Evime sipariş getiren kuryeden çok etkilenmiştim sohbetimizde vardı zamanla ilerlettik. En son ki siparişimde kapıyı farklı açtım ve olanlar oldu. Adamın elinde yüzük falan bir şey yoktu. İnstasını buldum öğrendim ki nişanlıymış kendimi çok kötü hissettim. Bana yalvarıyor onu bırakırım seni seviyorum diye sevgisinin yalan olduğunu biliyorum sadece ona muamelemi sevdi. Ne yapmalıyım kıza söyleyeyim mi? Kıza sadece selam yazdım evet? Yazdı ben daha bir şey yazmadım yanlış etiketle sorduğum için kaldırıldı burdan sordum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Makalen iyiydi demekki, iyi muamele yapan can dır 😅😅😅
Muamelen olacak ti makalen olmuş 👍
Sen sevişmişsin bence fazla kurcalama ortalığı boşver. Nişanlı ya da değil, aldatır ya da aldatmaz. Bu onların arasındaki problem. Sen etkilemişsin, etkilenmişsin, birşeyler yaşanmış. Bundan sonra çok taktığın bir konuysa devam etmezsin olur biter.
Söyledim nişanlısına bilmeli hem beni hem onu kandırdı yok öyle hem ayranım dökülmesin hem...
Siz kadınlar cidden çok tuhaf varlıklarsınız ya.
Sebep?
Sanane elin adamının özel hayatından. Yaşadıktan sonra önüne bakmak çok mu zor? Ben o çocuğun yerinde olsam o kızı neyapar ne eder ikna eder evlenirdim ve senide çatır çatır çatlatırdım
Niye çatlayayım? Kadına üzüldüm ben yol yakınken vazgeçsin diye ki vazgeçmişte. Elin kuryesinin yarışı halinde değilim.
Ee sen ne yapıyorsun devam ediyormusun bari çocukla. Artık nişanda olmadığına göre aranızda bir engel kalmamış olmalı bence.
Hayır beni kandırdı. Aslında asıl mesele ne biliyor musun sizin aldatmayı bu kadar normal görmeniz benim babam da böyle bi orspu evladıydı bir kere bıçakladım gebermedi şimdi tek başına ne halde acaba Allah brlasını vermiştir. Anneme çok düşkündüm ben anneme çok çektirdi bende de aldatmak aldatılmak fobi oldu ondan söyledim kadına
Vazgeç bu takıntıdan ve birşeyleri kafanda bukadar büyütme. Nişanlılık ve evlilik olayları senin öyle uzaktan gördüğün gibi aşkı yüceltmek ya da taçlandırmak olmuyor. Herkes günün birinde bir aile kurumu oluşturuyor. Bu ama genç yaşta ama erken yaşta.
Yaşanan duygular ve zevkler çok farklı ve bunlar aile kurumuyla karıştırılmamalı.
Ne diyosun sen? Aldatmak normal mi yani? Dur bi dakka pardon erkeklere aldatmak normal değil mi ama eşin yapsa öldürürsğn orspu ilan edersin yazık sen de evliysen
Kadın ya da erkek, er ya da geç yasak ilişki seviyor ve bu her nekadar inkar edilsede bir gerçek.
Ben şahsen öyle asmalı kesmeli vurgulu kırgılı biri değilim. Herkes bunu yaşa ama belli etme modunda. Söylenildiği zaman veya öğrenildiğinde hemen aniden gelişen bir öfke patlamasıyla kendince sadakat tutkunu kesiliyor. Vazgeçin bu hırsınızı bir bırakın artık.
İyice normalleştirme peşindesiniz çok rahatsın umarım biri de karını skyodur nefessiz. Genişsiniz zaten. Ne kadar üzülüyoruz siz farkında mısınıx insan değilsin ki. Niye evleniyorsun o zaman böyle bi iğrençsen
Bu ama gizli, ama bir şekilde farkedilerekte olsa yaşanıyor. Yaşanmayada devam edecek. Ya var olan gerçekleri kabul edip keyfine bakacaksın, ya da her seferinde böyle karaları bağlar modunda olup kendi kendini yiyip bitireceksin. Ya kendi kendine yiyip bitirerek gebereceksin, ya da o aldatıldım psikolojisiyle gidip elin kızını ya da adamını öldürüp hapishanede çürüyeceksin.
