Demek istediğim makatin dışına akan spermler aşağı doğru akıp vajinanın ta içersine ulaşabilir mi? Çünkü silmedim direk camasirimi çektim.
Troll soru sanıp dalga maksatlı yorum yapmayin zaten endişeliyim ve korkuyorum!
Anal ilişkiden hamile kalma ihtimalin %2-3 belki o da. Spermlerin vajina içine akma ihtimali ise ilişki sonrası gelmesidir ki zaten o spermlerinde canlı olarak vijanaya gidip hamile bırakma ihtimali çok düşük. O yüzden korkacağınız bir durum olduğunu düşünmüyorum
Teşekkür ederim. Yargılamadan kırmadan dökmeden dalga geçmeden aklı selim yorumun için.
Zannetmiyorum çok zor bir ihtimal, yani imkansız da diyebiliriz. Sağlıklı bir boşalmada bile ihtimal %25
Korkumu bir nebze olsun azalttigin için teşekkür ederim
Rica ederim, içinde sürekli seni rahatsız eden bir şüphe varsa en kısa zamanda ella kullanırsan da tamamen rahatlayabilirsin ama anal iliişkiyi kesinlikle tavsiye etmiyorum sağlığı her anlamda riske atan kalitesiz bir birleşme türü uzak durmanızda yarar var
Calismiyorum. Ilişki yaşadığım kişiye de ağız eğemem. Ilk kez anal iliski yasadim. Bidahasini asla istemiyorum.
Çok korkuyorum. Anksiyete rahatsizligim var birde
Anal ilişki hakkında sizi biraz bilgilendireyim. Abla ilişki hastalık bulaşma riski en yüksek olan hastalık türüdür. Bulaşıcı hastalıkların hepsini en rahat bu yolla alırsınız. Viral ve tedavisi olmayan hastalıklar da olabilir bunlar Allah korusun. Ayrıca anüsünüz cinsel ilişkiye girmek için tasarlanmamıştır onun amacı dışkıyı dışarı atan bir sindirim açıklığı yolu olmasıdır. Yani siz oranızla cinsel ilişkiye girerek amacına ters bir şey yapıyorsunuz kulağınıza su içirmeye çalışmak gibi. Makat ve anüs çatlakları oluşabilir bunlar çok ciddi sonuçlara yol açabilir acıdan kıvranabilirsiniz. Hemoroidi tetikleyen en önemli unsurlardan bir tanesi budur. Ayrıca ileride dışkınızı tutamama gibi çok ciddi sorunlara yol açabilir. Yani sağlığınızı önemseyin anal iliikidrn uzak durun. Yanlış anlamayın bu hayat tarzınıza bir müdahale değil, iyiliğiniz için bir tavsiyedir.
Çok çok teşekkürler. Bilgiler için. Ilk defa yaşadım bidaha asla
Rica ederim
EİG için teşekkürler
Rica ederim
Kalmazsın merak etme bende yapıyorum 1. buçuk yıldır bişey olmadi için rahat olsun
Canim korunmasız mi anal ilişkin? Senin de aktığı oldu mu? Nolur bir akıl ver. Benim bide anksiyetem var çok korkuyorum
Bişey olmaz yavrum. Çok korkuyorsan eczaneye git. Ertesi gün hapı al olsun bitsin.
Korunmasız yapıyoruz bizde sıkıntı yok sadece ilişki sonrası meniyi dışarı çıkar be güzelce temizlen tamdir
@DünyaDüzdür2017 evet gel senide eğitiyim ne dersin😉
Ben eğitime açığım hocam...
@DünyaDüzdür2017 emin misin sonra disciye giden hasta gibi kaçmazsın değil mi😂
Sıkıntı yok hocam
@DünyaDüzdür2017 burdan eğtim vermiyorum yanlız😂😂
Eğitim için hep uzak diyarlara gittim ben hocam. Sen sıkıntı etme...
Eğitime aç insanlarız biz hocam :)
@DünyaDüzdür2017 gönderdiğim mesajlar yerine ulaşmıyor 😂
Canim o anki ortam temizlenmeye müsait değildi. Öylece çektim pantolonu. Eve gelince banyo yaptım. Ama yinede ben çok korkuyorum
Temizlik icin ortam gerekmiyor peceteyle silmende yeterlidir neyse temizliğe dikkat et gerisi sana kalmış dedin diyeceğimi iyi geceler
Tesekkurler
soran gel tedaviye :)
@Hayatnediyorsun sıradaki sen misin😉😂
Görüş sahibi bu halde guldurdun beni 😁
Gül tatlım gül sıkıntı yok 😂😂
Senin de guluslerin daim olsun 🙏 bu arada hala çok kotuyum 😑
Dert etme bende ilk yaptığımda burdakilere sordum her kafadan bir ses çıktı hap aldım sonra hiçbişey olmadı bir buçuk yıldır sevgilim Korunmasız birlikte oluyoruz virjina içine boş almadığı sürece sıkıntı olmaz😊
gizli görüş sahibi farklı tatlar ve hazlar heycan katar hayatına :) denemekten bir şey çıkmaz :) hiç anal tecrübem yok öğretmiş yol göstermiş olursun olmaz mı neden çekiniyorsun ki hem :)
@Hayatnediyorsun gizli görüş seni reddetmisti zaten 😂😂
mesajlar yerine ulaşmıyor ne la :)
reddetme beni tecrübeli et. senin ellerinde filizleneyim :) formunu korursun fit kalırsın hep :)
Beynin hamile kalmış
Aklı yetmeyen yorum yapmasın zaten. Dalga geçecek ne var. Bilmiyorum soruyorum
Bxbcbcnnjjxg hjdjkfcjncb vsgy puhahahahahahahahaha
Cevap
29Cevap
Tabiki mümkün değil diyenler okuyun
Spermler canlı birer organizmadır.
Akılları ve beyinleri olup düşünme ve düşündeklerini uygulama yetisine sahipler. eğer öyle olmasaydı vajina içine girdikden sonra vajinayı nasıl dölleyecekler yuvalarını nasıl bulduklarını zannediyorsunuz.
Anal ilişkiden sonra vajinaya doğru akan sperm senin vajinanı hemen tanıyacak (yihuu doğru adresdeyiz yürüyün arkadaşlar şu vajina içine girelim ) diyerek vajinanın içine girecekler sonra da senin a*mına koyarak seni dölleyecekler ve hamila kalacaksın. dikkat et spermler ağzına bulaşmasın evellah ordan yemek borusu mide kalın bağırsak yoluyla ilereleyerek vajinana ulaşıp a*mına koyarak seni hamile bile bırakırlar... :)
bir doğru düzgün yanitlasaniz ölürsünüz zaten
Anal ilişkiden hamile kalınmaz, ama erkek sağlıklı değilse spermleri anal bölgede iltihap oluturabilir.
Spermler kaygan ten üzerinde çabucak ilerleme özelliğine sahipler, o yüzden bulaşıp kaçmış olabilir. Bence fazla düşünme ve vakitte kaybetme ertesi gün hapı iç eğer hamile kalmak istemiyorsan tabi.
Evet vajinanın içine bir damla bile gitse rahme ulaşma olasılığı var. Ve spermler dışarıda 20 dk-1 saat arası yaşıyor. Vajina içinde bir haftaya kadar yaşıyor. Herşey mümkün. Bir ertesi gün hapı al sorunun çözülür ponçik :)
analdan akıcak 2-3 damla spermle hamile falan kalınmaz rahat ol
Tesekkurler
Mantıken tabiki dediğin doğru. Ama vajinaya akmissa diye endişe ediyorum
Elimi arkaya attigimda disarisinda sperm vardı hep. Elime sperm bulaştığı için vajinami kontrol edemedim akmış mi diye.
Çok düşünüyorsunuz. İhtimali oldukça düşük, eğlenip zevk almışsanız ne güzel. Gereksiz kaygılara kapılıp üzmeyin kendinizi.
Ben zaten anksiyete hastasıyım. Bir araştırın bu rahatsızlığı. Korkuyorum iste. regli olana kadar kafayı yicem.
Rahat olun, sorun olmaz.
Keske olabilsem. Bir daha kimseyle ilişki düşünmüyorum. Hem vicdan azabı hem korku mahvetti beni. Tesekkurler
Vicdan azabı duymanızı gerektirecek bir şey yaptığınızı düşünmüyorum, herhangi bir canlıya bilerek zarar vermediniz sonuçta, döngünüze göre adet döneminiz geldiği zaman da korkunuz geçecektir. Hayat üzülerek, korkarak geçirilmemeli bence eğlenmeye çalışmak gülmek, gezmek, sevişmek iyi hissettirir.
Benim psikolojim kaldırmıyor. Çok pişman oldum zaten. Kafayı yememe ramak kaldı.
Gerçekten bu kadar canınızı sıkmanızı anlayamıyorum.
Hamilelik gbii olasılığı dusunmekten hep
analdan hamile kalınmaz ama bir ihtimal vajinanın içinde girdiyse akan döller hamile kalma riskin var tabi, regl zamanına daha var mı ne zaman?
Reglim biteli 4 gün oldu. Risk var midir
bence yoktur ama işte sperm vajinana kadar aktıysa ve de ıkındıysan biraz da spermler aksın diye vajina deliğinden girdiyse sıkıntı olabilir diyecektim, regl e de tama 3,5 hafta filan var kanaman olursa sıkıntı yok demektir diyecektim adetleri düzenli olan bayanlarda yumurtlama adet kanaması başlamadan yaklaşık 14 gün önce gerçekleşir sanada daha var ovulasyon dönemine ama bence hamile değilsin kafana takacaksan biraz bekle gbelik testi yaparsın
Çok açıklayıcı oldu. Teşekkür ediyorum.
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
Çok çok teşekkürler. Gayet açıklayıcı ama ben çok korkuyorum
duvari delip hamile birakti yı gerceklestırse nobele aday olacak olan kısı
Göbeğine boşalmışsa hamilesin 😀😀😀 Ya bunları sorarken Hangi Kafayı Yaşıyosunuz
Çok zor hatta imkansıza yakın
Gerçekten mi? O kadar teşekkür ederim ki
Kolay mi öyle hamile kalmak millet aylarca uğraşıyor yine olmuyor
Umarım dediğiniz gibi. Yoksa kafayı yiyeceğim dusunmekten
O zaman git sabah ertesi gün hapı al olsun bitsin
Ertesi gün hapı al bence
Alamam imkanım yok. Ona da ağız eğemem
Milyonda bir de olsa hamile kalıp bin lira para vermekten de o sıkıntıları cekmekten de iyidir
Çok cikmazdayim
Sebep ne oldu hayatım?
Korkuyorum. Anksiyetem var. bir türlü korkum geçmiyor. Hap alamam zaten
Neden hap alamayasın yahu bu korkuyla durursan karnın şişer reglin gecikir iyice paranoyak olursun hap dediģin sadece 30 tl
Ella 63 tl. Calismiyorum da
Bul bir yerden bu gerginliği eziti çekme madem öyle o versin parayı
O vermez dün bana çok korkuyosan al dedi. Ağız egmem ben ona
Nerden buluyorsunuz bu erkek müsvettelerini yaaa
Sürekli ilişkim yok kendisiyle. Sevgili de değiliz. Bende hoşlanır vardı. Ama o da bitti dunden sonra
*hoşlanti
Yaa mevzu o değil ki seks senin en doğal hakkın bunu yaegılamıyorum ben. Benim yargıladıģım şey partner seçimin
Hoslaniyordum. Ama o da kalmadı. Tek dusuncem su an korkum.
Zaten adam olsa hoşlanmazsınız ki pehh
Alakasi yok. Insan yanlış kişileri de sevebiliyor malesef ki
Tamam ben de onu diyorum zaten adam olsa sevmezsiniz ki
Adamlarda sevilir merak etme
Adamına denk gelmediysm demek ki bu benim hatam
Ben abartı sevmekten bajsermiyorum burada karşılıklı beģeni ve arzudan bahsediyorum
Anladim
Neyse hamile olma ihtimalin yok ama yine debkorkudan regkin gecikecek karnın şişecek
Geciktigi ssdece stres sebebiyle olsun raziyim ben 😔
Ondan olacak başka neden olsun ki
Gebelik olmasın gerisi kabul canim
Olma ihtimali yok
Sağol çok teşekkür ederim. Keske bende biraz rahat olabilsem
Olmaman için sebep yok ki ama sırf için rahat olsun diye keşke ertesi gün hapı kullansan
Çok çok düşük ihtimal
Ama yine de risk var 😢
Teşekkür ederim. 😐
hamile kalma ihtimalin yok
Ya vajinaya akıp ulasmissa 😢
Teşekkür ederim. Benim korkum akıp vajinanın içine kadar ulaşma olma ihtimali
Ama canim senin icin tabiki sorun teşkil etmez. Vajina sahibi değilsin. Of ya offfz😢
Anksiyete'm var kafayı yiyecegim
Daha 4 gün oldu bitelu
Gerçekten mi. Icimi bir türlü rahatlatamiyorum. Korkum geçmiyor. Berbat bir haldeyim
Tabi
Evet almadım sadece acı duydum. Bir daha öyle birsey asla yapmam
Yani olabilir. Psikolojim çok etkilendi bidaha dusunmuyorum
Gercekten psikolojik hiç iyi değil. Ne guzel beni anlayan birisin. Içimdeki korku gitmiyor
Teşekkür ederim ama kendimi deşifre etmek istemiyorum
Yok canim ben bir daha asla düşünmüyorum. Çok pişmanım, korkuyorum. Zaten anksiyetem var kac senedir ilaç kullanıyorum. Anlatip yardım isteyebileceğim kimsem de yok
28.
Buyur
Kimin ne hissettiği ne yaşadığı umrumda degil. herkes hür iradeye sahip sonuçta
Kimsenin kimseyi yargılama gibi bir lüksü yok.
Kimseyi yargılamak kınamak hakkım değil. Ahlak bekçisi de degilim
Haddim
Hayır ağlıyorum hala
Hayır değil
Derken? Aciklarmisin lutfen
Ilk kez anal ilişki yaşadım. Akabilmiş olacağından endişeliyim. Teşekkür ederim
Bilgi için teşekkür ederim
bence hiç bir ihtimal yok.. sperm ölür
Vajinaya akarsa hamilelik riski var ya :(
Gerçekten yaşınız 30-35 arası mı. Çok garip.
Degil
Ayrıca bilmemek ayıp mi. Bilmiyorum ki soruyorum. Vajinaya akmış olabileceğinden korkuyorum. Bu tuhaf mi
Bir bilmemek ayıp değil zaten. Diğer her şey ayıp.
Beceremiyosaniz yapmayin kardesim su işi
Ilk defa oldu. Bidaha asla.
Soruma cevabin nedir peki
Teşekkür ederim yorumun icin
Gecmis olsun hemde ikiz.
Ama olur dalga geçmeyin. Daha once anal ilişki yaşamadım hic
Başka yorumlarda da açıkladım. Korktuğum şey akıp vajinanın içine spermin ulaşma ihtimali.
Teşekkür ederim
Ay aynısını yaşadım lütfen kalmadım de😢
hamile degilsin merak etme
sorun olmaz
Vajinaya içine kadar ulaşabilir mi spermler
ulaşsa bile yumurtaya kadar gitmez ama anal neden yaptınız ki
Ben istemedim birden arkaya girdi. Ilk kez yaşadım
eger suphen varsa ılac al
birsey olmaz
Umarım olmaz. Korkuyorum
Ay çok teşekkür ederim. Rahatladım az biraz
Ama gülme ben burda korkudan uyuyamazken 😢
Bidahasi olmicak
Sen oyle san 😉
milyonda 1 ihtimaldir
Akmis olabilir dusukte olsa risk var
tabiki değil..
Umarim oyledir. Öyle bir ihtimal var diyenler olmuş. Daha bir üzüldüm, korktum
imkansıza yakın
Böyle bir ilişki yaşadınız mi?
İhtimali var evet
Ama lütfen ya. Gerçekten mi. Böyle bir durum yaşadınız mi
birşey olmaz
Ayıp sana
Sebep
Çok pişmanım zaten. ilkti. Hem pismanlik hem korku bana yetti.
Hayır ozel den konusmuyorum
İç hava deliğinden akıp hamile bırakabilir
Of aklın çok iyiymiş yalniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar