Neler yapmalıdır aklına girmesi arzulaması bağlanması için
Kadın bir erkeğe kendini nasıl arzulatabilir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadında erkeği tahrik eden çok şey vardır.. incelerek kırıtarak kadınsı bir konuşma bile yeter bazen.. hafif dekolte mesela.. kadınların sandığının aksine hafif bir dekolte aşırı dekolteden daha tahrik edicidir. . Ucunu göster ki devamını merak edelim tamamını gösterirsen ne anlamı kaldı belki begenmeyecegim konuşturmaya beni ula sabah sabah 😉😉😊😳😂👍👍
kokusuyla başını döndürmeli erkeğinin kadın ya da bedenine uygun giyerek bakın illa dekolte de değil uygun giyerek erkeğine kendini arzulatmalı hafif marlynn ses tonunda ve hınzır bir bakışla isteğini hissetrmeli ve ufak temaslarla yolu açmalı
Sevdiğin kişiyi arzulamıyorsan orda bir sorun vardır bence.. Bazen dokunuşuyla, bazen bakışı, bazen kokusu, bazen de sadece mimikleriyle yani bu iki cins için de geçerli 😌
bir kac yolu var,.. onun...……. ama kopya vermekte istemem dogrusu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arzuladığım oluyor ama ya belli ettiğimde kötü düşünüp sonra hiç ilgilenmezse diye çekinirim ben. Anca dudağımı öperse ben de öyle dudağını öperim.. Ondan beklerim neleri yapmak istediğini..
Başbaşa ev ortamı Güzel yemek Seksi kıyafet ve tavırlar Güzel koku tütsü ve parfüm. Sonrası kızda. Bu kadar güzelliği mahvedebilirde beni kendine kitleyebilirde. İlk yaşanılan birliktelikte nasıl davrandığı çok önemli.
En İyi Cevaplar