Zavallı bir insan oğlunun ne olduğu belliyken, asla yapmam, ya da asla yapmaz modunda olupta günün birinde ciddi bir tramba yaşamaya ve yaşatmaya gerek yok. Gerçekler her zaman için gerçektir. Ama kabullenilir, ama kabullenilmez.
Süpermiş senin karında mı aldatıyor? Ben de evlenince aldatacam anasını satayım
Aldat arkadaşım inan kimse için kendini paralamaya değmez. Hissettiğin duygular ve zevkler neyse durdurma. Yaşa.
O zaman niye evleniyorsunuz siz awkkkk
Aile kurmak gerekiyor. Çocuğumu kucağıma almak ve saçlarını okşamak ve onunla baba kız sevgisini yaşamak istiyorum. Yani demem oki evlilik sadece ve sadece aile kurmak. Başkada hiçbirşey bekleme.
Yasak ilişkiler her zaman çekicidir ve zevklidir. Kadın ya da erkek er ya da geç yaşıyor. Sende yaşayacaksın. Ama şu an bir savaş hırsı içerisindesin ve bunun zararı sadece ve sadece sana olacak.
Aile kurmak bu mudur kucağına kızını aldığında nasıl rahatla bakıyorsun yazıklar olsun sana aile kavramının içi boşaldu sayenizde lanet olsun size. benim babamda senin gibiydi psikolojimi bozdu Allah hepinizin belasını tez zamanda versin kendi isteklerin için insanları harcıyorsun
Bu konu bir yerden tanıdık geliyorda burda dile getiremedim şimdii
Şaka maka süper fanteziymiş ha
Nişanlın ile seviş kurye çıksın o zaman. Bir de bunu dene.
İlişki ssx odaklı böyle devam edecek
söyle bence kıza yazık bari evlenmesin
tüm ka. arlık sende. adamı ayartan sensin utanmadan bide nişanlısından mı ayırcan? aklında iyilikmi yapcan kıza? kendine zaten hiç saygın yok
Ben de mi? Hep zaten suç kadında oluyor ben nerden bileyim nişanlı olduğunu? Adamın yüzüğü bile yoktu. Nişanlısını aldattı adam suçlu ben miyim
nişanlı olmasan yaptığın doğru yani?
seks yapmak bana göre gayet normal
önüne gelenle yapmak değil.
Önüme gelenle olmadım ki. 27 yaşındayım bu ikinci kişi bundan da etkilendim yani
neyse kusura bakma bende birden etkilendim. sana ka. ar dedim sen yine de kendini savundun bozmadın kendini. cidden özür diliyorum ya gece gece noluyosa bana
Valla bak adama demedin bana dedin ya bi üzüldüm ama sorun değil. İyi geceler
Kendin istemişsin neden söylüyor sun
Kadın kandırıldı
Troll de zirvesiniz yeminle
Bakireliğin de gitti tabii
Soru bu değil ki
Yazık abla sana o kadar ilişkiye girip kendini orspu yerine koydun şimdi o seni böyle görüyordur.
Ya bırak ya. İlişkiye girmek gayet normal bir şey onun ne olarak gördüğü umrumda değil açıkçası. Sorumda o değildi
Nişanlı olduğunu söylememiş böyle bir şerefsizle neden halen birliktesin?
Beraber değilim ki bana yazıyor
Ne yapacaksın biliyor musun?
Nişanlısına söyle oğlanın aldattığını
Ben de bunun için sormuştum soruyu şahsen. Adamın nişanlısına üzüldüm söylemek istiyorum ben aldatılsam çok üzülürdüm o da bilmeli adam da şimdi peşimi bırakmıyor
Git söyle bence en doğrusu bu
Şu dis likeni de geri al mk sinirim bozuldu
MK demeseydin alacaktım
Sana demedim lafın gelişi :D
Aldım
Diğerlerini beğenmişsin
Neyş
Ben nasılım abla kuriye olmasam da :D
saçmalama ya ne diye kıza yazcan sen siktirmişsin kendini çocugun ne suçu var
Ne demek ne suçu var? Ben nişanlısını olduğunu bilmiyordum ama adam nişanlısı olduğunu bilmiyor muydu bir de ne suçu var diyor
o zaman şekerim öyle kapıya gelen kuryeyi baştan çıkarmaktan vazgeç böyle bi dünya mı var yabancılardan gördügünüz şeyleri uygulamayın
Biz bayadır konuşuyorduk zaten yazdım oraya hemen olmadı diye adamın ne suçu var diyor bi de senin karın seni aldatınca karşı tarafı mı suçlayacan
Ben bilsem zaten yapmazdım
benim karım aldatsa tabi karımı suçlicam da bu konuyla ne alakası var sen ayartmışsın çocuğu onu demeye çalışıyorum ben
Allah Allah onun aklı iradesi yok mu? Benim sevgilim var ben nasıl bunu yaparım diyemiyor mu? O zaman sen de karını suçlayamazsın o da ayartılmıştır
nerden nereye çekiyorsun konuyu şikayet eden sensin bu durumu o halinden şikayetçi degilki
İyi de benim sorum nişanlısına söyleyeyim miydi. Konuyu farklı yere çekmiyorum empati yapmanı sağlıyorum ben bu adamla normal de konuştum yüzüğü yoktu sevgilim de yok dedi kandırılan hem benim hem de nişanlısı için bir de diyor ki ben onu bırakırım ben böyle bir şey de istemiyorum.
tamam ben de diyorum ki oldu bitti adamaın hayatına neden müdahele ediyorsun istemiyorsan söyersin ya da terslersin olur biter o kendi hayatından memnun yani nişanlısına söyleyip aralarını bozmak daha mı güzel sence
Kadın kandırılıyor bunun nesi doğru Allah aşkına? Ben vicdan azabı çekiyorum aldatmak normal bir şey mi? Tam tersi olsa kadını orspu ilan eder kocasına söyle derdin bu da aynı şey. Yok yakınken kadının da haberi olsun oğlan çok flörtüz ve üstüne aldatıyor
tanımadan etmeden yorum yapma istersen benimle ilgili neden kadını bacım ilan edeyim söyler misin ikisi de insan degil mi ben o gözle bakıyorum ben yerinde olsam karışmam aamçocuga iki çift güzel söz söylerim korksun bidhaa yapmasın diye
Bir daha yapmasın diye bir şey yok ben kadına söyleyeceğim zaten senin cinsiyetçi olduğun ilk yorumdan belli birine sadakat sözü olan adamı suçsuz ilan ederken bana laf attın. Eminim sen de eşini aldatıyorsundur
o benim sorunum fakat cinsiyetçi falan da degilim neyse git söyle belki daha mutlu olursun iyi akşamlar diliyorum
Evet aldattığın da onaylandı 😂 çünkü sizin gibiler eşlerini salak yerine koyar aldatır ve bunda bir sorun görmezler amca kadın orspudur
kadının bacım oldugunu 2 defadır sen söylüyorsun ben öyle bişey demedim demem de
Bana onu ima ettin eşine de çok üzüldüm şahsen zavallı kadın ömrünü senin gibi bir yalancı namussuz ile geçiriyor
terbiyesizliğin burdan da belli oluyor işte senin kadınlığına sokayım hayvansın sen bence kadın degil şıllık
Niye gerçekler söylenince zoruna mı gitti? Utanmıyorsun değil mi o kadına sarılmaya sonunda senin için normal böyle şeyler normal aldatmalar hayat arkadaşını salak yerine koymak
dangalak ben aldattım demedim ki sen götünden uydurdun ayrıca geçekler degil mal gibi hakaret ettin insan gibi konuşmayı tartışmayı beceremiyorsanız kimseyle tartışıp konuşmayın
He he aldatmıyorsun
Klasik konulu tövbe tövbe
ilginç bir durum
amacın ne acaba
Ha?
merak ettim seni ama neyse gizlisn
nasıl seviştiysen artık
Bence hiç karışma sonuçta senin payın daha büyük
Benim payım nasıl daha büyük oluyor?
Sen istemişin
E o da nişanlısını aldattı? Tam tersi olsa kadını suçlardınız
Hayır sen kendin diyosun kapıyı farklı açtım diye
Bu durumda senin payın büyük değil mi
İyi de o kendini dizginleyemiyor mu? Ayrıca bende bilmiyordum nişanlı olduğunu adam suçlu
Burdan bazı şeyleri ifade edemiyorum
Gt yapıyor musun
Mesaj attım
Tamam