibi yaşamaya alışmışsın başka dalı tutunca onu bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO adamın yaptığı yanlış. Kendini nişanlısı olan kızın yerine koysana bir , felaket bir durum. Uzak dur derim
10 Yorumla
+1 yılöyle der ama evlenince yine seni arar emin ol, fuckbuddy isen gerek yok kıskançlığa
02 Yorumla
Soran+1 yılarar mı dersin. kıskanmıyorum sadece kaybetmek ıstemıyorum
- +1 yıl
öyle tabi bende aynısını yaşadım, bir yerden sonra aynı kadınla olmaktan sıkılıyorsun farklı arayışa geçiyorsun. Standarttır bu takma kafana bu kadar.
+1 yılsuçlu hissedicek bir şey yok.. sonuçta birbirinize karşı sorumluluğunuz yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılYanı oyle tabı
- +1 yıl
o yüzden takma kafana.. keyifine bak.. boşverr
evlenince ayrılmak da saçma. bunda bir sıkıntı yok bence
04 Yorumla
Soran+1 yılama o zaman onla cınsellık yasayacak zaten
Soran+1 yılnasıl yani. onu sevıyor sonucta
+1 yılDaha dediğin kelimenin anlamını bilmiyorsun ergen boş beleş palavraci trol
00 Yorumla
+1 yıladı üstünde sadece bir amaç uğuruna seninle takılma boşver.
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi insanlar yüzünden millet aşka inanmıyor zaten birde rahatlatın demiş yüzsüz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdiden ayrıl. nişanlı bir adamla bile bile birlikte olmayı kendine yedirebilecekmisin
00 Yorumla
+1 yılRahatsızsan yeni bir f*ck buddy bul. Neden kendini bu ikilemde bırakıyorsun?
00 Yorumlaaslında her iki tarafta cıkar icin beraber sıkıntı olacak durum yok
00 YorumlaFuckbuddy sonuçta kocan değil sevgilin değil er ya da geç ayrılacaksınız neden kıskanıyorsun ki..
00 Yorumla
+1 yılseni kullanmış. önce sneden ayrılıp sonra nişanlanmalıydı. seni yüzüstü bırakmış resmen. fuckbody de olsa bu yapılmaz bn yapmam asla
00 Yorumla
+1 yılZevk alıyorsan devam et yaa sonra yenisini bulursun :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Belki hala devam eder bilemezsin... ya da baktın olmuyor yeni arayışların olacak
00 Yorumla
+1 yılfark etmez
sonuçta duygusal olmamalı
sen kalbine yenik düşüyorsun
dikkat et00 Yorumla
+1 yılŞimdi ayrılman lazım bence. evlenincede alıştım devam edelim demeye durur
00 Yorumlaya f*ck body diyosun neyin kafası bu sadece seks işte duygusallığa yer yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYediğin önünde yemediğin arkanda olsun. Rahatına bak.
00 Yorumla
+1 yılşu an da yaptıgı dogrumu da evlenince dogru olmaz diyo
00 YorumlaArada duygusal bisey olmadığı için üzme kendini hem olan olmuş yersiz yere üzülme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenincede devam et kalede kaleci var diye gol atmiycan mı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yenisini bulmaya bak o sürede bir kaç kere daha görüş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrilmaz safmisin seni bibikleyip bir kenara atcak bekarim f. b iliskim oldu daha once dusunursen konusalim
00 YorumlaAyrilmazsiniz daha cok ihtiyaci olur
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mı dersin
bence seviyorsan bırakma peşini
11 Yorumla
+1 yılUzak dur ya ne olur ne olmaz
10 YorumlaHamem araya barikat koy
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden ayrıl ak ne bekliyorsun
00 Yorumlayani seni kullanıyorum şu an diyor
00 Yorumla
+1 yılKusucam yakında bu siteden.
Bunlar ne la00 YorumlaMide bulandiricisiniz mk.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılne bekliyodun seni mal gibi kullanıyo işte
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden kullanmak olsun ben de zevk alıyorum
- +1 yıl
Olabilir onun niyetini degistirmez bu
Soran+1 yılKullansın cinsellik için sorun değil ki benim için. Daha çok zevk alıyorum
- +1 yıl
Nasilsa gitcek sanki nisanliyken cokmu dogru o kizin ahini gunahini almak
+1 yılhımm senin duygusal bir ilgin var?
04 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır benım de yok
- +1 yıl
olmasa bu kadar etkilenmezsin?
Soran+1 yılvıcdanen rahatsız oldum ben
- +1 yıl
olabilir ama gene birazda olsa ilgin var?
+1 yılDigru demis yenisini bul ven adayim
00 Yorumlaempati kur.. nişanlısı yerine kendini koy... !
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sorun olmaz da bu kişiyi nereden buldun sen
00 YorumlaNe pisliksiniz siz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlının fuckbuddy sinin olmasından iyidir.. :)
00 Yorumlasen yenısı ara bu eskımış artık
00 Yorumladevam etcen vermeye ne yapacan
00 Yorumla
+1 yılBence simdiden ayril midesiz misin.
00 Yorumla
+1 yılAllah belanizi vercek
00 Yorumlahuylu huyundan vaz gecmez
00 YorumlaBence de yapma yane nişanlı birisiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIkimiz devam edelim nerede yaşıyorsun?
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler