Kadinlarin 90%i, hayir aciyor der... Ama 10%u da zevk aliyorum diyor. buna anlam veremiyorum bir kadin nasil anal iliskiden zevk alir... ?
Cevabın nedir?
Ben sevgilimde ve başka kızlarda anal ilişkiye girdim. Tabiki ilk defa yaptıkları için kızlar acısı ama sonradan alıştılar. Ben herşeye açığım yani vajina, anal, arka taraf yalamak ve vajina yalamak, göğüsleri yalamak emmek vs.
00 Yorumla
+1 yılSon fuckbuddy'm ile günde iki kere pes peşe anal yapmıştık, önceki seanslarda o kadar çok zevk almıştı ki.
Anahtar çok büyük olmayan penis, narin hareketler işi bilen partner de00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk girişte çok aciyo hayvan gibi sert olmazsa alışana kadar acısı geciyo yerini zevke bırakıyo zevklendimide istediği kadar sert yapsın kadın aci duymaz ama fazla yapılmaması lazim sonra saglik problemleri çıkar
27 Yorumla- +1 yıl
İşte bu ya.. aynen anal dediğin gibi olmalı
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsın iki farklı yorumuma geldin bu bir tesadüfmü 🤔
- +1 yıl
Belki ikimiz de sexsi aşırı derecede sevdiğimiz için bişey kısmet olucak😀😀😀 ee takip et de bir tanisalim 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsın gerek yok evliyim ben ve gayet iyi bir seks hayatım var
- +1 yıl
Hmmm anal yaptığın belli.. ☺
- +1 yıl
Anladım. Tşkler yorum için. Ama ben bir vajinal seksten daha çok zevk alıyorum analdan. Eskiden anal seks daha zevkli diye düşünüyordum sonra yaptım ama vajinal daha güzel kararına vardım
- +1 yıl
bizde yapıyoruz daha zevkli gecmesi ne yapmamıızı önerirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal isteyen adama önce ona bir şeyler sokmayı teklif ederim, net
51 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 vala ben istiyodum eskiden artık istemiyorum. Düşündüğüm gibi zevkli olmadığının farkına vardıktan sonra vajinaya kurban olem😏😁😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılÖyle diyenlere basıcan çiki mk
41 Yorumla- +1 yıl
hahahhahah :D yok katil olmak istemiyom benim ki kazik kadar :D
benim hatun. sevmez aciuo. der , ama ice girmeden hafifce. delige baski. yaparak. bastirinca hosuna. gider.
00 YorumlaIki si de delik dyen var sok gitsin falan ama popon cekici yani yankalra deymej bnce bide partneri bagortmak
00 Yorumla
+1 yılÇok zevk alır ama anal seksten kadının zevk alabilmesi için erkegin bu işi bilmesi gerekir
00 Yorumla
+1 yılAnal seks sadist çe ve sapıkça dır bu anal seks acının verdiği bir hazdır
20 Yorumlao kadar millet bosuna yapmıyor heralde zevk alıyorlardır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal?
48 Yorumla- +1 yıl
bilmiyormusun ne demek? :)
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum
- +1 yıl
kac yasindasin?
Cevap sahibi+1 yıl19..
- +1 yıl
:D :D tatlimmm Anal seks bosver bilme kötü birsey ufaklik :)
- +1 yıl
@Dynamix06 ögrenmesin bence!
- +1 yıl
Anüs yoluyla yapılan birleşme.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmumkundur
31 Yorumla- +1 yıl
Nasıl? Nasıllllll?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi