Zevk suyu denen şey bile sertleşmiş penisten geliyor sonuçta.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılEvet o sıvıda da az miktarda sperm. vardir böyle bir ihtimal var düşük de olsa
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama şöyle düşün yolda yürürken kaç kişinin kafasına pencerede düşer
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ereksiyon olmadan zevk suyu da gelmez boşalma da olmaz..
00 Yorumla
+1 yılDüşük bir ihtimal olsada mümkün tarihte örnekleri var
02 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon yok. Bosalma yok. Penis sönük. Buna rağmen prezervatif takılı halde. olaki ereksiyon sağlanır belki diye. Ama yok yani ereksiyon falan yok. Bu durumda sıvı gelmeside mümkün değil hadi geldi diyelim prezervatif var. Prezervatif dogru duzgun durmadığı icin tam manasiyla iceri girmede yok. Dusuk ihtimal ne oluyor bu durumda?
- +1 yıl
Hanfendi olanaksız birşey yok düşük ihtimal demek %0.1 ile ifade edilir onun oluşma ihtimali vardır yani ve %0.1 ihtimal bile hafife alınamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
32Cevap
+1 yılZevk suyu zaten ereksiyon olunca gelir. Hamile kalma ihtimali çok çok düşük bir ihtimaldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir kızla sürtünme yoluyla zevkine birşeyler yaşadım inan ki başıma gelmeyen kalmadı hamile kaldı şerefsiz kız tehdit edip durdu
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok o gün neler yaşandığını biliyorum malesef gerçek oldu
Cevap sahibi+1 yılBişey anlayamadı ama 1 yılda 10 sene yaşlandırdı beni siz siz olun gidin 31 çekin başkasıyla bişey yapmayın
Cevap sahibi+1 yılÇocuk?
Cevap sahibi+1 yılTamam evladım iyi günler
Cevap sahibi+1 yılBak bende genel olarak söyledim
Cevap sahibi+1 yılTamam evladım ( genel olarak söylüyorum alınma)
Cevap sahibi+1 yıl😁😁😁 hakettin çünkü farkındasın
Cevap sahibi+1 yılHihi
Cevap sahibi+1 yılteşekkür eig için
Cevap sahibi+1 yılHem de çok orospuydu pic
Cevap sahibi+1 yılBeni en az 5 yıl yaşlandırdı
+1 yılÖyle bir ihtimal varsa bütün İstanbul beni tek tek...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajina içine boşalma olmadan hamile kalınmaz
zaten ereksiyon olmamış bir penis vajinaya giremez00 YorumlaGene ihtimaller arasında nadir olabiliyor. prezervatif varsa sıkıntı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor milyonda bir olabilir
00 Yorumla Henüz öyle yetenekli Spermler icat edilmedi :)
00 YorumlaOlabilir ama cok nadir
04 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon yok. Bosalma yok. Penis sönük. Buna rağmen prezervatif takılı halde. olaki ereksiyon sağlanır belki diye. Ama yok yani ereksiyon falan yok. Bu durumda sıvı gelmeside mümkün değil hadi geldi diyelim prezervatif var. Prezervatif dogru duzgun durmadığı icin tam manasiyla iceri girmede yok. Nasıl olur?
Soran+1 yılEvet gebeyim. Bundan iki gün sonra üç gün üst üste korunmasız ilişkimiz oldu bu sefer ereksiyon var kondom yok ama dışarı boşalma var belki kazayla içeri boşalmada olmuş olabilir az miktarda olsa. Ben o günlerden birinde olduğuna eminim ama internet hesabına göre yumurtlama günüm ilk bahsettiğim ilişkinin yaşandığı gün (müş). Esimde tutturdu o gun gebe kalman imkansız 2 gun sonrada yumurtlama gunun degil demeye. Ama internet hesabıyla benim yumurtlama günüm nasıl kesinlik kazansın böyle bsy var mı
+1 yılZevk suyuda hamile bırakabilir
015 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon yok. Bosalma yok. Penis sönük. Buna rağmen prezervatif takılı halde. olaki ereksiyon sağlanır belki diye. Ama yok yani ereksiyon falan yok. Bu durumda sıvı gelmeside mümkün değil hadi geldi diyelim prezervatif var. Prezervatif dogru duzgun durmadığı icin tam manasiyla iceri girmede yok. Nasıl hamile bırakacak?
- +1 yıl
Prezervatif varsa sorun olmaz. Çıplak olarak vajinanın içine zevk suyunun değmesi gebeliğe yol açar. Sperm yolunu bulur. Sen merak etme
Soran+1 yılPenis sertleşmesede sönük haldeyken bike zevk suyu gelebilir yani?
- +1 yıl
Gelir tabi. Kimi insan sertleşme olmadan boşalıyor
Soran+1 yılAma kupkuruydu ya zevk suyu gelmiş olsa bir ıslaklık bir yapışkanlık olmaz mıydı. Dediğim gibi prezervatif te takılıydı zaten vajinaya giriş olduğu esnada. Sertleşme olmadığı için tan içeride girmedi zaten kondom zar zor duruyordu çünkü hatta durmuyordu içeri tam gitse içerde kalırdı.
Soran+1 yılInternet hesabına göre o gun yumurtlama günümmüş ama iki gün sonra üç gün üst üste korunmasız ilişkimiz oldu oenis erekteydi ve geri çekilme yöntemi oldu.
Soran+1 yılEğer internetin son adet tarihime göre verdiği tarih yumurtlama günümse o gün gebe kalmış olmam gerekiyor çünkü yumurtlama 24saat sürüyor en geç.
Soran+1 yılBenim öğrenmek istediğim şey o gün yumurtlama günümse o ilişkiden gebe kalma ihtimalim? Oysa 2 gun sonra tam birleşme korunmasız bir ilişki ve defalarca birleşme var. 2gun sonrasında gebe kalmam daha olası değil mi? Yumurtlama günüm internetin sin adet tarihime göre yaptığı hesaba uymayabilir dimi.
- +1 yıl
Ben bunları bilemem. İstersen kanda gebelik testi yaptır. Şüpheli ilişkilerde ne olacağı belli olmaz
Soran+1 yılGebeyim zaten. Merak ettiğim yumurtlama günüm internet hesabıyla çıkan gün ise o ilişkiden gebe kalmış olmam. Ama banada esimede imkansız geliyor.
Soran+1 yılBu durumda ya yumurtlama günüm bir iki gün oynuyor. ya da bir mucize gerçekleşti. :)
- +1 yıl
Eşinden hariç başka biriyle iliskin olmadı değil mi 😄 yumurtalama gününe pek inanma
Soran+1 yılYok ya olmadı gerçekten ama eşim şakayla karışık ima etti resmen. Internet hesabı yüzünden yuvam yıkılacaktı. Çünkü o hesaba göre sonraki iki günde gebe kalmam imkansız. Ama bize gire gebe kalabileceğim ilişkiler o iki gün sonra yaşandı. Adanda haliyle sorguluyor herhalde ki bana şakayla karışık laf soktu
- +1 yıl
Beraber doktora gidin bence. İkiniz için şüphe kalmamış olur. Kocan rahat etsin
Soran+1 yılKontrole gittiğimizde ben özellikle doktora sordum hatta eşimde şaşırdı. Doktorum kesin bir gün verilemeyeceğini söyledi. Sat ile ultrason sadece bir iki gün oynuyor belki bu bir işaret olabilir. Bu durumda yumurtlama günümde bir iki gün ileri atar ama kesinliği yok iste
Gizli Üye(36-45)+1 yılSivi geliyorsa evet, sivi yoksa nasil olacak?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevk sıvısında sperm olabiliyor az miktar
00 Yorumla Bölünerek mi çoğalalım ne diyorsun sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılİçine girerse mümkün olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAma belki sertleşme olur falan diye prezervatif takılıydı. Sertleşme olmadığı için prezervatif doğru düzgün durmadigından tam manasiyla içeri girme olmadı
- +1 yıl
O zaman bir şey olmaz
+1 yıldusuk ıhtımal ama yok degıl
02 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon yok. Bosalma yok. Penis sönük. Buna rağmen prezervatif takılı halde. olaki ereksiyon sağlanır belki diye. Ama yok yani ereksiyon falan yok. Bu durumda sıvı gelmeside mümkün değil hadi geldi diyelim prezervatif var. Prezervatif dogru duzgun durmadığı icin tam manasiyla iceri girmede yok. Dusuk ihtimal ne oluyor bu durumda?
- +1 yıl
kondom varsa hıc yoktr endıslenme bence
Küçük ihtimal ama var
018 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani nasıl mümkün olabilir ki
Soran+1 yılTamam ama ereksiyon var diyorsun benim bahsettigimde ereksiyon yok. Bide penis sönük bile olsa prezervatif takılı halde olaki ereksiyon sağlanır belki diye. Ama yok yani ereksiyon falan yok. Bu durumda sıvı gelmeside mümkün değil hadi geldi diyelim prezervatif var. Prezervatif dogru duzgun durmadığı icin tam manasiyla iceri girmede yok.
Soran+1 yılBundan iki gün sonra üç gün üst üste korunmasız ilişkimiz oldu bu sefer ereksiyon falan var kondom yok ama dışarı boşalma var belki kazayla içeri boşalmada olmuş olabilir az miktarda olsa. Ben o günlerden birinde olduğuna eminim ama internet hesabına göre yumurtlama günüm ilk bahsettiğim ilişkinin yaşandığı gün (müş).
Soran+1 yılBencede öyle hatta eminim ama internet hesabı aklımı karıştırdı. Bu durumda yumurtlama günüm o gün değil 2gun sonra olmuş olabilir.
Soran+1 yılİnterneti takma diyorsunda internet hesabı yüzünden yuvam yikiliyordu. Esim tutturdu senin yumurtlama günün geçmiş diğer uç günde gebe kalman imkansız yumurtlama gününde yaşadığımız ilişkiden gebe kalmanda imkansız bu durumu nasıl acikliyorsun demeye.
Soran+1 yılEvet resmen bununla itham etmiş oldu beni. Ya çocuğu istemiyor ya beni istemiyor o yuzden bu sekilde davranıyor. Boşanmaya kadar bu çok ağır bir laf çünkü.
Soran+1 yılO takmış yumurtlama günüme. Internetteki otomatik hesap yapan program %100 doğru olmak zorunda sanki.
Soran+1 yılDoktor kesin bir gün veremiyor ki. Ama sat ile ultrasonun bir iki gün oynadığı oluyor. Bu bile yeterli bence
+1 yıl27 yasında kadinsin hakketen bilmiyon mu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCok cok dusuk bir ihtimal
00 Yorumla dibine vurmadan mümkün degil
00 YorumlaHayir olamazsin
01 YorumlaCok dusuk bir ihtimal
00 YorumlaHayır değil.
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yıldenemek lazım sende
00 Yorumla
+1 yılevet mümkün
02 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon yok. Bosalma yok. Penis sönük. Buna rağmen prezervatif takılı halde. olaki ereksiyon sağlanır belki diye. Ama yok yani ereksiyon falan yok. Bu durumda sıvı gelmeside mümkün değil hadi geldi diyelim prezervatif var. Prezervatif dogru duzgun durmadığı icin tam manasiyla iceri girmede yok. Nasıl mümkün oluyor?
- +1 yıl
bu kadar detaylı sorsan olmaz derdim prezervatif olmasaydı mümkün olurdu
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılYok olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMumkun
00 Yorumla
+1 yılEvet olası
00 Yorumla
+1 yılpek değil
00 YorumlaMümkün değildir
00 Yorumla
+1 yılyok yok olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
@Nedirbusacmalikabi ne hayır
+1 yılDefil tabiki
00 YorumlaOlabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon yok. Bosalma yok. Penis sönük. Buna rağmen prezervatif takılı halde. olaki ereksiyon sağlanır belki diye. Ama yok yani ereksiyon falan yok. Bu durumda sıvı gelmeside mümkün değil hadi geldi diyelim prezervatif var. Prezervatif dogru duzgun durmadığı icin tam manasiyla iceri girmede yok. Nasıl olur?
Olur
02 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon yok. Bosalma yok. Penis sönük. Buna rağmen prezervatif takılı halde. olaki ereksiyon sağlanır belki diye. Ama yok yani ereksiyon falan yok. Bu durumda sıvı gelmeside mümkün değil hadi geldi diyelim prezervatif var. Prezervatif dogru duzgun durmadığı icin tam manasiyla iceri girmede yok. Nasıl oluyor?
+1 yılmümkün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yok canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok dusukte olsa var
00 Yorumla
+1 yılnope
01 Yorumla- +1 yıl
hala kocaan ınanmıyor mu onunla yattıgına? baskası var mı dıyor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne