+1 yılçoğumuzda biyolojik bir içgüdü çoğumuz avcıda olsak leşçi de olsak neticede yırtıcıyız dişi cinsiyeti de genelde av veya leş (leşten kastım eskort veya yollu diye tabir ettiğimiz mevzu cinsellik olduğunda sırf karnımızı kolay yoldan doyurmak için yanaştığımız ama kesinlikle duygu hissetmediğimiz sahiplenmediğimiz karnımız doyduğu vakit dönüp te bakmadığımız kadın tipleri leş derken fazla bi çaba gerektirmeden cinselliğe ulaşılabilen ama elde tutulma düşüncesi olmayan türde bi yemek anlamında diyorum hakaret maksatlı değil) olarak görüyoruz ama bazı kadınlar avcı olabilirken bazı erkekler de av olabiliyor ama olay şu ki erkeğin av psikolojisinde olması genelde psikolojik bir durumdur kadının da avcı olması gibi biyolojik değil kısaca erkeğe itaatkarlık kadına da dominantlık doğuştan gelmez erkeğe dominantlığın kadına itaatin doğuştan gelen bi özellik olduğu gibi psikopat ve sosyopat farkı gibi psikopat doğuştan psikopattır ama sosyopat yaşadığı hayatın o hale getirdiği biridir itaatkar erkek ve dominant kadın da biraz b spektrumdadır zamanla bu hale gelmiştirler doğuştan değil sosyal sebepler ailesel çevresel
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer zaman istemem ^^
10 Yorumla
+1 yılOnlara göre yönetim fiziksel güçte. Yönetebilecekleri tek şey güçlerinin yetebildiği kadınlar. Oysa kadınların güce bakış açısı bu değil. Tabi bazılarının diye ayrıştırıyorum. Böylelerini seven kitlede var. Var olduğu sürece onlarda umutlarını banacağı ekmeklerini kovalamaya devam edecekler.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek bir değil, ben yönetmeyi daha çok severim. Eşim de bu dominasyonu çok seviyor.
312 Yorumla- +1 yıl
Bişi sorcam😃
- +1 yıl
Ayipsa buradan sorma kız :D
- +1 yıl
Yok ayıp değil😂😂😂😂
- +1 yıl
Sor :D
- +1 yıl
Hani biz cinsel yaşamda fenomeniz SORULAR filan soruyoruz ya. Kötü bir şey mi yapıyoruz ya
- +1 yıl
Yıllarca Posta gazetesinden Haydar Dümen okudu bu toplum nesi kötü olsun :D Bugün birisi psikoloji okumaya başlasa göreceği ilk konulardan biri cinsellik olacak. :D
- +1 yıl
Biz klasik kadınlardan değiliz😂
Onlar gibi seks diyince ödümüz kopmuyor 😂
Kapkara kokuşmuş bir şeye sahip değiliz😂🤣
Seks diyince kaçmıyoruz ksjdj Başka ülkelerde millet 16 deyince düzenli bir cinsel hayata başlarken Türkiye’de 40 yaşında olup elinde iki tane çeyiz ile koca bekleyen kadınlardan değiliz kddjdjd ay az önce nasıl sinirim bozuldu anlatamam😂🥹 - +1 yıl
Ay tabi ki değiliz kuzum boş ver sen takma kimseyi kafana hiç sinirini bozmana değmez :D çirkini şey etmemişler kendini namuslu sanmış derler bazı şeyler o hesap anla 😂😂😂
- +1 yıl
Ya shjahshs bu iyiydi 😂 eig🤣🙈
- +1 yıl
Sağol kuzuş 🌺😂😂
- +1 yıl
Sjsjsjjs 😂 😂 😂 😂
- +1 yıl
Eig için mersi kuzuş 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin isteklerine göre hareket etmiyoruz sonuç olarak.. Memnuniyet karşılıklı olmalı.. Ben onu ele geçirmeliyim o da beni.. Karşılıksız çek istemez.. 😏 Keyifli geceler..
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Öncelik kadının zevk almasıdır. Kadının zevk almadığı erkeğin başrolde olduğu bir seks beş para etmez.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen yönetilmek isterdim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmanın getirdiği içgüdüsel bir durum. Ataerkil toplumun da bunda etkisi var tabii ancak sığ bir düşünce. Ait olmak, domine edilmek de bir erkek için en az domine etmek kadar zevklidir. Feminen enerjisi yüksek olan erkekler ait olmayı daha çok ister.
20 Yorumla
+1 yılBence ön sevişme ve seksi karıştıryorsun...
Ön sevişmede evet erkek sırt üstü yatıp keyfine bakabilir ve baksa da çok iyi olur. Ama bu da zaten yönetmemek değildir sonuöra sırt üstü yatıp kadınına oral seks yapmasını söyleyen adam ultra dominant bir şey yapmış olur...
Ancak cinsel birleşme başka bir aşama ve orada sırt üstü de yatsa erkek rahatına filan bakamaz. Erkeğin sekste işi epey zorluyor. Yüksek jonsantrasyon ister. Kendini sert tutabilmesi için cinsel uzvunun hassas yerlerinin tam istediği gibi uyarılmasını sağlaması gerekir. Bunun için de direksiyonda olmalıdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılSimdi erkek yapmadan önce aklından film fragmanı gibi yapacağı pozisyonlari geçiriyor. Hepsinide uygulayacağım diyor ve başlıyor ve uyguluyorda. Bütün pozisyonları yapacam diye uğraşırken malum söyle dur böyle dur kalk söyle dön söyle otur derken hep direktifler veriyor. Bu da yöneten durumuna düşüyor.
Simdi partner için düşünelim belki en fazla 1 bilemedin 2 pozisyon sunabilir bir de söyle deneyelim gibisinden sonra içinden mirildanip ne zaman bitecek diye içinden gecirmeler falan filan10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Ataerkillikle alakalı değil bence alfa olma isteği tamamen. Ama şöyle bi durum da var tabii, kontrolü kadına bırakmak alfalığa aykırı bi durum değil onu anlamıyor muhtemelen çoğu erkek. Zaten bu kadar tribe girdikleri için de erken boşalma sorunu var çoğunun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Türk kadınları genel olarak inanılmaz pasif oldukları için Türk erkekleri böyle bir rol üstleniyor, daha doğrusu üstlenmek zorunda kalıyor olabilir. Malum seks deyince kadınların ölü taklidi yaptığı, kafasını kuma gömdüğü, sanki mitoz bölünüyorlarmış gibi davrandığı bir ülkede yaşıyoruz :)
10 Yorumla
+1 yılBu konu her erkek öyle düşünmeyebilir.. Geneli öyle diyelim..
Ve bu çoğunluk kadınlarda da var.. Domime edilmek isteyen kadın sayısı daha fazla..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü erkek... içgüdüsel bir şey bu sonuçta erkek avcıdır ve güçlü hissetmek ister...
Dahası seks erkek konsantre olduğu müddetçe devam eder... bütün sorumluluk erkektedir bu yüzden erkek nasıl iyi hissederse öyle devam etmeli
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadnlara kolaylk olsn diye herhalde
Otoriter olmak hoslarına gidiyor da olablr
Ya da kadn benm yönlendirmemle keyif alacak mı bunu test etmek istiyor olablrler30 Yorumla
+1 yılHep saçma sapan gelişmemiş zihniyetten dolayı, tabiki erkeğe baskınlık yakışır baskın olup kadına erkekliğini hissettirmesi güzel bir şey ama bu her zaman olmaz yani kadınında ipleri ele alabilmesi lazım o dişiliğini o arzusunu gösterebilmesi lazım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Erkek gücü kadinda tutkuyu temsil eder gucle tutkuyu yonetmek daha zevkli gelir ama tutkuypa gucu yonetebilen kadina taparim. Ama kadin yönetilmeyi seviyor yonetmek istiyorum iplerini elime ver diyen kadin gormedim.
10 YorumlaBecerebiliyorsa yönetsin.. Beni yönetmek zordur. Genelde ayak uydurabilir. En fazla eşlik edebilir.
Ama yönetebilen olursa işte o büyük fark atar 😂
10 Yorumla
+1 yılÇünkü türk kadınlarının seksten anlamadıklarını bildikleri için olabilir bildikleri tek şey ruhsuz bir şekilde uzanmak ve çabuk bitmesini istemek.
(Gerçek bu 😀)10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Saygısız Oldukları için Biraz da Kıza Bırakmak Gerekir Onun Marifeti Nedir Görelim 🤭 Ben Sevişsem Kontrolü kıza bırakırım İstekli kız zaten çok Tatmin eder Ki zaten bana dokunsun o bile Azdırır 🔥
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler hep becerıksız bencıller her konuda atıp tutarlar hanımını mutlu edemez hep istediği şekilde yapar bayanlrdada suc var bır taneside ben bunu ıstıyom demezler
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbilemedim şimdi bende ;
https://www.youtube.com/embed/2hx9J95Cm0c10 Yorumla
+1 yılValla hiç kimse ile birlikte olmadım henüz ama olursa yönetilemek isterim 😊 kontrolü karsiya bırakmak isterim.
10 Yorumla
+1 yılKadınlara hükmetmeyi seviyorlar. Bence eşit olmalı. Kadında erkek kadar aktif olmalı. Boydan boya yatağa yatıpta hep erkekten beklememeli
10 YorumlaÇünkü hemen bosaliyorum ben ben kendimi eşime teslim edince üstüme cikiyo ve o pozisyonda ben hemen bosaliyorum
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bazen yönetilmekte güzeldir 😊
20 Yorumla
+1 yılKodları öyle demekki ataerkillik yüzünden olabilir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılKadını yatakta yöneten erkek'ten kadın daha çoknzevk alır
20 Yorumla Ben hep partnerime veriyorum,... Öncelik bayanların
10 Yorumla
+1 yılKadını gücünün altında zevkten çıldırtmak bizleri azdırıyor.
10 Yorumla
+1 yılBazen yönetmeyi bazen yönetilmeyi seviyorum her zmaan yönetmek beni sıkıyor 🤩
10 Yorumla
+1 yılYa siz kadınlar zaten Köle olmak istiyorsunuz yönetilmek istiyorsunuz
10 YorumlaBu Türk erkeklerine has bir durum değil bu arada :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çünkü kadının beklentisi o yöndedir gel.
Parçala beni behçet 😃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeni yönetecek birini bulamadım belki ondan.
Belki de boğa burcuyum ondan da olabilir.10 Yorumla
+1 yılBende yonetirim partnerimde ama önemli olan aynı anda gelebiliyorsak gerisi boş
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınların çoğu güçlü erkek sever ve yatakta da sert seviyor çoğu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle değilim, kontrol kadında daha fazla olsun isterim.
10 Yorumla
+1 yılBence öyle değil ben bayılırım kontrolü partnerime vermeye
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence hem yönetmek hem yönetilmek gerek ki iki tarafta zevk alsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorularında erkek düşmanlığı veya Türk erkekleri düşmanlığı seziyorum.
Çünkü ben öyle biri değilim.10 YorumlaYönetmeyi seviyorum ama.. arada karşı tarafta birşeyler yapsın istiyorum 😄 sonuçta 2 kişilik bı aktivite 😉
10 Yorumla
+1 yılFiziksel gücün temsilcisi çünkü. Kadın ruhuyla bedenine aynı anda dokunulmasını ister. Beklenti ve hedef
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu lafta. Çoğu atıp tutuyor.
10 Yorumla
+1 yılGuclu olduklarini hissettirmek icin olabilir. Cinselliğin anormal görüldüğü toplumlarda bu durum daha fazladir
20 Yorumla
+1 yılArada sahneyi partberime bırakırım
13 Yorumla- +1 yıl
Ben senin soruna yorum yaptım sen beğenmedin öylemi😂
- +1 yıl
Beğenmişim ya
- +1 yıl
İyi bakalım
+1 yılBugüne kadar herhangi bir cinsel ilişkim olmadı ama olacak olursa domine edilmeyi tercih ederim. Her erkek domine eden olmak istemez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTürk erkeklerini, Türk kadınları öyle alıştırmış. 😅
10 Yorumla
+1 yılÇünkü dişinizin değmesinden hoşlanmıyoruz o yüzden saçınızı tutuyoruz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Bence de erkeklerler yönetmeli
40 Yorumla
+1 yılErkek yönetmeli zaten
40 Yorumla
+1 yılSanki gel yatakta baskın ol desem yapabileceksin, Türk kızı işte laf var icraat yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlerini göstermek için olabilir
20 Yorumla
+1 yılLiderlik özelliği
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları dominant olmuyor.
20 Yorumla Tecrübeli olduğu için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Kadınlar sekste yönetilmeyi sevdiği için.
10 YorumlaÇünkü geneli sadece durabiliyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaskın olmak isterler
10 Yorumla Çoğu bencil olduğu içindir
10 YorumlaGenimizde var fakat ben öyle değilim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben çok sevmiyorum yönetmeyi.
10 Yorumla
+1 yılBeni bir kadin yonetebilir sorun yok yani 😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılBen beceriyorum falan işte, kafasındalar
10 Yorumla - Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar