(Beni engelleyen o. r. spu)
Seksin erkekler boşalınca bitmesi sekste erkeklerin egemen olduğunu göstermez mi?
(Beni engelleyen o. r. spu)
Kadın orgazma ulaştığında yeniden orgazm olabilir ki bunu vücudu zaten ister. Yani orgazm sonrası bitsin istemez ve vücut devam etme gücüne sahip olduğu sürece devam edebilir.
Erkek ise orgazmını boşalma ile sonlandırdığı zaman fiziksel olarak cinsel ilişkiye devam edemez. Belli bir süre dinlemesi ve yeniden ereksiyon sağlaması gerekir.
Bu durum erkeğin cinsellikte egemen olmasını göstermez. Erkeğin fiziksel özelliği gereği ilişkinin erkeğin boşalması sonrası bitmesinin uygun olduğunu gösterir.
Kaldı ki çoklu orgazm sonrası devam edemeyen bir çok kadın erkeği orgazm olmadan ya da boşalmadan partnerine söyleyip dinlenmek istemekte.
bizim bedenen kendimizi toparlamamız için zamana ihtiyaç duymamızdan kaynaklanıyor. çünkü bizde ereksiyon tamamen kan basıncı ile sağlanıyor. bu kalp sonuçta motor değil. o yüzden ön sevişmeyi uzun tutup ilk oral seksi kadının yapması erkeğin oral seks sonunda direk kadına penatüre olması ilişki için bence ideal zamanlamayı tutturur. kadın oral yol ile daha yoğun tahrik olacağı için boşalma süresi düşer. erkekte ortalama 3 - 5 dakika içinde boşalması mümkün olduğuna göre cinsellik eş zamanda sonlanır.
Yooo bu iki taraflı olan bir durum
Erkek zirveye çıktıktan sonra yine kadınının ona yetişmesi için devam ediyor
Tabii centilmen erkeklerden bahsediyorum
Erkek biriktirmis oldugu gücü kaybediyor yeniden sarj olmasi gerekir. Kadin öyle degil.
Cevap
42Cevap
aynen katılıyorum size. ancak fizyolojik olarak kadın boşaldıktan sonra nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde devam edebiliyor, erkekte bildiğin üzere penisin küçülmesi ve ağır bir uyku hissi ile seksin devamı imkansız hale geliyor. Ancak genç yaşlarda boşalmama rağmen hiç çıkarmadan bir kere daha yapmışlığım olmuştu istisna olarak :)
Erken boşalan erkkeler için geçerli önerme.
Ama seks , iki tarafın da birbirini ayarlayarak aynı anda bitmesi ile güzeldir. Ama günümüz erkekleri , kadınları bir "Mal" teması olarak gördülkeri için , kendilerinin tatmin olması yeterli oluyor.
Erkek boşaldıktan sonra devam edemez. Gerek cinsel organı gerekte psikolojisi buna izin veremez devam edebilmesi için 2 saatlik bir süre ister yani bilimsel yönünü bilmeden konuşuyorsunuz
Erkek de bırakmamalı, bahsettiğin erkekler bencil insanlar. Sevişip de cinsel ilişkiye girmeyen kadınlar ile aynı ketegorideler.
Ben kadınımı boşaltmadan bırakmam
Bence erkek boşalsa bile kadını boşaltmadan seksi brakmamalı.. Boşalınca dönüp uyuyorsa kadın zamanla bundan sıkılır ve kendine yeni erkek aramaya yönelir.
Hayır söz konusu kadının fazla pasif biri olduğunu gösterir bu.
Zorla sker dediğin şeyin adı tecavüz ve akıl sağlığı yerinde olan hiçbir erkek bunu yapmaz. Ne biçim insanlarla takılıyorsun sen ya?
Ya zorla derken ne yapar eder zevke getirir
@acıksözlü25 soranın kastettiği o değil.
O kadın istemese erkek bir şekilde yapar onu diyor
@acıksözlü25 kadın istemezse bunun adı tecavüz olur diyorum ben de.
Kadını. Nazi olur bence
erkek sekste hiç bir zaman egemen değil önemli olan kadın ve erkek aynı anda orgazma ulaşmak eğer ki bu mümkün olmuyor ve erkek erken boşalıyorsa partnerini bir şekilde orgazma ulaştırması ve mutlu etmesi gerekir.
herşeye bir eşitlik getirmeye çalışıyosunuz ya anlamıyorum ne alaka zaten sekste coğu şeyi erkeğe bırakıyosunuz bırakınca boşalınca bitsin adam napsın inen ***lemi yapmaya devam etsin yapmayın böyle şeyler :D
Kesinlikle doğru bir noktaya değindin bazen ben boşlana kadar devam ediyor sevglm ama bazen kendi işini bitirince çekiliyor erkek neden daha baskın oluyor sanki
Kaç defa boşalıyor Sun iliskide
Sixteen hour unstopable experince... allthing in ur mind dear bros
Sekste egemenlik kavramı olmaz. Varsa da bu erkek değil "kadın" dır 😊
Kadın dişini sıkıyo erkek kıconı sıksa yapacak bileyi yok 😂😂😂
Gayir bu sadece o erkegin beceriksiz oldugu anlamina geliyor:) hic mi sizi bosaltan erkekle karsilasmadiniz ya bu nasil bir kitlik
Bu sitede cinsellikle ilgili yapılmış en mantıklı teşhisi yapmışın ama bu egemenlik olayına bağlamak ne derece doğru orası tartışılır
Şöyle düşün sen erkeğini rahatlatmadan seksi bırakır mısın? Bende şöyle düşüneyim kadınımı rahatlatmadan bırakır mıyım? Ben hayır diyorum ya sen?
Yoo boşalma bile devam edenler var lütfen çoğul kullanma.
Hayır öyle değil erkeğin fizyolojik yapısı öyle zorunluluk yapamaz hemen
ama şunuda unutma ki boşalamayan kadınlar var o durumda ne b. k yicez
sekste egemenlik samimiyet ve içtenliktir eksik olunca tek taraflı mutluluktur
Boşaldıktan sonra boşaltmadan bırakamam içim rahat etmez.
saçmalama.. tabiki her iki tarafın zevk alması daha önemli
Ben bitirmem gerekirse agzimla elimle devam ettiririm
orda anlaşılamayan konu var tamam erkek boşalınca bırakır ama kadınıda ozamna kadar boçaltacak
kadına göre ayarlamak lazım aslında önce kadını boşaltmak lazımm
Ama kadında her an zevk alıyor boşalmasa bile vajina da gidip gelen penis her an ona zevk veriyor
Erkek bosaldıktan sonra kadın bosalmamışsa ne hisseder
İkiside bosalsin bence
Yaptın mı hic
Bir an once o zevki tad
Saçma ya erkeklerde Türkler beter
valla boşalsamda devam ederim.
Büyük oranda doğru, yuzde yuz olmasada.
Öyle olmak zorunda değil
Hiç ilk boşalan taraf olmadım olmayıda istemem
Kişilere göre değişir o.
Dogru soyluyorsun canım
Değişik bir bakış açısı ama doğru
erkek boşalınca bitiyorsa sıkıntı vardır.
yok erkeğin kadını düşünmemesini
Onun için karşılıklı. Haz diyoruz dimi
ikisi de iş birliği yapmalı
Amaç birlikte boşalmak
Ondan kadınların boşalması daha geç genelde
çok haklı :D asdasda
bravo mantıklı
gösterir
Hivbbb
Sacma zorunluluk yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar