Durum yetmemek değil. Sadece erkeklerin genel özelliği 😊😊😊 Nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. 😆😆 İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. 😆😆İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 😆😆6 ayın sonunda haftada bir. 😆😆Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur 😆😆😆 Bu genel bir sorun. Sanırım böyle bir sizde de var ve çözüm arıyorsun değil mi😆😆😆
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Genel bir soru sordum ben sayın gülücük 😊😊kadın çok istekli de olabilir en baştan bunu da düşün 😊😊erkek full donanımlı olmalı hem göze hem tüm duyulara hitap etmeli 😊😊böyle erkek de nadir 😊😊
Erkek avcıdır. AVI elde edince sokılır. Yeni bir av ancak isteğini yerine getirir veya bayanın erkeğin isteğini yerine getirmesi lazım😊😊 bunun da bir çözümü var tabii 😊😊 dediğin gibi erkek yok güzelim bu arada.😊😊😊 Ama tüm bu sorunların çözümü var tabi ki
Kadının huyuna bağlıdır. Bir sevgilim vardı, bakireydi ve hala bakire. Cinsel çekim oldu ama seksten önceliklerimiz vardı, saygı gibi sevgi gibi. Sonra bir sevgilim daha oldu. Kızl sokakta yapardık, ciddiyim public yapardık yeri geldiğinde. O kızla ise zorla beraber oluyordum
Kadını iyi tatmin edebilmeli yani kadını nasıl tahrik edeceğini nereye dokunacağını nelerden zevk aldığını iyi bilmeli.. yoksa işi zor.. bir de geç boşalmak için antrenman yapmalı.. kendini kontrol etmeyi öğrenmeli..
En İyi Cevaplar