Cinsellikte kadın vücudu deyince kaç tane organ akla geliyo ki:) cinsel obje olarak kadına zevk vermesi erkeğin kadına zevk verdiği hissetmesi olabilir ki erkekte yalamaktan emmekten zevk alır yani:)) olsa da emsek yalasak hatta hafif ısırsak azdım mı ne:)))
20 Yorumla
+1 yılInsanin ilk durtusu emme durtusudur. Erkeklerde aynı zamanda electra kompleksi yüzünden bilinçaltı buna yönlendiriyor otomatik olarak. Tabi ilk beslediğimiz yer olduğu için otomatik olarak hayat veren bir çağrışım yapıyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben erkeğinkini emince huylanıyo ama saatlerce emsin mıncıklasın ovalasın yalasın... bir süre sonra hassaslaşıyo kusura bakmayın :D
kadınlığın en büyük simgesi organlardan biri yo o yüzden memelere olan rağbet galiba :D41 Yorumla- +1 yıl
Kim o huylanan armut 😂 ben 20dk sonra istemeye istemeye yeter diyorum zevkten ağrımaya başlıyor diye 😬
+1 yılBir kadın olarak bile çok zevkli bir olay aslında. Kadın vücudu öyle estetik ki insan hayran oluyor.
61 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=51UVaozNI8Yözeti budur =)
00 Yorumla
+1 yılolay şu sadece kadınına zevk vermek erkek aslında zevk almıyor kadının çıldırışı erkeğide alevlendiriyor sadece kadınlar için geçerli değil erkekler de göğüs ucunun emilmesinden aşırı tahrik olurlar :)
20 YorumlaZerre kadar aklım almıyor bu eylemi, her ne kadar severek yapsam da! aahahahaha hakkaten ya, bana hayatı sorgulattın şimdi. :D
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. kadının zevk alması bile başlı başına yeterli bir sebep ;) :)
10 Yorumla
+1 yılişte bu cefakar ve vefakar erkekler varya o göğüs uçlarını sırf kadın zevk alsın ilişkiye hazır olsun diye yani sadece partnerin hazır olabilmesi adına emiyoruz inanki kendimiz için bir şey yapmıyoruz :)
10 YorumlaKadina verdiği hazdan dolayı erkekte keyif alır göğüs emmekten:)
10 YorumlaBilmem zevkli olduğu için olabilir mi? Ben sadece göğüs emmiyorum herşeyi yapıyorum vajina yalamak, gt deliği yalamak vs
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadına haz şevk ve zevk verirken bana da ereksiyon için hazırlık oluyor ondan sonrası mükemmel isteeeeeee
10 Yorumla
+1 yılHam ve gogus cinsrlligin merkezi de ondan.
Fitrat geregi yani20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılDünya gözüyle ilk yaptığı iş olduğu için. Erkeğin emme isteğinin nedeni de budur
20 Yorumla Yani ne yalan soyliyim gayim ama keske bendede olsalardi guzel olurdu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel oluyor.. onlarla oynamak.. emmek.. :) ayrıca genelde kızlar da göğüslerinin emilmesinden zevk alırlar..
00 Yorumla
+1 yılErkeğe zevk vermez kadının zevkten kıvrandığı nı görmek hoşumuza gider
30 Yorumla
+1 yılYumisacik kokusu guzeldir galiba hos duruo ne guzel aslinda pof😔
10 Yorumla
+1 yılDunayaya geldigimizde ilk gordugumuz ve daha sonra hic goremedigimiz şeydir ondan
20 Yorumlaİçgüdüsel olabilir. Ayrıca göğsünün emilmesi her kadına zevk verir
50 Yorumla
+1 yılBana cok haz veriuor ozellikle seks esnasinda bosalmami sagliyor o yumusak dokuya dokunmak emmek cok tahrik edici ozellikle emerken partnerimin cikardigi iniltiler beni daha da cok tahrik ediyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çünkü o kadar çekici o kadar tatlı ve zevkli birşey ki
20 Yorumla
+1 yılSadece kadın tahrik olduğu için. benim favorim aşağısıdır.
10 YorumlaGuzel hos. Bebeklen cok emdik aliskanlik yapmis iste
10 YorumlaYumuşak ve seksi. Emerken zevk veriyor işte. Bilimsel açıklayamam ama olanlar bunlar işte.
00 YorumlaYaradılış, özlediğimiz şeyleri yapıyoruz belki de. 😂
00 YorumlaBilmiyorum ama guzel yanii herkesin farklidir bazilari sevmez
00 Yorumla
+1 yılOnlara gogus falan farketmiyo kadin olsun yeter 😁
630 Yorumla- +1 yıl
@Dertli78 ya bosversene 😁
- +1 yıl
Oha ya nasil eksilemisler. Tamam meme seviyosunuz anladik 😒
- +1 yıl
Memenin yerini hiçbiri almaz
- +1 yıl
@dreamboy54 tamam anladik meme seviyosunuz
- +1 yıl
Hem de cok. Ilk elimiz oraya gider. Ilk gözümüz oraya kayar, büyük ya da küçük olmasi önemli, kadını kadın yapan en önemli organ. Sen neden fark etmez dedin?
- +1 yıl
@dreamboy54 erkekler icin o kadar önemli oldugunu dusunmuyodum. Yani kalca falan degil sonucta
- +1 yıl
Kalca da önemli ama meme cok daha önemli. Kalca sdece oksanir sıkılır ama meme emilir oksanir ellenir yapisi itibariyle daha estetik daha sevimli. Hicbellettin mi memeni?
- +1 yıl
@dreamboy54 evet ama ne bileyim yanlis biliyormusum
- +1 yıl
Belki de sana öyle hissettirdi sevgilin. Ama su var yatakta meme öncelik olmaktan cikar.
- +1 yıl
@dreamboy54 nasil yani
- +1 yıl
Yani sevişirken meme arka planda kalir o zaman kalca vajina daha önemlidir
- +1 yıl
@dreamboy54 anladim
- +1 yıl
Evet ama yine de meme diyorum baska bir sey demiyorum😁😁
- +1 yıl
@dreamboy54 ne diyim iyi takilmalar 😁
- +1 yıl
Sağol iyi geceler😊
- +1 yıl
@Realgar tamam daa eksilemeyin 😁
- +1 yıl
@Realgar ama yazik bana da 😁
- +1 yıl
@Realgar zorlarina gittiyse demek 😒
- +1 yıl
@Realgar bencr eksileyenler tamda farketmez dediğim tipler
- +1 yıl
@Realgar dhsjs pardon
- +1 yıl
@Realgar buraya girdikten sonra erkeklere olan bakis acim değişti orasi gerçek 😁 ay yok aman kalsin + lar eksilesinler basim agrimiyo en azindan iyi 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumuşacık göğüsler herzaman zevk verir birde eme eme uçlarını kaldırmak mm leziz 😋 anlatılmaz yaşatırım bitanesi
00 Yorumla
+1 yılBenin emme nedenim: sevgilimi mutlu etmek, kadınlar göğüslerinin okşanmasından ve ellenmesinden haz duyuyorlar... yoksa yanlış mı biliyoruZ?
00 YorumlaBayanlar nası erkeklerin karın kaslarıni seviyosa poposunu avucluyosa aynı sebepten ötürü... sebep yok güzel yani 😀😀
Hele dik olursa dadından yenmez 😉😉😉00 Yorumla
+1 yılBunu uygulamalı anlatmak gerek, yazıya dökerek çözülecek mevzu değil 😀
10 Yorumlakadınlara emmek ne zevk veriyorsa buda o zevki veriyor
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir zevk verdiği açıklanabilecek birşey değil ama erkeklerin göğüslere ilgisi olduğu gerçek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsizin zevk aldığınızı bildiğim için o esnada alttada kasılmalar felan
00 Yorumla
+1 yılKadinlar zevk aldigi icinde olabilir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Denememiş biri olarak soruyorsun bunu... yoksa denesen anlardin
00 Yorumlaİçindeylen sadece onları ısırabililorum ki sizide delırtiyor
10 Yorumla
+1 yılSebebini bilmiyorum ama çok zevk veriyor. heleki seninkilet gibi diriler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninkileri emmek istedim. valla istersen sapık de :D
10 Yorumla
+1 yılGöğsün duruşu bile zevk kaldımı yumuşak sikiyo alıp oynayıp sıkıyon
00 Yorumla
+1 yılHani elma varya ona benziyor şunu demek istiyorum kadınlığın simgesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. göğüs emdikçe ucu sertleşir güzel olur göğüs emdikçe kadının zevk alması da ayrı bir zevk verir
00 Yorumla
+1 yılHoşumuza gidiyor emmek yalamak zevk veriyor daha nolsn hm bize hmde size ♥
10 Yorumlabize değilde size verdiğini düşündüğümüzden hassas bölge ya o bakımdan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılSeninki güzel göğüsleri kim emmek istemezki çünkü çok güzeller oldukları için
00 Yorumla
+1 yılBebeklikten gelen bir sendrom
10 Yorumla
+1 yılne salak salak sorular bunlar
00 YorumlaÇok sorgulama emdir gitsin. 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılSeni kendinden gecirmek seni sekse hazirlamak için
10 Yorumla
+1 yıloedipus kompleksi. you know what I mean
00 YorumlaMemelere bayılırız da ondan
11 YorumlaYumusacik benim o 😂😂😎
10 Yorumlahosunuza gittiği için ne yani hosuna gitmiyormu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılGörsel olarak ve tensel olarak çok güzel 😊😊
00 Yorumla Ya meme başka
10 Yorumla
+1 yılerkek dediğin kadınının her yerini emer.
20 Yorumla
+1 yılonu nası tarif edebiliriz ki biz
00 YorumlaBı cekıclığı var abi efsane 👍😁
04 Yorumla- +1 yıl
bro kaç kere emedinin
- +1 yıl
bide yazabilsem
emdin olcak :D - +1 yıl
say bakalım
+1 yılZevki size keyfi bize
10 YorumlaAnlatılmaz yaşanır bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. En sevdiğim şey huzur bulurum emerken
00 Yorumlaçekirdeksiz karpuz olunca emilmez mi
00 Yorumla
+1 yılErkek olman lazım bunun için
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
10 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer